Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

KARLOVAC - Radionica SWEAT LODGE - Indijanska sauna

Datum objave: 31.05.2010

Oglašivač: udruga.yoga.i.zdravlje

Organizator: Udruga "Yoga i zdravlje"
Mjesto: Karlovac, Gornje Mekusje,
Vrijeme: 05.06.2010g. od 12.00 do 18.00 h
Cijena: 300 kn
Informacije i prijave: 091 502 8718 ili yoga-ka@net.hr
Web odrediste: http://www.yogaizdravlje.hr
Tecaj vodi: Damir Stancl
Prijava obavezna zbog ogranicenog broja mjesta (11)

Dragi prijatelji!

Nastavlja se ciklus ceremonijalne Indijanske saune "Sweat Lodge" u Karlovcu!
U prekrasnom ambijentu, na samo kilometar od grada Karlovca nalazi se selo Gornje Mekusje. Nedaleko usca rijeke Korane u Kupu smjesten je prostor na kojem ce se odrzati radionica drevne indijansko-samanske saune. Polje prepuno cvijeca, stari sjenik, vatra, sator i zvuk "Buffalo" bubnjeva otvaraju misticnu caroliju price u kojoj i Vi mozete sudjelovati. Uz podrsku prirodnih elemenata i prostora procistiti cemo svoje tijelo i duh.

Proces prociscenja zapocinje vec samim ulaskom u prostor odrzavanja Sweat Lodga. Uz pripremu drva, kamenja i vatre stapamo se sa mjestom i njegovim cuvarima. Dok se kamen zagrijava u vatri, bubnjanjem sirimo svoju percepciju, a to donosi budenje "Duha Iscijeljena" i otvaranje puta u druge svjetove i razine postojanja. Kratki ples pokrece kreativnost i intuiciju. Zapocinje proces neutralizacije nezeljenih entiteta u njihovom djelovanju, otpustanje i konacna eliminacije iz omotaca aure. Zajednicki gradimo saunu, ustvari sator za odvijanje ceremonije znojenja i iscjeljivanja. Razmisljamo sto sve zelimo ili moramo otpustiti, a sto primiti, ostvariti i manifestirati trenutno u zivotu.

Tradicija kaze da ulaskom u zatvoreni prostor saune dozivljavamo povratak u maternicu i tada se aktivira proces otpustanja trauma koje su memorirane na stanicnoj razini. Tijelo se intenzivno cisti od toksina, stresa u misicima a um se prazni od misli, nezeljenih koncepata i okvira. Kombinacijom napjeva, priziva ˝Velikog duha˝ i predanosti otvara se mogucnost ulaska u odvojenu stvarnost. Dozivljavamo spoznaju kako djelovati kroz vlastiti izbor, bez uplitanja drugih i na slobodu odbacivanja postojecih zivotnih matrica. Na suptilnoj razini bivamo podrzani od visih oblika energija, a to jaca nas osobni osjecaj snage i sposobnost da se napravi novi korak naprijed u zivotu.

Radionica je za sve one koji se bave duhovnim radom na sebi, osobito ako zelite dozivjeti nesto novo. Stoga kroz "ZABAVU" udite u jedno novo samansko iskustvo i neka zapocne vas osobni unutarnji ples. Prepustite se carobnoj magiji prirode, vatre i vode.

Ponesite: stariji rucnik ili plahtu za sjediti u sauni, kupaci kostim ili majicu, rucnik za obrisati se, prostirku (karimat)za sjedenje uz vatru, dosta vode za pice, svoj bubanj ako ga imate ili suskalicu, papir i olovku za pisanje onoga sto zelimo otpustiti i ostvariti. Posto smo u prirodi i oko vatre budite u primjerenoj odjeci za takva mjesta i radnje.

Napomena: Za one koji dolaze iz drugih gradova mjesto okupljanja je benzinska pumpa Petrol, na semaforu desno nakon izlaska sa naplatnih kucica - Karlovac. Vrijeme okupljanja je u 11 i 30 sati. Za one koji dolaze iz Karlovca okupljanje je u 11 i 50 sati u Gornjem Mekusju kod pekare. Karta sa uputama kako doci do nas dostupna je na web adresi: http://www.yogaizdravlje.hr/sauna.htm

Vazno: U slucaju duze kise radionica se otkazuje. Najbolje je provjeriti na mobitel.

Molim da budete tocni. Nakon pocetka nije moguc ulazak zbog ometanja programa.
Hvala na razumijevanju.

Pozivam te da se pridruzis ceremoniji vatre, vode i prirode u svom krugu zivota.

S postovanjem
Damir Stancl