Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Thetahealing tečaj u Zagrebu - 21.05.-23.05.2010.

Datum objave: 07.05.2010

Oglašivač: tomislav.gunjaca

OSNOVNI DNK TEČAJ - THETAHEALING u Zagrebu 21.05. - 23.05.2010. - Tomislav Gunjača
Tečaj će Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Naučit ćete kako otklanjati blokade koje Vas koče i ograničavaju u životu, kako otkriti i otkloniti uzroke bolesti i poremećaja, kako otvoriti svoje intuitivne centre, kako aktivirati svoj DNK, kako promjeniti svoja podsvjesna vjerovanja i osjećaje, kako mišićno testirati svoju podsvjest...

Učit ćete kako se mišićno testirati, dobiti odgovore od vlastite podsvjesti, povezati se s energijom svega što postoji (za 30-ak sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinačna i grupna, i na daljinu), intuitivno očitavati unutrašnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati oštećenja... Iskusiti ćete prisjećanje budućnosti, kontaktirati anđele čuvare, čistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duše koje ste izgubili, manifestirati što želite u svom životu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati čakre, pobuditi Kundalini.

Na tečaju svi polaznici dobivaju knjigu "Theta Iscjeljivanje" (Vianna Stibal) na hrvatskom jeziku, priručnik za tečaj, i na kraju i certifikate.

Tečaj traje 3 dana. Prvi dan (petak) od 17:30 do 21:00 sati. Drugi i treći dan (subota i nedjelja) od 09:00 do 18:00 sati s pauzama za ručak i osvježenje. Ponijeti teku, olovku i bočicu vode za piće.
Uvjet: punoljetnost.

Mjesto održavanja: Zagreb
Plaćanje prvi dan od 16:30 do 17:30 sati, ili virmanski 3 dana unaprijed.
Prijave za tečaj: podatke iz PRIJAVNICE pošaljte mail-om ili faxom najkasnije 2 dana prije početka tečaja (http://thetahr.com/prijavnica.html)

Više o tehnici, tretmanima, tečajevima i instruktoru na www.thetahr.com