*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
Indigo-svijet newsletter

ŠKOLA HARMONIZIRAJUĆE MASAŽE *Tijelo *Um *Emocije *Hormoni

Masaža smanjenje napetosti i bolove u mišićima, regulira krvni tlak, potiče cirkulaciju, smanje lučenje hormona stresa, daje veću mogućnost koncentracije, osjećaj pripadnosti zajednici te niz drugih pozitivnih učinaka na tijelo, um, emocije i hormone. Radionice se održavaju u više termina i grupa prilagođeno polaznicima, radimo u malim grupama i naglasak je na praktičnom radu.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/intenziv-harmonizirajuce-masaze-tijelo-umemocije-hormoni/1086/

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 26./27.09.2015.

Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/reiki-tecaj-prvog-stupnja/495/

Međunarodna konferencija DREVNE TEHNOLOGIJE I BUDUĆNOST ČOVJEČANSTVA - Zagrebački Velesajam

11. KONGRES O SURADNJI KLASIČNE I NEKONVENCIONALNE MEDICINE održava se na Zagrebačkom velesajmu 19. rujna 2015., 10:00 - 20:00 sati.

"Vrijeme konačne odluke: Alternativna i komplementarna medicina u rukama kvalificiranih iscjelitelja ili liječničko farmaceutskih lobija?"

VODECI SVJETSKI NEZAVISNI ISTRAZIVACI DREVNIH TEHNOLOGIJA U HRVATSKOJ U RUJNU. Pogledajte program predavanja u nastakvu....

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/medunarodna-konferencija-drevne-tehnologije-i-buducnost-covjecanstva-zagrebacki-velesajam/1345/

Promijenite svoje stanje svijesti i iskoristite akciju od 60 % popusta na komplet Anemona brainwave CD-ova

Vjerojatno ste primijetili kako je dosta truda i vremena potrebno kako bi se smireno stanje uma postiglo putem joge ili klasičnih meditativnih tehnika.

Umjesto toga, binauralna tehnologija rada sa zvukom drastično ubrzava ovaj proces putem stimuliranja naše moždane aktivnosti da radi na određenim frekvencijama koje su inače teško dostupne.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/ostvarite-nevjerojatan-popust-od-75-na-komplet-anemona-brainwave-cd-ova/1077/

Zagreb, INTEGRALNI TEČAJ SAMOVODSTVA, Sandra Baksa

Dobrodošli na
INTEGRALNI TEČAJ SAMOVODSTVA
(Self-managing-leadership)

"Vjetar može puhati iz bilo kojeg smjera, ali smjer kojim idete ovisi o tome kako ste postavili svoja jedra."

subota i nedjelja, 26. i 27. rujna 2015.; oba dana od 11 do 17 sati

Medovićeva 10, Zagreb

Tečaj je besplatan, a prijave su obavezne na bks_wsu@hotmail.com ili 091/1770-550

Tečaj samovodstva ne zahtijeva od vas da usvojite bilo koji 'sustav uvjerenja' osim čvrstog povjerenja u sebe i vlastite vrline i sposobnosti. Program omogućuje bolje upoznavanje sebe iza svih uloga koje imamo u životu te razvoj snažnijeg samopoštovanja, samokontrole i pozitivnog stava.
Tečaj pojašnjava pojmove osobne svrhe i vizije sljedećeg koraka u životu, te svakom pojedincu pomaže odrediti prioritete u životu.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/zagreb-integralni-tecaj-samovodstva-sandra-baksa/1346/

9 žitarica koje ne sadrže gluten

Gluten je doista dio svakodnevice, ponekad se čini gotovo nezamislivo napraviti obrok koji ga ne sadrži. Međutim, za osobe koje imaju celijakaliju u potpunosti je zabranjen. 

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/drevna-znanja-moderna-saznanja/9-zitarica-koje-ne-sadrze-gluten-496/

Glazba kao instrument uzdizanja svijesti

Glazba je oduvijek bila vrlo važan dio duhovne prakse i religiozne tradicije. Svaka glazbena kultura ima svoj sveti glazbeni idiom, pa tako čak i u suvremenoj svjetovnoj glazbi nalazimo tragove koji nas dovode do crkvenih i etničkih duhovnih pokreta. Drevni pisci slavili su duhovne odlike glazbe s blistavim frazama, a danas čak i znanstvenici pokušavaju istraživati glazbu iznad fizike zvuka i fiziologije slušanja.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/vjecne-istine/glazba-kao-instrument-uzdizanja-svijesti-497/

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska