Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Anemona: Astral projection & lucid dream CD
Anemona: Astral projection & lucid dream CD
09.08.2010
DOZIVITE SVJESNU ASTRALNU PROJEKCIJU UPOTREBOM BRAINWAVE TEHNOLOGIJE!

Lucidan san je onaj san u kojem je sanjac svjestan da sanja. Kada je sanjac lucidan, moze svjesno manipulirati iskustvom u okruzju sna. Takvi snovi mogu biti vrlo zivopisni, ovisno o samoj razini svijesti sanjaca. Lucidan san je ujedno predkorak, odskocna daska za ostvarenje astralne projekcije.

Astralna projekcija (astralno putovanje) oznacava napustanje fizickog tijela i svjesno putovanje u suptilnom (astralnom) tijelu u vise, astralne nivoe egzistencije.

Iako su svi sposobni dozivjeti ih, lucidan san i astralna projekcija dogadaju se spontano vrlo rijetko ili tek uslijed dugotrajne i posvecene spiritualne prakse.

Brainwave tehnologija rada sa zvukom uvelike olaksava i pospjesuje ovaj proces. Djelovanjem specificnih zvucnih vibracija na mozak slusatelja postizu se uvjeti potrebni za ciljano poticanje lucidnog sna i astralne projekcije.


Slusanje ovog CD-a pospjesuje:

- opustanje tijela
- sirenje svijesti izvan granice tijela
- zivopisnost snova
- pamcenje snova
- postizanje lucidnog sanjanja
- postizanje svjesne vantjelesne projekcije.


Napomena:

Za potpun ucinak potrebno je koristenje stereo slusalica. Neposredno prije odlaska na spavanje potrebno je leci na leda, zatvoriti oci i pustiti CD. Glasnocu glazbe treba podesiti prema vlastitom osjecaju te se prepustiti glazbenim vibracijama.

Pravu astralnu projekciju cesto prate zvukovi zujanja i sistanja, ukocenost fizickog tijela, razlicite vizualne pojave i druge prolazne senzacije. Iz tog razloga ovaj CD namijenjen je iskljucivo naprednim praktikantima samorazvoja koji su dobro upoznati s tim podrucjem.

Prije upotrebe molimo procitati upozorenje o koristenju brainwave glazbe na unutarnjem ovitku CD-a.

Cijena: 149 kn + postarina

NARUDZBE:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/anemona-astral-projection-lucid-dream-cd/157/

E-MAIL
indigo-svijet@indigo-svijet.hr

TEL (01) 36 35 451

MOBITEL 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h
ThetaHealing tecajevi u Zagrebu 2010/2011 - instruktor Tomislav Gunjaca
ThetaHealing tecajevi u Zagrebu 2010/2011 - instruktor Tomislav Gunjaca
14.09.2010
Svatko s vjerom u Visu silu moze biti prakticar ili klijent (iscjelitelj ili korisnik) Theta iscjeliteljskog procesa. Bez obzira na geografsku lokaciju, porijeklo, religiju, rasu, biolosku dob... To je proces duhovnog, tjelesnog i emotivnog iscjeljivanja.
Theta je ime koje su znanstvenici dali mozdanim valovima niske frekvencije (4-7 Hz) koji se aparatima ocitavaju u mozgu pri dubokoj meditaciji. Ti valovi upravljaju nasim ponasanjem, sklonostima i vjerovanjima.
Theta iscjeljivanje rjesava temeljne UZROKE bolesti i poremecaja. Samim tim rjesava i simptome. Uzroke pronalazimo u podsvjesnom umu kojeg cine genetsko nasljede, iskustva stecena kroz zivot, vjerovanja, traume, dana obecanja, kolektivna svijest...
U tretmanu otkrivamo blokade i ogranicenja, negativne emocije i vjerovanja, negativne energetske veze i sve ono sto Vas koci i ogranicava u duhovnom ili fizickom razvoju i zdravlju. Uz pristanak trenutno mjenjamo / uklanjamo / modificiramo sve sto ne sluzi Vasoj dobrobiti.
Naucite sami kako pomoci sebi i svojima, svi to mogu.

Raspored tecajeva

Osnovni DNK2 ThetaHealing tecajevi u Zagrebu - instruktor Tomislav Gunjaca
08.10. - 10.10.2010.
15.10. - 17.10.2010.
29.10. - 31.10.2010.
19.11. - 21.11.2010.
26.11. - 28.11.2010.
03.12. - 05.12.2010.
21.01. - 23.11.2011.
28.01. - 30.01.2011.

Napredni ThetaHealing tecajevi u Zagrebu - instruktor Tomislav Gunjaca
01.10. - 03.10.2010.
14.01. - 16.01.2011.

Tecaj Manifestiranje i izobilje - instruktor Tomislav Gunjaca
04.10. - 05.10.2010.
17.01. - 18.01.2011.

Vise o tehnici mozete procitati na www.thetahr.com
Vidimo se!
Tomislav
CERTIFICIRANI HIPNOTERAPEUT s medunarodno priznatim certifikatom odobrenim od ABH
CERTIFICIRANI HIPNOTERAPEUT s medunarodno priznatim certifikatom odobrenim od ABH
20.09.2010
PARTUS centar za edukaciju i obrazovanje Vas poziva na intenzivni trening na kojem cete postati

CERTIFICIRANI HIPNOTERAPEUT s medunarodno priznatim certifikatom odobrenim od ABH

Zagreb, 17.10. - 24.10.2010.

Hotel "Dubrovnik" ( adresa: Ljudevita Gaja 1, GPS: Praska 5) - dvorana "Stradun III"

( 09.00 - 17.00)

Trening je dizajniran kako bi maksimizirao vase ucenje i vrijeme. Bit cete vodeni korak po korak kroz kljucne vjestine, strategije i principe Eriksonijanske hipnoze. Imat cete priliku direktno iskusiti i istraziti razlicite vrste hipnotickog transa, kao i nacine prilagodavanja hipnoze klijentima i sebi samima. U nastavku navodimo neke od kljucnih tema, koje ce biti obuhvacene treningom: moc promatranja, jezik sugestija, procesi indukcije, fenomen hipnoze, hipnoza u konverzaciji, strategije disocijacije, kontrola navika, upravljanje i smanjivanje bolnih stanja, proces pracenja i vodenja, upotreba metafora, tehnike zbunjivanja nesvjesnog, "otpor"u hipnozi i dr.

Izvodi se na engleskom jeziku!

Trener: Joe Torcicollo ( clan :The American Board of Hypnotherapy - ABH)

Trener, Joe Torcicollo, certificirani je terapeut i trener Ericksonijanske hipnoze te majstor prakticar i trener NLP-a. U svom visegodisnjem terapeutskom iskustvu, radio je s preko tisucu pacijenata na rjesavanju raznih vrsta psihickih poremecaja i psiholoskih problema od ovisnosti, depresija, anksioznosti, kompulzivnih poremecaja, poremecaja prehrane do mnogih drugih, s iznimno uspjesnim rezultatima. Jedan dio svoje karijere posvetio je radu u klinici za hipnozu u New Yorku, gdje je tri godine intenzivno primjenjivao Ericksonijansku hipnozu u terapiji i treninzima. Svoje znanje stekao je kod vrhunskih, svjetski poznatih hipnoterapeuta. Trenutno radi kao voditelj trening centra u New Yorku. Osim primjene hipnoze u terapiji, jedan dio svoje karijere posvetio je vodenju treninga u poslovnom okruzenju, gdje je vise od 800 pojedinaca vodio kroz uspjesne promjene, koje su ih dovele do vrhunskih poslovnih rezultata.


Kotizacija:

9.000,00 kn + PDV za uplate do 28.09.2010.

11.700,00 kn + PDV za uplate 29.09. - 15.10.2010.


Podaci za uplatu:

PARTUS centar za edukaciju i savjetovanje

Vlade Gotovca 3

10090 ZAGREB

OIB:26768226852

Ziro racun:2360000-1102136325

Poziv na broj: OIB ili datum uplate


Omogucili smo Vam i placanje kreditnim karticama.
Koristite American, Master ili Diners karticu - platiti mozete i na 6 - 36 rata!!!
Iskoritiste ovu jedinstvenu mogucnost obrocnog placanja - ucite vec sada a platite na rate!

Informacije na stranicama: http://www.nlp-komunikacija.com .
ATMA KRIYA YOGA TECAJ ZAGREB 08.10. - 10.10.2010./ RIJEKA 12.11. - 14. 11. 2010 (PET-NED)
ATMA KRIYA YOGA TECAJ  ZAGREB 08.10. - 10.10.2010./ RIJEKA   12.11. -  14. 11. 2010 (PET-NED)
22.09.2010
Atma Kriya
Atma kriya yoga je za svakoga. Ima mogucnost da promjeni vas pogled na zivot, ucvrsti vase odnose i spontano probudi intuiciju. Postat ce te pozitivniji, nauciti kako voljeti i prihvatiti sebe kakvi zaista jeste.
Ovo je poziv na jedno od najvecih ljudskih putovanja na koje itko moze krenuti: putovanje u srediste vaseg Bica, vasu dusu! Atma je sanskrtsko ime za dusu; to je ono sto stvarno jeste; ono sto stvarno predstavljate. To je izvor vasih najvisih potencijala. Tisucljecima su drevni jogiji putovali ovim istim putem u potrazi za svojim pravim identitetom. Poznavati sebe znaci poznavati Svemir, jer ti si mikrokozmos makrokozmosa. Ovo je tvoj najveci dar: samospoznaja.

Ovaj dar je unutar nas, ali kako doci do njega? Za dostizanje svoga istinskog Bica potreban je komplet kljuceva. Kljucevi su dani u razlicitim vremenima u obliku prakticnih, sustavnih joga tehnika. Atma kriya je joga sustav koji nam daje kljuceve za suvremeno doba, a kojeg je lako integrirati u svakodnevni zivot.

Atma kriya obuhvaca tehnike koje donose potpunu transformaciju na svakoj razini vaseg postojanja - mentalnoj, tjelesnoj, emocionalnoj, energetskoj i duhovnoj. Ova duboka promjena je katalizator za ponovno sjedinjavanje ogranicene ljudske svijesti sa svojim pravim identitetom - Dusom - kozmickom svijescu.

Porijeklo i tradicija

Atma kriya je dana od strane velikog ucitelja, Mahavatara Babajija na kojeg je Zapadu po prvi put skrenuo paznju Paramhansa Yogananda u svojoj glasovitoj knjizi "Autobiografija jednog jogija". Atma kriya ukljucuje japu, pranayamu, mudre, asane, meditacije i shaktipath. To je drevna joga tehnika prilagodena suvremenom nacinu zivota, a predstavlja jedan od najbrzih i najmocnijih nacina dostizanja sjedinjenja s nasim pravim Bicem.

Mahavatar Babaji je uputio Sri Swamija Vishwanandu da dalje siri to znanje. Ovlasteni instruktori Atma kriye poducavaju i daju inicijaciju u ovaj joga sustav. Dao nam ga je veliki ucitelj, Mahavatar Babaji.

Dobrobiti Atma kriye

Atma je stalan, neprekidan izvor srece, mira i ljubavi. Dobrobiti vjezbanja Atma kriye mogu se osjetiti u mnogim podrucjima vaseg zivota.


Fizioloske dobrobiti vjezbanja Atma kriye:

- Jaca imunoloski sustav
- Uravnotezuje zivcani sustav
- Daje vise energije
- Pomaze regeneraciju stanica
- Poboljsava funkcije mozga
- Poboljsava koncentraciju


Emocionalne dobrobiti vjezbanja Atma kriye:

- Stvara duboki osjecaj srece
- Poboljsava sposobnost da vise volimo
- Smanjuje stres
- Stvara osjecaj mira i spokojstva
- Povecava samopouzdanje
- Razvija intuiciju i kreativnost


Duhovne dobrobiti vjezbanja Atma kriye:

- Put do samospoznaje
- Dubok unutarnji mir
- Jaca strpljenje i stalozenost
- Daruje mudrost i rasudivanje
- Budi Kundalini Shakti
- Spaljuje karmu


Shaktipath

Na kraju tecaja dobiva se inicijacija, odnosno prijenos energije, poznat kao shaktipath. On daje pocetnu "iskru" za uspjesno vjezbanje te aktivira energetske centre u nasem suptilnom tijelu.


Prijava na tecaj


Ako zelite saznati vise, ili vas zanimaju pojedinosti o tecaju, molimo kontaktirajte na e-mail.

Tecaj traje petak od 19-21h,subota 9 30-13h i 15 -19h,nedjelja 9 30-13h
Cjena tecaja iznosi 1000kn,umirovljenici i studenti 800kn,mogucnost placanja na 3 rate po dogovoru.

Udruga "Atma Kriya Hrvatska"
Email: edita@atmakriya.org

Ili posjetite web stranice: www.atmakriya.org
www.om-healing.org


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE