Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

radionica MAGNIFIED HEALING - TrueSelf centar - Zagreb

Datum objave: 05.09.2010

Oglašivač: ana.kubla

Magnified Healing (u prijevodu: pojacano iscjeljivanje) tehnika je energetskog iscjeljivanja koja nam omogucava jednostavno, lagano i brzo, ali zato vrlo mocno iscjeljivanje koje se manifestira ne samo na fizickoj razini, nego i takodjer na emotivnoj, mentalnoj, duhovnoj.

Magnified Healing NIJE „samo jos jedna nova tehnika u nizu“!
Ova nam sveta tehnika daje mogucnost vlastitog duhovnog razvoja, potvrdjujuci nas kao majstore koji doista jesmo, omogucavajuci nasim unutarnjim, duboko skrivenim bozanskim potencijalima da izadju i procvjetaju, osnazujuci nas da se suocimo s vlastitim necistocama i na kvalitetan nacin ih ocistimo i iscijelimo, otvarajuci nam put prema uzasascu.

Ovo iscjeljivanje Zemlji je 1992. godine prenijela bozica Kwan Yin radi ubrzanja duhovnog napretka covjecanstva i ciscenja negativnosti nakupljenih na ovom nasem predivnom planetu.

Magnified Healing® namijenjen je svima koji zele potaknuti svoj duhovni rast, te iscjeljivati sebe i druge. To je moderna tehnika prilagodjena danasnjem ubrzanom nacinu zivota (izvodjenje osnovnih dnevnih vjezbi traje 5 minuta!), no u isto je vrijeme drevna.

Kad izvodimo vjezbe stvara se posebna veza koja se kao spirala proteze od naseg srca do Izvora (Boga, Svega Sto Jest...), a takodjer i od naseg srca do sredista Zemlje – na taj nacin smo istovremeno i uzviseni i uzemljeni. Postajemo stup Svjetlosti i sirimo tu Svjetlost svima s kojima se susretnemo – doslovno ostavljamo „stope Svjetlosti“ za sobom, te oni koje ta Svjetlost dotakne mogu biti njome pozitivno promijenjeni, a da toga nisu ni svjesni!


Na radionici mozete nauciti kako ocistiti kanal Svjetlosti, pojacati energiju u rukama, probuditi zivcani sustav, uravnoteziti cakre, obrisati svu proslu negativnu karmu, prosiriti Trostruki Plamen u srcu, transmutirati neskladne energije uz pomoc Ljubicaste vatre, aktivirati sve niti DNK, aktivirati pet visih tijela, iscjeljivati sebe i druge u prisutnosti kao i na daljinu; te jos mnogo toga!


Radionicu vodi Ana Kubla, majstor-ucitelj Magnified Healing-a, te predstavnik za Hrvatsku i zemlje bivse Jugoslavije. Ana Kubla svoju je uciteljsku poduku zavrsila kod vlc. Gisèle King, sustvoriteljice Magnified Healing-a.


Na radionici cete dobiti originalne materijale: udzbenik od 80 str. na hrvatskom, posebne energizirane cvjetne kapi i sluzbenu diplomu.Organizator: TrueSelf – centar za iscjeljivanje energijom
Voditeljica: Ana Kubla
Mjesto: Zagreb, Duknoviceva (na samom kraju Petove ulice kod rotora s Bukovackom)
Vrijeme: 26. i 27.2.2011. (subota i nedjelja, od 9-17 sati)
Cijena: 1.000,00 kn
Informacije i prijave: 091 1515 521 ili info@trueself.hr
Web adresa: www.trueself.hr