Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Poziv na promociju najnovijeg izdanja u nakladi Dvostruke duge - Emocionalna sloboda dr. Judith Orloff, u Zagrebu

Datum objave: 08.06.2010

Oglašivač: dvostruka.duga.d.o.o

U dvorani Pučkog otvorenog učilišta, Ulica grada Vukovara 68, s početkom u 18:30 sati održat ćemo promociju našeg najnovijeg izdanja - knjige dr. Judith Orloff Emocionalna sloboda.
Knjigu ćete na promociji moći kupiti uz poseban promocijski popust, a ulaz na promociju je slobodan.
Više o knjizi pročitajte na www.dvostrukaduga.hr

Ukratko o knjizi:

"Ostanite hrabri i vedri u teškim vremenima."

Zamislite da ste usred prometne gužve, a osjećate se potpuno smireno. Zamislite da vas ne uznemiruje loše raspoloženje vašega šefa. Zamislite da ste mirni i da ne brinete. Zamislite da uživate u skladnim odnosima i toplom osjećaju pripadanja. To je osjećaj emocionalne slobode.

Dr. Judith Orloff predstavlja nova rješenja za ovladavanje emocijama u našem iznimno napetom svijetu. Ona vas poziva na izvanredno putovanje koje će vas dovesti do sreće, spokoja i pobjede nad negativnim osjećajima koji prevladavaju u našoj svakodnevici. Vi se možete osloboditi briga, ljutnje i straha. Istinska emocionalna sloboda je bliže nego što mislite.

Koristeći spoznaje neuroznanosti, intuitivne medicine i psihologije, dr. Orloff pokazuje povezanost između uma, tijela, duše i naše okoline. Na duhovit i razumljiv način objašnjava kako ćete prepoznati najteže negativne emocije i pretvoriti ih u nadu, ljubaznost i hrabrost. Kroz zanimljive priče njezinih pacijenata i sudionika njezinih radionica te priče iz njezinoga osobnog života dr. Orloff opisuje jednostavne i lake korake koje možete učiniti kako biste nadvladali emocionalne vampire, razočaranja i osjećaj odbacivanja.

Emocionalna sloboda je putokaz za sve ljude koji su napeti, obeshrabreni ili preopterećeni, kao i za one koji imaju dobar emocionalni život, ali se žele osjećati još bolje. Dr. Orloff nam govori da nam svaki dan nudi priliku da budemo junaci u našim vlastitim životima: da se odreknemo negativnosti, da reagiramo drukčije i da preuzmemo nadzor nad svakom situacijom. Potpuna emocionalna sloboda je u vašem dosegu.