Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Redizajnirane stranice Indigo svijeta!

Vasa promocija na www.indigo-svijet.hr i medius-info mailing listi


Top 5 razloga za registraciju i oglasavanje:


1. Ukinuli smo clanarinu. Registracija i upis vasih djelatnosti (prikaz do 500 znakova na stranici Korisnici) je vremenski neogranicena i potpuno besplatna.

2. Dodatni oblici promocije (obavijesti na naslovnici portala i mailing listi, banneri i clanci) po izuzetno povoljnim uvjetima.
- velika usteda u odnosu na klasicne nacine oglasavanja (casopisi, radio, TV).

3. Nasi korisnici i posjetitelji su strogo ciljana skupina koju zanima upravo informacija o djelatnostima i proizvodima poput vase tvrtke/udruge

4. U periodu od 2003.god. ostvarili smo prepoznatljivost, visoku kvalitetu usluge i povjerenje korisnika.

5. Ovo je automatski prepaid sustav pomocu kojeg mozete samostalno kreirati svoj korisnicki profil, postaviti clanke, oglase i bannere.
- kontinuirano ulazemo u programsku nadogradnju, a zajedno s nama rastete i vi.


Primarna namjena naseg cms sustava je vase samostalno proslijedivanje oglasa, clanaka i bannera iz podrucja wellnesa, duhovnosti, zdravlja i razvoja kvalitete svijesti, putem nasih web stranica i mailing liste.

Registracija u sustav oglasavanja je namijenjena pravnim osobama i terapeutima/davateljima usluga koji se bave djelatnoscu unapredenja kvalitete zivljenja, duhovnoscu, alternativom, wellnessom itd.. ( npr. odrzavanje radionica, seminara, predavanja, usluzne djelatnosti, proizvodnja, prodaja, izdavastvo itd.)

Registracija i prikaz vasih djelatnosti na stranici Korisnici (do 500 znakova teksta) je neogranicena i potpuno besplatna. Pozicija prikaza na stranici Korisnici odreduje se prema daljnjem koristenju usluga, gdje prednost imaju oni korisnici koji trose najvise bodova. Prikaz teksta veceg od 500 znakova omogucuje se aktivacijom usluge prikazivanja teksta unutar korisnickog profila.

Nas CMS sustav vam, uz minimalne troskove, omogucuje:


- postavljanje obavijesti na web portal www.indigo-svijet.hr
- isticanje obavijesti na naslovnici portala
- slanje obavijesti na medius-info mailing listu
- unos bannera na naslovnicu portala
- unos bannera na medius-info mailing listu
- unos teksta unutar korisnickog profila
- isticanje teksta unutar korisnickog profila na naslovnici portala
- unos sponzoriranih clanaka
- isticanje sponzoriranih clanaka na naslovnici portala

CMS sustav je osmisljen u prepaid obliku, gdje vam se nakon kupnje zeljenog paketa bodova na korisnickom racunu aktiviraju pripadajuci bodovi koje zatim mozete koristiti za oglasavanje.

NAPOMENA: stare pristupne sifre za web shop i slanje oglasa vise ne vrijede - molimo da ponovite registraciju na www.indigo-svijet.hr


VASI PRVI KORACI U POSTAVLJANJU OBAVIJESTI:


http://www.indigo-svijet.hr/prvi-koraci/

Budenje ljubavi
Budenje ljubavi
12.04.2010
"budenje ljubavi - 14. - 16. svibnja" - www.veseljko.com

Budenje ljubavi

voditelj: Pasquale Lombardo (Prem Sambhavo)


-Ceznete za necim novim u svom zivotu?

-Osjecate da vam nesto ipak nedostaje?

-Trazite nesto sto moze napraviti pomak u vasem zivotu?Budenje ljubavi je jedinstvena, suptilna i snazna radionica koja ce vas pribliziti istinskom bicu, skrivenom iza uobicajenih slojeva kondicioniranja i identifikacije.


U zivotu, cesto se nademo potpuno ili djelomicno zatvoreni i u stanju povrede i obrane. To iskazujemo kao bol u srcu ili osjecamo tjeskobu, sram, izolaciju, nezdravu vezu, ljutnju, rezignaciju ili ovisnost.

Kroz radionicu koristimo iskreno otkrivanje samoga sebe u okruzenju ljubavi i podrske te posebnim vjezbama i tehnikama pomazemo da se spojite sa svojim istinskim bicem i njegovim kvalitetama. Kroz te vjezbe i tehnike susrest cete se sa svojom dubinom i oslobodit cete se slojeva identifikacija, misli, ideja, osuda, vjerovanja, uvjerenja i obrana koje su vas drzale u otudenju. Kad se to dogodi, otvara se srce i ljubav moze ponovno poteci. Osjecat cete se povezani sa sobom i drugima s vise jasnoce i razumijevanja. Doci cete u kontakt sa svojom ceznjom, za necim dubljim i smislenijim u svome zivotu te puno sposobniji da zivite spontano i strasno.

Ova je radionica na mnoge ljude djelovala intenzivno i oslobadajuce te su polaznici nakon nje dozivjeli znacajne promjene u zivotu.


Budenje ljubavi omogucuje:

- drugaciji pristup oslobadanja od ogranicavajucih sistema uvjerenja, pravila i ideologija

- detaljno razraden proces, napravljen na nacin da vam omoguci napredak
u vasem unutarnjem istrazivanju

-novi nacin ophodenja sa sobom i drugima

-prostor povjerenja gdje se mozes suociti sa svojim skrivenim dijelovima

-priliku da izlozite svoje najtamnije strahove

-iskustvo mira i tisine

-nove alate za osobni rast


Budenje ljubavi uvodna je radionica procesa osobnog razvoja Put ljubavi (www.pathoflove.net) ciji je sukus: transformirajuci sebe transformiras svijet.

Radionica je rezidencijalna i bit ce odrzana na engleskom jeziku s prijevodom na hrvatski jezik.

Mjesto odvijanja radionice je Ekolosko imanje BIO-ZRNO u mjestu Habijanovac pokraj Vrbovca (cca 30 minuta od Zagreba). "BIO ZRNO" je zelena oaza s prirodno uzgojenim biljkama, brizljivo i s ljubavlju pripremljenom hranom sto omogucuje vrhunsku bazu za radionicu i razvoj potencijala koji je u svima nama.


Pocetak radionice: 14. svibnja u 17.00 sati

Check in: 14. svibnja od 15.30 do 17.00 sati

Zavrsetak radionice: 16. svibnja u 22.00 sata

Cijena je 1450 kuna, sto ukljucuje radionicu, smjestaj i tri dnevna bio obroka!

Broj mjesta je ogranicen.

Vise informacija: 091/365 4416 ili 091/365 3335, info@veseljko.com

www.veseljko.com
Iscjeljivanje karme temeljeno na konzultaciji Knjige Zivota i Akasa zapisa
Iscjeljivanje karme temeljeno na konzultaciji Knjige Zivota i Akasa zapisa
13.04.2010
Spiritualni event


Svi sudionici ce u energiji grupe primiti individualni tretman iscjeljivanja karme prema osobnoj zelji, sto znaci da se za vrijeme tretmana moze raditi opcenito karmicko iscjeljenje koje je u trenutku tretmana moguce i/ili specificno karmicko iscjeljenje vezano uz bilo koji aspekt osobe, odnosno zivota: fizicki, emocionalni, mentalni/intelektualni i duhovni aspekt, koji unutar sebe sadrzavaju: zdravlje, novac, odnose, obrazovanje, psiholoski i duhovni razvoj, osobnu, romanticnu/seksualnu, profesionalnu i duhovnu afirmaciju, itd.

Tretman pocinje kada, nakon kratke zajednicke pripreme, osoba sjedne pored mene. Tada pristupam Knjizi Zivota klijenta/ice uz dozvolu i pod supervizijom Arhandela Metatrona i Bozanskog Ja osobe, te se informiram o karmickoj situaciji odredene teme koja se zeli iscijeliti. Nakon toga Gospodarima Karme izrazavam molbu da se obavi specificno, odnosno opcenito karmicko iscjeljenje, i ako se dobije dozvola formuliram zahtjev iscjeljenja. Poslije zahtjeva karma se brise djelomicno ili potpuno, ili se preoblikuje u formu koja je klijentu/ici najprimjerenija u kontekstu osobnog razvoja.

Informacije dobivene prilikom cjelokupnog procesa koristim u svrhu pravilne formulacije zahtjeva iscjeljenja i eventualno, s naglaskom na eventualno, ako je potrebno ili primjereno, djelomicno dijelim te informacije s klijentom/icom.

Sve dobivene informacije, bez obzira da li sam ih podijelio s klijentom/icom ili ne, cuvam u diskreciji!

Za vrijeme tretmana klijent/ica, ako je dovoljno otvoren/a i/ili pravilno istreniran/a, moze dobiti odredene duhovne uvide, kao i informacije od strane Visokorazvijenih Cjelovitih Majstora Svjetla (npr., Metatrona i Gospodara Karme) koji na unutarnjim razinama obavljaju ovaj rad. Iz tog razloga preporucujem donijeti papir i olovku kako bi se te informacije i uvidi zapisali, kao i informacije koje mozda dodu direktno od mene, odnosno kroz mene.

Sve informacije savjetujem primiti iz stanja osobne moci, sto u ovom slucaju znaci u duhu spiritualnog rasudivanja, bez predavanja svoje moci vanjskim autoritetima (meni i Svjetlosnim Bicima koja ce biti ukljucena u tretman) i informacijama koje dodu izvan tebe. Ti si jedina istinski meritorna osoba za svoj zivot, i jedino ti mozes pravilno procijeniti istinitost, vrijednost i znacaj svih informacija i savjeta, ali samo onda ako ih odbijes primit slijepo, i samo onda ako ih sagledas izvan svojih svjesnih i nesvjesnih strahova.
U duhu takvog stava dodi na ovaj spiritualni event.


S Moci, Ljubavi i Radosti,
Kreso Lusicic


MAKSIMALNO SEDAM OSOBA MOZE SUDJELOVATI, A PREDBILJEZBOM OSIGURAVAS SVOJE MJESTO!

DOCI NA VRIJEME (5 - 10 min. prije pocetka)!

Ponijeti papir za pisanje i olovku!

Preporucujem doci u komotnoj odjeci i ponijeti bocu flasirane vode.

Za one koji bi mogli ogladnjet predlazem banane i/ili cokoladu kao izbor hrane.

Prostirka za lezanje je dobrodosla iako nije nuzna - stolice su osigurane.

Ponijeti nesto za citanje (knjiga, roman, casopis)!

Cijena:

200 kuna

Voditelj:

Kreso Lusicic

Kontakt broj: 099 36 919 63
e-mail: kreso.lusicic@zg.t-com.hr


VRIJEME I MJESTO ODRZAVANJA:

Subota, 24. 04. 2010.
S pocetkom u 14:00 sati
Dvorana u djecjem vrticu "Potocnica"
Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Vrtic se nalazi izmedu tresnjevackog placa i Savske, iza zgrade ˝Crosco˝.


Za detaljnije informacije vezane uz vecinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojoj web-lokaciji: www.kresolusicic.com

Wesak - distribucija najvise frekvencije Svjetla
Wesak - distribucija najvise frekvencije Svjetla
13.04.2010
Svjetlosno uzdizanje i blagoslovi do najviseg potencijala svake osobe, u sklopu trninga/seminara JA JESAM Majstor Vibracije.


VRIJEME I MJESTO ODRZAVANJA:

Subota, 24. 04. 2010.
09:00 do 14:00 sati

Dvorana u djecjem vrticu "Potocnica"
Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Vrtic se nalazi izmedu tresnjevackog placa i Savske, iza zgrade ˝Crosco˝.


Program susreta:

 Susret je baziran na prakticnom, meditativnom radu
 Nekoliko meditacija pripremaju svakog prisutnog za svrhu susreta
 Svrha susreta je obredna aktualna meditacija Wesak ceremonije, za vrijeme koje sudionici u svojim duhovnim tijelima, u grupnoj merkabi (spiritualno prostorno/vremensko vozilo) odlaze u Wesak dolinu smjestenu u Himalajama.

Preporuka:

Preporucujem doci na seminar u udobnoj odjeci, te ponijeti prostirku i bocu flasirane vode (banane, ili nesto slicno, za one koji bi mogli ogladnjeti).

Cijena: 200 kuna

Voditelj: Kreso Lusicic
www.kresolusicic.com


PREDBILJEZBE SU POTREBNE!

Kontakt broj: 099 36 919 63
e-mail: kreso.lusicic@zg.t-com.hr

Ponesto o Wesaku:

Wesak, veliki festival Istoka koji sluzi da se pokaze solidarnost Istoka i Zapada, je najvazniji od svih festivala Uzaslih Majstora koji se odrzavaju u toku godine. Vezan je uz puni Mjesec u razdoblju vladavine Bika, kada Covjecanstvo prima najvisu frekvenciju Svjetla.
Wesak je dogadaj koji prati astroloski ciklus i odrzava se svake godine; nije nesto sto se zbilo stoljecima ranije, pa se slavi na nacin podsjecanja, mada ga u tom smislu slavi vecina religija. Wesak festival je festival Lorda Buddhe na kojem se slavi njegovo rodenje, njegovo pristupanje bratstvu i njegovo Uzasasce. Buddha se ovdje javlja kao savrsen izraz Bozjeg aspekta Mudrosti, utjelovljenje Svjetla i Bozanske Svrhe. Kroz Buddhu tece Bozja Mudrost, a kroz Krista i Maitreyu Bozja Ljubav se manifestira Covjecanstvu. Ovaj festival povezuje djelovanje Lorda Buddhe i Lorda Maitreye simbolicno i doslovno.

Termin Wesak se odnosi na Wesak dolinu u Himalajama, gdje se svake godine u odredeno vrijeme okupljaju svi Uzasli Majstori na unutarnjim i vanjskim razinama kako bi sudjelovali u ovoj svetoj ceremoniji. Za vrijeme punog Mjeseca u razdoblju Sunca u Biku, Allah Gobi - Manu, Lord Maitreya - planetarni Krist i Saint Germain - Mahacohan stoje u formaciji trokuta oko zdjele vode polozene na kristal. Buda se pojavljuje i lebdeci iznad zdjele s vodom prenosi kozmicku energiju kroz vodu i preko Lorda Maitreye je dalje dijeli Duhovnoj Hijerarhiji, ucenicima i inicijantima te novoj grupi posvecenih sluzenju Svijetu. Na kraju ceremonije voda se dijeli svima prisutnima.
Wesak je takoder vrijeme kada se preko Lorda Maitreye, Lorda Buddhe i Lorda Mechizedeka, naseg Univerzalnog Logosa, iniciraju ucenici na Zemlji.
Wesak je doba velikog preporoda, obnove i slavlja. Kvalitetu energije mozemo nazvati "snagom prosvjetljenja". Ova energija isijava iz Bozjeg Srca i povezana je s Bozjim razumijevanjem i Bozjim aspektom Ljubavi/Mudrosti. Na planetarnom nivou to daje novu inicijativu i impuls pokretu ucenja i poducavanja. Utjece na formiranje novih stavova o vrijednostima, literaturi, stampi, radiju, TV, itd.
Ove snage prosvjetljenja su tako jake i nadmocne na Wesak da je to razlog za spajanje grupa i grupni rad opcenito, jer za vrijeme Wesaka se otvara veliki prozor za masovno prosvjetljenje koje se moze desiti na planetarnom nivou.
Za vrijeme ceremonije Buddha izgovara maha mantru i postaje agens apsorpcije za snagu Prve Zrake - Zrake Volje/Moci. Zatim koristi magneticnu moc Druge Zrake - Zrake Ljubavi/Mudrosti kako bi sebi privukao tu snagu. Drzi je cvrsto i zatim preusmjerava Lordu Maitreyi koji je primajuci agens ove energije. Ova energija se zatim raspodjeljuje na sedam cohana i njihove asrame kako bi se sedam puta izrazila i usmjerila u svijet.
Svi ucenici i inicijanti na Zemlji su pozvani u Wesak dolinu kako bi prisustvovali ovoj svetoj ceremoniji, kako bi se pridruzili proslavi i veselju. To je vrijeme kada mogu doci pred Lorda Buddhu, Lorda Maitreyu i Sanat Kumaru da daju svoj zavjet sluzenju, i kako bi primili specijalni blagoslov.
Djwhal Khul je izjavio: "Namjera je Lorda Buddhe i Krista da u svakoj zemlji bude netko kao njihov predstavnik u vrijeme ovog festivala, kako bi se raspodjela spiritualne energije od prvog velikog aspekta ili Zrake usmjeravala od Buddhe do Krista, a zatim od Krista do onih inicijanata na Zemlji koji mogu biti pod pokroviteljstvom i mogu djelovati kao kanali za direktno strujanje energije"
Isto tako, u jednoj od knjiga Alice Bailey, Djwhal Khul je rekao: "Niti jedna cijena koju bi platili nije prevelika kako bi bili korisni Spiritualnoj Hijerarhiji u vrijeme punog Mjeseca u razdoblju vladavine Bika, u vrijeme Wesak festivala. Niti jedna cijena nije previsoka da bi dostigli spiritualnu iluminaciju koja je moguca posebno u to vrijeme."

Wesak ima cetiri osnovne funkcije:

 Dokazati Kristovu kontinuiranu prisutnost na Zemlji.
 Fizicki potvrditi solidarnost i ispravnost Istocnog i Zapadnog pristupa Bogu.
 Stvoriti tocku spajanja i mjesto sastanka za one koji svake godine doslovno i simbolicno povezuju Kucu Ocevu, Kraljevstvo Bozje s Covjecanstvom.
 Demonstraciju prirode Kristovog djelovanja u svojstvu velikog, odabranog posrednika izmedu vodstva Spiritualne Hijerarhije, ucenika i inicijanata na Zemlji. On iskazuje zahtjev Hijerarhije da se prepozna cinjenica da Kraljevstvo Bozje postoji ovdje i sada.

Ciljevi Wesaka su:

 Prijenos energije prema Covjecanstvu koja ce stimulirati duh Ljubavi, bratstva i dobre volje.
 Spajanje svih ljudi dobre volje u odgovarajucu integriranu cjelinu
 Zaziv i odgovor odredenih kozmickih bica, ukoliko su prethodni ciljevi postignuti.

SVI SU DOBRO DOSLI!
NAMASTE!

Za vise informacija o trningu/seminaru JA JESAM Majstor Vibracije: www.kresolusicic.com/web_programi/JA%...
Feng shui seminar
Feng shui seminar
12.04.2010
Seminar Feng shui u svakodnevnom zivotu - 1. dio
Organizator: Kreativan dom
Predavac: Vjera Tomas, savjetnica za feng shui
Mjesto odrzavanja: Zagreb, Selska 119 (Privatna ekonomska skola Katarina Zrinski)
Datum: 18.travanj (nedjelja) od 10 do 16 sati
www.kreativandom.com

Zanima Vas feng shui? Procitali ste jednu ili vise knjiga i potpuno ste zbunjeni? Zelite li nauciti kako primjeniti ovo drevno znanje za uredjenje svojeg doma, pridruzite nam se na seminaru "Feng shui u svakodnevnom zivotu - 1. dio".

Naucite najmocnije koncepte feng shuia kojima cete Vas prostor transformirati u poticajan i udoban ambijent:

* Koncept zivotne energije Chi
* Koncept ravnoteze - yin i yang prostora
* Koncept krajolika - nebeske zivotinje (kornjaca, zmaj, feniks i tigar)
* Koncept harmonije - teorija pet elemenata (voda, drvo, vatra, zemlja i metal)
* Skola oblika - negativni utjecaji iz okolisa, povoljne i nepovoljne lokacije
* Kompasna skola - pa kua (bagua) i kompasni smjerovi u nasem domu, prostor nepravilnog oblika
* Feng shui aktivatori - boje, biljke, ogledala, rasvjeta i umjetnicki predmeti
* Feng shui lijekovi za ublazavanje negativnih elemenata u prostoru


Pridruzite nam se i naucite kako na jednostavan i praktican nacin pretvoriti svoj dom u sretan prostor ispunjen kvalitetnom energijom.

Informacije i predbiljezbe:
e-mail: info@kreativandom.com
Mobiteli: 098 - 18 38 444 i 091 - 56 22 471 radnim danom od 9 do 18 sati

Lijep pozdrav,
Vjera Tomas
www.kreativandom.com

LJETO NA SILBI - 7 DANA UZ DIVYA YOGA RETREAT!
LJETO NA SILBI - 7 DANA UZ DIVYA YOGA RETREAT!
12.04.2010
3-10.7. MYSORE STIL ASHTANGA YOGA Sa PETROM CARMICHAEL
10-17.7. PROGRAM UMIJECA ZIVLJENJA SA SNJEZANOM NISEVIC
17-24.7. INTEZIVAN TECAJ SAMOOZDRAVLJENJA SA KRISTIJANOM KOLEGOM I JOGA SA SANDROM P. PINTARIC

Divya Yoga Centar organizira joga odmore i tecajeve u srpnju na prekrasnoj Silbi, otoku pjesaka, bez buke, auta i mnogo turista, uz podrsku prirode i vodstvo iskusnih ucitelja.

Divya Yoga Retreat namijenjen je svima bez obzira na dob, stecena znanja i sposobnosti kako bi vam uljepsao ljeto uz odmor te stjecanje ili produbljivanje duhovnih i praktickih znanja koja dolaze iz drevne mudrosti Veda koje nam i danas pomazu da budemo sretniji i uspjesniji ljudi na putu samospoznaje, ispunjenijeg i zdravijeg zivota!
Ocekuje vas bogati program, ugodno druzenje kao i vrijeme za vase opustanje i morske radosti uz vegeterijanske obroke vrsne kuharice.

Tri programa po vasem izboru i 7 dana uz pristupacne cijene i smjestaj u apartmanima Vile uz more s kapacitetom 25 osoba! Prijave su najkasnije do 1.5. stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Akontacija je 30% od ukupnog iznosa s uplatom do 1.5. a ostatak se placa do 1.7.

Mir i tisina na Silbi omogucit ce vam ostvarenje ili ponovno nalazenje izgubljenog dodira s prirodom kao prijeko potrebnim uvjetom potpune psihofizicke relaksacije.

3-10.7. MYSORE STYLE ASHTANGA YOGA S PETROM CARMICHAEL
7 dana s Petrom odvest ce vas na put dubljeg uvida u Mysore metode vjezbanja. Bilo da ste potpuni pocetnik ili napredni praktikant naucite kako pravilno koristiti neke od jogickih tehnika prakse Hatha Yoge (Bandhe, Tratak, Shat-Karma Kriye), Pranayame, Yoga Nidru te meditaciju. Petra, porijeklom cehinja je uciteljica joge koja je proputovala svijet, nekoliko puta Indiju i koju je put doveo u hrvatsku.
Tecaj 700 KN + 1700 KN smjestaj i dva obroka. UKUPNO 2400 KN.

10-17.7. PROGRAM UMIJECA ZIVLJENJA (ART OF LIVING) SA SNJEZANOM NISEVIC
SPOZNAJ DAH, SPOZNAJ ZIVOT! Naucite tehnike disanja i posebnu tehniku ritmickog disanja SUDARSHAN KRIYU. Snjezana Nisevic je iskusna uciteljica programa Umijeca zivljenja koja je zadnjih 20 godina posvetila radu s ljudima i usrecila mnoge polaznike ovih tecajeva uz podarena znanja jednog od najpoznatijih humanista i ucitelja danasnjice, indijca Sri Sri Ravi Shankara!
OSNOVNI TECAJ UMIJECA ZIVLJENJA 1000 KN zaposleni, 700 KN nezaposleni, 300 KN ponavljaci. Tecaj SAHAJ SAMADHI MEDITACIJE 1000 KN. UKUPNO: Odabrani tecaj + smjestaj, dorucak i vecera 1600 KN ili Odabrani tecaj + smjestaj, dorucak, rucak i vecera 1800 KN
www.artofliving.hr

17-24.7. INTEZIVAN TECAJ SAMOOZDRAVLJENJA SA KRISTIJANOM KOLEGOM I JOGA SA SANDROM

Kristijan Kolega duhovnog imena Kakudmi Das vrsni je poznavaoc Vedske filozofije, psihologije i medicine, iscjeljitelj i glazbenik. Seminare o tehnici Smoozdravljenja odrzava diljem hrvatske kroz koje nesebicno dijeli vedsko znanje i ovu tehniku koja je mnogima promjenila zivot. Kristijan je porijeklom iz Zadra a u Hrvatsku se vratio 2008. godine nakon deset godina zivljenja u Americi. Od rane mladosti upoznao se sa Vedskim naukom. Tehnika samoozdravljenja uci nas kako odedenim vjezbama mozemo rijesiti svaki problem, ukloniti bolove i ispraviti svaki poremecaj. Uvodi nas u tajne osobne srece i uspjeha te nas navodi na jos dublje razumijevanje o nasoj pravoj, izvornoj prirodi postojanja.
www.samoozdravljenje.com
Radionice i predavanja Kristijana Kolege te uz joga asistenciju Sandre Petre Pintaric (Vjezbe tijela, daha - Pranayame, duboke relaksacije, Yoga Nidra)zasigurno ce vam donijeti jedno sasvim novo iskustvo u istinskom povezivanju unutar sebe te kreiranju svoje vlastite sudbine.

Intezivan tecaj, 7 dana smjestaj + dnevni vegeterijanski obroci (dorucak, rucak, vecera) iznosi ukupno 2600 KN. Akontacija 780 KN.

Sve informacije na:

DIVYA YOGA CENTAR
Kralja Drzislava 14/II. ZAGREB
Tel: 0994922261, 098614957, 0911117779
E-mail: divya@yogazagreb.com
www.yogazagreb.com

Radujemo se vasemem dolasku
Namaste
NOVO! ANEMONA: "GROUNDING & HEALING MUSIC" CD
NOVO!  ANEMONA:
15.04.2010
ANEMONA: "GROUNDING & HEALING MUSIC"
POSEBNO PROGRAMIRANA BRAINWAVE GLAZBA ZA UZEMLJENJE I ISCJELJIVANJE

Anemona "Grounding & healing music" CD simbolizira krug povratka sebi i povezivanju s onim sto je bilo toliko blizu, a ipak smo morali preci veliko putovanje da bi to otkrili.
Od velicine Zemlje, nismo je vidjeli. Otkucaje vlastitog srca, iako toliko blizu, nismo culi.

Sasvim nenadano, rad na ovom, desetom po redu, brainwave CD naslovu, za mene se pretvorio u prekrasan dozivljaj SADASNJEG TRENUTKA i spajanja sa drevnim shamanskim ritualima i vibracijama koje nas povezuju sa Zemljom i nama samima. Iako svi znamo da je smisao zivljenja LJUBAV, dozivjeti tu ljubav iskustveno je nesto za cime ste, svjesno ili nesvjesno, tragali cijeli svoj zivot.

Ovaj Cd je moj poklon svima vama koji ste spremni za zavrsetak jednog dijela duhovnog putovanja. Samo putovanje ne zavrsava, ali ono sto je sigurno je to da od sada krece jednim posve novim pravcem.

Iako mi je kao autoru tesko pricati o vlastitoj glazbi ovaj put osjecam potrebu izraziti kako ovaj CD djeluje na mene.

Skladba "Shaman" asocira me na hodanje stazom svetosti i dobrote. U sebi sadrzi nesto vrlo ohrabrujuce. Prilikom i nakon slusanja osjecam opcenitu zivotnu podrsku, jednotu sa zivotom i ljudima oko mene. Iako se tako cesto cini, mi nismo usamljeni putnici. Ego se rastace u dozivljaju Istine. To je poruka Shamana ciji duh bdije nad nama.

Skladba "Gaia" asocira me na putovanje u centar Majke Zemlje, odnosno u centar vlastitog bica koji prebiva u srcu. Ucinak je vrlo umirujuci, misli i emocije smirene i uskladene. Osjecam se budan u tocki ovdje i sada, centriran sam u sebi. Izuzetna podrska u radu s tehnikama koje za cilj imaju dozivljaj prisutnosti i sadasnjosti (Eckhart Tolle, Michael Brown). Gaiu (Zemlju, Majku) osjecam kao zivu i kroz taj osjecaj i ja postajem u potpunosti ziv i stvaran, stopljen sa vlastitim Bicem.


Ostale dobrobiti koje sam nakon koristenja CD-a ubrzo otkrio su slijedece:

- antistresno djelovanje
- smanjenje i/ili potpuni prestanak glavobolje
- uzemljenje (balansiranje energije unutar tijela/kretanje energije po meridijanima, energetsko punjenje donjeg dijela aure)
- pojacan protok prane kroz tijelo
- otpustanje strahova (kroz snove)
- brzu materijalizaciju/manifestaciju zeljenih ciljeva (brzo, a ponekad i trenutno, manifestiranje ideja u konkretne oblike)
- visoku razinu opustenosti
- sinkronizaciju obje mozdane polutke sa mnogim popratnim ucincima ( npr. kreativno razmisljanje, jasnije sagledavanje stvari itd. )
- razumijevanje za okolinu i suosjecanje
- bolje raspolozenje
- prihvacanje stvarnosti, samog sebe i ljudi koji me okruzuju
- smanjenje pretjerane mentalne aktivnosti
- jacu i zdraviju povezanost s vlastitim tijelom i materijom kao takvom
- brzi ulazak u san

Kao i kod prijasnjih naslova i za ovaj ce ti CD biti potrebne slusalice kako bi ucinak vibracija na tebe bio potpun.

Koristena frekvencija : 7,82 Hz

Preporuceno vrijeme koristenja je 40 min./dnevno.
(Prema osjecaju ovo se vrijeme moze smanjiti ili produljiti, bez stetnih ucinaka.)

Autor: Daniel Postruzin

CD NARUDZBE (120 Kn):
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi...

MP3 DOWNLOAD (49 Kn):
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi...

Tel. (01) 36 35 451
mob. 091 25 30 687
pon-pet 9-16 h
VBZ - Promocija 2. izdanja knjige SKOLA ZIVOTA - ZAGREB
VBZ - Promocija 2. izdanja knjige SKOLA ZIVOTA - ZAGREB
15.04.2010
Izdavacka kuca V.B.Z. ima cast i zadovoljstvo pozvati Vas na promociju drugog izdanja knjige "Skola zivota" Bruno Simlesa i prezentaciju inspiracijskih kartica s citatima iz knjige.

Subota, 17. travnja 2010. u 13 sati

knjiznica i citaonica "Bogdan Ogrizovic"
Preradoviceva 5, Zagreb

Radujemo se Vasem dolasku!


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE