Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

MYSTIC - 1. MEDUNARODNI SAJAM ALTERNATIVE, ZDRAVOG ZIVOTA I GRANICNIH PODRUCJA ZNANOSTI - 22.-26. rujna 2010.
MYSTIC - 1. MEDUNARODNI SAJAM ALTERNATIVE, ZDRAVOG ZIVOTA I GRANICNIH PODRUCJA ZNANOSTI - 22.-26. rujna 2010.
06.09.2010
Po prvi puta na Zagrebackom velesajmu u prime sajamskom terminu Jesenskog medunarodnog zagrebackog velesajma najsiroj domacoj i stranoj javnosti predstavljamo neiscrpne mogucnosti alternativnih metoda i rjesenja za zdravo zivljenje u suglasju s prirodom.

Zajedno s nasim partnerima Udruzenjem za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED, Ustanovom Makronova te Otvorenom televizijom okupljamo domace i strane predstavnike sljedecih podrucja: alternativna medicina i terapije: prirodne, energetske, duhovne; zdrava hrana, makrobiotika, alternativni uzgoj hrane; ljekovito bilje, pripravci i preparati od ljekovitog bilja; ezoterija; parapsiholoski fenomeni; strucna udruzenja i literatura.

Pored vrhunskog strucno-edukativnog programa s renomiranim domacim i stranim predavacima u zasebnoj dvorani u paviljonu, istovremeno na centralnoj pozornici -trgu pripremamo mnogobrojna predavanja i prezentacije, zajednicka vjezbanja yoge, relaksaciju smijehom, demonstraciju efikasne tehnike disanja, koncert duhovne glazbe Art of living banda, nagradni kviz za posjetitelje i dr.
U edukaciju i strucni program ukljuceni su i znanstveni predstavnici: doc.dr.sc. Bruno Novak - Agronomski Fakultet, prof.dr.sc. Damir Zubcic - Veterinarski fakultet, dr.med. V. Satya iz Londona, dr. med. A. Soltysik iz Zagreba te brojni priznati strucni terapeuti iz razlicitih podrucja.

Posjetitelji ce upoznati razne terapijske metode i dobiti korisne savjete kako poboljsati zdravlje, isprobati zdravu hranu i preparate od ljekovitog bilja, nabaviti strucnu literaturu po promotivnim cijenama, saznati novosti o pokretanju studija Ayurvede u Hrvatskoj, na Makronovinim otvorenim danima posjetiti radionice kuhanja i radionice o prirodnim dodacima prehrani, radionice aromaterapije, upoznati se s prirodnom kozmetikom uz promotivne tretmane i promotivna sminkanja, isprobati shiatsu tretmane Medunarodne shiatsu skole Hrvatska i jos mnogo toga.

Najavljujemo ekskluzivni koncert biljaka iz Damanhura kojeg ce zadnji dan sajma predstaviti g. Crotalo Sesamo instruktor i voditelj Sveucilista Olami Damnhur.

Otvorena vjezbaonica - ukljucite se u svakodnevno demonstracije:

Yoga
Tai chi
Nanbu ki taisao - japanska gimnastika
Genki - terapeutske vjezbe
Kokyu ho - vjezbe disanja
Tenchi undo
Keiraku taisao - meridijanska terapija u pokretu

Uvijek postoji alternativa, samo ju treba prepoznati, prihvatiti bez predrasuda i primijeniti!

Program dogadanja Mystic: www.zv.hr/default.aspx?id=2079
Anemona: Astral projection & lucid dream CD
Anemona: Astral projection & lucid dream CD
09.08.2010
DOZIVITE SVJESNU ASTRALNU PROJEKCIJU UPOTREBOM BRAINWAVE TEHNOLOGIJE!

Lucidan san je onaj san u kojem je sanjac svjestan da sanja. Kada je sanjac lucidan, moze svjesno manipulirati iskustvom u okruzju sna. Takvi snovi mogu biti vrlo zivopisni, ovisno o samoj razini svijesti sanjaca. Lucidan san je ujedno predkorak, odskocna daska za ostvarenje astralne projekcije.

Astralna projekcija (astralno putovanje) oznacava napustanje fizickog tijela i svjesno putovanje u suptilnom (astralnom) tijelu u vise, astralne nivoe egzistencije.

Iako su svi sposobni dozivjeti ih, lucidan san i astralna projekcija dogadaju se spontano vrlo rijetko ili tek uslijed dugotrajne i posvecene spiritualne prakse.

Brainwave tehnologija rada sa zvukom uvelike olaksava i pospjesuje ovaj proces. Djelovanjem specificnih zvucnih vibracija na mozak slusatelja postizu se uvjeti potrebni za ciljano poticanje lucidnog sna i astralne projekcije.


Slusanje ovog CD-a pospjesuje:

- opustanje tijela
- sirenje svijesti izvan granice tijela
- zivopisnost snova
- pamcenje snova
- postizanje lucidnog sanjanja
- postizanje svjesne vantjelesne projekcije.


Napomena:

Za potpun ucinak potrebno je koristenje stereo slusalica. Neposredno prije odlaska na spavanje potrebno je leci na leda, zatvoriti oci i pustiti CD. Glasnocu glazbe treba podesiti prema vlastitom osjecaju te se prepustiti glazbenim vibracijama.

Pravu astralnu projekciju cesto prate zvukovi zujanja i sistanja, ukocenost fizickog tijela, razlicite vizualne pojave i druge prolazne senzacije. Iz tog razloga ovaj CD namijenjen je iskljucivo naprednim praktikantima samorazvoja koji su dobro upoznati s tim podrucjem.

Prije upotrebe molimo procitati upozorenje o koristenju brainwave glazbe na unutarnjem ovitku CD-a.

Cijena: 149 kn + postarina

NARUDZBE:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/anemona-astral-projection-lucid-dream-cd/157/

E-MAIL
indigo-svijet@indigo-svijet.hr

TEL (01) 36 35 451

MOBITEL 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h
TECAJ ISTINE - UVODNO PREDAVANJE
TECAJ ISTINE - UVODNO PREDAVANJE
11.05.2010
Tecaj istine je jedinstveni put povratka u jedinstvo i postizanje radosti zivota, te osobnog prosvjetljenja koje smo izgubili u sukobu s kreatorom i sa samim sobom.

Samo Vi mozete utjecati na vlastiti zivot i promijeniti ga na bolje. Naucimo zato zajedno kako postici unutarnje jedinstvo.

Uz lake i jednostavne vjezbe savladava se direktna komunikacija s nasim Visim Ja, te se uz njegovo vodstvo postupno postize ujedinjenje sa samim sobom i s cijelom kreacijom.

Naucite putem provjerenih tehnika kreirati svoju vlastitu stvarnost i zauzeti u svom zivotu mjesto koje samo vama pripada.
Ovaj jedinstveni tecaj obiluje tehnikama koje vas uspjesno vode kroz sve vase zivotne situacije.

Tecaj se stoji se od teoretskog i prakticnog dijela, a podiijeljen je u tri cjeline. Svaka cjelina se sastoji od sedam lekcija. Predavanja i rad u grupi odrzavaju se jednom tjedno.

Rad s lekcijama je lak i ne ometa vas svakodnevni zivot, vec se bas naprotiv uklapa u sve vase zivotne situacije.

Saznajte vise o ovom tecaju na uvodnom predavanju koje odrzavam po dogovoru i zato
obavezno najavite svoje sudjelovanje.

Predavanje je slobodno za sve.
mob: 091 547 3077
e-mail: ananda.reiki@gmail.com

Voditelj tecaja Istine: Bozidar Hribar

www.ananda-reiki.com
Veselim se zajednickom druzenju

POSEBNA PONUDA
Ostvarite 10% popusta pri kupovini vrhunskog kantarionovog ulja na bazi maslinovog ulja sa jadranskih otoka.
Kantarion (gospina trava) je jedna od najljekovitijih biljaka sa sirokim spektrom djelovanja, a najpogodnija je za probleme s kozom i alergijama.
Za vise informacija nazovite bez obaveze na 091/ 6230 666
CERTIFICIRANI HIPNOTERAPEUT s medunarodno priznatim certifikatom odobrenim od ABH
CERTIFICIRANI HIPNOTERAPEUT s medunarodno priznatim certifikatom odobrenim od ABH
20.09.2010
PARTUS centar za edukaciju i obrazovanje Vas poziva na intenzivni trening na kojem cete postati

CERTIFICIRANI HIPNOTERAPEUT s medunarodno priznatim certifikatom odobrenim od ABH

Zagreb, 17.10. - 24.10.2010.

Hotel "Dubrovnik" ( adresa: Ljudevita Gaja 1, GPS: Praska 5) - dvorana "Stradun III"

( 09.00 - 17.00)

Trening je dizajniran kako bi maksimizirao vase ucenje i vrijeme. Bit cete vodeni korak po korak kroz kljucne vjestine, strategije i principe Eriksonijanske hipnoze. Imat cete priliku direktno iskusiti i istraziti razlicite vrste hipnotickog transa, kao i nacine prilagodavanja hipnoze klijentima i sebi samima. U nastavku navodimo neke od kljucnih tema, koje ce biti obuhvacene treningom: moc promatranja, jezik sugestija, procesi indukcije, fenomen hipnoze, hipnoza u konverzaciji, strategije disocijacije, kontrola navika, upravljanje i smanjivanje bolnih stanja, proces pracenja i vodenja, upotreba metafora, tehnike zbunjivanja nesvjesnog, "otpor"u hipnozi i dr.

Izvodi se na engleskom jeziku!

Trener: Joe Torcicollo ( clan :The American Board of Hypnotherapy - ABH)

Trener, Joe Torcicollo, certificirani je terapeut i trener Ericksonijanske hipnoze te majstor prakticar i trener NLP-a. U svom visegodisnjem terapeutskom iskustvu, radio je s preko tisucu pacijenata na rjesavanju raznih vrsta psihickih poremecaja i psiholoskih problema od ovisnosti, depresija, anksioznosti, kompulzivnih poremecaja, poremecaja prehrane do mnogih drugih, s iznimno uspjesnim rezultatima. Jedan dio svoje karijere posvetio je radu u klinici za hipnozu u New Yorku, gdje je tri godine intenzivno primjenjivao Ericksonijansku hipnozu u terapiji i treninzima. Svoje znanje stekao je kod vrhunskih, svjetski poznatih hipnoterapeuta. Trenutno radi kao voditelj trening centra u New Yorku. Osim primjene hipnoze u terapiji, jedan dio svoje karijere posvetio je vodenju treninga u poslovnom okruzenju, gdje je vise od 800 pojedinaca vodio kroz uspjesne promjene, koje su ih dovele do vrhunskih poslovnih rezultata.


Kotizacija:

9.000,00 kn + PDV za uplate do 28.09.2010.

11.700,00 kn + PDV za uplate 29.09. - 15.10.2010.


Podaci za uplatu:

PARTUS centar za edukaciju i savjetovanje

Vlade Gotovca 3

10090 ZAGREB

OIB:26768226852

Ziro racun:2360000-1102136325

Poziv na broj: OIB ili datum uplate


Omogucili smo Vam i placanje kreditnim karticama.
Koristite American, Master ili Diners karticu - platiti mozete i na 6 - 36 rata!!!
Iskoritiste ovu jedinstvenu mogucnost obrocnog placanja - ucite vec sada a platite na rate!

Informacije na stranicama: http://www.nlp-komunikacija.com .
Zagreb, 09. 10. 2010.: MOCNI PROCES CISCENJA NEGATIVNIH IMPLANATA, UROKA, ETERICNIH PARAZITA, NEGATIVNIH ENTITETA I NEINKARNIRANIH DUHOVA, ODNOSNO SVEGA STO NIJE KRISTOVSKE PRIRODE
Zagreb, 09. 10. 2010.: MOCNI PROCES CISCENJA NEGATIVNIH IMPLANATA, UROKA, ETERICNIH PARAZITA, NEGATIVNIH ENTITETA I NEINKARNIRANIH DUHOVA, ODNOSNO SVEGA STO NIJE KRISTOVSKE PRIRODE
05.05.2010

U Zagrebu, 09. 10. 2010., odrzavam mocni proces ciscenja negativnih implanata, uroka, etericnih parazita, negativnih entiteta i neinkarniranih duhova, odnosno svega sto nije kristovske prirode.


VRIJEME I MJESTO ODRZAVANJA:

Subota, 09. 10. 2010.
Od 09:00 do 14:00 sati
Dvorana u djecjem vrticu 'Potocnica'.
Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Vrtic se nalazi izmedu tresnjevackog placa i Savske, iza zgrade 'Crosco'.

PRIJAVA JE OBAVEZNA!


Sto su to negativni implanti?

Negativni implanti su etericni uredaji ili entiteti koji su ugradeni covjeku u jedno od njegovih tijela od strane tamnih ili mracnih sila u svrhu izvlacenja energije, te kontrole mentalnih i emocionalnih reakcija implantirane osobe.

Svi na ovoj planeti koji nisu u potpunosti ocistili svoje negativne implante ih imaju, a vecina osoba bila je implantirana u svojim proslim zivotima.

Negativnih implanata ljudi uglavnom nisu svjesni, jer sami negativni implanti prijece osobu da ih vidi i da vidi negativne implante u drugim ljudima; rijetko se osjete fizicki, osim u slucajevima kada uzrokuju kronicnu bol. Unatoc tomu sto su ˝nevidljivi˝ ostavljaju upecatljiv trag u zivotu implantirane osobe: uzimaju energiju; unose nemir u zivot; daju osjecaj osobi da je kontrolirana; na razne nacine, zbog toga sto mogu zatvoriti dijelove zivota, blokiraju napredak u ostvarenju materijalnih i/ili duhovnih ciljeva - npr., cesto ometaju afirmaciju osobe na sexualnom, romanticnom, poslovnom, samospoznajnom ili na nekom drugom podrucju zivota.

Postoji na tisuce vrsta negativnih implanata a ovaj proces omogucava njihovo potpuno uklanjanje.

Za vise informacija pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> Ciscenje negativnih implanata... ili pomocu linka: www.kresolusicic.com/web_programi/Ciscenje%20negativnih%20implanata.pdf


Neke od mogucih pozitivnih promjena koje se mogu zamijetiti nakon ovog procesa:

- Zivot se mijenja nabolje u svim aspektima.
- Kronicni bolovi nestaju ako im je uzrok bio negativni implant.
- Osoba osjeca da ima vise energije.
- Osjecaj unutarnjeg mira i jasnoce.
- Osoba se osjeca sigurnije u svijetu.
- Manje mentalnog ˝razgovora˝.
- Dobiva se i/ili jaca mogucnost kanaliziranja, te se povecava cistoca kanaliziranog.
- Novi osjecaj svrhe i smjera u zivotu.
- Osjecaj ljubavi, mira, srece, veselja.
- Siri se Duhovna Svijest i Svijest Jedinstva.
- Rastvaranje neproduktivnih veza.
- Postizanje vece harmonije unutar produktivnih veza.
- Unutarnje ciscenje.


Trajanje cjelokupnog rada iznosi tri do pet sati.

Cijena procesa je 300 kuna.

Voditelj i pomagac u procesu:
Kreso Lusicic

Kontakt broj:
099 36 919 63

e-mail:
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

Za detaljnije informacije vezane uz vecinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojoj web-lokaciji: www.kresolusicic.com

24.9.2010. u 15 sati Quantum Touch predavanje na Mysticu
24.9.2010. u 15 sati Quantum Touch predavanje na Mysticu
22.09.2010
Posjetite nas od 22-26.9.2010. na
1. medunarodnom sajmu alternative, zdravog zivota i granicnih podrucja znanosti - Mystic,
Zagrebacki velesajam, paviljon 6

24.9.2010. u 15 sati Dodite na predavanje i demonstraciju Quantum Touch-a

Sto je Quantum Touch i na koji nacin ® djeluje?

Quantum Touch je metoda energetskog iscjeljivanja i za profesionalce i za laike.
Tehnike disanja povezane su s tehnikama svjesnosti tijela cime se postize snazan protok zivotne energije i omogucava ubrzano iscjeljivanje, pomazuci tijelu da se vrati u svoje optimalno stanje. Osoba se pri tome iscjeljuje sama, na prirodan i harmonican nacin.

Aktiviranje inteligencije vlastitog tijela

Najbrze i najocitije promjene koje cete iskusiti su promjene u drzanju tijela. Ono se uz pomoc Quantum Touch-a spontano postavlja u ispravan polozaj vec za nekoliko minuta, bez ikakve sile, pritiska ili manipulacije. Zamisao da kosti polako same klize u ispravan polozaj moze zvucati zapanjujuce - no to se doista dogada - i to je izvanredno iskustvo.

Inteligencija tijela odreduje sto je, kako i u kojem opsegu potrebno. Takvo spontano strukturalno uskladivanje ne uzrokuje traume, a nastale promjene vidljive su i odrzavaju se trajnije.

Svatko to moze nauciti

Quantum Touch® svatko moze s lakocom savladati na radionici i poslije toga primjenjivati po zelji, bilo kada, bilo gdje. Izuzetno je ucinkovit kod:

- loseg drzanja
- bolova
- oporavka od bolesti ili traume
- kronicnih zdravstvenih problema
- stresa i iscrpljenosti
- emocionalnih problema

Sto vas ocekuje na radionicama Quantum Touch-a?

Prakticiraju se vjezbe disanja i svjesnosti tijela koje omogucavaju fokusiranje zivotne energije i pokrecu fantasticnu sposobnost samoiscjeljivanja.
Uci se kako:

- pokrenuti, usmjeriti i pojacati protok energije
- ukloniti bol i upale u rekordnom vremenu
- postici spontano namjestanje posture u ispravan polozaj
- iscjeljivati emocije
- raditi sa zivotinjama i biljkama
- raditi sa 12 cakri- pokrenuti fontanu mladosti
- raditi na daljinu

Radionice Qvantnog dodira ujedno su prilika za iscjeljivanje svih koji u njoj sudjeluju.

Vise o energetskom iscjeljivanju Kvantnim dodirom procitajte na web stranicama: http://www.compat.org/kvantnidodir
RIJEKA, SPLIT, DUBROVNIK: predavanje i kratki seminar PARTNERSTVO I BRAK U NOVOM SVJETLU, Reiner Barth
22.09.2010
RIJEKA, SPLIT, DUBROVNIK: predavanje i kratki seminar PARTNERSTVO I BRAK U NOVOM SVJETLU
predavac: Reiner Barth, Austrija
cijena: svi programi su besplatni
info: bks_wsu@hotmail.com i 091-1770-550
web: www.meditacijabk.hoola.hr

Mjesto 1.: RIJEKA, Kruzna ulica 8/III. kat.
Vvrijeme: subota, 25. rujna 2010. od 19 do 21 sat.
Predavanje Partnerstvo i brak u novom svjetlu Reiner ce u Rijeci nastaviti kratkim seminarom sljedeci dan, u nedjelju 26. rujna od 10 do 13 sati u istom prostoru, pod naslovom NOVA SVJESNOST I SNAGA MISLI.

Mjesto 2.: SPLIT, Gradski kotar Varos, Sinovciceva 6.
Vrijeme: ponedjeljak, 27. rujna 2010. od 19 do 21 sat.
Predavanje Partnerstvo i brak u novom svjetlu Reiner ce u Splitu nastaviti kratkim seminarom sljedeci dan, u utorak 28. rujna od 18 do 21 sat u istom prostoru, pod naslovom ISPRAVNO RAZUMIJEVANJE ZAKONA KARME.

Mjesto 3.: DUBROVNIK, Gradska knjiznica, Dvorana saloca od zrcala, Ulica od puca.
Vrijeme: srijeda, 29. rujna 2010. od 18 do 19.30 sati.
Predavanje Partnerstvo i brak u novom svjetlu Reiner ce u Dubrovniku nastaviti kratkim seminarom sljedeci dan, u cetvrtak 30. rujna od 18 do 21 sat u prostoru Udruge DESA, Ulica Frana Supila 8, Lazareti, pod naslovom ZAGOSPODARITE SVOJIM MISLIMA I OSJECAJIMA.

O predavanju PARTNERSTVO I BRAK U NOVOM SVJETLU:
Zasto je upravo partnerstvo tako zahtjevno podrucje u kojem polazimo od cinjenice da su zadovoljstvo i sreca u zivotu usko povezani s harmonijom medu partnerima? "Ne mogu sebe usreciti, ali to ce sigurno uspjeti 'mom princu/mojoj princezi na bijelom konju'". Cinjenica da gotovo svaki drugi brak u Europi zavrsi rastavom govori sama za sebe. No, ako razumijemo uzrok, pronaci cemo i rjesenje. Izgubiti iluziju cesto je bolno, ali vrijeme najcesce pokaze da nam je to bilo prijeko potrebno.

O predavacu:
Reiner Barth, Austrija - gotovo 30 godina ucitelj meditacije i duhovnog samorazvoja, cija mudrost i darovitost nadahnjuje ljude da proniknu u dubine duhovnog znanja, otkriju radost istine i dozive osobnu preobrazbu. Predavanja i tecajevi koje vodi u mnogim zemljama Europe odlikuju se originalnim, duhovitim interaktivnim stilom.
Reiner ce ovom prilikom na proputovanju kroz Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu predstaviti i svoj mirovni projekt PeaceBus: http://www.peacebus.info/wer.php

Reiner u Zagrebu gostuje u nedjelju 3. listopada 2010. kada ce U MEDOVICEVOJ 10 U 18 sati odrzati predavanje pod naslovom VJERA U SEBE.

Ulazi u sve prostore su besplatni.
Sve informacije, molimo Vas, pogledajte na www.meditacijabk.hoola.hr.
Za seminare u svim gradovima potrebne su prijave. Zahvaljujemo na trudu i suradnji i veselimo se susretu.
TRANSFORMATIVA - CD ZA MEDITIRANJE "ISTRAZIVANJE UNUTARNJEG PROSTORA"
TRANSFORMATIVA - CD ZA MEDITIRANJE
22.09.2010
CD ZA MEDITIRANJE "ISTRAZIVANJE UNUTARNJEG PROSTORA" s 3 meditacije:

1. Iscjeljivanje unutarnjeg djeteta - Naucite proces u kojem mozete iscijeliti vase unutarnje dijete. Vodjena meditacija vodi vas kroz vizualizaciju vaseg unutarnjeg djeteta, ostvarivanja kontakta s njime, te iscjeljivanja i njegovog odrastanja.
2. Unutarnji iscjelitelj - Pozovite vaseg unutarnjeg iscjelitelja koji ce vam pomoci revitalizirati i obnoviti vas um i tijelo.
3. Promatrac - razvijte "Promatraca" ili "svjedoka" kao aspekta svijesti koji vam pomaze odvojiti se od vasih misli i osjecaja kako biste bolje sagledali sadrzaje u vasoj nutrini.

CD za meditiranje s brainwave glazbom: SCHUMANOVA REZONANACA

Ovaj CD sadrzi glazbu, te posebno programirane binauralne tonove koji ce vas odvesti u duboko meditativno stanje u Alpha-Theta frekvenciju, sinkronizirajuci vase mozdane valove s frekvencijom magnetskog polja Zemlje (7,83 Hz). Uz pomoc uskladjivanja s elektromagnetskim poljem Zemlje, uklanjate elektronicko zagadjenje kojem ste svakodnevno izlozeni, te udvostrucujete moc i intenzitet vasih mozdanih valova sto vam pomaze da postignete dublja meditativna stanja, da se opustite, revitalizirate i obnovite vas um, tijelo i duh.

Narudzbe i vise informacija na: www.transformativa.hr
INDIGO SVIJET - velika akcija na Mysticu !!!
INDIGO SVIJET - velika akcija na Mysticu !!!
15.09.2010
Dragi prijatelji,

pozivamo vas da nas posjetite na sajmu Mystic, Zagrebacki Velesajam, od 22-26.9.2010 .
Paviljon 6, stand 4 E

U tijeku je VEEEEEEELIKA akcija:

Anemona brainwave CD-ovi (stara izdanja):
1 CD = 40 kn
2 CD-a = 60 kn
3 CD-a = 80 kn

Za kupovinu do 50 kn - POKLON kristal po vasem izboru
Za kupovinu do 100 kn - POKLON orgonske plocice za mobitel ili orgonski privjesak
Za kupovinu do 200 kn - POKLON Anemona brainwave CD (stara izdanja) po vasem izboru
Za kupovinu do 300 kn - POKLON osobni orgonski generator ili orgonski medaljon
Za kupovinu iznad 300 kn - POKLON orgonska narukvica

www.indigo-svijet.hr


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE