*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
Indigo-svijet newsletter

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 26./27.09.2015.

Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/reiki-tecaj-prvog-stupnja/495/

Promijenite svoje stanje svijesti i iskoristite akciju od 60 % popusta na komplet Anemona brainwave CD-ova

Vjerojatno ste primijetili kako je dosta truda i vremena potrebno kako bi se smireno stanje uma postiglo putem joge ili klasičnih meditativnih tehnika.

Umjesto toga, binauralna tehnologija rada sa zvukom drastično ubrzava ovaj proces putem stimuliranja naše moždane aktivnosti da radi na određenim frekvencijama koje su inače teško dostupne.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/ostvarite-nevjerojatan-popust-od-75-na-komplet-anemona-brainwave-cd-ova/1077/

MALI VRT - dostava vege jela, OPG voća i povrća

U zapadnom dijelu Zagreba, u kvartu Malešnica, pronaći ćeš voćarnu i cattering s najukusnijim vege jelima - svakodnevno svježi jelovnik u nekoliko slijedova!
Mali vrt brine da namirnice dolaze direktno od OPG proizvođača, a na Facebook stranici 'Mali vrt' možeš pronaći njihov aktualni jelovnik.
Dostavu jela, ali i samog voća i povrća možeš naručiti na 097 777 95 67 ili posjetiti voćarnu MALI VRT na adresi A.Topića Mimare 30, Malešnica, gdje će te dočekati ljubazno osoblje.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/mali-vrt-dostava-vege-jela-opg-voca-i-povrca/1347/

Želiš li i ti oglas u newsletteru Indigo svijeta?

Proslijedi svoj oglas velikom broju ciljanih primatelja na našim web stranicama i newsletteru.
Ukoliko održavaš duhovne radionice, baviš se terapeutskim radom ili prodaješ zdrave proizvode na dobrom si mjestu!

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/besplatna-promocija-na-wwwindigo-svijethr/875/

Intenziv direktnog iskustva istine - Okolica Zagreba - 02.-04.10.2015.

Postoji ona vrsta duhovnih iskustava koja se s lakoćom postižu kad smo sami i u izolaciji, zatim svakodnevna kao rezultat dnevne rutine i prakse koju redovito provodimo, a ima i onih koje postižemo u zajednici s drugima, u grupi i za koje je važna grupna dinamika i grupna energija. Intenziv direktnog iskustva istine predstavlja dragocjeni trenutak gdje u dva dana možemo doći do spoznajnih odgovora na pitanja o kojim čovječanstvo kontemplira od kada postoji. Tko sam ja, koji je smisao života, što je ljubav su samo neka od pitanja na koja se može dobiti jedinstven spoznajni odgovor. Kako? Uvjerite se sami na intenzivu direktnog iskustva istine.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/intenziv-direktnog-iskustva-istine-28-30112014/1234/

Glazba kao instrument uzdizanja svijesti

Glazba je oduvijek bila vrlo važan dio duhovne prakse i religiozne tradicije. Svaka glazbena kultura ima svoj sveti glazbeni idiom, pa tako čak i u suvremenoj svjetovnoj glazbi nalazimo tragove koji nas dovode do crkvenih i etničkih duhovnih pokreta. Drevni pisci slavili su duhovne odlike glazbe s blistavim frazama, a danas čak i znanstvenici pokušavaju istraživati glazbu iznad fizike zvuka i fiziologije slušanja.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/vjecne-istine/glazba-kao-instrument-uzdizanja-svijesti-497/

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska