Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Zagreb: TECAJ UNUTARNJEG VODSTVA, Sandra Baksa

Datum objave: 10.05.2010

Oglašivač:

TECAJ UNUTARNJEG VODSTVA - Inner Managing Leadership
u Zagrebu

mjesto: Medoviceva 10, Zagreb (jedna stanica od Kvatrica prema Maksimiru)
vrijeme: subota i nedjelja, 22. i 23. svibnja, oba dana od 10 do 14.30 sati
voditeljica: Sandra Baksa
cijena: tecaj je besplatan

- prijave i dodatne inoformacije na tel. 091/1770-550 ili e-mail
bks_wsu@hotmail.com
- web: www.meditacijabk.hoola.hr


O tecaju:
Temelj osobnog zadovoljstva i uspjeha na svim podrucjima zivota je znanje o sebi. Zivot temeljen na poznavanju svoje svrhe i vrijednosti zivot je ispunjenosti, radosti i samoostvarenja. Cilj ovog selfmanaging programa, kojim se zapocinje rad na postizanju stabilnosti u obiteljskom, poslovnom i osobnom zivotu, ponajprije je probuditi svjesnost o sretnom i svrhovitom zivotu. Tecaj unutarnjeg vodstva omogucuje da se priblizite istini o sebi te da procijenite i razvijete sposobnosti samovodstva, jer jedino kada znamo upravljati svojim potencijalima, mozemo pomagati drugima i voditi ih.
Tecaj ce vam omoguciti da bolje razumijete svoje jedinstvene unutarnje vrijednosti i uvidite svoju svrhu, a kako biste osvijetlili i osmislili svoju buducnost pomoci ce vam u kreiranju i konkretiziranju vizije, tj. svog idealnog stanja. Fokusirat cete se i na iduci korak u svom zivotu – u obitelji, karijeri, partnerstvu, studiju ili zdravlju. Promisljajuci o postojecim i mogucim preprekama u ostvarenju te vizije, stvorit ce se realisticni temelji za primjenu tih uvida u prakticnom zivotu.

Pet koraka samousmjeravanja kroz koje cemo proci su:
• Polozaj odvojenog promatraca
• Otkrivanje unutarnjih vrijednosti
• Svrha zivota
• Kreiranje vizije
• Osnazivanje i odrzavanje smjera

O metodama:
Sudionicima ce teme biti priblizene na jasan i jednostavan, ali dubok nacin, a zatim ce istrazivati istinu o sebi, koristeci se kratkim misaonim vjezbama, vjezbama vizualizacije, samopropitivanja te razmjenom u paru i malim grupama, kako bi to znanje produbili.
Tecaj ne zahtijeva nikakvu posebnu opremu, osim papira i olovke. U predvidjeno vrijeme trajanja tecaja ukljucene su pauze i mala zakuska.

O predavacu:
Sandra Baksa vodi tecajeve meditacije, radionice samorazvoja i Tecaj unutarnjeg vodstva u okviru Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris, pomazuci i ohrabrujuci ljude da upoznaju svoje istinske i jedinstvene duhovne vrijednosti te zive svrhovit i ispunjen zivot.

Prijava:
Molimo Vas da se obvezno prijavite na 091/1770-550, na e-mail: bks_wsu@hotmail.com ili zagreb@hr.bkwsu.org zbog ogranicenog broja mjesta. Odgovor cete dobiti istim putem.

Veselimo se susretu i zajednickom napredovanju!