Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

NLP edukacije - uvodno predavnje, Mala NLP škola, Praktičarski trening - KASTRAPELI d.o.o.

Datum objave: 15.10.2010

Oglašivač: G.Kastrapeli

Želite li naučiti puno o sebi i drugima, poboljšati svoju komunikaciju i biti uspješniji i sretniji - NLP je prava stvar za vas. Upoznajte NLP i usvojite vještine koje ćete odmah lako koristiti u svakodnevnom životu.
Izaberite edukaciju po svojoj mjeri - u tijeku su upisi za programe:

Uvod u NLP - besplatno predavanje - 8. 9. 2014. od 18-19.30 sati
Dođite i saznajte što je NLP i kako vam može biti koristan. Na predavanju možete dobiti i sve informacije o NLP edukacijama. Predavanje je besplatno uz obveznu prijavu zbog ograničenog broja mjesta.
Prijaviti se možete na https://docs.google.com/forms/d/1VySYcuSxEyqsABEEO-1ahVWdJahUf33vheUa0IfvwLU/edit

Mala NLP škola ( http://kastrapeli.hr/edukacije/mala-nlp-skola )
Početak: 9. rujna 2014. u 18 sati. Trajanje: 4 trosatne radionice tijekom 4 tjedna
NLP je danas nezaobilazan alat u osobnom i poslovnom razvoju, a promjene koje NLP znanja unose u vaš život su poput domina. Napredak u komunikaciji snažno se odražava na poslovni i osobni uspjeh, rastete kao osoba, postajete samopouzdaniji, svjesniji svojih mogućnosti i izvrsniji u onome što radite. Praktični primjeri i vježbe Male NLP škole omogućuju vam da naučeno odmah primijenite u svakodnevnom životu.

NLP praktičarski trening ( http://kastrapeli.hr/edukacije/nlp-prakticarski-trening )
Početak 19. rujna 2014. Trajanje: 9 dvodnevnih modula tijekom 9 mjeseci
Trenerica Gordana Kastrapeli
Trening Vam omogućuje da unaprijedite svoje komunikacijske vještine, povećate fleksibilnost u ponašanju i kontrolu nad svojim stanjima, mijenjate neželjena ponašanja i reakcije, efikasno postavljate ciljeve i koristite sve svoje potencije da biste ih ostvarili. Tijekom treninga primjenjuju se metode ubrzanog učenja i koncipirani su tako da naučeno odmah možete koristiti u svakodnevnom životu.

Informacije i prijave:
KASTRAPELI d.o.o.
Zagreb, Aleja pomoraca 15
tel. 01 888 9798; mob. 091 521 8685
e-mail: gordana@kastrapeli.hr
www.kastrapeli.hr


Investicija u znanje veliki je korak prema uspjehu.

Vjerujte onima koji su isprobali! Evo što kažu:
"Trening mi je bio najkorisnija škola koju sam do sad prošla u životu. Konačno sam naučila nešto stvarno pravo, upotrebljivo i uvijek korisno i primjenjivo. Zadovoljna sam apsolutno svim aspektima treninga (teorijom, vježbama, grupom, kavom!) i svim znanjima koja mi je pružio." (M.J.)
"NLP je nešto što bih preporučio svima, bez obzira da li imaju neki specifični problem(e) koji(e) bi željeli riješiti. NLP-om se ne riješavaju samo naši unutarnji sukobi već se uči i jedna prekrasna filozofija života." (V.Ž.)