Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Najava radionice u svibnju SOUL MATES - Privlačenje partnera srodne duše

Datum objave: 28.04.2010

Oglašivač: jasna.maceljski

Ponovno u Centru! NAJAVA SUBOTNJE RADIONICE IRIS TARBUK U SVIBNJU:
Soul mate - Privlačenje partnera srodne duše
Vrijeme održavanja: subota , 08.05. 2010.
Trajanje: 3 sata, od 16:00 - 19:00 h
Voditeljica: Iris Tarbuk
Cijena: 300 kn
zbog ograničenosti mjesta u grupi (cca 15), obavezno se primaju rezervacije i prijave.
Neke sugestije: obucite se udobno, vježbe se rade i ležeći na podu, ponesite papuče ili deblje čarape. Za vašu maksimalnu udobnost, prostirke, deke i jastuke imamo u prostoru, no po želji ponesite i vlastite. Donesite i bočicu vode.
MJESTO ODRŽAVANJA: APolon Centar, Derenčinova 1 /4. kat
KONTAKT I PREDBILJEŽBE: ( telefonom, sms-om, e- mailom) na broj telefona:
095 /816 88 18, Jasna
e- mail: apolon.studio@gmail.com
Navedite ime i prezime i naziv radionice za koju se prijavljujete.

Zbog nekog razloga ne uspijevamo sresti svoju srodnu dušu ili duhovnog partnera, onu pravu osobu s kojom bismo željeli biti. Zbog čega nam to ne polazi za rukom? Kako poraditi na tome?

O radionici:
Jedan od načina je sudjelovanje u radionici Iris Tarbuk, koja će vas voditi kroz radionicu u trajanju od 3 sata, kojoj je cilj otvoriti se, ukloniti ograničenja i blokade i dozvati u život svoju srodnu dušu.
Iris će podučiti polaznike jednostavnim i zanimljivim vježbama koje imaju za cilj čišćenje i uklanjanje blokada koje nas spriječavaju da sretnemo svoju srodnu dušu.
Radionica nam pomaže da bolje vidimo sami sebe, ono što katkad i ne želimo, naše skrivene želje, slabosti i blokade. Ono što naša svijest ne želi vidjeti. Ako se nađemo zaustavljeni u napredovanju kroz život, ako se vrtimo u krug ili ponavljamo uvijek iste greške, ista traumatična iskustva, samo sa različitim partnerima, sami sebi možemo najiskrenije pomoći ako nas netko vidi objektivnije od nas samih. Uočit ćemo iz novog kuta gledanja što je za nas bitno, za izlaz, promjenu smjera, razriješenje, bez da u detalje analiziramo problem. Jednostavno ćemo osjetiti promjenu.

O voditeljici:
Iris Tarbuk duhovna je učiteljica, koja je kroz dvadest godina učenja i rada na sebi razvila i oplemenila prirodni telent pomaganja ljudima.
Osebujna i zanimljiva, sa sposobnošću viđenja i " očitavanja" drugih ljudi, voditeljica radionica Razvijanje Intuicije i stručnjakinja za terapiju Bachovim cvjetnim kapima. Iris, osoba koja se s puno ljubavi, pažnje, suosjećanja i diskrecije druži s ljudima i dugo godina pomaže.
Kome je namijenjena radionica?
Svima koji žele poboljšati svoju kvalitetu života, probuditi uspavane mogućnosti, svima koji oduvijek vjeruju ali i onima koji su prestali vjerovati.
A kada ponovo vidimo ono što sami zapravo jesmo i želimo, tek tada možemo pustiti poruku svoje više svijesti, svojeg višeg Ja u Univerzum. I ta će poruka rezonirati kod nekog. Jer dok se na tjelesnoj razini suprotnosti privlače, na duhovnom nivou isto privlači isto i sličnosti se vole.

Mjesto?
Dovoljno je poželjeti promjenu i doći u Derenčinovu 1, Zagreb, Apolon Centar

Vrijeme?
RADIONICA SOUL MATE - održati će se u subotu, 08.05. 2010. od 16 - 19 sati.

Cijena? 300 kn

Važna napomena:
zbog velikog interesa, a ograničenog broja polaznika jedne grupe, obavezno je predbilježiti se, te primamo:

Predbilježbe i rezervacije:
na broj telefona organizatora: 095 /816 88 18 (sms -om)
e- mailom: apolon.studio@gmail.com