Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Thetahealing Osnovni DNK tecaj, Napredni DNK tecaj - u Zagrebu
Thetahealing Osnovni DNK tecaj, Napredni DNK tecaj - u Zagrebu
14.04.2010
Osnovni tecaj ce Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Ucit cete kako se misicno testirati, dobiti odgovore od vlastite podsvjesti, povezati se s energijom svega sto postoji (za nekoliko sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinacna i grupna, na daljinu), intuitivno ocitavati unutrasnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati ostecenja... Iskusiti cete prisjecanje buducnosti, kontaktirati andele cuvare, cistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duse koje ste izgubili, manifestirati sto zelite u svom zivotu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati cakre, pobuditi Kundalini.

Raspored odrzavanja Osnovnog DNK tecaja
OSNOVNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca
23.04. - 25.04.2010.
30.04. - 02.05.2010.
21.05. - 23.05.2010.
28.05. - 30.05.2010.
18.06. - 20.06.2010.
25.06. - 27.06.2010.
---
Cilj naprednog tecaja je potaknuti razvoj intuitivnih sposobnosti i snazno potaknuti vas duhovni razvoj.
Na tecaju cete ucvrstiti stecena i prosiriti znanja s Osnovnog tecaja. Saznat cete vise o nivoima postojanja i pravilima. Naucit cete kako svojim potrebama prilagoditi brzinu vremena. Kako se ocistiti od svega sto Vas ogranicava i sprecava u zivotu. Kako dobiti odgovore od predaka. Kako iscjeliti osobu u/od od fetalnog razdoblja. Iscjeliti dusu...
Naucit cete kako iscjeljivati zivotinje i biljke.
Saznat cete kako ocititi prostor u kojem zivite i boravite, i kako programirati Vase stvari..
Znat cete kako sami stvoriti zivot kakav zelite.
Za vrijeme i nakon tecaja u Vasem ce se mozgu stvoriti nove neuronske veze koje ce omoguciti mnoge tjelesne i mentalne promjene. U Vas ce direktno sa sedmog nivoa postojanja biti instalirano preko 900 programa, znanja, osjecaja i razumjevanja.

Raspored odrzavanja Naprednog DNK tecaja
NAPREDNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca
09.04. - 11.04.2010.
07.05. - 09.05.2010.
11.06. - 13.06.2010.
---

MANIFESTIRANJE I IZOBILJE - Zagreb, Tomislav Gunjaca
14.06. - 15.06.2010.

Vise o Theta tehnici na www.thetahr.com
Informacije i prijave za tecajeve: mail - thetatomislav@gmail.com , tel.: 095/ 8641309
Budenje ljubavi
Budenje ljubavi
12.04.2010
"budenje ljubavi - 14. - 16. svibnja" - www.veseljko.com

Budenje ljubavi

voditelj: Pasquale Lombardo (Prem Sambhavo)


-Ceznete za necim novim u svom zivotu?

-Osjecate da vam nesto ipak nedostaje?

-Trazite nesto sto moze napraviti pomak u vasem zivotu?Budenje ljubavi je jedinstvena, suptilna i snazna radionica koja ce vas pribliziti istinskom bicu, skrivenom iza uobicajenih slojeva kondicioniranja i identifikacije.


U zivotu, cesto se nademo potpuno ili djelomicno zatvoreni i u stanju povrede i obrane. To iskazujemo kao bol u srcu ili osjecamo tjeskobu, sram, izolaciju, nezdravu vezu, ljutnju, rezignaciju ili ovisnost.

Kroz radionicu koristimo iskreno otkrivanje samoga sebe u okruzenju ljubavi i podrske te posebnim vjezbama i tehnikama pomazemo da se spojite sa svojim istinskim bicem i njegovim kvalitetama. Kroz te vjezbe i tehnike susrest cete se sa svojom dubinom i oslobodit cete se slojeva identifikacija, misli, ideja, osuda, vjerovanja, uvjerenja i obrana koje su vas drzale u otudenju. Kad se to dogodi, otvara se srce i ljubav moze ponovno poteci. Osjecat cete se povezani sa sobom i drugima s vise jasnoce i razumijevanja. Doci cete u kontakt sa svojom ceznjom, za necim dubljim i smislenijim u svome zivotu te puno sposobniji da zivite spontano i strasno.

Ova je radionica na mnoge ljude djelovala intenzivno i oslobadajuce te su polaznici nakon nje dozivjeli znacajne promjene u zivotu.


Budenje ljubavi omogucuje:

- drugaciji pristup oslobadanja od ogranicavajucih sistema uvjerenja, pravila i ideologija

- detaljno razraden proces, napravljen na nacin da vam omoguci napredak
u vasem unutarnjem istrazivanju

-novi nacin ophodenja sa sobom i drugima

-prostor povjerenja gdje se mozes suociti sa svojim skrivenim dijelovima

-priliku da izlozite svoje najtamnije strahove

-iskustvo mira i tisine

-nove alate za osobni rast


Budenje ljubavi uvodna je radionica procesa osobnog razvoja Put ljubavi (www.pathoflove.net) ciji je sukus: transformirajuci sebe transformiras svijet.

Radionica je rezidencijalna i bit ce odrzana na engleskom jeziku s prijevodom na hrvatski jezik.

Mjesto odvijanja radionice je Ekolosko imanje BIO-ZRNO u mjestu Habijanovac pokraj Vrbovca (cca 30 minuta od Zagreba). "BIO ZRNO" je zelena oaza s prirodno uzgojenim biljkama, brizljivo i s ljubavlju pripremljenom hranom sto omogucuje vrhunsku bazu za radionicu i razvoj potencijala koji je u svima nama.


Pocetak radionice: 14. svibnja u 17.00 sati

Check in: 14. svibnja od 15.30 do 17.00 sati

Zavrsetak radionice: 16. svibnja u 22.00 sata

Cijena je 1450 kuna, sto ukljucuje radionicu, smjestaj i tri dnevna bio obroka!

Broj mjesta je ogranicen.

Vise informacija: 091/365 4416 ili 091/365 3335, info@veseljko.com

www.veseljko.com
NOVO! ANEMONA: "GROUNDING & HEALING MUSIC" CD
NOVO!  ANEMONA:
15.04.2010
ANEMONA: "GROUNDING & HEALING MUSIC"
POSEBNO PROGRAMIRANA BRAINWAVE GLAZBA ZA UZEMLJENJE I ISCJELJIVANJE

Anemona "Grounding & healing music" CD simbolizira krug povratka sebi i povezivanju s onim sto je bilo toliko blizu, a ipak smo morali preci veliko putovanje da bi to otkrili.
Od velicine Zemlje, nismo je vidjeli. Otkucaje vlastitog srca, iako toliko blizu, nismo culi.

Sasvim nenadano, rad na ovom, desetom po redu, brainwave CD naslovu, za mene se pretvorio u prekrasan dozivljaj SADASNJEG TRENUTKA i spajanja sa drevnim shamanskim ritualima i vibracijama koje nas povezuju sa Zemljom i nama samima. Iako svi znamo da je smisao zivljenja LJUBAV, dozivjeti tu ljubav iskustveno je nesto za cime ste, svjesno ili nesvjesno, tragali cijeli svoj zivot.

Ovaj Cd je moj poklon svima vama koji ste spremni za zavrsetak jednog dijela duhovnog putovanja. Samo putovanje ne zavrsava, ali ono sto je sigurno je to da od sada krece jednim posve novim pravcem.

Iako mi je kao autoru tesko pricati o vlastitoj glazbi ovaj put osjecam potrebu izraziti kako ovaj CD djeluje na mene.

Skladba "Shaman" asocira me na hodanje stazom svetosti i dobrote. U sebi sadrzi nesto vrlo ohrabrujuce. Prilikom i nakon slusanja osjecam opcenitu zivotnu podrsku, jednotu sa zivotom i ljudima oko mene. Iako se tako cesto cini, mi nismo usamljeni putnici. Ego se rastace u dozivljaju Istine. To je poruka Shamana ciji duh bdije nad nama.

Skladba "Gaia" asocira me na putovanje u centar Majke Zemlje, odnosno u centar vlastitog bica koji prebiva u srcu. Ucinak je vrlo umirujuci, misli i emocije smirene i uskladene. Osjecam se budan u tocki ovdje i sada, centriran sam u sebi. Izuzetna podrska u radu s tehnikama koje za cilj imaju dozivljaj prisutnosti i sadasnjosti (Eckhart Tolle, Michael Brown). Gaiu (Zemlju, Majku) osjecam kao zivu i kroz taj osjecaj i ja postajem u potpunosti ziv i stvaran, stopljen sa vlastitim Bicem.


Ostale dobrobiti koje sam nakon koristenja CD-a ubrzo otkrio su slijedece:

- antistresno djelovanje
- smanjenje i/ili potpuni prestanak glavobolje
- uzemljenje (balansiranje energije unutar tijela/kretanje energije po meridijanima, energetsko punjenje donjeg dijela aure)
- pojacan protok prane kroz tijelo
- otpustanje strahova (kroz snove)
- brzu materijalizaciju/manifestaciju zeljenih ciljeva (brzo, a ponekad i trenutno, manifestiranje ideja u konkretne oblike)
- visoku razinu opustenosti
- sinkronizaciju obje mozdane polutke sa mnogim popratnim ucincima ( npr. kreativno razmisljanje, jasnije sagledavanje stvari itd. )
- razumijevanje za okolinu i suosjecanje
- bolje raspolozenje
- prihvacanje stvarnosti, samog sebe i ljudi koji me okruzuju
- smanjenje pretjerane mentalne aktivnosti
- jacu i zdraviju povezanost s vlastitim tijelom i materijom kao takvom
- brzi ulazak u san

Kao i kod prijasnjih naslova i za ovaj ce ti CD biti potrebne slusalice kako bi ucinak vibracija na tebe bio potpun.

Koristena frekvencija : 7,82 Hz

Preporuceno vrijeme koristenja je 40 min./dnevno.
(Prema osjecaju ovo se vrijeme moze smanjiti ili produljiti, bez stetnih ucinaka.)

Autor: Daniel Postruzin

CD NARUDZBE (120 Kn):
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi...

MP3 DOWNLOAD (49 Kn):
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi...

Tel. (01) 36 35 451
mob. 091 25 30 687
pon-pet 9-16 h
Knjiga, tecaj, konzultacije, rezidensi: TANTRA - LJUBAV I TIJELO, Davor Stancic
Knjiga, tecaj, konzultacije, rezidensi: TANTRA - LJUBAV I TIJELO, Davor Stancic
15.04.2010
Knjiga, tecaj, konzultacije, rezidensi: TANTRA - LJUBAV I TIJELO, Davor Stancic

Istrazivanja pokazuju da kvaliteta ljubavnog zivota ima odlucujuce djelovanje na bracni zivot, zdravlje, radnu ucinkovitost i opci uspjeh u zivotu. No cini se da nakon mladenackih zanosa tek mali dio populacije uziva u kvalitetnom ljubavnom zivotu i s godinama braka i ljubav i seksualni zivot pocinju stagnirati.
Uzrok tome mozemo pronaci u nasem genetskom nasljedu i hormonalnim promjenama koje ono izaziva tijekom vodenja ljubavi. Cilj nasih gena je sto vece razmnozavanje sa sto vecim brojem partnera, a ne drustveni ideal dugotrajne monogamije. U skladu s time, prokreativno vodenje ljubavi, a to je obrazac uzbudenja, vrhunca, seksualnog rasterecenja i zasicenosti koji je upravljan genetskim kodom za razmnozavanje, praceno je hormonalnim promjenama koje smanjuju osjecaj ljubavi, bliskosti i uzajamni interes para. Ponavljanjem tog iskustva dolazi do osjecaja otudenosti i svih njegovih posljedica u bracnom zivotu.
Medutim, to nije jedini moguci scenarij! Istrazivanja pokazuju da ne moramo robovati svojoj genetskoj uvjetovanosti vec da malim izmjenama u obrascu seksualnih reakcija mozemo izmijeniti prateci tok hormonalnih promjena i postici da nas ljubavni zivot bude neprestano svjez, nadahnjujuci, izvor bliskosti, zdravlja i zivotnog uspjeha! Detaljnije o hormonalnim promjenama vidite na flash prezentaciji http://tantra-klub.crolink.net/pptant...
Knjigu Ljubav i tijelo + DVD mozete naruciti na http://www.tantra.hr ili telefonom kod izdavacke kuce OSTVARENJE d. o. o., tel. 01/6255-314, 01/6255-747
Knjiga format A5, 170 str. 95,00 kn,
knjiga + DVD 175,00 kn

Sljedeci datumi odrzavanja tecaja TANTRA - LJUBAV I TIJELO:
24. i 25. 4. 2010 s pocetkom u 13:00h
26. i 27. 5. 2010 s pocetkom u 17:00h
Mjesto odrzavanja: Velika Mlaka
Cijena tecaja: 360,oo kn
Obavezne prijave telefonom na 091/893-0171

KONZULTACIJE: za pojedince i parove - dogovori na 091/893-0171

REZIDENS TECAJ: TANTRA - Ljubav i tijelo - 17. do 24. 07. otok Iz,
Prijava: Hotel Korinjak, tel. 023/277-064 vise na linku: http://korinjak.hr/index.php?option=c...

Na tecaju LJUBAV I TIJELO naucit cete sljedece:

- Koje hormonalne promjene prate nas ljubavni zivot i kako one utjecu na nase raspolozenje i sve vidove zivota pojedinca i drustva.
- Kako tijekom vodenja ljubavi potaknuti hormonalne promjene koje ce nas zblizavati i odrzavati u stanju neprestane zaljubljenosti
- Kako muskarac moze trajati u ljubavnom odnosu i uciniti da ga spajanje puni energijom
- Kako se zena uz adekvatnog partnera moze otvoriti dubljim iskustvima ljubavne ekstaze

Tecaj je namijenjen i onima s dugogodisnjim iskustvom u ljubavnom zivotu i onima koji u njega tek krecu.

Tecaj se sastoji od tri koraka, svaki u trajanju od po dva sata:

1. Uvodno predavanje: objasnjava hormonalnu podlogu nezadovoljstva u ljubavnom zivotu i uobicajenih seksualnih problema, njihov globalni utjecaj na sve aspekte zivota pojedinca i drustva, te nudi rjesenje kroz mijenjanje obrasca seksualnog ponasanja.
2. Vjezbe za muskarce: kroz razgovor i crteze se objasnjavaju jednostavne i lagane vjezbe koje muskarcima osiguravaju kontrolu nad ejakulacijom, jacanje prostate, obnavljanje potencije, dozivljavanje visestrukih orgazama bez ejakulacije i trajanje u ljubavnom odnosu. Vjezba se kod kuce.
3. Vjezbe za zene: kroz razgovor i crteze se objasnjavaju jednostavne i lagane vjezbe koje uklanjaju predmenstrualne i menstrualne tegobe i omogucuju nove oblike prirodne kontracepcije, te vjezbe za dozivljavanje orgazma i prosirivanje orgazma na citavo tijelo. Detaljnije se obraduju blagodati ovakvog pristupa vodenju ljubavi na odnos para i sve aspekte njihovog zivota. Vjezba se kod kuce.
Seminar Feng shui u svakodnevnom zivotu
Seminar Feng shui u svakodnevnom zivotu
16.04.2010
Seminar Feng shui u svakodnevnom zivotu - 2. dio
Organizator: Kreativan dom
Predavac: Vjera Tomas¡, savjetnica za feng shui
Mjesto odrzavanja: Zagreb, Selska 119 (Privatna ekonomska skola Katarina Zrinski)
Datum: 25.travanj (nedjelja) od 10 do 16 sati
www.kreativandom.com

Zanima Vas feng shui? Zelite li nauciti kako primjeniti ovo drevno znanje za uredjenje svojeg doma, pridruzite nam se na seminaru "Feng shui u svakodnevnom zivotu - 2. dio".
Prostor u kojem zivimo i radimo snazno utjece na nase fizicko, emocionalno, mentalno i duhovno stanje. Kvalitetno uredjen okolis omogucuje bolje koristenje nasih potencijala.

Naucite kako svoj dom urediti prema pravilima feng shuia i prilagoditi ga osobama koje u tome prostoru zive.
U nedjelju 25.04. imate jedinstvenu priliku nauciti sve o pravilnom uredjenju pojedinih prostorija, otkriti svoje pozitivne i negativne smjerove te jednostavne nacine aktiviranja bitnih zivotnih podrucja.

Osim ovog seminara, mozete jos pohadjati seminar Feng shui metode ciscenja prostora i dvije radionice: Feng shui za posao i financije, te Feng shui za ljubav. Detaljne informacije mozete pronaci na www.kreativandom.com.

Informacije i predbiljezbe:
e-mail: info@kreativandom.com
Mobiteli: 098 - 18 38 444 i 091 - 56 22 471 radnim danom od 9 do 18 sati
www.kreativandom.com

Lijep pozdrav,
Vjera Tomas
www.kreativandom.com
21.4.2010. Kvantni dodir - Quantum Touch besplatno predavanje i demonstracija
17.04.2010
Znate li da je svaki covjek iscjelitelj?

Mnogi ljudi misle da je iscjeljivanje neka posebna sposobnost koju imaju samo neki drugi, posebni ljudi. Ali, istina je da je sa sposobnoscu iscjeljivanja je roden svaki covjek, to je potpuno priroda sposobnost. Zasto nekim ljudima uspijeva pomoci drugima, a nekima ne? Sto je potrebno da bi se aktiviralo iscjeljivanje?

Sto je to iscjeljivanje, kako ga pokrenuti i kako pomoci i sebi i drugima pomocu tehnika kvantnog dodira - saznajte na besplatnom predavanju i demonstraciji kvantnog dodira
Predavanje ce odrzati Jelena Korencic, certificirana Quantum Touch insturktorica,
21.4.2010 u 18 sati, Centar za edukaciju Stipis, Badaliceva 26a, u Zagrebu.

Vise o Kvantnom dodiru doznajte na web stranicama: www.compat.org/kvantnidodir


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE