Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

RIJEKA, SPLIT, DUBROVNIK: predavanje i kratki seminar PARTNERSTVO I BRAK U NOVOM SVJETLU, Reiner Barth

Datum objave: 22.09.2010

Oglašivač:

RIJEKA, SPLIT, DUBROVNIK: predavanje i kratki seminar PARTNERSTVO I BRAK U NOVOM SVJETLU
predavac: Reiner Barth, Austrija
cijena: svi programi su besplatni
info: bks_wsu@hotmail.com i 091-1770-550
web: www.meditacijabk.hoola.hr

Mjesto 1.: RIJEKA, Kruzna ulica 8/III. kat.
Vvrijeme: subota, 25. rujna 2010. od 19 do 21 sat.
Predavanje Partnerstvo i brak u novom svjetlu Reiner ce u Rijeci nastaviti kratkim seminarom sljedeci dan, u nedjelju 26. rujna od 10 do 13 sati u istom prostoru, pod naslovom NOVA SVJESNOST I SNAGA MISLI.

Mjesto 2.: SPLIT, Gradski kotar Varos, Sinovciceva 6.
Vrijeme: ponedjeljak, 27. rujna 2010. od 19 do 21 sat.
Predavanje Partnerstvo i brak u novom svjetlu Reiner ce u Splitu nastaviti kratkim seminarom sljedeci dan, u utorak 28. rujna od 18 do 21 sat u istom prostoru, pod naslovom ISPRAVNO RAZUMIJEVANJE ZAKONA KARME.

Mjesto 3.: DUBROVNIK, Gradska knjiznica, Dvorana saloca od zrcala, Ulica od puca.
Vrijeme: srijeda, 29. rujna 2010. od 18 do 19.30 sati.
Predavanje Partnerstvo i brak u novom svjetlu Reiner ce u Dubrovniku nastaviti kratkim seminarom sljedeci dan, u cetvrtak 30. rujna od 18 do 21 sat u prostoru Udruge DESA, Ulica Frana Supila 8, Lazareti, pod naslovom ZAGOSPODARITE SVOJIM MISLIMA I OSJECAJIMA.

O predavanju PARTNERSTVO I BRAK U NOVOM SVJETLU:
Zasto je upravo partnerstvo tako zahtjevno podrucje u kojem polazimo od cinjenice da su zadovoljstvo i sreca u zivotu usko povezani s harmonijom među partnerima? "Ne mogu sebe usreciti, ali to ce sigurno uspjeti 'mom princu/mojoj princezi na bijelom konju'". Cinjenica da gotovo svaki drugi brak u Europi zavrsi rastavom govori sama za sebe. No, ako razumijemo uzrok, pronaci cemo i rjesenje. Izgubiti iluziju cesto je bolno, ali vrijeme najcesce pokaze da nam je to bilo prijeko potrebno.

O predavacu:
Reiner Barth, Austrija – gotovo 30 godina ucitelj meditacije i duhovnog samorazvoja, cija mudrost i darovitost nadahnjuje ljude da proniknu u dubine duhovnog znanja, otkriju radost istine i dozive osobnu preobrazbu. Predavanja i tecajevi koje vodi u mnogim zemljama Europe odlikuju se originalnim, duhovitim interaktivnim stilom.
Reiner ce ovom prilikom na proputovanju kroz Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu predstaviti i svoj mirovni projekt PeaceBus: http://www.peacebus.info/wer.php

Reiner u Zagrebu gostuje u nedjelju 3. listopada 2010. kada ce U MEDOVICEVOJ 10 U 18 sati odrzati predavanje pod naslovom VJERA U SEBE.

Ulazi u sve prostore su besplatni.
Sve informacije, molimo Vas, pogledajte na www.meditacijabk.hoola.hr.
Za seminare u svim gradovima potrebne su prijave. Zahvaljujemo na trudu i suradnji i veselimo se susretu.