Online arhiva
      

INICIJACIJE U SVE STUPNJEVE REIKIJA I FORMIRANJE GRUPA " NOVI ORGAN " Termini : 24.01.2015.g. 21.2.2015.
05.12.2014

Polaznici seminara i inicijacija dolaze u priliku da tokom vremena počnu iscjeljivati ljude svih bolesti i tegoba, kako na energetskom, tako na fizičkom i duhovnom planu.
FORMIRANJE GRUPA "NOVI ORGAN" SE POSEBNO DOGOVARA. MOGUCE GRUPE DO 5 LJUDI ZA SVAKI POSEBNI ORGAN. COVJEK VLASTITOM VIZUALIZACIJOM TE SNAGOM VLASTITOG DUHA RADI NA SVOM ODREDJENOM ORGANU PO UPUTAMA TERAPEUTA.
Svaki dan se odrzavaju INDIVIDUALNE TERAPIJE za sve bolesti i stanja, kako na energetskom, tako na fizickom i duhovnom planu, te FINANCIJE, LJUBAVNI PROBLEMI, DEPRESIJE.
Najave i zakazivanje termina pozivom ili sms om na broj moba : 0915044317 .

REIKI JE BOZANSKA ENERGIJA ISCJELJIVANJA. COVJEK DANASNJICE SE SAMO TREBA PRISJETITI OVOG NACINA ISCJELJIVANJA, KOJE JE DANO SVAKOM COVJEKU. REIKI, KAO I COVJEK IMA SVEMIRSKO PORIJEKLO SA PLEJADA I SIRIUSA. REIKI U POCETKU NIJE BIO DAN KAO OBLIK ISCJELJIVANJA, VEC KOMUNIKACIJE ONDASNJIH STVOROVA I BICA. ON JE TEK KASNIJE DAN KAO OBLIK BOZANSKE ENERGIJE ZA ISCJELJIVANJE. KAO STO ZIVOTINJA POLIZE BOLNO MJESTO, TAKO I COVJEK MOZE JEDNOSTAVNO STAVITI DLAN NA BOLNO MJESTO, TE BIVA ISCJELJENO.
COVJEK BUDUCNOSTI CE U JEDNOM TRENUTKU ZAMIJENITI KOMUNIKACIJU MOBITELOM ZA KOMUNIKACIJU REIKIJEM.
INICIJACIJE će se odvijati 24.01.2015.g u 12:00 sati na adresi Međimurska 21/2, u ovisnosti o broju kandidata moguća je promjena adrese. /diploma ukljucena/
Prijave za inicijacije se primaju pozivom ili sms om na broj mob 0915044317 ili e mail drepac@gmail.com
Cijena inicijacije ovisi o stupnju Reikija.

Veselimo se Vašem dolasku i samospoznaji Vašeg drugog Ja.
www.drago-repac.com
S poštovanjem,

Drago Repac, Bioterapeut, licenca HUPEDA

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 17./18.01. i 07./08.02.2015.
12.11.2011

Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.

Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:

Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.

Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.

- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.

Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.

Znanje prvog stupnja također obuhvaća:

- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja

- kako djeluje Reiki

- Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)

- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.
- koga tretirati, kako, kada i gdje

- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)

- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja

(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.
Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto.

Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno (ljetna stanka je od 15.06 do 15.09). Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti.

Reiki grupe u siječnju održavaju se: 14.01 i 28.01.

Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.

Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://www.rei.com.hr

Facebook stranica: Reiki grupa - Zagreb

Grijači za ruke "HotHands"
17.12.2014

HotHands® , lider u zrakom aktivirajućim grijačima, pruža ugodnu toplinu našima rukama, nogama i tijelu već više od 20 godina. To je svjetski brend kojem su svoje povjerenje pružili profesionalni sportaši, ljubitelji aktivnosti na otvorenom, skijaši, planinari, radnici i svi oni koji žele sigurnu, prikladnu, koncentriranu toplinu u hladnim vremenskim uvjetima.

- idealno za skijanje i ostale zimske sportove!
- izvrsno za sve aktivnosti na otvorenom poput šetnje, golfa, planinarenja, kampiranja, jedrenja...
- jednokratna uporaba
- pruža do 10 sati topline
- malih je dimenzija

INDIGO REVIEW:
Ne zaboravite da se grijači za višekratnu upotrebu možda mogu činiti kao bolja investicija, ali oni kratko zadržavaju toplinu, nepraktični su prilikom ponovne uporabe i ne pružaju 10 sati topline, a što je optimalno vrijeme za boravak na otvorenom, skijalištima, planinarenju itd.

Sadržaj pakiranja: 2 grijača za ruke

Uputstvo o uporabi:
Ne otvarajte omot pakiranja dok niste spremni za korištenje. Uklonite grijač iz omota i protresite ga za aktivaciju. Ne otvarajte, ne bušite i ne rastavljajte grijač. Za maksimalnu učinkovitost, stavite grijač u džep ili rukavice. Grijač se zagrijava unutar 15-30 minuta i drži toplinu do 10 sati. Ako se toplina počne smanjivati, jednostavno izložite grijač zraku i ponovno ga protresite. Nakon uporabe, odložite grijač u redovni otpad, njegovi sastojci neće naškoditi okolišu.

Sastojci: željezo, voda, aktivni ugljen.

Upozorenje:
Isključivo za vanjsku uporabu. Ne bušite grijač kako sadržaj ne bi dospio u uči ili usta, u čijem slučaju odmah obavijestite liječnika. Jednokratna upotreba - ne pokušavajte ponovno koristiti proizvod. Uklonite grijač ako toplina premaši ugodu. Nemojte zagrijavati u mikrovalnoj pećnici. Nemojte koristiti dok spavate, na djeci ili na onima koji ne mogu osjetiti toplinu. Nemojte koristiti u okruženju obogaćenom kisikom. Nadzor je potreban kada grijač koriste starije osobe, djeca, invalidi i osobe s osjetljivom kožom. Osobe s alergijama, dijabetesom, ozeblinama, ožiljcima, otvorenim ranama, modricama, oteklinama, osjetljivom kožom, artritisom, paralizom, oštećenjem živaca i problema s cirkulacijom te osobe koji ne mogu samostalno primijeniti ili ukloniti grijač, ne bi trebale koristiti ovaj proizvod, osim pod kontrolom liječnika. Čuvati izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca.

Cijena 25 kn + dostava

NARUDŽBE:

INDIGO SVIJET d.o.o.
Tel. 01/ 38 64 664,
Mob. 091 25 30 687

Web narudžba na linku:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/ostalo/grijaci-ruke-hothands-326/

www.indigo-svijet.hr

Medical cube - medicinska ionizirajuća kocka
10.12.2014

​Ova specijalna ledena ionizirajuća kocka ima jedinstveno medicinsko djelovanje. Redovitim stavljanjem kocke na točku između tetiva na potiljku, u rupicu u kojoj se sjedinjuju glava i vrat ne samo da će pomladiti Vaše tijelo, nego će potaknuti jačanje imuniteta te pomoći u izlječenju mnogih bolesti zbog izuzetne količine energije koja se oslobađa u tijelu odmah nakon svake uporabe.
Prvih nekoliko dana ćete imati osjećaj euforije zbog oslobađanja endorfina u krvotok. Kocka je punjena posebno ljekovitom tekućinom s ionima zlata i srebra, koji dodatno potiču prirodnu sposobnost organizma na samoiscjeljenje, što u konačnici dovodi do uspostave ravnoteže na svim razinama.

Djelovanje kocke pomaže kod sljedećih oboljenja:

- respiratornih bolesti
- bolesti kardiovaskularnog sistema
- neuroloških oboljenja s degenerativnim promjenama na kičmi
- akutnih i spolno prenosivih infekcija
- poremećaja rada štitnjače
- artritisa, hipertenzije i hipotenzije
- bronhijalne astme
- poremećaja u radu gastrointestinalnog trakta, pretilosti i neuhranjenosti
- celulita (posebno u prevenciji i ranoj fazi)
- poremećaja menstrualnog ciklusa i endokrine neplodnosti
- psiho - emocionalnih poremećaja
- stresa
- kroničnog umora
- depresije

Što se postiže redovitom upotrebom medicinske kocke:

- poboljšava se san
- odlično smo raspoloženi
- povećanje opće vitalnosti tijela
- odličan rad probavnog trakta
- zbogom prehladama (kocka se može koristiti i kod povišene temperature)
- uklanja glavobolju, zubobolju, bolove u zglobovima

Jednostavna uporaba:
Kocku staviti u zamrzivač i čekati da se zamrzne. Zamrznutu kocku stavljati dva puta dnevno (ujutro na tašte i uvečer prije spavanja) na opisanu točku na vratu i držati oko 15 min. Za vrijeme tretiranja može se sjediti ili ležati na trbuhu. U početku može biti prisutan osjećaj hladnoće, ali za pola minute tijelo se prilagođava te se osjeća priliv topline na točku djelovanja. Za maksimalan učinak, ovu proceduru primjenjivati svaki dan, s povremenim pauzama od 2 do 3 dana.

Napomena: Izbjegavati primjenu medicinske ionizirajuće kocke za vrijeme trudnoće, kod osoba sa ugrađenim pacemakerom, te osoba koje boluju od epilepsije i shizofrenije.

Cijena 149 kn + dostava

Narudžbe:
INDIGO SVIJET d.o.o.
01/ 38 64 664, 091 25 30 687

Web narudžba na linku:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/medical-cube-medicinska-ionizirajuca-kocka-325/

www.indigo-svijet.hr

NOVO! Anemona - Music of Vitamins
08.01.2015

Dugoočekivano izdanje iz sjajne Anemona serije brainwave glazbe. Slušanjem posebno programirane glazbe stimulirajte apsorpciju vitamina i minerala u tijelo!

Sve što postoji u fizičkim, mentalnim, emocionalnim i duhovnim sferama čini to na vibracijskoj osnovi.
Kvantna fizika dokazala je da se sva materija sastoji od subatomskih čestica s pozitivnim i negativnim električnim nabojem. Dakle, mi smo električna bića, baš kao i naš svemir i sve u njemu. Kroz ovo otkriće utvrđeno je da svaki oblik kemijske ili fizičke tvari ima specifičnu, mjerljivu frekvenciju. Barbara Hero i Međunarodni institut za istraživanje lambdome otkrio je frekvencije vitamina i minerala koji se nalaze u ljudskom tijelu.

Glazba na Anemona Music of Vitamins CD-u uključuje upravo te frekvencije, što slušatelju omogućuje rezoniranje i usklađivanje njegovog energetskog tijela s posebnim vibracijama vitamina i minerala. Štoviše, ove frekvencije mogu ukloniti moguće energetske blokade koje sprječavaju fizičko tijelo u apsorpciji određenih vitamina i minerala. Slušanjem ovih frekvencija i konzumiranjem odgovarajuće hrane može se postići harmonično stanje organizma.
Na primjer, slušajući frekvenciju kalcija stanice tijela će primiti vibraciju i kad osoba jede hranu koja sadrži kalcij, tijelo će rezonirati s tom vibracijom i lakše apsorbirati kalcij.

Cijena: 120 kn + dostava 30 kn

Više informacija i narudžbe:

INDIGO SVIJET d.o.o.

http://indigo-svijet.hr/proizvodi/brainwave-glazba/anemona-brainwave-cd-ovi/anemona-music-vitamins-cd-329/

Tel. 01 / 38 64 664
Mob. 091 25 30 687

www.indigo-svijet.hr

Oglašavaj se na www.indigo-svijet.hr
25.03.2013

Proslijedite svoj oglas ili članak velikom broju ciljanih korisnika na našim web stranicama i medius-info mailing listi.

Ukoliko održavate radionice, bavite se terapeutskim radom ili prodajete proizvode ovo je pravo mjesto za vas!

Kako bi se upoznali s mogućnostima našeg sustava za oglašavanje posjetite link:

http://indigo-svijet.hr/oglasavanje/

Vaš indigo-svijet.hr

Kako poboljšati kvalitetu života, probuditi vlastiti potencijal, ostvariti sreću i zdravlje, te u potpunosti napuniti „baterije“?
14.01.2015

Saznajte na UVODNOM PREDAVANJU ovaj petak 16.1.2015. u organizaciji Divine Energy Parka, na lokaciji Miroševečka cesta 106 (Dubrava), Zagreb.

TERMINI ODRŽAVANJA:
-Od 18-19h - uvodno predavanje i prezentacija DIVINE HEALTH PROGRAMA (osnovnog programa)
-od 19-20h – uvodno predavanje i prezentacija KOBRINOG DAHA – Kraljevske tehnike disanja (naprednog programa Kundalini joge)

* * *

Sigurno se i vama dogodilo da ste postavili puno novogodišnjih ciljeva, ali ih ne znate realizirati… Da ste uložili puno energije, a postigli malo rezultata? Da dugo sjedite za radnim stolom i osjećate pokočenost tijela? Ili ste više aktivni tip koje se na kraju radnog dana osjeća umorno i iscrpljeno, bez energije? Sigurno ste i primijetili da vam zastane dah i ubrzano dišete, kada vaš šef uđe u prostoriju? Također, za vrijeme virusne groznice, lako se razbolite? Ili želite ostvariti određene ciljeve, ali sumnjate u svoj potencijal?

DIVINE HEALTH PROGRAM je cjeloviti sustav znanja, koji nudi odgovore na pitanja jer obuhvaća znanje kako se napuniti energijom i održavati optimalno zdravlje kroz vježbe disanja, kultivirati i umiriti um kako bi se oslobodili stresa i ostvarili vlastiti mentalni potencijal, vježbe razgibavanja koje tijelu i živcima daju veću fleksibilnost, te osnovne upute o zdravoj prehrani i zdravlju i kako ih primijeniti u svom životu.
Ovaj program se temelji na 2,500 godina staroj tradiciji drevnog sustava znanja pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo, te aktivira naš puni mentalni potencijal.
Sastoji se od meditacije, tehnika disanja, Sukšma Vyanajama i Aktivnih asana (vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje) , te osnovnih uputa o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd.

Već na uvodnom predavanju saznat ćete puno korisnih savjeta i vježbi, koje ćete moći primjenjivati i prakticirati samostalno kod kuće.

Svi zainteresirani će se moći prijaviti i na TEČAJ DIVINE HEALTH PROGRAMA koji se održava 3 dana (prva dva dana zaredom, a treći dolazak je naknadno po dogovoru na provjeru znanja i nova predavanja) u Divine Energy Parku:
- ovu subotu i nedjelju 17. i 18.1.15. (od 16-20:30h)
- 24. i 25.1.15. (od 16-20:30h)
- 31.1. i 1.2.15. (od 16-20:30h)

Za više informacija o tečaju kao i cijeni, možete posjetiti link: http://www.divineenergypark.org/hr/_tecajevi_bz.html#mainContent ili se javiti na dolje navedene kontakt podatke

KOBRIN DAH – KRALJEVSKA TEHNIKA DISANJA je napredna tehnika Kundalini joge, kojom se svjesno aktivira Kundalini energija i pinealna žlijezda, bude se uspavani dijelovi u mozgu, poboljšava se memorija i koncentracija. Ova vježba se naziva i kraljevskom tehnikom disanja jer jedan udah i izdah ove pranajame je kao 12 mjeseci meditacije.

Kako je znanstveno dokazano da je 95% našeg mozga nepoznato, buđenje Kundalini energije usko je povezano s buđenjem tih dijelova mozga i aktiviranjem čakri ili energetskih kotača, koje su povezane sa žlijezdama endokrinog sustava u našem fizičkom tijelu. Kada se izvodi ova pranajama, širenje uma i buđenje uspavanih dijelova mozga se osjeti kao kukuljica kobre koja se dahom širi oko vas.

Saznajte više o ovoj drevnoj tehnici na (besplatnom) uvodnom predavanju, na kojoj će se demonstrirati i tehnika.

A svi zainteresirani će se moći prijaviti i na TEČAJ KOBRINOG DAHA koji se održava 2 dana u Divine Energy Parku:
- ovu subotu i nedjelju 17. i 18.1.15. (od 16-20:30h)
- 24. i 25.1.15. (od 16-20:30h)
- 31.1. i 1.2.15. (od 16-20:30h)

Za više informacija o tečaju kao i cijeni, možete posjetiti link:
http://www.divineenergypark.org/hr/kundalini.html#mainContent
http://www.divineenergypark.org/hr/kundalini_kobrin_dah.html#mainContent

INFO PODACI:
Divine Energy Park, Zagreb
Telefon 01/29 81 421 ili mobitel: 091/16 17 540; (od 11 do 14 sati)
e-mail: info@divineenergypark.org;
www.divineenergypark.org
www.facebook.com/DivineEnergyPark

Učenje Grigoria Grabovoia - Prezentacija, promocije, seminari Marine Morozkine, Zagreb, 01. 2015.
29.12.2014

Učenje Grigoria Grabovoia, Zagreb, 01 2015

1. PROMOCIJE NOVOIZDANIH KNJIGA AKADEMIKA GRABOVOIA I PREZENTACIJA UČENJA
2. SEMINARI MARINE MOROZKINE
_______________________________________________________________________________________________________

1. PROMOCIJE 4 NOVOIZDANE KNJIGE AKADEMIKA GRABOVOIA, ZAGREB, 23. 01. 2015, s početkom u 18 sati, Mjesto održavanja je Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5

Knjige su slijedece:

1. BROJČANI ATLAS STVARANJA ČOVJEKA I VJEČNOG ŽIVOTA
2. BROJČANE KONCENTRACIJE NA PROIZVODE
3. Došljak. KRAJA SVIJETA NEĆE BITI
4. HAJRUKULUS
I
(5.) METODE KONCENTRACIJE U VEOMA PRAKTIČNOM DŽEPNOM IZDANJU

Promocije navedenih knjiga bit ce povezane sa prezentacijom Ucenja.

Knjiga "Hajrukulus" je literarno djelo Grigoria Grabovoia u formi mita, u kojemu Autor genijalnim mogućnostima korištenja Polja čiste Kreacije, povezuje sve bitne odrednice sveukupnog Znanja sadašnjeg trenutka.
"Hajrukulus" je temeljno djelo za proučavanje tehnologija svijesti i poticanje čovjekovog razmišljanja kao jednog od puteva ljudskog razvitka.

DOBRODOSLI!
________________________________________________________________________________________________________

2. SEMINARI MARINE MOROZKINE,

ZAGREB, 24. 01. 2015, 9:00 do 16:00, Mjesto održavanja ovisi o broju polaznika i bit će pravovremeno objavljeno.
Znanstveni rad Grigoria Grabovoia “Iracionalne metode sprečavanja globalnih katastrofalnih procesa, koje predstavljaju opasnost za cijeli svijet”

1. Formiranje praktičnog mehanizma, koji omogućuje upravljanje dogadjajima u pravcu njihovog stvaralačkog plana
2. Formiranje upravljačke percepcije u osnovnim elementima pristupa informacijama u prostoru
3. Budući dogadjaji prepoznatljivi u aktuelnim dogadjajima
4. Optički izrazi suptilnog plana
5. Opis uredjaja “Kristalni modul” i mehanizam njegovog djelovanja
6. Metode upravljanja realnoćšu

ZAGREB, 25. 01. 2015, 9:00 do 16:00, Mjesto održavanja ovisi o broju polaznika i bit će naknadno objavljeno.
Seminar prema knjizi Grigoria Grabovoia “Brojčane koncentracije na proizvode”

1. Koncentracija na brojčane nizove proizvoda – svakodnevni trening tehnologije vječnog razvitka
2. Hrana kao informacioni sustav svijeta, pri ulasku u organizam ona stupa u interakciju sa Dušom
3. Prelazak iz biološkog funkcioniranja tijela na razinu duhovnog upravljanja fizičkom materijom, upravljanjem kroz proizvode
4. Poznavanje duhovnog upravljanja biološkim procesima
5. Brojčani nizovi prehrambenih proizvoda koje čovjek koristi, usmjeravaju ga u područje spoznaje vječnog razvitka, realizirajući istovremeno vječni život
6. Metode upravljanja za dostizanje vječnog života kroz konkretne proizvode

Prijave na:
svjetlo.vjecnosti@gmx.de
ayurveda.vastu@gmx.de
www.grabovoi.vastuveda.eu

[ Ovo je mjesto za tvoj oglas ili banner. Za više informacija klikni ovdje. ]