Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

HODANJE PO VATRI

Datum objave: 28.04.2010

Oglašivač: Krešo Lušičić

INICIJACIJA VATRE – JEDAN OD NAJSTARIJIH DUHOVNIH OBREDA NA PLANETU ZEMLJI


Inicijacija vatre ili hodanje po vatri, odnosno nekoliko metara dugačkoj stazi žeravice čija temperatura iznosi 800 do 1000°C, jedno je od potencijalno najdubljih transformacijskih iskustava koje, u pozitivnom smislu, doživotno mijenja osobu na svjesnim i najdubljim podsvjesnim razinama, te na fiziološkoj razini doslovno izgrađuje nove neuronske veze u živčanom sustavu osobe.

Inicijacija vatre je , osim što je čin osobne moći, hrabrosti i predavanja unutarnjem vodstvu (glasu i/ili osjećaju), kao i predavanja vatri i njenoj plemenitoj milosti, i alkemijski/transformacijski čin. Zapravo, u potpunosti je ispravno ustvrditi da je Inicijacija vatre svojevrsna Inicijacija smrti/rođenja.

Svaki puta kada osoba hoda po vatri čini to s određenom intencijom.

Hoda se zbog zdravlja, ljubavi, uklanjanja prepreka, prosperiteta, iscjeljenja strahova i fobija, iscjeljenja karme, osobnog razvoja i sl. Hodati se može zbog sebe ili u ime drugih, naravno ako imamo njihovu dozvolu. Dakle, osoba predaje vatri ono što joj više ne služi te energetski umire za neko staro stanje ili iskustvo (smrt), kako bi bila slobodna stupiti u novo, svježe, promijenjeno stanje ili iskustvo (rođenje).

Uz to, svako hodanje po vatri iscjeljuje odnos s vatrom i produbljuje povezanost s vatrom koja je integralni i neodvojivi dio svake osobe.

Poseban naglasak stavljam na sljedeće činjenice:

- Hodanje po vatri u velikoj mjeri razara mentalnu uskoću i širi granice mogućeg u psihi hodača/ice.

- Inicijacija vatre je intimni i ljubavni čin između hodača/ice i vatre. Divno je osjetiti i spoznati da nešto tako moćno i žestoko, kao što je vatra, može biti duboko nježno i ljubavno.

Osoba ne treba unaprijed stvoriti odluku da će hodati po vatri. Dovoljno je odlučiti doći na seminar i proći pripremu. Samo sudjelovanje na seminaru, i bez hodanja po vatri, je pročišćavajuće iskustvo.

Nitko nije obavezan zakoračiti u vatru. Odluka predavanja vatri uglavnom se donosi u zadnji čas kada se u sebi osjeti njen poziv. Tada, ovaj voljni čin stvara ogromnu koncentraciju psihičke energije koja slijedi inicijalnu intenciju, odnosno razlog zašto se hoda. Ta ogromna psihička energija, zajedno s energijom vatre, trajno mijenja osobu i uzdiže njen život. Često se željena promjena određenog aspekta života, zbog kojeg osoba pristupa hodanju po vatri, manifestira u životu hodača/ice unutar vrlo kratkog vremena, pa čak i trenutno.

Nakon prvog oslobađajućeg iskustva prelaska po vatrenoj stazi ljudi obično hodaju više puta unutar istog seminara.

Ovaj ritual hodanja po vatri biti će održan u energiji rastućeg Mjeseca, što je vrlo povoljan trenutak za ovakvu vrstu transformacijskog rada, te dodatno oplemenjen iscjeljujućim ritualnim bubnjanjem, koje je i samo za sebe poseban doživljaj, a u spoju čine jedinstveno iskustvo.

Vidimo se na vatri!

S moći, znanjem i sposobnostima na usluzi,
Krešo LušičićPreporuke:

PREDBILJEŽBA ZA HODANJE PO VATRI JE POTREBNA!

PONIJETI PAPIR (A4 format) I OLOVKU (kemijsku ili grafitnu) TE PODLOŽAK ZA PISANJE (bilježnica, komad kartona i sl.)!

NA MJESTO OKUPLJANJA SAVJETUJEM DOĆI NA VRIJEME (5 – 10 min. prije dogovorenog vremena), JER JA, IZ POŠTOVANJA I OBZIRA PREMA SEBI I ONIMA KOJI DOĐU NA VRIJEME, NEMAM OBIČAJ ČEKATI ONE KOJI KASNE!

Zbog početka sezone odlaska na more moguće su gužve na relaciji Zagreb – Karlovac, tako da je mudro uračunati nešto više vremena za put do Karlovca.

PREPORUČUJEM DOĆI U KOMOTNOJ ODJEĆI KOJA SE MOŽE SMOČITI (sintetička odjeća se ne preporuča) I PONIJETI 2 - 3 LITRE VODE ZA PIĆE!


Cijena sudjelovanja na seminaru:

350 kuna

U sklopu inicijacije vatre bubnjanje vodi:

Damir Štancl

Inicijaciju vatre organizira i vodi:

Krešo Lušičić

Kontakt broj: 099 36 919 63
e-mail: kreso.lusicic@zg.t-com.hr


VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA:

Subota, 15. 06. 2013.
Od 17:00 do najkasnije 00:00 sati
Gornje Mekušje - u neposrednoj blizini Karlovca

TERMIN I MJESTO ZAJEDNIČKOG OKUPLJANJA:

U 17:00 sat na ˝Petrol˝ benzinskoj pumpi koja se nalazi na ulazu u Karlovac. Pozicionirana je desno nakon što se prođu naplatne kućice iz smjera Zagreba (može se vizualno zamijetiti kod naplatnih kućica).


NAPOMENE:

Ove godine ritual hodanja po vatri posvećujem otvaranju vrata potpunom iscjeljenju fizičkih i psihičkih bolesti.

Događaj se otkazuje jedino ako 15. 06. 2013. pada jaka kiša bez izgleda za prestanak padalina u poslijepodnevnim satima. U slučaju kiše možete me nazvati i provjeriti održava li se radionica ili ne, jer ja vrlo često prakticiram hodanje po vatri čak i po kiši.

Sljedeće hodanje po vatri planiram održati u proljeće 2014.


Za detaljnije informacije vezane uz većinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojim internetskim stranicama: www.kresolusicic.com