Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

I AM UNIVERSITY
I AM UNIVERSITY
01.07.2010
Internacionalna akademija cjelovitog osobnog razvoja

Poziv na upis

I AM University, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizaslih iz ezoterijskog znanja Bijele okultne znanosti, sluzi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluce ovladati fizicko-zemaljskim, psiholoskim i spiritualnim aspektom svog bica do razine istinskog Covjeka ili drugim rijecima receno, do razine cjelovitog Uzaslog Majstora/Majstorice - prosvijecenog i prosvijetljenog Bica koje u radosti i blistavilu majstorski igra Igru zivota.


OSNOVNO O I AM UNIVERSITYJU:

I AM University je akademija cjelovitog spiritualno-psiholoskog, odnosno osobnog razvoja koji svoju prvu znacajniju kulminaciju dostize osobnim prosvjetljenjem i Uzasascem u multidimenzionalnu realnost istinskog Ja, te psiholoskom transcendencijom onoga sto se u skolama transpersonalne psihologije obicno naziva negativni ego ili nize ja, koje je zasnovano na podsvjesnim i svjesnim programima straha i stida, sto rezultira iskrivljenom percepcijom Zivota i generira dozivljaj odvojenosti od drugih bica i cijelog Postojanja.

I AM University zapocinje s radom uoci 2000. godine, a prije toga je poznato pod nazivom Melchizedek Synthesis Light Academy. Ovu obrazovnu instituciju osnovao je dr. Joshua David Stone, transpersonalni psiholog i pasionirani istrazivac poznatih, a i manje poznatih duhovnih praksi koje je u jednom trenutku svog rada uspio objediniti u jedinstven i cjeloviti model duhovnog razvoja neodvojivo isprepletenog s drevnim i modernim psiholoskim metodama sto u novije vrijeme nalaze svoj zivot u transpersonalnoj psihologiji, koja trenutno jedina od svih psiholoskih pravaca priznaje, ne samo deklarativno, postojanje visih, duhovnih aspekata covjeka, te kroz prakticno implementiranje svojih teorija i spoznaja ostvaruje izvrsne rezultate.

I AM University kroz svoja dva vida obrazovanja, dopisni i kroz ovlastene ogranke, osigurava obrazovni i trening program koji sigurnim i efikasnim metodama omogucava promjenu, odnosno podizanje vibracije cjelokupnog energetskog sustava, u zapadnoj ezoteriji nazvanog fizicko vozilo, sto u etapama dovodi do potpunog stapanja osobnosti s Visim i tzv. Bozanskim aspektom osobe. Potpuno stapanje ta tri aspekta u Jedno naziva se Prosvjetljenje i/ili Uzasasce.
Suprotno mnogim vjerovanjima, Prosvijetljeno i Uzaslo stanje u danasnje vrijeme moguce je ostvariti koristenjem efikasnih alata, uz odgovarajuci angazman i nesto hrabrosti, u zacudujuce kratkom periodu - unutar jedne do maksimalno pet godina. No, tu nije kraj price. Za punu aktualizaciju tog stanja nuzno je promijeniti podsvjesne i svjesne programe zasnovane na strahu, stidu i odvojenosti od Postojanja - negativni ego, kako bi se priroda onoga sto svaka osoba istinski Je u svom Bozanskom aspektu mogla manifestirati u punom sjaju. Transcendencija negativnog ega nije spiritualni, vec psiholoski poduhvat. Iz tog razloga u I AM Universityu, kroz edukaciju i trening, polazemo punu paznju simultanom spiritualnom i psiholoskom razvoju, odnosno cjelovitom osobnom razvoju.

Svaka osoba ima svoju predodzbu o tome kako je to biti Prosvijetljen, Uzaci, samoostvariti ili samospoznati sebe kao Bozansko Bice. Pokusaj da se samo promisljanjem dode do tih odgovora uvelike slici naporu osobe koja si pokusava predociti oblik, boju, miris i okus banane, a da bananu nikada nije vidjela, pa cak ni nacrtanu.
Razlog zbog kojeg o ovome pisem je taj sto o Prosvjetljenju i Uzasascu prevladavaju mnoga kriva vjerovanja koja cesto prelaze granice fantazija i u konacnici rezultiraju strahom od istog; strahom koji se prije ili poslije manifestira sto neke ljude odvraca od ideje da se razviju do svog punog potencijala, a one koji su na Putu koci ili im prekida daljnji razvoj do trenutka dok ga ne savladaju. Taj strah nije uvijek na svjesnom nivou i cesto se manifestira upakiran u tisucu i jedan izgovor kojim se odgada ili prekida razvojni proces.

Prosvjetljenje, odnosno Uzasasce ne uzrokuje gubitak individualnog identiteta. Dakle, to nije rastakanje osobnosti i individualiziranog izraza sebstva. Stovise, osjecaj identiteta se prosiruje i nadograduje do potpunog poistovjecenja s najvisim aspektom osobe - Bozanskim Ja, koje je u nekim ezotericnim skolama nazvano Monada, a u drugim mocna Ja Jesam Prisutnost. Uz to, kroz etape transcendencije negativnog ega sve vise se pojavljuje stanje Jedinstva i duboke povezanosti sa Svime Sto Postoji; i to se ponajprije manifestira kroz Znanje i duboki osjecaj da je tuda dobrobit vlastita dobrobit, odnosno da je dobrobit bilo kojeg bica zapravo dobrobit svih, dobrobit Cjeline. Strahovi se smanjuju, pa blijede i nestaju. Ostaci strahova koji suptilno ili manje suptilno egzistiraju do potpune transcedencije vise ne dominiraju zivotom Uzasle osobe, tako da se zapravo pocinje istinski slobodno i radosno zivjeti. Uzasasce, cak i dok nije cjelovito u smislu potpune transcendencije negativnog ega, predstavlja pocetak ispunjenog Zivota, jer osoba, iako Uzasla, moze nastaviti svoju zemaljsku egzistenciju: imati prijatelje, biti u romanticnom odnosu, braku, imati djecu, uzivati u seksu i okusima hrane, raditi, ici u kino, baviti se sportom, zabavljati se...
Sve je naizgled isto, ali nista isto nije, jer sada Uzasla osoba gleda kroz jednu siru i od strahova procisceniju psiholosku prizmu, ima vise energije, nosi vise Svjetla... Zivot, mozda po prvi puta, dobiva neopisivu lakocu koja ne blijedi - Zivot postaje radosna Igra.

Da, tu mogu biti prisutne i prosirene sposobnosti koje...

Za vise informacija kliknuti na sliku ili koristiti link: www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf ili pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> I AM University - Akademija cjelovitog...


OSNOVNE INFORMACIJE VEZANE UZ NASTAVU:

Grupa krece s radom kada se prijavi dovoljan broj ozbiljno zainteresiranih za program

Susreti se odrzavaju jednom tjedno (za novu grupu ce to biti najvjerojatnije cetvrtkom) u vecernjim satima od 18:30 do 21:30 h, u djecjem vrticu 'Potocnica' (Ulica grada Vukovara 18)

Toleriram razumno/povremeno izostajanje

Skolska godina traje 10 mjeseci

Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu

Obrazovanje traje tri do cetiri godine


CIJENA:

Skolarina se placa mjesecno, a ne godisnje.

Iznos mjesecne skolarine: 500 kn.

Bez obzira na eventualne izostanke placa se puna cijena mjesecne skolarine.

Odustati se moze bilo kada, s time da je potrebno podmiriti skolarinu za mjesec u kojem se odustaje.


INFORMACIJE I KONTAKT:

Kreso Lusicic

Senior I AM University Representative
Senior I AM University Study Group Facilitator

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

www.iamuniversity.org
MYSTIC - 1. MEDUNARODNI SAJAM ALTERNATIVE, ZDRAVOG ZIVOTA I GRANICNIH PODRUCJA ZNANOSTI - 22.-26. rujna 2010.
MYSTIC - 1. MEDUNARODNI SAJAM ALTERNATIVE, ZDRAVOG ZIVOTA I GRANICNIH PODRUCJA ZNANOSTI - 22.-26. rujna 2010.
06.09.2010
Po prvi puta na Zagrebackom velesajmu u prime sajamskom terminu Jesenskog medunarodnog zagrebackog velesajma najsiroj domacoj i stranoj javnosti predstavljamo neiscrpne mogucnosti alternativnih metoda i rjesenja za zdravo zivljenje u suglasju s prirodom.

Zajedno s nasim partnerima Udruzenjem za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED, Ustanovom Makronova te Otvorenom televizijom okupljamo domace i strane predstavnike sljedecih podrucja: alternativna medicina i terapije: prirodne, energetske, duhovne; zdrava hrana, makrobiotika, alternativni uzgoj hrane; ljekovito bilje, pripravci i preparati od ljekovitog bilja; ezoterija; parapsiholoski fenomeni; strucna udruzenja i literatura.

Pored vrhunskog strucno-edukativnog programa s renomiranim domacim i stranim predavacima u zasebnoj dvorani u paviljonu, istovremeno na centralnoj pozornici -trgu pripremamo mnogobrojna predavanja i prezentacije, zajednicka vjezbanja yoge, relaksaciju smijehom, demonstraciju efikasne tehnike disanja, koncert duhovne glazbe Art of living banda, nagradni kviz za posjetitelje i dr.
U edukaciju i strucni program ukljuceni su i znanstveni predstavnici: doc.dr.sc. Bruno Novak - Agronomski Fakultet, prof.dr.sc. Damir Zubcic - Veterinarski fakultet, dr.med. V. Satya iz Londona, dr. med. A. Soltysik iz Zagreba te brojni priznati strucni terapeuti iz razlicitih podrucja.

Posjetitelji ce upoznati razne terapijske metode i dobiti korisne savjete kako poboljsati zdravlje, isprobati zdravu hranu i preparate od ljekovitog bilja, nabaviti strucnu literaturu po promotivnim cijenama, saznati novosti o pokretanju studija Ayurvede u Hrvatskoj, na Makronovinim otvorenim danima posjetiti radionice kuhanja i radionice o prirodnim dodacima prehrani, radionice aromaterapije, upoznati se s prirodnom kozmetikom uz promotivne tretmane i promotivna sminkanja, isprobati shiatsu tretmane Medunarodne shiatsu skole Hrvatska i jos mnogo toga.

Najavljujemo ekskluzivni koncert biljaka iz Damanhura kojeg ce zadnji dan sajma predstaviti g. Crotalo Sesamo instruktor i voditelj Sveucilista Olami Damnhur.

Otvorena vjezbaonica - ukljucite se u svakodnevno demonstracije:

Yoga
Tai chi
Nanbu ki taisao - japanska gimnastika
Genki - terapeutske vjezbe
Kokyu ho - vjezbe disanja
Tenchi undo
Keiraku taisao - meridijanska terapija u pokretu

Uvijek postoji alternativa, samo ju treba prepoznati, prihvatiti bez predrasuda i primijeniti!

Program dogadanja Mystic: www.zv.hr/default.aspx?id=2079
Anemona: Astral projection & lucid dream CD
Anemona: Astral projection & lucid dream CD
09.08.2010
DOZIVITE SVJESNU ASTRALNU PROJEKCIJU UPOTREBOM BRAINWAVE TEHNOLOGIJE!

Lucidan san je onaj san u kojem je sanjac svjestan da sanja. Kada je sanjac lucidan, moze svjesno manipulirati iskustvom u okruzju sna. Takvi snovi mogu biti vrlo zivopisni, ovisno o samoj razini svijesti sanjaca. Lucidan san je ujedno predkorak, odskocna daska za ostvarenje astralne projekcije.

Astralna projekcija (astralno putovanje) oznacava napustanje fizickog tijela i svjesno putovanje u suptilnom (astralnom) tijelu u vise, astralne nivoe egzistencije.

Iako su svi sposobni dozivjeti ih, lucidan san i astralna projekcija dogadaju se spontano vrlo rijetko ili tek uslijed dugotrajne i posvecene spiritualne prakse.

Brainwave tehnologija rada sa zvukom uvelike olaksava i pospjesuje ovaj proces. Djelovanjem specificnih zvucnih vibracija na mozak slusatelja postizu se uvjeti potrebni za ciljano poticanje lucidnog sna i astralne projekcije.


Slusanje ovog CD-a pospjesuje:

- opustanje tijela
- sirenje svijesti izvan granice tijela
- zivopisnost snova
- pamcenje snova
- postizanje lucidnog sanjanja
- postizanje svjesne vantjelesne projekcije.


Napomena:

Za potpun ucinak potrebno je koristenje stereo slusalica. Neposredno prije odlaska na spavanje potrebno je leci na leda, zatvoriti oci i pustiti CD. Glasnocu glazbe treba podesiti prema vlastitom osjecaju te se prepustiti glazbenim vibracijama.

Pravu astralnu projekciju cesto prate zvukovi zujanja i sistanja, ukocenost fizickog tijela, razlicite vizualne pojave i druge prolazne senzacije. Iz tog razloga ovaj CD namijenjen je iskljucivo naprednim praktikantima samorazvoja koji su dobro upoznati s tim podrucjem.

Prije upotrebe molimo procitati upozorenje o koristenju brainwave glazbe na unutarnjem ovitku CD-a.

Cijena: 149 kn + postarina

NARUDZBE:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/anemona-astral-projection-lucid-dream-cd/157/

E-MAIL
indigo-svijet@indigo-svijet.hr

TEL (01) 36 35 451

MOBITEL 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h
NOVI WEB PORTAL: TRANSFORMATIVA - ALATI ZA OSOBNU TRANSFORMACIJU
NOVI WEB PORTAL: TRANSFORMATIVA  - ALATI ZA OSOBNU TRANSFORMACIJU
14.09.2010
Meditacije, afirmacije u obliku subliminalnih poruka, brainwave glazba- CD-i, MP3 download, knjige, clanci.

CD za meditiranje: ISTRAZIVANJE UNUTARNJEG PROSTORA
BRAINWAVE glazba: Schumanova rezonanca

Prijavite se na Newsletter i dobit ete besplatno knjizicu: DOZIVITE BOZANSKO PRISUSTVO.
www.transformativa.hr
INDIGO SVIJET - posjetite nas na sajmu Mystic od 22-26.9.2010.
INDIGO SVIJET - posjetite nas na sajmu Mystic od 22-26.9.2010.
15.09.2010
Dragi prijatelji,

pozivamo vas da nas posjetite na sajmu Mystic, Zagrebacki Velesajam, od 22-26.9.2010 .
Paviljon 6, stand 4 E

Uz druzenje imat cemo i velike popuste na nas prodajni asortiman.

Vidimo se na Mysticu!

www.indigo-svijet.hr
Feng shui seminari - jesenski ciklus
Feng shui seminari - jesenski ciklus
16.09.2010
U nedjelju 12.10. zapocinje jesenski ciklus seminara i radionica iz raznih podrucja feng shuia. Ukoliko nam se zelite pridruziti na seminarima koji Vam mogu u potpunosti promijeniti nacin na koji dozivljavate svoj prostor, pozivamo Vas da pogledate nas program: http://www.kreativandom.com/kalendar.php

Za najkvalitetnije svladavanje ovog prekrasnog umjeca preporuka je zapoceti ucenje seminarom Feng shui u svakodnevnom zivotu - 1. dio.

Seminar Feng shui u svakodnevnom zivotu - 1. dio
Organizator: Kreativan dom
Predavac: Vjera Tomas, savjetnica za feng shui
Mjesto odrzavanja: Zagreb, Selska 119 (Privatna ekonomska skola Katarina Zrinski)
Datum: 12.listopad (nedjelja) od 10 do 16 sati
www.kreativandom.com

Zanima Vas feng shui? Procitali ste jednu ili vise knjiga i potpuno ste zbunjeni? Zelite li nauciti kako primjeniti ovo drevno znanje za uredjenje svojeg doma, pridruzite nam se na seminaru "Feng shui u svakodnevnom zivotu - 1. dio".

Naucite najmocnije koncepte feng shuia kojima cete Vas prostor transformirati u poticajan i udoban ambijent:

* Koncept zivotne energije Chi
* Koncept ravnoteze - yin i yang prostora
* Koncept krajolika - nebeske zivotinje (kornjaca, zmaj, feniks i tigar)
* Koncept harmonije - teorija pet elemenata (voda, drvo, vatra, zemlja i metal)
* Skola oblika - negativni utjecaji iz okolisa, povoljne i nepovoljne lokacije
* Kompasna skola - pa kua (bagua) i kompasni smjerovi u nasem domu, prostor nepravilnog oblika
* Feng shui aktivatori - boje, biljke, ogledala, rasvjeta i umjetnicki predmeti
* Feng shui lijekovi za ublazavanje negativnih elemenata u prostoru


Pridruzite nam se i naucite kako na jednostavan i praktican nacin pretvoriti svoj dom u sretan prostor ispunjen kvalitetnom energijom.

Informacije i predbiljezbe:
e-mail: info@kreativandom.com
Mobiteli: 098 - 18 38 444 i 091 - 56 22 471 radnim danom od 9 do 18 sati

Lijep pozdrav,
Vjera Tomas
www.kreativandom.com
DUGA - SKOLA STRANIH JEZIKA U BLIZINI KVATERNIKOVOG TRGA
DUGA - SKOLA STRANIH JEZIKA U BLIZINI KVATERNIKOVOG TRGA
17.09.2010
Skola stranih jezika Duga poziva sve zainteresirane na tecajeve engleskog, francuskog, njemackog, talijanskog, spanjolskog, makedonskog i slovenskog jezika. Upisi na tecajeve traju do popunjenja grupa. Novosti od ove jeseni su francuske igraonice za najmlade.

Informacije u svezi upisa mogu se dobiti na telefon 2319 661, 099 2319 661 i 091 8976 355. Upisi i nastava se odrzavaju na adresi Kuhaceva 22, u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga.

Nastava pocinje 20.09.2010.

Duga nudi najmanjim polaznicima jezicne igraonice. Zbog velikog uspjeha engleske, njemacke i talijanske igraonice i brojnih upita, od ove jeseni otvara se i francuska i spanjolska igraonica. Od ove jeseni Duga ima takoder u ponudi organizaciju rodendana za najmlade.

Uz tecajeve stranih jezika za osnovnoskolce, srednjoskolce i odrasle Duga nudi konverzacijske i poslovne tecajeve stranih jezika kao i jezicne konzultacije.

Svaki polaznik dobiva na koristenje Internetski rjecnik za vrijeme trajanja tecaja.

Za provjeru razine znanja prije upisa, Duga vam nudi besplatno polaganje razredbenog ispita uz prethodnu telefonsku najavu na broj : 23 19 661.

Duga garantira kvalitetnu poduku u ucenju stranih jezika, visegodisnje iskustvo i ugodnu atmosferu. Cinjenica je da 95% polaznika skole nastavlja s tecajem. Provjerite zasto !
MALA RADIONICA OSTVARIVANJA ZELJA
MALA RADIONICA OSTVARIVANJA ZELJA
17.09.2010
Za sve one koji zele doznati sto se sve uci na radionicama ostvarivanja zelja, centar SRETAN DAN u suradnji sa Studiom za aromaterapiju LAURUS pripremio je malu radionicu na kojoj cemo vam predstaviti osnovne principe ostvarivanja zelja u kombinaciji s utjecajem i djelovanjem etericnih ulja.

OSTVARIVANJE SVIH ZELJA MOZE SE NAUCITI! - hocete li na ovaj naslov odmahnuti rukom ili biti radoznali kako?
Moduli radionice su:
- Tko je Sonia Choquette i kako djeluje njen program ostvarivanja zelja.
- Na koji nacin su se nase zelje ostvarile.
- Koji su koraci (principi) koji nas vode do ostvarenja nasih snova.
- Kojom brzinom su se ostvarivale zelje dosadasnjih polaznika.
- Sto za svoje zelje mozete uciniti odmah?
- Kako etericna ulja mogu pomoci prilikom ostvarivanja nasih snova?
- Koja etericna ulja ce podrzati definiciju i ostvarivanje zelja?
- Kratka meditacija s etericnim uljima - mirisni put do moje zelje...
- Prakticne vjezbe

Mjesto odrzavanja Male radionice zelja: Kralja Zvonimira 20/II, Zagreb, centar "Sretan dan"
Datum: 23.09.2010. (cetvrtak)
Vrijeme odrzavanja: 18.00.-20.00.
Voditeljice: Sanja Plavljanic- Sirola i Anamarija Pazin Morovic
Cijena: 120,00 kn
Prijave putem maila: anamarijapazin@yahoo.com ili sretandan@inet hr ili na brojeve 091 797 47 88 i 091 5355197. Zbog velikog interesa, rezervacija mjesta je obavezna.

Ponesite pribor za pisanje!

U centru "Sretan dan" Uskoro krece sedma po redu (velika) Radionica ostvarivanja zelja po programu ''Your Heart's Desire'' Sonie Choquette, koja traje 10 tjedana (jednom tjedno od 18-20h). Vise na: www.sretan-dan.hrVasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE