*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
MEDIUS-INFO MAILING LISTA

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 07./08.02. i 21./22.02.2015.

Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.

Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:

Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.

Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.

- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.

Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.

Znanje prvog stupnja također obuhvaća:

- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja

- kako djeluje Reiki

- Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)

- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.
- koga tretirati, kako, kada i gdje

- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)

- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja

(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.
Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto.

Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno (ljetna stanka je od 15.06 do 15.09). Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti.

Reiki grupe u siječnju održavaju se: 14.01 i 28.01.

Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.

Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://www.rei.com.hr

Facebook stranica: Reiki grupa - Zagreb

Grijači za ruke "HotHands"

HotHands® , lider u zrakom aktivirajućim grijačima, pruža ugodnu toplinu našima rukama, nogama i tijelu već više od 20 godina. To je svjetski brend kojem su svoje povjerenje pružili profesionalni sportaši, ljubitelji aktivnosti na otvorenom, skijaši, planinari, radnici i svi oni koji žele sigurnu, prikladnu, koncentriranu toplinu u hladnim vremenskim uvjetima.

- idealno za skijanje i ostale zimske sportove!
- izvrsno za sve aktivnosti na otvorenom poput šetnje, golfa, planinarenja, kampiranja, jedrenja...
- jednokratna uporaba
- pruža do 10 sati topline
- malih je dimenzija

INDIGO REVIEW:
Ne zaboravite da se grijači za višekratnu upotrebu možda mogu činiti kao bolja investicija, ali oni kratko zadržavaju toplinu, nepraktični su prilikom ponovne uporabe i ne pružaju 10 sati topline, a što je optimalno vrijeme za boravak na otvorenom, skijalištima, planinarenju itd.

Sadržaj pakiranja: 2 grijača za ruke

Uputstvo o uporabi:
Ne otvarajte omot pakiranja dok niste spremni za korištenje. Uklonite grijač iz omota i protresite ga za aktivaciju. Ne otvarajte, ne bušite i ne rastavljajte grijač. Za maksimalnu učinkovitost, stavite grijač u džep ili rukavice. Grijač se zagrijava unutar 15-30 minuta i drži toplinu do 10 sati. Ako se toplina počne smanjivati, jednostavno izložite grijač zraku i ponovno ga protresite. Nakon uporabe, odložite grijač u redovni otpad, njegovi sastojci neće naškoditi okolišu.

Sastojci: željezo, voda, aktivni ugljen.

Upozorenje:
Isključivo za vanjsku uporabu. Ne bušite grijač kako sadržaj ne bi dospio u uči ili usta, u čijem slučaju odmah obavijestite liječnika. Jednokratna upotreba - ne pokušavajte ponovno koristiti proizvod. Uklonite grijač ako toplina premaši ugodu. Nemojte zagrijavati u mikrovalnoj pećnici. Nemojte koristiti dok spavate, na djeci ili na onima koji ne mogu osjetiti toplinu. Nemojte koristiti u okruženju obogaćenom kisikom. Nadzor je potreban kada grijač koriste starije osobe, djeca, invalidi i osobe s osjetljivom kožom. Osobe s alergijama, dijabetesom, ozeblinama, ožiljcima, otvorenim ranama, modricama, oteklinama, osjetljivom kožom, artritisom, paralizom, oštećenjem živaca i problema s cirkulacijom te osobe koji ne mogu samostalno primijeniti ili ukloniti grijač, ne bi trebale koristiti ovaj proizvod, osim pod kontrolom liječnika. Čuvati izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca.

Cijena 25 kn + dostava

NARUDŽBE:

INDIGO SVIJET d.o.o.
Tel. 01/ 38 64 664,
Mob. 091 25 30 687

Web narudžba na linku:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/ostalo/grijaci-ruke-hothands-326/

www.indigo-svijet.hr

Medical cube - medicinska ionizirajuća kocka

​Ova specijalna ledena ionizirajuća kocka ima jedinstveno medicinsko djelovanje. Redovitim stavljanjem kocke na točku između tetiva na potiljku, u rupicu u kojoj se sjedinjuju glava i vrat ne samo da će pomladiti Vaše tijelo, nego će potaknuti jačanje imuniteta te pomoći u izlječenju mnogih bolesti zbog izuzetne količine energije koja se oslobađa u tijelu odmah nakon svake uporabe.
Prvih nekoliko dana ćete imati osjećaj euforije zbog oslobađanja endorfina u krvotok. Kocka je punjena posebno ljekovitom tekućinom s ionima zlata i srebra, koji dodatno potiču prirodnu sposobnost organizma na samoiscjeljenje, što u konačnici dovodi do uspostave ravnoteže na svim razinama.

