*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
Indigo-svijet newsletter

SKOLA HARMONIZIRAJUĆE MASAŽE *Tijelo* Um*Emocije* Hormoni

Masaža smanjenje napetosti i bolove u mišićima, regulira krvni tlak, potiče cirkulaciju, smanje lučenje hormona stresa, daje veću mogućnost koncentracije, osjećaj pripadnosti zajednici te niz drugih pozitivnih učinaka na tijelo, um, emocije i hormone. Radionice se održavaju u više termina i grupa prilagođeno polaznicima, radimo u malim grupama i naglasak je na praktičnom radu.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/intenziv-harmonizirajuce-masaze-tijelo-umemocije-hormoni/1086/

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 26./27.09.2015.

Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/reiki-tecaj-prvog-stupnja/495/

Zagreb. Radionice MALA ŠKOLA DUHOVNOG ISCJELJENJA, Sandra Slovenc-Vojvodić

Dobrodošli u "MALU ŠKOLU DUHOVNOG ISCJELJENJA"

s početkom, u utorak 15. rujna u 18.30

Škola se sastoji od radionica "duhovne terapije" koje su namijenjene svima vama koji tražite istinu i želite zaroniti u dublje slojeve svog postojanja kako biste došli do uzroka brojnih tegoba koje se tek mnogo kasnije javljaju u formi bolesti.

Kreirajući najprije zdrav odnos sa sobom, koji počiva na miru i unutarnjoj harmoniji vlastitog bića, um ćemo trenirati da kreira divne, ljekovite misli, koje će blagotvorno utjecati na naše odnose, okolinu i svijet u kojem živimo.

S veseljem Vas očekujemo kroz narednih mjesec dana utorcima od 18:30 do 20 h. u Centru za duhovni Razvoj, Medovićeva 10.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/zagreb-radionice-mala-skola-duhovnog-iscjeljenja-sandra-slovenc-vojvodic/1344/

SOUL MISSION READING - saznaj misiju svoje duše!

Prijeđi granicu mašte i spoji se sa svojom dušom, istinom koja tinja duboko u tebi. Očitanje misije tvoje duše otkrit će tvoje posebnosti, optimalnu liniju kretanja, mogućnosti, izazove i blokade koje te priječe da postaneš potpuno biće.

Kako bi izgledao tvoj život kada bi posegnuo za svojim punim potencijalom?

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/soul-mission-reading-saznaj-misiju-svoje-duse/1323/

Louise Hay – Ovo su najopasnije riječi, a koje ni ne primjećujemo!

Postoji zakon gravitacije, elektriciteta i ostali zakoni fizike. Većinu ih ne razumijem. Postoje i duhovni zakoni, kao što je zakon karme – uzroka i posljedice: što dajete, to vam se vraća. Postoji također i zakon uma. Ne znam kako funkcionira, možda slično zakonu o elektricitetu. Ne znam kako nastaje elektricitet, ali znam da se, kada pritisnem prekidač – svjetlo upali.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/tehnike-samorazvoja/louise-hay-ovo-su-najopasnije-rijeci-a-koje-ni-ne-primjecujemo-494/

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska