Online arhiva
      

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 28./29.06.2014 i 05./06.07.2014
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.


- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja također obuhvaća:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)


- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)


- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.)


Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno (ljetna stanka je od 15.06 do 15.09). Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti.


Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

BESPLATNA PREDAVANJA Dr. MARINE V. MOROZKINE/OBUČAVANJE PREDAVAČA I OSTALI SEMINARI
01.06.2014

BESPLATNO PREDAVANJE:

- O UČENJU GRIGORIA GRABOVOIA

- O MEDJUNARODNOJ PLATFORMI I TKO I KAKO JE PROVODI

ZAGREB, 20. 06. 2014, OD 18 DO 19 SATI, CENTAR NOVA GALERIJA, ZAGREBAČKA AVENIJA 104

BEOGRAD, 29. 06.2014, OD 19 DO 20 SATI, HOTEL PALACE, TOPLIČIN VENAC, STARI GRAD

LJUBLJANA, 8. 08. 2014, OD 18 DO 19 SATI, AUSTRIA TREND HOTEL LJUBLJANA, DUNAJSKA 154

**************************

SEMINARI Dr: MARINE MOROZKINE

ZAGREB, 21. i 22. 06. 2014, od 9 do 16 sati, Centar Nova Galerija, Zagrebačka Avenija 104

BEOGRAD, 5. i 6. 07. 2014, od 9 do 16 sati, Hotel Palace, Topličin Venac, Stari Grad

LIČKO LEŠĆE – OTOČAC, 19. i 20. 07. 2014, od 9 do 16 sati, Hotel Gacka

ZADAR, 2. i 3. 08. 2014, adresa će biti naknadno objavljena

LJUBLJANA, 9. i 10. 08. 2014, Austria Trend Hotel Ljubljana, Dunajska 154

RIJEKA, 16. i 17. 08. 2014, adresa će biti naknadno objavljena

KOTIZACIJA 80€ po danu!
**************************
AKADEMIK GRIGORI GRABOVOI INICIRAO JE USTANOVLJAVANJE MEDJUNARODNE PLATFORME KOJE OBUHVAĆA SLIJEDEĆE:

1. OBUČAVANJE PREDAVAČA ZA PRENOŠENJE UČENJA, KOJE IZVODI DR. MARINA V. MOROZKINA, AUTORIZIRANA OD STRANE AKADEMIKA GRABOVOIA

2. POTPISIVANJE UGOVORA ZA KORIŠTENJE ZAŠTITNIH ZNAKOVA GRABOVOI® I GRIGORI GRABOVOI®

U SVIM BRANŠAMA

Dr. Marina V. Morozkina autorizirana je od strane Akademika Grabovoia za obučavanje predavača za prenošenje Učenja o spasenju i harmoničnom razvoju u cijelom svijetu.

Njeno prisustvo na “našim područjima” privremeno je i predstavlja izuzetnu mogućnost upoznati Učenje Grigoria Grabovoia kroz čistu Radost!

Iz seminara u seminar ona oduševljava prisutne svojim jednostavnim pristupom materiji, jasnim i susretljivim izražavanjem i respektom prema svakom pojedinačno!

Dr. Marina V. Morozkina konzultant je autoriziranog izdavača pismenih, audio i video djela Akademika Grigoria Grabovoia EHL Development Kft. (www.ggrig.com)

- po zanimanju liječnica, specijalist “General Medicine ” od 1988 . Iza sebe ima višegodišnje iskustvo u praksi liječenja.
Profesionalni razvoj :doktor medicine obnavljanja od 2009 .

“Od 1992 , primjenjujem tehnologije spasenja Grigoria Grabovoia za obnavljanje vlastitog zdravlja i zdravlja moje obitelji i najmilijih , kao i optimiziranje događaja u životu .
Imam veliki broj rezultata , uređenih u obliku svjedočanstava međunarodnog standarda .
Moja svjedočanstva o rezultatima primjene tehnologija spasenja Gregoria Grabovoia objavljena su u knjizi sa više tomova ” Praksa upravljanja . Put spasenja ” G.P. Grabovoia .
U suradnji s Morozkin NR objavljeno je 10 knjiga , koje opisuju naše praktično iskustvo u razvoju i primjeni tehnologija Grigoria Grabovoia . Većina tih radova može se naći na www.ggrig.com ”“Производные произведения” .

Apsolutno sam uvjerena da je usvajanje znanja Grigoria Grabovoia dostupno svima, bez obzira na dob , obrazovanje , vjeru, nacionalnost , jezik .
Moja vjera se temelji na dugogodišnjoj praksi prenošenja znanja Grigoria Grabovoia drugim ljudima .
Da bi primjena tehnologija Grigoria Grabovoia donijela rezultate, potrebno je usvajanju znanja pristupiti kao običnom procesu učenja.
Iz riječi Grigoria Grabovoia slijedi: da bi se postigao željeni rezultat dovoljno je imati: ” Znanje, volju i želju. “
Ja bih također dodala: strpljenje i marljivost .

Tijekom provodjenja zadataka vezanih uz Učenje Grigoria Grabovoia, pomažem studentima naučiti i razumjeti temeljne postulate , aksiome, zakone, koncepte, znanja na kojima je sagradjeno Učenje spasenja Grigoria Grabovoia .

Osnovna ideja znanja jest – sve buduće događaje moguće je promijeniti u sadašnjosti, putem specifičnih mentalnih djelovanja čovjeka .
Ovu transformaciju Grigori Grabovoi naziva ” procesom upravljanja realnošću. “

Moje zadaci su usmjereni u pravcu pomoći učenicima, kako bi oni samostalno ovladali obnavljanjem svoga zdravlja, naučili se izmijeniti dogadjaje u pozitivnom smjeru i samostalno proučavati djela Grigoria Grabovoia."

SEMINARI ZA OBUČAVANJE PREDAVAČA, KOJE ĆE VODITI Dr. MARINA V. MOROZKINA NAJAVLJENI SU:

ZA HRVATSKU U ZAGREBU, OD 23. DO 27. 06. 2014, OD 9 DO 16 SATI,

CENTAR NOVA GALERIJA, ZAGREBAČKA AVENIJA 104

ZA SRBIJU U BEOGRADU, OD 30. 06. DO 4. 07. 2014,, OD 9 DO 16 SATI,

HOTEL PALACE, TOPLIČIN VENAC STARI GRAD

ZA SLOVENIJU U LJUBLJANI, 11. DO 15. 08. 2014, OD 9 DO 16 SATI,

AUSTRIA TREND HOTEL LJUBLJANA, DUNAJSKA 154
PLAN SEMINARA - Pogledaj na www.grabovoi.vastuveda.eu (Seminari Dr. Marine V. Morozkine)

Prijave na:
svjetlo.vjecnosti@gmx.de ili
ayurveda.vastu@gmx.de

Seminar urbanog šamanizma - Nagual Uchu (Urugvaj) i Tadeja Škorja (Slovenija)
30.06.2014

Otok Pašman, mjesto Kraj, kamp Torkul

Organizator: Harmoni program d.o.o.

Harmony program je cjeloviti pristup radu na sebi uz pomoć vegetarijanske prehrane, čajeva koji se beru na otoku, seminara samorazvoja, jutarnjih vježbi, plesnih radionica, druženja, izmjene iskustava i boravka u iskonskoj prirodi gdje je povezanost s elementima zraka, vode, vatre i zemlje veoma izražena.

Od 11.07. – 18.07.2014

Šaman je hodač između svjetova, posrednik između naše poznate stvarnosti i drugih misterioznih stvarnosti, sposoban za slobodno kretanje iz ovog područja u neka druga, kako bi nam pomogao u doživljavanju neke različite sfere za naša bića. Mi ćemo vježbati sanjanje i lucidno sanjarenje. Naučite osnove medicinskog kola i pokušajte prakticirati za sebe same neke od najstarijih šamanskih obreda / zaustavljanje svijeta (konsenzus stvarnost)! Također ćemo trenirati viđenje energije i aure. A iznad svega, kroz sve ovo ćemo intenzivno raditi na tome kako poboljšati našu svijest. Nagual Uchu je učio i prakticirao šamanizam u Meksiku, Peruu i Brazilu. Bio je dijelom kruga Carlosa Castaneda, te je usko surađivao s Merilyn Tunneshende (s Nagual ženom iz kruga Don Juan). http://nagual-uchu.com/blog/http://en.arianasyard.com/

Informacije:
00385(0)98615020, 00385(0)919181628 harmony@harmony.hr
www.harmony.hr
- See more at: http://indigo-svijet.hr/obavijesti/himalaja-joga-meditacija-pandit-dinesh-chandra-sati-indija/1161/#sthash.pxFQhIb7.dpuf

AGNIHOTRA (iscjeljivanje pomoću vatre), LAKSHMI PUJA I MEDITACIJA ZA SVJETSKI MIR 5. i 6.7.
02.07.2014

Pozivamo vas ovom prilikom na AGNIHOTRU koja će se izvoditi u DIVINE ENERGY PARKU (ZAGREB, Dubrava) ovaj vikend 5. i 6.7. (subota i nedjelja od 17-22h), te kojom ćete ostvariti maksimalne dobrobiti zbog izrazito povoljnog razdoblja i utjecaja mjeseca koji se puni, povodom nadolazeće „Gurupurnime“.
*Obavezna je prethodna prijava na događaj

Homa (ili jađna) je sanskrtska riječ koja u prijevodu znači prinošenje. Ovaj sustav terapije se temelji na prinošenju svetoj vatri u svrhu iscjeljenja, a sam ritual potječe iz drevnih civilizacija diljem svijeta. Ovaj način liječenja funkcionira na principu energije zvuka, ljekovitih svojstava vatre i pripravaka koji se bacaju u vatru, uklanjajući onečišćenja iz atmosfere. Princip home je da vi iscjeljujete atmosferu, a iscijeljena atmosfera liječi vas.
Najjednostavnija, osnovna homa se naziva agnihotra i usklađena je s bioritmom zalaska/izlaska sunca.

ŠTO JE AGNIHOTRA?
Agnihotra je ritual pomoću kojeg se uklanjanju onečišćenja iz atmosfere i vrše iscjeljenja kroz djelovanje vatre. Proces uključuje pripremu male vatre u bakrenoj piramidi određene veličine i stavljanje nekoliko zrna riže i ghija (pročišćen maslac), voća, cvijeća i ostalog u vatru, praćeno s izgovaranjem jednostavnih mantri.
Swami Urgaya je naslijedio 2500 godina staru tradiciju raja gurua te naučio izvoditi i ovaj ritual štovanja vatre.

Kako djeluje?
Piramida od bakra u kojoj se izvodi Homa snažno zrači iscjeljujućom energijom. Za vrijeme same Home ogromne količine energije se ''skupljaju'' oko bakrene piramide, stvara se magnetsko polje koje neutralizira negativne i obnavlja pozitivne energije.
Homa djeluje na okolinu tako što pročišćuje prirodna bogatstava zraka, zemlje i vode. Homom možemo pročistiti atmosferu od štetnih zračenja, na fizičkom i suptilnom nivou, u okolini i u nama. Ona hrani biljke, neutralizira štetnu radijaciju i patogene bakterije. Harmonizira funkcioniranje prane te se isto tako može upotrijebiti za pročišćavanje izvora vode.
Homa obnavlja moždane stanice, pomlađuje kožu i pročišćava krv. Mnogi ljudi koji su inače alergični na dim imaju iskustvo iscjeljujućeg efekta sjedeći u atmosferi Home. Iscjeljujući efekti su ''zaključani'' u njenom pepelu. Tisuće ljudi iz raznih dijelova svijeta su doživjeli prekrasna iscjeljenja svih vrsta oboljenja upotrebom pepela Home.

Po Siddha tradiciji najtajnije učenje Kundalini joge je izvođenje rituala vatre i Kobrinog daha. Na ovaj način dolazi do vrlo velikog čišćenja buta (suptilnih elemenata) u našem tijelu. Agni je vatra, što znači naoštriti ili izbrusiti. Ona određuje formu i predstavlja svjetlost. Bacajući različite supstance u vatru, agni će očistiti sve bute i bolesti. Radeći Kobrin dah i ostale tehnike u kombinaciji s Agnihotrom naša evolucija će se znatno ubrzati.

ŠTO JE GURUPURNIMA?
Najpuniji mjesec koji je u srpnju svake godine, slavi se tradicionalno u hinduističkoj tradiciji kao vrlo povoljan dan Guru Purnime, dan koji je vrlo povoljan za duhovnu praksu i sjećanje kao i zahvalu našim spiritualnim vodičima, učiteljima, guruima itd.
Ovu ceremoniju izvodi Swami Urgaya, zajedno sa Lakšmi puđom, na kojoj se daje blagoslov za obilje i bogatstvo, ne samo u financijskom smislu, već u boljim urodima i usjevima, za skladan odnos u obitelji, zaštitu itd.

ŠTO JE LAKSMI PUĐA?
Devi Lakšmi je najsjajnija boginja koja utjelovljuje sve što je povoljno i obilno na ovoj Zemlji. Ona daje odnos pun ljubavi, fizičko i emocionalno zdravlje, mentalno bogatstvo i duhovnu mudrost. Dobivanjem ovakvog blagoslova riješit ćete svoje financijske i psihičke probleme te dobiti zaštitu i mir u obitelji. Shri Shivakumar Swamiji Nasimath je ovo drevno znanje prenio i naučio Swamija Urgayu.

Za više informacija i prijave, javite se u Divine Energy Park.
Telefon: 01/29 81 421 ili mobitel: 091/16 17 540; (od 11 do 14 sati)
e-mail: info@divineenergypark.org;
Facebook: Divine Energy Park, Twitter: DivinEnergyPark
www.divineenergypark.org

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]