Djelovanje kocke pomaže kod sljedećih oboljenja:

- respiratornih bolesti
- bolesti kardiovaskularnog sistema
- neuroloških oboljenja s degenerativnim promjenama na kičmi
- akutnih i spolno prenosivih infekcija
- poremećaja rada štitnjače
- artritisa, hipertenzije i hipotenzije
- bronhijalne astme
- poremećaja u radu gastrointestinalnog trakta, pretilosti i neuhranjenosti
- celulita (posebno u prevenciji i ranoj fazi)
- poremećaja menstrualnog ciklusa i endokrine neplodnosti
- psiho - emocionalnih poremećaja
- stresa
- kroničnog umora
- depresije

Što se postiže redovitom upotrebom medicinske kocke:

- poboljšava se san
- odlično smo raspoloženi
- povećanje opće vitalnosti tijela
- odličan rad probavnog trakta
- zbogom prehladama (kocka se može koristiti i kod povišene temperature)
- uklanja glavobolju, zubobolju, bolove u zglobovima

Jednostavna uporaba:
Kocku staviti u zamrzivač i čekati da se zamrzne. Zamrznutu kocku stavljati dva puta dnevno (ujutro na tašte i uvečer prije spavanja) na opisanu točku na vratu i držati oko 15 min. Za vrijeme tretiranja može se sjediti ili ležati na trbuhu. U početku može biti prisutan osjećaj hladnoće, ali za pola minute tijelo se prilagođava te se osjeća priliv topline na točku djelovanja. Za maksimalan učinak, ovu proceduru primjenjivati svaki dan, s povremenim pauzama od 2 do 3 dana.

Napomena: Izbjegavati primjenu medicinske ionizirajuće kocke za vrijeme trudnoće, kod osoba sa ugrađenim pacemakerom, te osoba koje boluju od epilepsije i shizofrenije.

Cijena 149 kn + dostava

Narudžbe:
INDIGO SVIJET d.o.o.
01/ 38 64 664, 091 25 30 687

Web narudžba na linku:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/medical-cube-medicinska-ionizirajuca-kocka-325/

www.indigo-svijet.hr

NOVO! Anemona - Music of Vitamins

Dugoočekivano izdanje iz sjajne Anemona serije brainwave glazbe. Slušanjem posebno programirane glazbe stimulirajte apsorpciju vitamina i minerala u tijelo!

Sve što postoji u fizičkim, mentalnim, emocionalnim i duhovnim sferama čini to na vibracijskoj osnovi.
Kvantna fizika dokazala je da se sva materija sastoji od subatomskih čestica s pozitivnim i negativnim električnim nabojem. Dakle, mi smo električna bića, baš kao i naš svemir i sve u njemu. Kroz ovo otkriće utvrđeno je da svaki oblik kemijske ili fizičke tvari ima specifičnu, mjerljivu frekvenciju. Barbara Hero i Međunarodni institut za istraživanje lambdome otkrio je frekvencije vitamina i minerala koji se nalaze u ljudskom tijelu.

Glazba na Anemona Music of Vitamins CD-u uključuje upravo te frekvencije, što slušatelju omogućuje rezoniranje i usklađivanje njegovog energetskog tijela s posebnim vibracijama vitamina i minerala. Štoviše, ove frekvencije mogu ukloniti moguće energetske blokade koje sprječavaju fizičko tijelo u apsorpciji određenih vitamina i minerala. Slušanjem ovih frekvencija i konzumiranjem odgovarajuće hrane može se postići harmonično stanje organizma.
Na primjer, slušajući frekvenciju kalcija stanice tijela će primiti vibraciju i kad osoba jede hranu koja sadrži kalcij, tijelo će rezonirati s tom vibracijom i lakše apsorbirati kalcij.

Cijena: 120 kn + dostava 30 kn

Više informacija i narudžbe:

INDIGO SVIJET d.o.o.

http://indigo-svijet.hr/proizvodi/brainwave-glazba/anemona-brainwave-cd-ovi/anemona-music-vitamins-cd-329/

Tel. 01 / 38 64 664
Mob. 091 25 30 687

www.indigo-svijet.hr

Oglašavaj se na www.indigo-svijet.hr

Proslijedite svoj oglas ili članak velikom broju ciljanih korisnika na našim web stranicama i medius-info mailing listi.

Ukoliko održavate radionice, bavite se terapeutskim radom ili prodajete proizvode ovo je pravo mjesto za vas!

Kako bi se upoznali s mogućnostima našeg sustava za oglašavanje posjetite link:

http://indigo-svijet.hr/oglasavanje/

Vaš indigo-svijet.hr

Učenje Grigoria Grabovoia - Prezentacija, promocije, seminari Marine Morozkine, Zagreb, 01. 2015.

Učenje Grigoria Grabovoia, Zagreb, 01/2015

1. PROMOCIJE NOVOIZDANIH KNJIGA AKADEMIKA GRABOVOIA I PREZENTACIJA UČENJA
2. SEMINARI MARINE MOROZKINE
_______________________________________________________________________

1. PROMOCIJE 4 NOVOIZDANE KNJIGE AKADEMIKA GRABOVOIA, ZAGREB, 23. 01. 2015, s početkom u 18 sati, Mjesto održavanja je Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5

Knjige su slijedece:

1. BROJČANI ATLAS STVARANJA ČOVJEKA I VJEČNOG ŽIVOTA
2. BROJČANE KONCENTRACIJE NA PROIZVODE
3. Došljak. KRAJA SVIJETA NEĆE BITI
4. HAJRUKULUS
I
(5.) METODE KONCENTRACIJE U VEOMA PRAKTIČNOM DŽEPNOM IZDANJU

Knjiga "Hajrukulus" je literarno djelo Grigoria Grabovoia u formi mita, u kojemu Autor genijalnim mogućnostima korištenja Polja čiste Kreacije, povezuje sve bitne odrednice sveukupnog Znanja sadašnjeg trenutka.
"Hajrukulus" je temeljno djelo za proučavanje tehnologija svijesti i poticanje otvaranja čovjeka ka spoznaji svojih najdubljih razina postojanja.
U svega nekoliko rečenica i pomalo „usput“ Autor je iskazao svu raskoš samoostvarenja kroz spoznaju sebe kao Ljubavi.
********
U djelu "Došljak. Kraja svijeta neće biti", ruski Akademik Grigori Grabovoi u literarnoj formi kristalno jasno daje očitost vječnosti. Prišelec - Došljak je onaj koji nam prilazi i ide, nikada ispred nas, jer možemo ga ne slijediti, nikada iza nas, jer možemo ga ne vidjeti, on je uvijek uz nas kao prijatelj i naša očitost vječnosti.
********
Promocije navedenih knjiga bit ce povezane sa prezentacijom Uöenja.
Prezentaciju Učenja i promociju Brojčanog Atlasa i Brojčanih koncentracija na produkte kreirat će Marina Morozkina, dok će promociju Hajrukulusa i Došljaka kreirati Jasminka Premerl, u čijim ilustracijama glavnih likova Hajrukulusa ćete moći uživati za vrijeme promocije.
O Marini Morozkina i Jasminki Premerl detaljne informacije možete preuzeti na www.grabovoi.vastuveda.eu.

DOBRODOSLI!
_________________________________________________________________________
2. SEMINARI MARINE MOROZKINE,

ZAGREB, 24. 01. 2015, 9:00 do 16:00, Hotel Arcotel Allegra, Branimirova 29
.
Znanstveni rad Grigoria Grabovoia “Iracionalne metode sprečavanja globalnih katastrofalnih procesa, koje predstavljaju opasnost za cijeli svijet”

1. Formiranje praktičnog mehanizma, koji omogućuje upravljanje dogadjajima u pravcu njihovog stvaralačkog plana
2. Formiranje upravljačke percepcije u osnovnim elementima pristupa informacijama u prostoru
3. Budući dogadjaji prepoznatljivi u aktuelnim dogadjajima
4. Optički izrazi suptilnog plana
5. Opis uredjaja “Kristalni modul” i mehanizam njegovog djelovanja
6. Metode upravljanja realnoćšu

ZAGREB, 25. 01. 2015, 9:00 do 16:00, Hotel Arcotel Allegra, Branimirova 29

Seminar prema knjizi Grigoria Grabovoia “Brojčane koncentracije na proizvode”

1. Koncentracija na brojčane nizove proizvoda – svakodnevni trening tehnologije vječnog razvitka
2. Hrana kao informacioni sustav svijeta, pri ulasku u organizam ona stupa u interakciju sa Dušom
3. Prelazak iz biološkog funkcioniranja tijela na razinu duhovnog upravljanja fizičkom materijom, upravljanjem kroz proizvode
4. Poznavanje duhovnog upravljanja biološkim procesima
5. Brojčani nizovi prehrambenih proizvoda koje čovjek koristi, usmjeravaju ga u područje spoznaje vječnog razvitka, realizirajući istovremeno vječni život
6. Metode upravljanja za dostizanje vječnog života kroz konkretne proizvode

Prijave na:
svjetlo.vjecnosti@gmx.de
ayurveda.vastu@gmx.de
www.grabovoi.vastuveda.eu

THETA ISCJELJIVANJE – vjezbaonica i besplatni theta tretmani

VJEZBAONICA: 25. 01. 2015.
DOPRINOS ZAJEDNICI – BESPLATNI TRETMANI: 25. 01. 2015.

Mjesto odrzavanja: Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A

Informacije i prijave: www.thetaway.com
Tel. 099- 695- 2241

VJEZBAONICA
Preduvjet: Osnovni DNK tecaj
16.00. – 18.00h

Ovaj susret (vjezbaonica) pruzit ce priliku svim prakticarima Theta iscjeljivanja da uvjezbavaju theta tehniku radeci u parovima te da podijele s drugima svoja iskustva i postave pitanja Goranu.

DOPRINOS ZAJEDNICI – BESPLATNI THETA TRETMANI

Theta Healing Institute of Croatia organizira humanitarnu akciju "Nas doprinos zajednici" koja se sastoji od besplatnog Theta tretmana. Ova je akcija namijenjena onima kojima je potrebna pomoc, a nemaju financijskih mogucnosti za tretman.
Zainteresirani se mogu prijaviti najkasnije 3 dana prije same akcije kako bismo mogli napraviti raspored tretmana.
Usluge tretmana pruzit ce iskusni Theta prakticari.
Vrijeme: 18.00 – 20.00h
Za prijave i detaljnije informacije molimo javite se Vesni na: vesna@thetahealinginstitutecroatia.com ili na 091/231 1221.

www.thetaway.com
sluzbene stranice Theta iscjeljivanja u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com

THETA ISCJELJIVANJE - Goran Karna –tecajevi u Zagrebu

OSNOVNI DNK 06. - 08. 02. 2015.
OPRASTANJE, LJUBAV I MOC 09 - 11. 02. 2015.
NIVOI POSTOJANJA 12. - 15. 02. 2015.

Mjesto odrzavanja: Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A

Informacije i prijave: www.thetaway.com
Tel. 099- 695- 2241

OSNOVNI DNK
Na Osnovnom tecaju iz Theta tehnike se uci kako:

• se povezati s Najvisom Svijesti i postici theta stanje uma u roku od 30 sekundi
• raditi na pojedinacnim i grupnim iscjeljenjima, kao i iscjeljenjima na daljinu
• intuitivno skenirati unutrasnjost tijela i vidjeti unutrasnje organe
• aktivirati “uspavane” djelove DNK kao i kromosome mladosti i vitalnosti
• raditi na genetickim ostecenjima
• ocitavati buducnost
• kontaktirati andele cuvare
• ocistiti auru i tijelo od implantata, negativnih energija i entiteta
• povratiti fragmente duse koje smo izgubili u odnosima s drugim ljudima
• manifestirati ono sto zelimo postici u zivotu
• regulirati serotonin, noradrenalin i dopamin
• ocistiti tijelo od radijacije, stetnih zracenja i razlicitih toksina
• otvoriti i regulirati cakre.
Veoma bitan dio tecaja je rad na vjerovanjima i osjecajima koji nam omogucuje da otkrijemo i zamijenimo duboka podsvjesna vjerovanja na nivou duse (najdublji programi, pecati koje su u nasoj dusi ostavile razne traume, patnja i tuga), genetskom nivou (ono sto smo naslijedili od predaka, npr. strahovi, karakterne osobine i sl.), nivou ovog zivota, od zaceca pa do danasnjeg dana (primjerice, osjecaj nevoljenosti, usamljenosti…) kao i vjerovanja na nivou proslih zivota i grupne svijesti. Ta vjerovanja i osjecaji cesto su glavni uzroci tjelesnim oboljenjima i utjecu na nase reakcije prema svijetu, na to kako dozivljavamo sebe i druge te privlace dogadaje i ljude u nas zivot. Mijenjanjem tih programa mi mijenjamo svoju percepciju stvarnosti i biramo svijet u kojem cemo zivjeti. Ova podsvjesna vjerovanja cesto su potpuno suprotna od nasih svjesnih vjerovanja. Metoda koju koristimo za otkrivanje tih vjerovanja jest misicno testiranje, a sama zamjena vjerovanja dogada se u trenutku.
Tecaj traje tri dana: prvi dan od 17:30 do 21:00 te drugi i treci dan od 9:00 do 18:00h.

Na tecaju ce se ucesnicima dati prirucnik kao i knjiga Theta iscjeljivanje od Vianne Stibal na hrvatskom jeziku.

OPRASTANJE, LJUBAV I MOC

Znate li odakle vasa istinska moc dolazi? Znate li da smo mocniji ako imamo vise ljubavi? Odakle dolazi ljubav? Kako je privuci u svoj zivot? Znate li da je oprastanje osnovni preduvjet za ljubav? Znate li da je najvaznije oprostiti one stvari koje su najvise uzdrmale nas zivot, koje su „neoprostive“, stvari koje su Vam se dogodile u ovom zivotu? Znate li uistinu razlog zasto Vas je netko maltretirao, zlostavljao, zanemarivao, provocirao pa i ostavio, napustio kad ste ga najvise trebali? Kad saznate taj razlog i osvijestite kako su se ti ljudi osjecali u tom trenutku i zbog cega su to cinili ili ne cinili, tek cete ih onda moci uistinu razumjeti te oprostiti sebi i njima. Vjerojatno mislite da ste oprostili svojoj majci i ocu, partneru, i kad se testirate misicno bude „da“, ali jeste li im istinski oprostili iz dubine vase duse, srca? Kad zamislite svoju majku i oca, kako ih srecete upravo sada i idete s njima na rucak ili u setnju, da li Vas prozima radost, ushicenje sto ste u njihovoj blizini ili nema tih osjecaja? Kome jos niste oprostili? Kad istinski oprostimo, osjecamo kako je ogroman teret izasao iz nas, osjecamo veliko olaksanje pri pomisli na te ljude i na odnos s njima. Jeste li sami sebi oprostili ? Kad oprostimo sebi, lakse cemo oprostiti i drugima, i obrnuto. Ono sto je vrlo zanimljivo jest da kad istinski oprostimo, tada oslobadjamo i sebe i svoje potomke od kletvi, uroka i prokletstava i slobodni smo. Ovaj tecaj ce doprinijeti tome da oprastanje, ljubav i moc udju u nas zivot.
Tecaj traje tri dana. Na tecaju ce se polaznicima uruciti prirucnik na hrvatskom jeziku.

NIVOI POSTOJANJA

Nivoi postojanja su izvor filozofije koja je u pozadini svih ThetaHealing tecajeva i knjiga. Kroz ucenje o strukturi Nivoa postojanja Vianni je pokazano da je moguce kreirati novu stvarnost u ovom zivotu i zasto je u svom zivotu kreirala teske situacije.
Tecaj Nivoi postojanja je kvantna mehanika metafizike.
Na ovom trodnevnom poducavamo kako ići u dimenzije izvan fizickog svemira, u ono za sto Vianna vjeruje da su sami poceci zivota.
Shvatiti cete da je s theta stanjem uma moguce nadici brzinu svjetlosti koristeci moc misli povezati se s bozanskom energijom prije nego se ona pretvori u bilo sto drugo u ovom svemiru.
Tecaj traje cetiri dana. Na tecaju ce se polaznicima uruciti prirucnik na hrvatskom jeziku.

www.thetaway.com
sluzbene stranice Theta iscjeljivanja u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com

INICIJACIJE U SVE STUPNJEVE REIKIJA I FORMIRANJE GRUPA " NOVI ORGAN " Termini : 24.01.2015.g. 21.2.2015.

Polaznici seminara i inicijacija dolaze u priliku da tokom vremena počnu iscjeljivati ljude svih bolesti i tegoba, kako na energetskom, tako na fizičkom i duhovnom planu.
FORMIRANJE GRUPA "NOVI ORGAN" SE POSEBNO DOGOVARA. MOGUCE GRUPE DO 5 LJUDI ZA SVAKI POSEBNI ORGAN. COVJEK VLASTITOM VIZUALIZACIJOM TE SNAGOM VLASTITOG DUHA RADI NA SVOM ODREDJENOM ORGANU PO UPUTAMA TERAPEUTA.
Svaki dan se odrzavaju INDIVIDUALNE TERAPIJE za sve bolesti i stanja, kako na energetskom, tako na fizickom i duhovnom planu, te FINANCIJE, LJUBAVNI PROBLEMI, DEPRESIJE.
Najave i zakazivanje termina pozivom ili sms om na broj moba : 0915044317 .

REIKI JE BOZANSKA ENERGIJA ISCJELJIVANJA. COVJEK DANASNJICE SE SAMO TREBA PRISJETITI OVOG NACINA ISCJELJIVANJA, KOJE JE DANO SVAKOM COVJEKU. REIKI, KAO I COVJEK IMA SVEMIRSKO PORIJEKLO SA PLEJADA I SIRIUSA. REIKI U POCETKU NIJE BIO DAN KAO OBLIK ISCJELJIVANJA, VEC KOMUNIKACIJE ONDASNJIH STVOROVA I BICA. ON JE TEK KASNIJE DAN KAO OBLIK BOZANSKE ENERGIJE ZA ISCJELJIVANJE. KAO STO ZIVOTINJA POLIZE BOLNO MJESTO, TAKO I COVJEK MOZE JEDNOSTAVNO STAVITI DLAN NA BOLNO MJESTO, TE BIVA ISCJELJENO.
COVJEK BUDUCNOSTI CE U JEDNOM TRENUTKU ZAMIJENITI KOMUNIKACIJU MOBITELOM ZA KOMUNIKACIJU REIKIJEM.
INICIJACIJE će se odvijati 24.01.2015.g u 12:00 sati na adresi Međimurska 21/2, u ovisnosti o broju kandidata moguća je promjena adrese. /diploma ukljucena/

Prijave za inicijacije se primaju pozivom ili sms om na broj mob 0915044317 ili e mail drepac@gmail.com
Cijena inicijacije ovisi o stupnju Reikija.

Veselimo se Vašem dolasku i samospoznaji Vašeg drugog Ja.
www.drago-repac.com
S poštovanjem,

Drago Repac, Bioterapeut, licenca HUPEDA

Iznajmljivanje prostora EMENA centra vikendom

Iznajmljujem prostor pogodan i opremljen za različite radionice, predavanja, seminare i/ili provođenje privatnih tretmana.
Slike prostora možete vidjeti na www.emena-centar.hr (Prostor ima dovoljan broj stolaca i veliki stol.)
Cijena je od 70,00-120,00 kn po satu ili po dogovoru za kontinuirano korištenje.
Informacije na mob. 091. 529 519 3
Kontakt osoba: Kristina

UVODNO PREDAVANJE Divine Health Program

Pozivamo vas na uvodno predavanje PREDAVANJE o Divine Health Programu, četvrtak 22.1.2015. od 18:30 sati u BIBLIOBAR CAFEU, Bogovićeva 7/1, Zagreb.
Predavanje je besplatno i informativno, te možete saznati već puno korisnih informacija i vježbi:

***

Sigurno se i vama dogodilo da ste postavili puno novogodišnjih ciljeva, ali ih ne znate realizirati… Da ste uložili puno energije, a postigli malo rezultata? Da dugo sjedite za radnim stolom i osjećate pokočenost tijela? Ili ste više aktivni tip koje se na kraju radnog dana osjeća umorno i iscrpljeno, bez energije? Sigurno ste i primijetili da vam zastane dah i ubrzano dišete, kada vaš šef uđe u prostoriju? Također, za vrijeme virusne groznice, lako se razbolite? Ili želite ostvariti određene ciljeve, ali sumnjate u svoj potencijal?

* * *DIVINE HEALTH PROGRAM je cjeloviti sustav znanja, koji nudi odgovore na pitanja jer obuhvaća znanje kako se napuniti energijom i održavati optimalno zdravlje kroz vježbe disanja, kultivirati i umiriti um kako bi se oslobodili stresa i ostvarili vlastiti mentalni potencijal, vježbe razgibavanja koje tijelu i živcima daju veću fleksibilnost, te osnovne upute o zdravoj prehrani i zdravlju i kako ih primijeniti u svom životu.
Ovaj program se temelji na 2,500 godina staroj tradiciji drevnog sustava znanja pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo, te aktivira naš puni mentalni potencijal.
Sastoji se od meditacije, tehnika disanja, Sukšma Vyanajama i Aktivnih asana (vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje) , te osnovnih uputa o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti i na TEČAJ DIVINE HEALTH PROGRAMA koji se održava 3-4 dana (prva dva dana zaredom, a treći i četvrti dolazak je naknadno po dogovoru) u Divine Energy Parku, Miroševečka cesta 106, Zagreb (Dubrava) vikendima (subota i nedjelja):
- 24. i 25.1.15. (od 16-20:30h)
- 31.1. i 1.2.15. (od 16-20:30h)
Za više informacija o tečaju kao i cijeni, možete posjetiti link: http://www.divineenergypark.org/hr/_tecajevi_bz.html#mainContent ili se javiti na dolje navedene kontakt podatke

Telefon: 01 29 81 421 (pon-sub od 11 do 14 sati)
Mob: 091 16 17 540
Zagreb, Hrvatska
E-mail: info@divineenergypark.org
www.divineenergypark.org

NAJNOVIJI TEČAJ - ČAKRA MEDITACIJA

Uvodno PREDAVANJE o Čakra Meditaciji i Kobrinom dahu, održava se u petak 23.01.15, od 18 do 19:30h, u Divine Energy Parku, Miroševečka cesta 106, Zagreb (Dubrava)

*** NAJNOVIJI TEČAJ - Čakra meditacija ***
Ovo drevno znanje o suptilnim tijelima i energiji potječe iz tradicije stare 2000 godina koju je Šri Guru Dev Šivakumar Swamiji Nasimath prenio Swamiju Urgayi. Ovaj tečaj će dati sposobnost svakom pojedincu da aktivira i probudi svoje energetske centre. Na ovom tečaju ćete biti inicirani u čakra meditaciju koja će upotpuniti praksu Divine Health Programa ili naprednih Kriya.

Na tečaju ćete naučiti:
- meditaciju po čakrama
- vježbe za kralježnicu
- teoretsko znanje o čakrama i njihovom fiziološkom i pshihološkom djelovanju na čovjeka

S tečajem ćete:
- profiniti percepciju i razviti kreativnost
- probutiti znanje o unutarnjem
- produbiti duhovnu prasku

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na tečaj ČAKRA MEDITACIJA kojeg održava Swami Urgaya 2 dana u Divine Energy Parku, Miroševečka cesta 106, Zagreb (Dubrava), ovu subotu i nedjelju 24. i 25.01.15. (od 15:30 do 19h)

*Za više informacija molimo da nas kontaktirate mailom (info@divineenergypark.org) ili telefonski (01 2981 421, 091 1617540-od 11-14h).
**Svi zainteresirani za tečaj ili uvodno predavanje trebaju se unaprijed najaviti.

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste     Promijeni postavke

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska