Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

ISCJELJIVANJE PRANOM - Dvodnevna intenzivna radionica - DR. PRASHANT, Indija
ISCJELJIVANJE PRANOM - Dvodnevna intenzivna radionica - DR. PRASHANT, Indija
08.07.2010
ISCJELJIVANJE PRANOM -

Dvodnevna intenzivna radionica

DR. PRASHANT, Indija

Zagreb, 24. i 25.07.2010.

I vi mozete nauciti:

- lijeciti artritis, dijabetes, visoki pritisak, groznicu, astmu, stres..
- unaprijediti zdravlje i povecati zivotnu snagu
- biti vjestiji u meduljudskim odnosima
- privuci srecu i prosperitet
- iskusiti unutarnji mir i srecu

GMCKS Pranoiscjeljivanje
za zdrav, sretan i uspjesan zivot

GMCKS Pranic Healing Centre

WORLD PRANIC HEALING FOUNDATION
Svjetska federacija za lijecenja pranom

The Institute for Inner Studies Inc.

Mjesto odrzavanja: Apali centar za osobni razvoj, Malesnica 3/,1 Zagreb
Vrijeme odrzavanja: subota i nedjelja 24. i 25.07.2010. od 10:00 do 18:00 sati
Cijena radionice:1.080,00 Kn, a za sve koji su zavrsili basic pranic healing course i zele ga ponoviti cijena iznosi 540,00 Kn
Prijave za radionicu: obavezne do 20.07.2010. uz uplatu akontacije od 350,00 kn
Uplate na racun: 1101684198 Zagrebacka banka, Svrha: radionica 04-07-2010

Mogucnost predbiljezbi i za individualne tretmane.
Sve informacije na mob: 091-5544617 ili e-mail: apalicentar@yahoo.com

Sto je to Pranic Healing® iscjeljivanje pranom?

Pranic Healing® je visoko razvijen i provjeren sistem energetske medicine koju je razvio Grand Master (Veliki Majstor) Choa Kok Sui, a koji koristi pranu da bi uravnotezio, uskladio i promijenio energetske procese u tijelu. Prana je sanskrtska rijec koja znaci zivotna sila. Ova nevidljiva bio-energija ili vitalna energija cini tijelo zivim i odrzava dobro zdravlje. U akupunkturi, Kinezi spominju tu suptilnu energiju kao Chi (Ki). Na hebrejskom se ona naziva Ruach ili Dah zivota.

Pranic Healing® je jednostavan, a opet mocan i djelotvoran sistem energetskog iscjeljivanja ne-dodirivanjem. Temeljen je na osnovnom principu kako je tijelo samo-regulirajuci zivi organizam koji posjeduje sposobnost da sam sebe iscjeljuje, a da se taj proces izljecenja ubrzava, kako se povecava zivotna sila, koju stalno daju sunce, zrak, i zemlja, da bi se usmjerila na fizicke i emotivne uneravnotezenosti. Majstor Choa Kok Sui kaze: "Zivotna energija ili prana je svuda oko nas. Ona je sveprisutna; mi smo zapravo stalno u oceanu zivotne energije. Temeljem tog principa, iscjelitelj moze povuci tu Energiju Prane ili Zivotnu energiju iz svog okruzenja."

Pranic Healing® ne zahtjeva lijekove, uredaje, cak niti fizicki kontakt sa subjektom. Fizicki kontakt nije potreban, jer terapeut djeluje na bioplazmatickom ili energetskom tijelu, a ne direktno na fizickom tijelu. Ovo energetsko tijelo, ili aura, je odljev ili plan koji okruzuje i prodire kroz fizicko tijelo.. Upravo to energetsko tijelo upija zivotnu energiju i distribuira je kroz fizicko tijelo, misice, razne organe, zlijezde itd. Razlog da lijecenje pranom, (Pranic Healing® ) djeluje na energetsko tijelo, jest u tome sto se fizicke poteskoce prvo pojavljuju kao energetski poremecaji u auri prije nego sto se one manifestiraju kao problemi na fizickoj razini. Ova pervazivna energija koja okruzuje, preplavljuje i podrzava fizicko tijelo, isto tako utjece i na nase emocije, nasu sposobnost da se suocavamo sa stresom, meduljudskim odnosima, pa cak i financijama.

"U davna vremena terapiju pranom je mogla primjenjivati samo mala elita odabranih. Moj je zadatak bio razviti efikasan sistem lijecenja kojeg bi mogli nauciti i obicni ljudi u kratkom vremenu. Sada svatko moze primijeniti iscjeljivanje pranom. Znanje kako ste u mogucnosti rjesavati jednostavne poteskoce je stvarno osvjescujuce i mocno."
- Master Choa Kok Sui

Majstor Choa Kok Sui je razvio Pranic Healing® kao cjelovit sistem energetske medicine da bi unaprijedio kvalitetu naseg svakidasnjeg zivota.
Tecajevi koje nudi su oblikovani tako da osobi mogu pruziti zaokruzeno obrazovanje u iscjeljivanju energijom kao i o drugim ezoterijskim znanjima. Tecajevi se organiziraju na svim kontinentima sirom svijeta.

Zelimo vam dobrodoslicu u uzbudljivi svijet Energije i sistem Pranic Healing®!

O voditelju: Dr. Prashant je ucenik Velikog Majstora Choa Kok Suia i ovlasteni ucitelj tecajeva u iscjeljivanju pranom. Zivi u Mumbaju Indija, te se profesionalno bavi konzultacijama u homeopatiji.
Pored svog medicinskog skolovanja, specijalizirao se za energetsku medicinu koja je prema njegovim iskustvima pomogla mnogim njegovima pacijentima, prijateljima i rodacima.
Vec kao vrlo mlad poceo se baviti ovim vjestinama, te postao Veliki Reiki majstor u svojoj 20. godini. U svojoj potrazi za drugim metodama lijecenja otkrio je i lijecenje pranom. Poducavao je mnoge ljude iz svih sfera zivota. Putuje sirom Indije i svijeta kako bi prosirio ucenja Majstora Choa Kok Sui-a, a takoder je Mentor i vodic za mnoge svoje ucenike na tom putu.

Asistent: Khurshid Hussain napredni pranoterapeut, ucitelj Arhatic yoge, kristaloterapeut i diplomant Silva metode.

Dr. Prashant tvrdi: "Pranic Healing je nacin zivota. Dodite i manifestirajte svoju velicinu".
Hodanje po zeravici - Sivin hram
Hodanje po zeravici - Sivin hram
18.07.2010
Hodanje po zeravici - Sivin hram

U subotu 24.7.2010 u 16.00h pored Sivinog Hrama u Zlatar Bistrici organizira se druzenje uz vatru i hodanje po zeravici. Druzenje vodi Josip Scurec, dugogodisnji voditelj ovih druzenja i iskusni "hodac" po zeravici.

-Boravak uz vatru djeluje prociscavajuce na svim razinama
-Pridruzite nam se u obredu zajednickog paljenja vatre
-Spaljivanje mentalno-emocionalnog smeca kroz pisane poruke
-Dubinsko ciscenje aure i iscjeljivanje na svim razinama
-Plesovi u krugu oko vatre
-Hodanje po zeravici (po zelji)
-Organizator: Udruga "Kumaru" i Shiva yoga Univerzitet
-Cijena: besplatno, prikupljaju se dobrovoljne donacije za izgradnju Univerziteta i nabavu drva (uobicajeno 100kn po osobi)

Pozivamo vas da nam se pridruzite na druzenju uz vatru, hodanju po zeravici i rekreaciji u prekrasnom prirodnom ambijentu naseg centra u srcu Zagorja.

Druzenje uz vatru i hodanje po zeravici organizira se pored Sivinog Hrama kod Zlatar Bistrice, nedaleko od Marije Bistrice. Posjetite jedini Sivin Hram u Evropi smjesten u prekrasnoj prirodi. Ovdje se svakoga mjeseca vec tradicionalno godinama organizira hodanje po zeravici pred Puni mjesec, kada su energije Prirode najpovoljnije i imaju najjacu moc transformacije.

Druzenje je iscjeliteljskog karaktera jer vatra prociscava nase etericno tijelo a samim tim i nase fizicko tijelo. Na vatri se ceremonijalno spaljuju problemi kojih se zelimo rijesiti i covjek postaje odlucniji i spremniji za sva zivotna iskusenja.

Druzenje uz vatru zavrsava hodanjem po zeravici koje oznacava nasu spremnost da spalimo strahove i procisceni krenemo dalje. Prelaskom preko zeravice cistimo sve energetske kanale u tijelu i otvaramo ih za nesmetano kolanje energije.

U sklopu druzenja uz vatru odvija se priprema za hodanje po zeravici kojom se aktiviraju animalne cakre i smiruje um. Aktivirane animalne cakre i smiren um preduvjet su da bez posljedica predemo preko zeravice. Obzirom da se prelaskom preko zeravice spaljuju blokade koje nosimo u sebi, oni koji nisu to prije radili mogu ocekivati sitne opekotine na stopalima koje najcesce zacjeljuju vec slijedeci dan.

Za kvalitetno druzenje uz vatru potrebno je stvoriti homogenu grupu pa je vazno da svi prisutni sudjeluju u pripremi za hodanje po zeravici. Nakon toga oni koji nisu spremni preci preko zeravice mogu stati sa strane i promatrati.

Pjevanjem mocnih mantri "OM NAMA SIVAJA", "AUM" i plesanjem u krugu oko vatre um se topi i nestaje. U tom transcedentalnom stanju covjek postaje Jedno sa Vatrom i dolazi u doticaj sa dotad skrivenim Bozanskim u sebi, kome nista nije nemoguce…

Ponesite prostirku za sjedenje na otvorenom, olovku i papir i to je sve.

LOKACIJA (za one koji pozele sami pronaci Hram, zeljni avanture): Zlatar Bistrica, ULICA LJUDEVITA GAJA b.b., zadnja ogromna kuca prije sume s desne strane, udaljena par stotina metara od posljednje kuce u ulici, na padini okrenutoj na istok, ispred koje su polja. Makadamom treba voziti nakon zavrsetka asfalta jos 100-200 metara. Ulica Ljudevita Gaja je uska asfaltirana ulicica (ima i tablu sa natpisom), prva sa desne strane nakon jedinog semafora u Zlatar Bistrici, ako od semafora krenete prema Zlataru (na sjever). Po njoj treba voziti do Hrama oko 700 metara. Ako dolazite vlakom, pjesice ima do Hrama oko 25 min (1,5 km) pa nazovite za prijevoz.

Sve informacije mozete dobiti na 01/2861-988 (Joza) ili na 098/9823-792.


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE