Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

PLES SRODNIH DUŠA - RADIONICA U RIJECI 7. 4. 2012.

Datum objave: 18.03.2012

Oglašivač: ljubica.jelaca.renner

Ples Srodnih duša je Radionica o Srodnim dušama i Uzašću. Izraz “Srodna Duša” mnoge ljude zbunjuje. Ove zbunjenost najvise proistice iz cinjenice da svaka osoba na zemlji ima vise od jedne Srodne Duse. Srodna Dusa je svaka osoba koju poznajete iz nekog drugog mjesta u vremenu, kao sto je preegzistencija. Vase srce ce se instiktivno sjetiti i voljeti Srodne Duse.

Na ovoj radionici ćemo raditi privlačenje najpodobnije Srodne Duše u vaš život...ili Blizanačkog Plamena... Kako otvoriti svoje srce, uspostaviti vezu sa Visim Ja i svoj zivot naciniti carolijom, je esencija ove jednodnevne radionice. Kroz radionicu ce vas voditi Elendil Love pjesnik, terapeut I iscjelitelj, koji je svoje zivotno traganje za vlastitim Blizanackim Plamenom i saznanja koja je stekao na putu Univerzalne Ljubavi, odlucio da podijeli sa dragim Dusama.
Na radionici ce se raditi, anapana meditacija, preporadjanje i tehinke oprastanja koje nasu Dusu ciste i otvaraju srce za dolazak Bozanske Ljubavi kao i ciscenje zavjeta iz akasa zapisa…radit ce se jos session regresoterapije, Fragmentacija i integracija Duše, Energetska odvojenost od proslih veza, aktivacija “Kuće Duše“- Epifize. Jednostavnije rečeno radit će se sa GLAVNIM UZORKOM. Glavni uzorak je automatski program sličan onome koji gusjenicu pretvara u leptira.To je ugradjen set DNK kodova i ključeva koji se pokreće u odredjenom trenutku evolucije Duše kao i Prizivanje vase najpodobnije Srodne Duse I manifestiranje…
Uz minimum teoretskog a maksimum prakticnog rada, potrkrepljenim Elendilovim iskustvom, radionicu cemo zavrsiti Molitvom za sve Srodne Duse i Blizanacke plamenove, i video projekciju stihova u spotovima Elendila. Za učestvovanje na radionici poželjan završen osnovni DNK seminar, ali nije uvjet.

Obucite udobnu odjecu i ponesite deku i prostirku!

7. 4. 2012, od 9 do 18.30 sati, u Rijeci, Udruga AURIS, Kruzna 8/III

Cijena: 550Kn

Prijava na tel. 091 500 2776 ili mail dragan.1961@hotmail.com