Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

ThetaHealing® tečajevi 2019. - instruktori Sanja i Tomislav Gunjača, Zagreb

Datum objave: 12.10.2012

Oglašivač: tomislav.gunjaca

Učinite konačno nešto za sebe. Ne čekajte da voda dođe do grla.
Jeste li zadovoljni sa životom? Mislite da može i bolje?
Imate zdravstvenih problema? Otkrijte kako iscjeliti uzroke tih stanja.
Za sva događanja potrebno je registrirati se što prije zbog ograničenog broja mjesta.
Prijava/registracija na: http://thetahr.com/tecajevi-theta-iscjeljivanja/prijavnica-za-tecaj-theta-iscjeljivanje/
/
HARPOSE© – vođena meditacija, voditelj Tomislav Gunjača
PONEDJELJAK 04.03.2019. od 19h
Adresa Ludinska 10, Zagreb
Nema preduvijeta, svi mogu pristupiti.
Broj mjesta je ograničen! Prijavite se na vrijeme!
Uravnotežavanje energetskih centara tijela (čakri), životne energije (chi), vječnih molekula (koje nosimo iz života u život), energije očiju (prozora duše) i neuronskih puteva u mozgu (oslobađanje iz ustaljenih obrazaca misli) u skladu sa osobnim Božanskim tempiranjem (svrhom u ovom životu). Cilj je postavljanje parametara za stanje harmonije (lakše kretanje kroz svakodnevicu, osjećaj mira i opuštenosti, usklađivanje i otvaranje intuitivnih centara). Lakše ostvarenje cilja, koji god on bio.
Postupak je osmislio i patentirao Tomislav Gunjača, ThetaHealing® „Master“ i „Certificate of Science“, autor licenciranog tečaja „Think What You Think©“, pod zaštitnim znakom ThetaHealing® na temelju dugogodišnje prakse iscjeljiteljskog rada s klijentima i polaznicima tečajeva, i osobnog iskustva.
O ČEMU SE RADI? – To je meditativni proces u kojem vas instruktor vodi do duboke opuštenosti i povezanosti s čistom energijom stvaranja.
U uvodu će biti objašnjeno bitno o čakrama, kundaliniju, vječnim molekulama, energiji očiju i Božanskom tempiranju.
Svatko od nas ima svrhu postojanja u ovom životu. Božansko tempiranje. Nešto što je vaša duša odlučila za ovaj život. Ako i ne znate koja je svrha, puno lakše ju je ostvariti ako su svi važni elementi usklađeni. Lako je moguće da ne znate svoju svrhu jer u neusklađenom sustavu sve je pomalo u rusvaju (rasulu). Svaka komponenta vuče na svoju stranu. Cilj HARPOSE© postupka je postići harmoniju komponenti i tako lakše doći do cilja. Kao u svakom sustavu, ako su pojedine komponente usklađene, sustav radi „kao podmazan“.
Postupak započinje meditacijom, u meditaciji pod vodstvom harmonizirate svoje energetske centre (čakre), pokrećete kundalini i vječne molekule i tada vam instruktor radi idividualnu harmonizaciju bitnih osobnih parametara u skladu s vašom osobnom svrhom života, Božanskim tempiranjem. Također vas usklađuje s planetom Zemljom, s čakrama planete.
Voditelj: Tomislav Gunjača (TH CoS)
U svim terminima na lokaciji Ludinska 10 (Zagreb) cijena je 350kn.
OBAVEZNA PRIJAVA
/
KOPAJ DUBLJE - tečaj je uz Osnovni DNK i Napredni DNK2 preduvijet za sve ostale tečajeve. Instruktor Sanja Gunjača
/
Tečajevi RAZVOJ ODNOSA/VEZE - svpih 5 tečajeva (1. dio Veza s partnerom, 2. dio Veza s Bogom, 3. dio Odnos prema samome sebi i bliskim osobama i 4. dio Odnos prema planeti Zemlji, i Odnosi prema svijetu) biti će preduvjet (uz još neke tečajeve za pohađanje tečaja DNK4)
Više o svemu na www.thetahr.com