Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

I AM UNIVERSITY

Datum objave: 01.07.2010

Oglašivač: Krešo Lušičić

I AM University - internacionalna akademija cjelovitog osobnog razvoja

POZIV NA UPIS

I AM University, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizašlih iz ezoterijskog znanja Bijele okultne znanosti, služi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluče ovladati fizičko-zemaljskim, psihološkim i spiritualnim aspektom svog bića do razine istinskog Čovjeka ili drugim riječima rečeno, do razine cjelovitog Uzašlog Majstora/Majstorice - prosvijećenog i prosvijetljenog Bića koje u radosti i blistavilu majstorski igra Igru života.


OSNOVNO O I AM UNIVERSITYJU:

I AM University je akademija cjelovitog spiritualno-psihološkog, odnosno osobnog razvoja koji svoju prvu značajniju kulminaciju dostiže osobnim prosvjetljenjem i Uzašašćem u multidimenzionalnu realnost istinskog Ja, te psihološkom transcendencijom onoga što se u školama transpersonalne psihologije obično naziva negativni ego ili niže ja, koje je zasnovano na podsvjesnim i svjesnim programima straha i stida, što rezultira iskrivljenom percepcijom Života i generira doživljaj odvojenosti od drugih bića i cijelog Postojanja.

I AM University započinje s radom uoči 2000. godine, a prije toga je poznato pod nazivom Melchizedek Synthesis Light Academy. Ovu obrazovnu instituciju osnovao je dr. Joshua David Stone, transpersonalni psiholog i pasionirani istraživač poznatih, a i manje poznatih duhovnih praksi koje je u jednom trenutku svog rada uspio objediniti u jedinstven i cjeloviti model duhovnog razvoja neodvojivo isprepletenog s drevnim i modernim psihološkim metodama što u novije vrijeme nalaze svoj život u transpersonalnoj psihologiji, koja trenutno jedina od svih psiholoških pravaca priznaje, ne samo deklarativno, postojanje viših, duhovnih aspekata čovjeka, te kroz praktično implementiranje svojih teorija i spoznaja ostvaruje izvrsne rezultate.

I AM University kroz svoja dva vida obrazovanja, dopisni i kroz ovlaštene ogranke, osigurava obrazovni i trening program koji sigurnim i efikasnim metodama omogućava promjenu, odnosno podizanje vibracije cjelokupnog energetskog sustava, u zapadnoj ezoteriji nazvanog fizičko vozilo, što u etapama dovodi do potpunog stapanja osobnosti s Višim i tzv. Božanskim aspektom osobe. Potpuno stapanje ta tri aspekta u Jedno naziva se Prosvjetljenje i/ili Uzašašće.
Suprotno mnogim vjerovanjima, Prosvijetljeno i Uzašlo stanje u današnje vrijeme moguće je ostvariti korištenjem efikasnih alata, uz odgovarajući angažman i nešto hrabrosti, u začuđujuće kratkom periodu – unutar jedne do maksimalno pet godina. No, tu nije kraj priče. Za punu aktualizaciju tog stanja nužno je promijeniti podsvjesne i svjesne programe zasnovane na strahu, stidu i odvojenosti od Postojanja – negativni ego, kako bi se priroda onoga što svaka osoba istinski Je u svom Božanskom aspektu mogla manifestirati u punom sjaju. Transcendencija negativnog ega nije spiritualni, već psihološki poduhvat. Iz tog razloga u I AM Universityu, kroz edukaciju i trening, polažemo punu pažnju simultanom spiritualnom i psihološkom razvoju, odnosno cjelovitom osobnom razvoju.

Svaka osoba ima svoju predodžbu o tome kako je to biti Prosvijetljen, Uzaći, samoostvariti ili samospoznati sebe kao Božansko Biće. Pokušaj da se samo promišljanjem dođe do tih odgovora uvelike sliči naporu osobe koja si pokušava predočiti oblik, boju, miris i okus banane, a da bananu nikada nije vidjela, pa čak ni nacrtanu.
Razlog zbog kojeg o ovome pišem je taj što o Prosvjetljenju i Uzašašću prevladavaju mnoga kriva vjerovanja koja često prelaze granice fantazija i u konačnici rezultiraju strahom od istog; strahom koji se prije ili poslije manifestira što neke ljude odvraća od ideje da se razviju do svog punog potencijala, a one koji su na Putu koči ili im prekida daljnji razvoj do trenutka dok ga ne savladaju. Taj strah nije uvijek na svjesnom nivou i često se manifestira upakiran u tisuću i jedan izgovor kojim se odgađa ili prekida razvojni proces.

Prosvjetljenje, odnosno Uzašašće ne uzrokuje gubitak individualnog identiteta. Dakle, to nije rastakanje osobnosti i individualiziranog izraza sebstva. Štoviše, osjećaj identiteta se proširuje i nadograđuje do potpunog poistovjećenja s najvišim aspektom osobe – Božanskim Ja, koje je u nekim ezoteričnim školama nazvano Monada, a u drugim moćna Ja Jesam Prisutnost. Uz to, kroz etape transcendencije negativnog ega sve više se pojavljuje stanje Jedinstva i duboke povezanosti sa Svime Što Postoji; i to se ponajprije manifestira kroz Znanje i duboki osjećaj da je tuđa dobrobit vlastita dobrobit, odnosno da je dobrobit bilo kojeg bića zapravo dobrobit svih, dobrobit Cjeline. Strahovi se smanjuju, pa blijede i nestaju. Ostaci strahova koji suptilno ili manje suptilno egzistiraju do potpune transcedencije više ne dominiraju životom Uzašle osobe, tako da se zapravo počinje istinski slobodno i radosno živjeti. Uzašašće, čak i dok nije cjelovito u smislu potpune transcendencije negativnog ega, predstavlja početak ispunjenog Života, jer osoba, iako Uzašla, može nastaviti svoju zemaljsku egzistenciju: imati prijatelje, biti u romantičnom odnosu, braku, imati djecu, uživati u seksu i okusima hrane, raditi, ići u kino, baviti se sportom, zabavljati se...
Sve je naizgled isto, ali ništa isto nije, jer sada Uzašla osoba gleda kroz jednu širu i od strahova pročišćeniju psihološku prizmu, ima više energije, nosi više Svjetla... Život, možda po prvi puta, dobiva neopisivu lakoću koja ne blijedi – Život postaje radosna Igra.

Da, tu mogu biti prisutne i proširene sposobnosti koje...

Za vise informacija kliknuti na sliku ili koristiti link: www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf ili pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> I AM University - Akademija cjelovitog...


OSNOVNE INFORMACIJE VEZANE UZ NASTAVU:

Grupa kreće s radom kada se prijavi dovoljan broj ozbiljno zainteresiranih za program

Susreti se održavaju jednom tjedno u večernjim satima od 18:30 do 21:30 h, u dječjem vrtiću 'Potočnica', Ulica grada Vukovara 18 - Zagreb

Toleriram razumno/povremeno izostajanje

Školska godina traje 10 mjeseci

Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu

Obrazovanje traje tri do četiri godine


CIJENA:

Školarina se plaća mjesečno, a ne godišnje.

Iznos mjesečne školarine: 600 kn.

Bez obzira na eventualne izostanke plaća se puna cijena mjesečne školarine.

Odustati se može bilo kada, s time da je potrebno podmiriti školarinu za mjesec u kojem se odustaje.


INFORMACIJE I KONTAKT:

Krešo Lušičić

Senior I AM University Representative
Senior I AM University Study Group Facilitator

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

www.iamuniversity.org