Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Iscjeljivanje karme temeljeno na konzultaciji Knjige Života i Akaša zapisa

Datum objave: 13.04.2010

Oglašivač: Krešo Lušičić

Spiritualni event


Svi sudionici će u energiji grupe primiti individualni tretman iscjeljivanja karme prema osobnoj želji, što znači da se za vrijeme tretmana može raditi općenito karmičko iscjeljenje koje je u trenutku tretmana moguće i/ili specifično karmičko iscjeljenje vezano uz bilo koji aspekt osobe, odnosno života: fizički, emocionalni, mentalni/intelektualni i duhovni aspekt, koji unutar sebe sadržavaju: zdravlje, novac, odnose, obrazovanje, psihološki i duhovni razvoj, osobnu, romantičnu/seksualnu, profesionalnu i duhovnu afirmaciju, itd.

Tretman počinje kada, nakon kratke zajedničke pripreme, osoba sjedne pored mene. Tada pristupam Knjizi Života klijenta/ice uz dozvolu i pod supervizijom Arhanđela Metatrona i Božanskog Ja osobe, te se informiram o karmičkoj situaciji određene teme koja se želi iscijeliti. Nakon toga Gospodarima Karme izražavam molbu da se obavi specifično, odnosno općenito karmičko iscjeljenje, i ako se dobije dozvola formuliram zahtjev iscjeljenja. Poslije zahtjeva karma se briše djelomično ili potpuno, ili se preoblikuje u formu koja je klijentu/ici najprimjerenija u kontekstu osobnog razvoja.

Informacije dobivene prilikom cjelokupnog procesa koristim u svrhu pravilne formulacije zahtjeva iscjeljenja i eventualno, s naglaskom na eventualno, ako je potrebno ili primjereno, djelomično dijelim te informacije s klijentom/icom.

Sve dobivene informacije, bez obzira da li sam ih podijelio s klijentom/icom ili ne, čuvam u diskreciji!

Za vrijeme tretmana klijent/ica, ako je dovoljno otvoren/a i/ili pravilno istreniran/a, može dobiti određene duhovne uvide, kao i informacije od strane Visokorazvijenih Cjelovitih Majstora Svjetla (npr., Metatrona i Gospodara Karme) koji na unutarnjim razinama obavljaju ovaj rad. Iz tog razloga preporučujem donijeti papir i olovku kako bi se te informacije i uvidi zapisali, kao i informacije koje možda dođu direktno od mene, odnosno kroz mene.

Sve informacije savjetujem primiti iz stanja osobne moći, što u ovom slučaju znači u duhu spiritualnog rasuđivanja, bez predavanja svoje moći vanjskim autoritetima (meni i Svjetlosnim Bićima koja će biti uključena u tretman) i informacijama koje dođu izvan tebe. Ti si jedina istinski meritorna osoba za svoj život, i jedino ti možeš pravilno procijeniti istinitost, vrijednost i značaj svih informacija i savjeta, ali samo onda ako ih odbiješ primit slijepo, i samo onda ako ih sagledaš izvan svojih svjesnih i nesvjesnih strahova.
U duhu takvog stava dođi na ovaj spiritualni event.


S Moći, Ljubavi i Radosti,
Krešo Lušičić


MAKSIMALNO SEDAM OSOBA MOŽE SUDJELOVATI, A PREDBILJEŽBOM OSIGURAVAŠ SVOJE MJESTO!

DOĆI NA VRIJEME (5 – 10 min. prije početka)!

Ponijeti papir za pisanje i olovku!

Preporučujem doći u komotnoj odjeći i ponijeti bocu flaširane vode.

Za one koji bi mogli ogladnjet predlažem banane i/ili čokoladu kao izbor hrane.

Prostirka za ležanje je dobrodošla iako nije nužna - stolice su osigurane.

Ponijeti nešto za čitanje (knjiga, roman, časopis)!

Cijena:

200 kuna

Voditelj:

Krešo Lušičić

Kontakt broj: 099 36 919 63
e-mail: kreso.lusicic@zg.t-com.hr


VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA:

Subota, 15. 10. 2010.
S početkom u 14:00 sati
Dvorana u dječjem vrtiću "Potočnica"
Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Vrtić se nalazi između trešnjevačkog placa i Savske, iza zgrade ˝Crosco˝.


Za detaljnije informacije vezane uz većinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojoj web-lokaciji: www.kresolusicic.com