Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

SEKSUALNI MISTERIJI EZOTERIJSKOG KRŠĆANSTVA – RAZOTKRIVENI

Datum objave: 07.10.2010

Oglašivač: SVETA SEKSUALNOST

U prvoj knjizi koja je izdana na ovu temu, „Savršeni brak“ gnostičkog Majstora Samaela, razotkriven je najveći i najsvetiji misterij svih drevnih škola misterija, najčuvanija tajna prošlih stoljeća, Velika Arkana ili seksualna magija, alkemijska transmutacija sa kojom su svi veliki posvećenici u ljudskoj povijesti postigli transformaciju u božanska bića, istinske adepte Velikog Bijelog Bratstva.

Željeli bismo vam skrenuti pažnju na činjenicu da se ovdje ne radi o „New Age“ romanima niti o plodu mašte neke osobe koja je „kanal“. Ovo učenje se ne temelji na zanimljivim pretpostavkama i ne služi golicanju mašte čitatelja, već predstavlja izvorno gnostičko učenje koje je skriveno u korijenima svih religija i duhovnih sistema cijeloga svijeta u svim vremenima.

Sada vam predstavljamo nove knjige u izdanju AGEA-e:

- „Zagubljeni misteriji Vatre: vodič za Novo doba Vodenjaka“ - Samael Aun Weor
- „Sveti Gral, sveti seks: tajna vrata Raja“ - Apeiron Adonaios
u kojima je:

- skinut veo sa najduže čuvanih misterija gnostičkog kršćanstva
- razjašnjeno tajno Kristovo učenje o bogospoznaji
- opisana tehnika bezgrešnog začeća
- razotkriveni pravi korijeni kršćanstva
- po prvi puta javno objavljen autentičan i detaljan opis ljudske evolucije i involucije
- rastumačena praksa revolucije svijesti i silaska sa bolnog kotača samsare
- objašnjeno da su Biblija i gnostička evanđelja knjige o seksualnoj alkemiji
- opisana praksa bijele seksualne magije ili bijele tantre

Knjiga „Zagubljeni misteriji Vatre: vodič za Novo doba Vodenjaka“ govori o bogospoznaji i seksualnim misterijima Istoka i Zapada u djelima gnostičkog Majstora Samaela Auna Weora.

Ova knjiga predstavlja iznimno vrijednu zbirku tekstova odabranih iz golemog opusa (preko sedamdeset knjiga) najvećeg gnostičkog učitelja modernog doba, Majstora Samaela. Srž ove zbirke čine „Veliki misteriji“ koji govore o Kristovom tajnom učenju, Svetoj alkemiji ili Drvetu Znanja o dobru i zlu. U knjizi su objavljena odabrana poglavlja iz slijedećih knjiga: „Rasprava o seksualnoj alkemiji“, „Misteriji zlatnog cvijeta“, „Poruka Vodenjaka“, „Solarna tijela“, „Misteriji vatre“, „Lamaserijske vježbe“, „Vatrena ruža“, „Da, postoji pakao; da, postoji zlo; da, postoji karma“ i dr. U knjizi su objavljene i pisane lekcije Samaela Auna Weora: „Sveto poslanje žene“, „Transmutacija seksualne energije“, „Vrste duhovnih škola“ i druge, kao i mantre, praktične vježbe poput Kristove egipatske pranayame, vajroli mudre itd.

Samael Aun Weor: „Zagubljeni misteriji Vatre: vodič za Novo doba Vodenjaka“ – 258 stranica + 2 stranice u boji, meki uvez. Cijena: 60 kn + poštarina.

„Sveti Gral, sveti seks: tajna vrata Raja“ je knjiga koja otkriva zaprepašćujuće činjenice o pravim korijenima kršćanstva, o tajnom gnostičkom učenju o samospoznaji i ključevima koji razotkrivaju svetost spolnog odnosa. Za razliku od mnogih, danas vrlo popularnih New Age romana, u kojima su zrnca istine pomiješana sa gomilom mašte, ova knjiga iznosi izvorno učenje Velikog Bijelog Bratstva i njegovih Majstora Mudrosti. Iz sadržaja: Misterij sakramenta svadbene odaje, Misteriji Krista, Kovčeg saveza – razotkrivena tajna nad tajnama, Okultna anatomija ljudskih poroka, Dvolični „Hanasmusi“ ili lažni gurui.

Apeiron Adonaios, učenik izvorne gnostičke škole u tradiciji Majstora Samaela, otkriva nam u ovoj knjizi ezoterijsko tumačenje gnostičkih evanđelja, Biblije i Talmuda, svetih knjiga u kojima je iza simboličkih priča skriveno učenje o Savršenom braku, putu Isusa i Magdalene i misteriju Kozmičkog Krista.

Apeiron Adonaios: „Sveti Gral, sveti seks: tajna vrata Raja“- 85 stranica + 8 stranica slika u boji, meki uvez. Cijena: 40 kn + poštarina.

Za obje naručene knjige cijena je 90 kn + poštarina.

Knjige možete naručiti na tel.: 091/244 00 53 ili putem e-maila na: omshanti@email.htnet.hr

U prodaji je i prva knjiga u izdanju AGEA-e - „Savršeni brak“ od Samaela Auna Weora - po cijeni od 60 kn + poštarina.

NOVO! Šaljemo knjige i u inozemstvo! Narudžbe i upit za cijene pošaljite na e-mail harsa@harsa.hr

Napomena: poštarina za mjesta u Hrvatskoj izvan Zagreba je 22 kune jer je ukinuta poštanska usluga slanja knjige kao tiskanice.

Više informacija potražite na našoj web-stranici: http://webograd.tportal.hr/gnoza-Samael

AGEA - Akademija Gnoze, Ezoterije i Antropologije iz Zagreba je duhovna zajednica čiji je cilj proučavanje i širenje izvornog duhovnog učenja - gnoze - za dobrobit čitavog čovječanstva.


Pozdrav iz AGEA-e!