Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Rijeka, TECAJ UNUTARNJEG VODSTVA (Inner managing leadership), Sandra Baksa

Datum objave: 20.10.2010

Oglašivač:

Rijeka, TECAJ UNUTARNJEG VODSTVA (Inner managing leadership)
voditeljica: Sandra Baksa
mjesto: Kruzna ulica 8, III.kat (kraj Palaha), Rijeka
vrijeme: subota i nedjelja, 23. i 24. listopada, oba dana od 10 do 14.30 sati
cijena: tecaj je besplatan
prijave i dodatne informacije: tel. 091/1770-550 ili e-mail bks_wsu@hotmail.com
web: www.meditacijabk.hoola.hr
link: http://www.meditacijabk.hoola.hr/step.jsp?page=425909

O tecaju:
Temelj osobnog zadovoljstva i uspjeha na svim podrucjima zivota predstavlja znanje o sebi. Zivot temeljen na poznavanju svoje svrhe i vrijednosti zivot je ispunjenosti, radosti i samoostvarenja. Cilj ovog selfmanaging programa, kojim se zapocinje rad na postizanju stabilnosti u obiteljskom, poslovnom i osobnom zivotu, ponajprije je probuditi svjesnost o sretnom i svrhovitom zivotu. Tecaj unutarnjeg vodstva omogucuje da se priblizite istini o sebi te da procijenite i razvijete sposobnosti samovodstva, jer jedino kada znamo upravljati svojim potencijalima, mozemo pomagati drugima i voditi ih u teškim situacijama.

Tecaj ce vam omoguciti da bolje razumijete svoje jedinstvene unutarnje vrijednosti i uvidite svoju svrhu, a kako biste osvijetlili i osmislili svoju buducnost, pomoci ce vam u kreiranju i konkretiziranju vizije, tj. svog idealnog stanja. Fokusirat cete se i na iduci korak u svom zivotu – u obitelji, karijeri, partnerstvu, studiju ili zdravlju. Promisljajuci o postojecim i mogucim preprekama u ostvarenju te vizije, stvorit ce se realisticni temelji za primjenu tih uvida u prakticnom zivotu.

Pet koraka samousmjeravanja kroz koje cemo proci su:
• Polozaj odvojenog promatraca
• Otkrivanje unutarnjih vrijednosti
• Svrha zivota
• Kreiranje vizije
• Osnazivanje i odrzavanje smjera

O metodama:
Sudionicima ce teme biti priblizene na jasan i jednostavan, ali dubok nacin, a zatim ce istrazivati istinu o sebi, koristeci se:
kratkim misaonim vjezbama,
vjezbama vizualizacije,
samopropitivanja pomocu radnih listica
te razmjenom uvida u parovima i malim grupama.

Tecaj ne zahtijeva nikakvu posebnu opremu, osim papira i olovke. U predvidjeno vrijeme trajanja tecaja ukljucena je 20-minutna pauza izmedju prvog i drugog dijela tecaja, obicno oko 12.15 sati.

O voditeljici:
Sandra Baksa vodi tecajeve meditacije, radionice samorazvoja i leadershipa u okviru Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris, pomazuci i ohrabrujuci ljude da upoznaju svoje istinske i jedinstvene duhovne vrijednosti te zive svrhovit i ispunjen zivot.

Prijava:
Molimo Vas da se obvezno prijavite na 091/1770-550 ili e-mail: bks_wsu@hotmail.com (ili na sluzbenu e-mail adresu preko web stranice zagreb@hr.bkwsu.org) zbog ogranicenog broja mjesta. Odgovor cete dobiti istim putem.

Veselimo se druzenju i zajednickom napredovanju!