Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Temeljni seminar prirodne prehrane i dijagnoza u Bioviziji – provjerite kako se tijekom boravka u Hrvatskoj hranio Richard Gere!

Datum objave: 06.06.2010

Oglašivač: drzislav.andrija.ujevich

Ono si što jedeš – kaže stara narodna mudrost.
Postoji li danas i što je zdrava (pre)hrana?

Učinite prvi korak k novom znanju i zdravijem življenju i pohađajte seminar TEMELJI PRIRODNE PREHRANE I DIJAGNOZA
uz profesionalnu voditeljicu s 25-godišnjim iskustvom

Na teoretskom i praktičnom dijelu ovog jedinstvenog seminara u ukupno 16 školskih sati nastave imat ćete priliku:
• otkriti puno dublje značenje danas često nepravilno korištenog pojma zdrava hrana
• upoznati 4 bijele smrti
• biti svjedoci nevjerojatnih otkrića, kao što su:
- što je UZROK karcinoma određenog organa i zašto jedna osoba obolijeva od jedne, a druga od druge bolesti
- kakva je POVEZNICA između HRANE koju jedemo i EMOCIJA koje učestalo izražavamo (strah, ljutnja, potisnutost, sram...)
- zašto je netko tanak, visok i teško se deblja, a netko teško mršavi i deblja se jedući male količine hrane
- koji su UZROCI danas sve češćih, a u prošlosti nepoznatih bolesti kao što su neurodermitis, alergije i teškoća s disanjem.
• čuti razumljivo objašnjenje zašto ne postoje ''UOBIČAJENE DJEČJE BOLESTI'' niti hiperaktivna djeca, te kako smo doprinijeli da su takva postala
• saznati zašto, što i KAKO TREBAMO JESTI na različitim dijelovima svijeta i zašto se kao ljudi razlikujemo, ovisno o tome koja područja nastanjujemo na planetu
• naučiti kako POTPOMOĆI GENETSKI SLABE PREDISPOZICIJE
• shvatiti zašto i kako trebamo JESTI U RAZLIČITIM GODIŠNJIM DOBIMA i zašto svako godišnje doba donosi određene bolesti, koje čovjek pokušava riješiti cijepljenjem i tabletama
• naučiti kako neprerađenu cjelovitu hranu dobro kombinirati, začinjavati i kuhati kako bi bila potpuno iskoristiva i ljekovita, te kako bi ojačala naš probavni sustav i vitalnu energiju.
Naposljetku, demonstrirat ćemo PRIPREMU 15 JELA, kako biste naučili osnove kombiniranja neprerađenih cjelovitih namirnica (žitarica, mahunarki, povrća, algi) u potpunoj iskoristivosti njihovih nutritivnih vrijednosti.

SEMINAR je NAMIJENJEN polaznicima oba spola, svih uzrasta i dobi, koji žele biti i ostati zdravi. Najčešći je iskaz polaznika, već nakon nekoliko početnih sati teoretskog dijela, da nikada nisu čuli tako logično i cjelovito znanje, koje povezuje uzroke bolesti, hranu, emocije, fizički izgled i naš duh.
''Šteta što se to ne uči u školi od malih nogu'', najčešća je rečenica.

Možemo li uopće sagledavati i rješavati svoje probleme, poslovne i životne odnose na
cjelovit način ako jedemo necjelovitu, prerađenu hranu?!

Dođite i učite od onih koji 25 godina nisu imali potrebe za liječnikom jer su odlučili biti zdravi, a voljni su i željni podijeliti to blago s vama.

Kroz ovaj seminar vodit će vas VESNA LJUBIČIĆ dipl.ing., samozatajna učiteljica i konzultant prirodne prehrane i shiatsua koja uspješno spaja neprocjenjiva tradicionalna znanja Istoka i Zapada te koja tijekom zadnjih 25 godina nije provela niti jedan dan bez kuhanja (cca 25000 obroka)!
Uz cjeloživotno učenje o prehrani i meditaciji, te radu na vlastitom emocionalnom tijelu, Vesna je ujedno i shiatsu teraputkinja, predavač i programska voditeljica Internacionalne Shiatsu Skole. Sada zaista postaje jasno zašto je baš ona u tajnosti (na njegovu želju) KUHALA ZA RICHARDA GEREA, za vrijeme njegovog boravka u Zagrebu. Tako zaigrana i predana, istraživačica daleko od očiju javnosti, ona šalje poruku da nas i hrana najvećim dijelom čini onim što jesmo te da provodeći razne dijete i slušajući mnoštvo preporuka o tome kako bismo trebali jesti, ostajemo na površini naših problema. Polaznici seminara zovu je žena vrač jer daje cjelovitu sliku o prirodnim načinima unapređenja osobnog zdravlja i zdravlja naših najmilijih.

Poklanjamo vrijedan POPUST onima koji i TIJEKOM LJETA žele učiti i stjecati nova praktična saznanja o svom zdravlju!
Prijavite se za temeljni seminar već danas i iskoristite naše posebne PROMOTIVNE LJETNE CIJENE seminara od 1. lipnja do 31. kolovoza 2010.

Redovna cijena seminara (s PDV-om), u koju je uključena skripta, iznosi 950 kn.

Samo tijekom lipnja, srpnja i kolovoza promotivna LJETNA cijena (s PDV-om) iznosi:
• 670 kn (30% popusta na redovnu cijenu za jednokratnu uplatu)
• 475 kn po osobi (50% popusta na redovnu cijenu za jednokratnu uplatu) ako se zajedno prijave 2 osobe: prijateljice, bračni partneri, kolege
Termini Temeljnog seminara prirodne prehrane i dijagnoze:
• od ponedjeljka do četvrtka u večernjim satima od 18-21 h u prostorijama Otvorenog učilišta Bio-Vizija, Mlinovi 102/ A, Zagreb:

 14. - 17. lipnja
 5. - 8. srpnja

• vikendom, subota i nedjelja od 9-16 h u prostorijama Otvorenog učilišta Bio-Vizija, Mlinovi 102/ A, Zagreb:
 3. i 4.7. srpnja
Izaberite termin koji Vam najbolje odgovara i prijavite se na što prije na info@biovizija.hr .

Ovaj seminar preduvjet je za pohađanje STUDIJA PRIRODNE PREHRANE I DIJAGNOZA (kroz 3 stupnja), ljekovitih radionica prirodne prehrane, radionica kuhanja po godišnjim dobima, te za individualne zdravstvene konzultacije.

Želimo Vam sretno putovanje kroz krajolike prirodne prehrane!

Na sva vaša pitanja rado ćemo odgovoriti. S veseljem ćemo zajedno s Vama zakoračiti u nova saznanja i pojasniti Vam što možete dobiti ovim edukativnim programom.
Otvoreno učilište Biovizija – ustanova za obrazovanje odraslih, Mlinovi 102/A, Zagreb.
t: 01 3758558, m: 091 1653036, Rene , info@biovizija.hr, www.biovizija.hr