Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Zagreb: Predavanje ODGOVORI NA EMOCIONALNE POVREDE, Sandra Baksa

Datum objave: 05.05.2010

Oglašivač:

Predavanje ODGOVORI NA EMOCIONALNE POVREDE, Zagreb
- mjesto: Knjiznica Bogdana Ogrizovica, Preradoviceva 5, Cvjetni trg, Zagreb
- vrijeme: cetvrtak, 13. svibnja 2010. u 18 sati
- predavac: Sandra Baksa
- ulaz slobodan
- prijave i dodatne inoformacije: tel. 091/1770-550 ili mail: bks_wsu@hotmail.com
- web: www.meditacijabk.hoola.hr

O predavanju:
Kada osjecamo emocionalnu bol za koju okrivljujemo druge osobe ili situacije, najcesce reagiramo na pet uvrijezenih i naucenih nacina, poput osvete ili oprastanja. Medjutim, postoje jos neki nacini na koje mozemo razumjeti prirodu emocionalnih povreda i shodno tome odgovoriti u takvim situacijama. Istrazite zajedno s nama te nove nacine: kako, primjerice, cak ne trebate ni oprastati jer su i trpljenje i uzrok vase patnje temeljeni tek na iluziji da ste povredjeni! Ovo revolucionarno stajaliste omogucava nam da se odvojimo od pogresne slike o sebi koju smo dugo kreirali (i koju nazivamo egom) i prepoznamo tko i sto uistinu jesmo. Jedino tada moci cemo smanjiti uzrujavanje i unutarnju bol u situacijama kada nas kritiziraju ili na bilo koji nacin vrijedjaju i napadaju. Kako bismo uvidjeli istinu, potrebno se cak prestati poistovjecivati s vlastitim obrascima razmišljanja i osjecajima, jer to nismo mi - to je samo nasa kreacija!
Razumijevanje ovih dubokih a jednostavnih istina pomoci ce vam i da razvijete suosjecanje prema onima koji su vam nanosili bol - jer i oni djeluju iz svoga bola!
Pridruzite nam se i promotrite gdje se trenutacno nalazite na tom spektru reakcija i odgovora na povrede i uvidite kako je malen ali ucinkovit korak koji trebate uciniti da postanete ‘nedodirljivi’ i neuznemiravani.

O predavacu: Sandra Baksa vodi tecajeve meditacije te radionice samorazvoja i samovodstva u okviru Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris, pomazuci i ohrabrujuci ljude da upoznaju svoje istinske, jedinstvene duhovne vrijednosti i zive u skladu s njima.

Molim Vas da se prijavite na 091/1770-550 ili na mail: bks_wsu@hotmail.com i tako nam olaksate organizaciju dogadjaja. Prijaviti se mozete i preko weba.
S radoscu Vas ocekujemo!