Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Regresija i regresoterapija

Datum objave: 24.05.2010

Oglašivač: Krešo Lušičić

Na određenom dijelu Staze osobnog razvoja javlja se potreba za osvještavanjem određenih vrlo osobnih, bitnih i specifičnih informacija. Isto vrijedi i za ljude koji nisu zainteresirani za spiritualno-psihološki razvoj već samo žele iscijeliti određene traume na psihološkom nivou.

U tu svrhu, regresija i regresoterapija pokazuju se kao iznimno efikasni alati.

Regresija, osim što je uglavnom poprilično zanimljivo unutarnje putovanje, omogućava svjesni uvid u zaboravljene dijelove djetinjstva, prošle živote i osvještavanje životnih izazova i lekcija za ovaj život;

Regresoterapija je psihoterapijska metoda uz pomoć koje se ulazi duboko u podsvijest sa svrhom osvještavanja i suočavanja sa specifičnim traumama iz ovog ili prošlih života kao bi se novim odgovorom na traumatičnu situaciju iz stanja osobne moći i ljubavi iscijelile ili ublažile psihološke rane, što utječe na pozitivnu promjenu realnosti u sadašnjosti.

Metoda koju koristim omogućava zadržavanje siječanja na regresijsko iskustvo nakon što osobi na kraju terapije ubrzam ritam moždanih valova iz frekvencijskog raspona 4 – 7 Hz (theta stanje) na frekvencijski raspon 13 – 40 Hz (beta stanje ili stanje budne svijesti i fokusiranog uma).

Na regresiju i regresoterapiju ne primam psihički bolesne osobe!

S Moći, Ljubavi i Radosti,
Krešo Lušičić


Cijena: 100 € (ili 750 kn)


099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr


Za detaljnije informacije vezane uz većinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojoj web-lokaciji: www.kresolusicic.com