Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Hodanje po žeravici – Shivin hram

Datum objave: 08.09.2010

Oglašivač: SVETA SEKSUALNOST

Hodanje po žeravici – Shivin hram

U subotu 18.9.2010 u 16.00h pored Shivinog Hrama u Zlatar Bistrici organizira se druženje uz vatru i hodanje po žeravici. Druženje vodi Josip Šćurec - Joža, dugogodišnji voditelj ovih druženja i iskusni „hodač“ po žeravici.

Prošloga mjeseca je žeravicu prešlo trideset hodača po žeravici - pridružite im se i vi!

-Boravak uz vatru djeluje pročišćavajuće na svim razinama
-Pridružite nam se u obredu zajedničkog paljenja vatre
-Spaljivanje mentalno-emocionalnog smeća kroz pisane poruke
-Dubinsko čišćenje aure i iscjeljivanje na svim razinama
-Plesovi u krugu oko vatre
-Hodanje po žeravici (po želji)
-Organizator: Udruga «Kumaru» i Shiva yoga Univerzitet
-Cijena: besplatno, prikupljaju se dobrovoljne donacije za izgradnju Univerziteta i nabavu drva (uobičajeno 100kn po osobi)

Pozivamo vas da nam se pridružite na druženju uz vatru, hodanju po žeravici i rekreaciji u prekrasnom prirodnom ambijentu našeg centra u srcu Zagorja.

Druženje uz vatru i hodanje po žeravici organizira se pored Šivinog Hrama kod Zlatar Bistrice, nedaleko od Marije Bistrice. Posjetite jedini Šivin Hram u Evropi smješten u prekrasnoj prirodi. Ovdje se svakoga mjeseca već tradicionalno godinama organizira hodanje po žeravici pred Puni mjesec, kada su energije Prirode najpovoljnije i imaju najjaču moć transformacije.

Druženje je iscjeliteljskog karaktera jer vatra pročišćava naše eterično tijelo a samim tim i naše fizičko tijelo. Na vatri se ceremonijalno spaljuju problemi kojih se želimo riješiti i čovjek postaje odlučniji i spremniji za sva životna iskušenja.

Druženje uz vatru završava hodanjem po žeravici koje označava našu spremnost da spalimo strahove i pročišćeni krenemo dalje. Prelaskom preko žeravice čistimo sve energetske kanale u tijelu i otvaramo ih za nesmetano kolanje energije.

U sklopu druženja uz vatru odvija se priprema za hodanje po žeravici kojom se aktiviraju animalne čakre i smiruje um. Aktivirane animalne čakre i smiren um preduvjet su da bez posljedica pređemo preko žeravice. Obzirom da se prelaskom preko žeravice spaljuju blokade koje nosimo u sebi, oni koji nisu to prije radili mogu očekivati sitne opekotine na stopalima koje najčešće zacjeljuju već slijedeći dan.

Za kvalitetno druženje uz vatru potrebno je stvoriti homogenu grupu pa je važno da svi prisutni sudjeluju u pripremi za hodanje po žeravici. Nakon toga oni koji nisu spremni preći preko žeravice mogu stati sa strane i promatrati.

Pjevanjem moćnih mantri «OM NAMAH SHIVAYA», «AUM» i plesanjem u krugu oko vatre um se topi i nestaje. U tom transcedentalnom stanju čovjek postaje Jedno sa Vatrom i dolazi u doticaj sa dotad skrivenim Božanskim u sebi, kome ništa nije nemoguće…

Ponesite prostirku za sjedenje na otvorenom, olovku i papir i to je sve.

LOKACIJA: Zlatar Bistrica, ULICA LJUDEVITA GAJA b.b. Ulica Ljudevita Gaja je uska asfaltirana uličica (ima i tablu sa natpisom), prva sa desne strane nakon jedinog semafora u Zlatar Bistrici, ako od semafora krenete prema Zlataru (na sjever). Po njoj treba voziti do Hrama oko 1000 metara. Makadamom treba voziti nakon završetka asfalta još 200 metara. Kada siđete na makadam, nakon stotinjak metara ćete ugledati ogromnu kuću prije šume s desne strane; udaljena je par stotina metara od posljednje kuće u ulici, na padini okrenutoj na istok, ispred koje su polja. Ako dolazite vlakom, pješice ima do Hrama oko 30 min (2 km) pa nazovite za prijevoz.

Sve informacije možete dobiti na 01/2861-988 (Joža) ili na 098/9823-792.