Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Feng Shui savjetovanje za područje Dalmacije

Datum objave: 20.04.2010

Oglašivač: ivana.cicarelli

Prostor u kojem živimo ili radimo je prostor naše energije i kao takvo trebalo bi nas podržavati svojom skladnošću, funkcionalnošću i lijepim izgledom. U njemu provodimo većinu svog životnog vijeka, a da ponekad i nismo svjesni našeg međusobnog odnosa. Prostor i čovjek su zapravo sinergija cjelovitosti jer će jedno izražavati drugo, jer će jedno pomoći drugom otkriti nedostatke i „blagoslove“ i na taj način (p)održati život kvalitetnijim.

I kao što hrana/tjelovježba/disnje... imaju veliku važnost u održavanju vitalnosti tijela, duše i uma, tako i usklađenost/neusklađenost unutar prostora može reflektirati zaostajalu energiju ili onu koja će svojim zdravim protokom još kvalitetnije obogatiti živote osoba.

Feng Shui je drevna kineska vještina odabira i uređenja stambenog i poslovnog prostora. Ono je istinska životna energija, osjećaj za prostor koji definira što, kako, gdje i zašto nešto poduzeti , na koji način uravnotežiti nešto ili uskladiti unutar doma. Ono djeluje moćno i na naše živote jer će sklad unutar našeg doma, zrcalit sklad i u nama samima, a ono će se nadalje , na jedan suptilan način, prenositi i van zidova naših domova, ureda, poslovnih prostora… jer je svaka stvorena čestica živa i ispunjena energijom životne sile, duhom i inteligencijom.

Feng Shui konzultacija obiteljskog/životnog/radnog prostora obuhvaća:
1.energetsko čišćenje prostora
2.terenski rad – dolazak kod obitelji/klijenta radi upoznavanja prostora
3.rad konzultanta na određenom projektu kroz potrebno vrijeme (vezano za interijer, a u ovisnosti o obitelji koja živi u tom interijeru)
4.iznošenje projekta klijentu/klijentima

Moje ime je Ivana Cicarelli i rado ću s vama podijeliti svoj žar za otkrivanjem potencijala vaše „treće kože“, kako neki nazivaju naš životni prostor. Ovo vrijedno znanje diplomirala sam na Feng Shui Akademiji pri učilištu Bio-Vizija, Zagreb, gdje je učenje o zdravom stanovanju obuhvaćalo i prirodnu prehranu, tjelovježbu, duboko disanje, meditacije, ples, humor...kako bi osvijestili prostor unutar i izvan nas samih i drugih.

Želim vam zdravo stanovanje

Informacije: mob. 098 678 314 tel. 021 358 135 e.mail. oryssa@gmail.com