Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Ljubavne kartice - doživi ljubav svog života

Datum objave: 02.01.2019

Oglašivač: Administrator

Prava ljubav, kao i sveti odnos, stvarni su i lijepi poput poljskog cvijeta, jednostavni u svojoj pojavi i istini. Mnogi su koji prolaze putem, a ne primjećuju okolinu koja ih okružuje. Poljski cvijet im ne privlači pažnju, on se ne uklapa u njihovu stvarnost.

Na pitanja ljubavi takvi ljudi najčešće odmahuju rukom uz smionu izjavu: Ljubav? To ne postoji! To je za sanjare.

Ako si jedan od takvih, ja te izazivam.

Ako si sličan meni, ja te podsjećam.

Pozivam te na ovo posebno putovanje.

Namjera ovih poruka je da potaknu promjenu tvoje vibracije na razinu kao da već jest. Na toj razini ti postaješ prava osoba, onakva kakvu i tražiš za sebe u obliku partnera. Na toj razini ti si potpun, integriran i sukladno tome tvoja je vibracija usklađena za privlačenje i manifestiranje prave ljubavi. Ovdje nikakav trud više nije potreban. Zakon privlačenja (slično privlači slično) učinit će sve za tebe.

Iako su kartice prvenstveno namijenjene osobama koje trenutno nisu u odnosu i koje mu teže, vjerujem da mogu biti od velike pomoći i svim onim osobama koje svoj postojeći odnos žele unaprijediti, produbiti i podići na višu duhovnu razinu. Jednako tako, ove kartice sadrže jednostavne i vrlo učinkovite alatke samorazvoja, kao i suptilnu, pozadinsku energiju koja može biti od pomoći svim duhovnim tragateljima.

Ovaj set sadrži kartice s porukama koje možeš nasumce izvlačiti, kao i knjižicu s detaljnim opisom svake teme. Neka te određena poruka vodi kroz dan ili period života kroz koji trenutno prolaziš. Pronađi svoj način korištenja, energetski se poveži s karticama kako bi ti davale odgovore. Zapamti, nisu kartice te koje ti uistinu odgovaraju, već je to tvoja duša koja se kroz kartice zrcali.

Prije svega, shvati ovo kao igru. Suptilna poruka kartica i jest ta da se prije svega treba opustiti i osloboditi straha. Sve će doći i svega će biti. Čvrsto vjerujem u to.

Sadržaj pakiranja:
Knjižica 80 str. + 32 kartice

Autor: Daniel Postružin

Cijena: 99 Kn + dostava 30 kn

WEB SHOP NARUDŽBA NA LINKU:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/knjige-i-kartice/ljubavne-kartice-poruke-155/