Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Zagreb TECAJ SAMOPOUZDANJA, Lidia Cerni

Datum objave: 26.09.2010

Oglašivač:

Zagreb TECAJ SAMOPOUZDANJA
voditeljica: Lidia Cerni
mjesto: Medoviceva 10 (uz Petrovu ulicu), Zagreb
vrijeme: pocetak petak, 1. listopada u 18.30 sati
Tecaj ce se odrzavati 4 petka za redom
Info i prijave : licerni@yahoo.com i 099 6161715
web: www.meditacijabk.hoola.hr

O tecaju:
Postoje 3 glavna kljuca koji otvaraju zaboravljena vrata naseg iscezlog samopouzdanja....

1. kljuc otvara vrata naseg pozitivnog sebstva

2. kljuc otvara bravu razumijevanja i transformacije nasih negativnosti

3. kljuc otvara vidike izgradnje zdravih odnosa i

4. kljuc otvara nam vrata naseg umijeca unutarnje ravnoteze.....Sve smo te kljuceve zametnuli negdje jureci kroz svoje zivote i zaboravili na njih. Tek nam je tmurna i bolna svakodnevica otvorila oci i dala nam znak da krenemo u potragu za njima, za vlastitim izgubljenim rajem..... svojim samopouzdanjem.....

Sto je zapravo samopouzdanje?

Samopouzdanje je osjecaj koji imamo o sebi u svakom datom trenutku zivota.

Istinsko nase stanje sebstva jest mir, ljubav, cistoca, mudrost i radost. Kada iskusimo sve te kvalitete u svojoj punini, osjecamo blazenstvo i postajemo snazni. Istinska je nasa svrha zivljenja i bivanja - dozivjeti i izraziti svoje pozitivne kvalitete. Stoga, najbolje se osjecamo upravo kada mozemo izrazavati svoju istinsku prirodu - a to je priroda pobjednika.

Nase ce samopouzdanje rasti ako uvidimo svoju sposobnost da se mijenjamo. Osobna transformacija znaci krenuti hrabro na put od niskog ili pak nikakvog stupnja samopouzdanja do visokog stupnja i tako nauciti praksu i metode, strategije i snagu, kvalitete i stavove koji ce tu promjenu uciniti mogucom...

MI SMO PREKRASNI ...

Samo smo to zaboravili... Ovaj ce nam jednomjesecni tecaj vratiti taj uzvisen stav...

O voditeljici: Lidia Cerni vodi tecajeve meditacije, samopouzdanja i otklanjanja stresa u okviru Brahma Kumaris Svjetskog duhovnog univerziteta s ciljem ohrabrivanja pojedinaca da ponovno otkriju istinske vrijednosti u sebi i zive sretniji zivot.

Na tecaj se potrebno prijaviti. Takodjer predlazemo da pohadjate sve 4 lekcije zbog postupnog ucenja i usvajanja. NIje potrebna nikakva oprema. Mozete ponijeti papuce te pribor za vodejnje biljeski . Veselimo se druzenju.