Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

I AM UNIVERSITY
I AM UNIVERSITY
01.07.2010
Internacionalna akademija cjelovitog osobnog razvoja

Poziv na upis

I AM University, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizaslih iz ezoterijskog znanja Bijele okultne znanosti, sluzi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluce ovladati fizicko-zemaljskim, psiholoskim i spiritualnim aspektom svog bica do razine istinskog Covjeka ili drugim rijecima receno, do razine cjelovitog Uzaslog Majstora/Majstorice - prosvijecenog i prosvijetljenog Bica koje u radosti i blistavilu majstorski igra Igru zivota.


OSNOVNO O I AM UNIVERSITYJU:

I AM University je akademija cjelovitog spiritualno-psiholoskog, odnosno osobnog razvoja koji svoju prvu znacajniju kulminaciju dostize osobnim prosvjetljenjem i Uzasascem u multidimenzionalnu realnost istinskog Ja, te psiholoskom transcendencijom onoga sto se u skolama transpersonalne psihologije obicno naziva negativni ego ili nize ja, koje je zasnovano na podsvjesnim i svjesnim programima straha i stida, sto rezultira iskrivljenom percepcijom Zivota i generira dozivljaj odvojenosti od drugih bica i cijelog Postojanja.

I AM University zapocinje s radom uoci 2000. godine, a prije toga je poznato pod nazivom Melchizedek Synthesis Light Academy. Ovu obrazovnu instituciju osnovao je dr. Joshua David Stone, transpersonalni psiholog i pasionirani istrazivac poznatih, a i manje poznatih duhovnih praksi koje je u jednom trenutku svog rada uspio objediniti u jedinstven i cjeloviti model duhovnog razvoja neodvojivo isprepletenog s drevnim i modernim psiholoskim metodama sto u novije vrijeme nalaze svoj zivot u transpersonalnoj psihologiji, koja trenutno jedina od svih psiholoskih pravaca priznaje, ne samo deklarativno, postojanje visih, duhovnih aspekata covjeka, te kroz prakticno implementiranje svojih teorija i spoznaja ostvaruje izvrsne rezultate.

I AM University kroz svoja dva vida obrazovanja, dopisni i kroz ovlastene ogranke, osigurava obrazovni i trening program koji sigurnim i efikasnim metodama omogucava promjenu, odnosno podizanje vibracije cjelokupnog energetskog sustava, u zapadnoj ezoteriji nazvanog fizicko vozilo, sto u etapama dovodi do potpunog stapanja osobnosti s Visim i tzv. Bozanskim aspektom osobe. Potpuno stapanje ta tri aspekta u Jedno naziva se Prosvjetljenje i/ili Uzasasce.
Suprotno mnogim vjerovanjima, Prosvijetljeno i Uzaslo stanje u danasnje vrijeme moguce je ostvariti koristenjem efikasnih alata, uz odgovarajuci angazman i nesto hrabrosti, u zacudujuce kratkom periodu - unutar jedne do maksimalno pet godina. No, tu nije kraj price. Za punu aktualizaciju tog stanja nuzno je promijeniti podsvjesne i svjesne programe zasnovane na strahu, stidu i odvojenosti od Postojanja - negativni ego, kako bi se priroda onoga sto svaka osoba istinski Je u svom Bozanskom aspektu mogla manifestirati u punom sjaju. Transcendencija negativnog ega nije spiritualni, vec psiholoski poduhvat. Iz tog razloga u I AM Universityu, kroz edukaciju i trening, polazemo punu paznju simultanom spiritualnom i psiholoskom razvoju, odnosno cjelovitom osobnom razvoju.

Svaka osoba ima svoju predodzbu o tome kako je to biti Prosvijetljen, Uzaci, samoostvariti ili samospoznati sebe kao Bozansko Bice. Pokusaj da se samo promisljanjem dode do tih odgovora uvelike slici naporu osobe koja si pokusava predociti oblik, boju, miris i okus banane, a da bananu nikada nije vidjela, pa cak ni nacrtanu.
Razlog zbog kojeg o ovome pisem je taj sto o Prosvjetljenju i Uzasascu prevladavaju mnoga kriva vjerovanja koja cesto prelaze granice fantazija i u konacnici rezultiraju strahom od istog; strahom koji se prije ili poslije manifestira sto neke ljude odvraca od ideje da se razviju do svog punog potencijala, a one koji su na Putu koci ili im prekida daljnji razvoj do trenutka dok ga ne savladaju. Taj strah nije uvijek na svjesnom nivou i cesto se manifestira upakiran u tisucu i jedan izgovor kojim se odgada ili prekida razvojni proces.

Prosvjetljenje, odnosno Uzasasce ne uzrokuje gubitak individualnog identiteta. Dakle, to nije rastakanje osobnosti i individualiziranog izraza sebstva. Stovise, osjecaj identiteta se prosiruje i nadograduje do potpunog poistovjecenja s najvisim aspektom osobe - Bozanskim Ja, koje je u nekim ezotericnim skolama nazvano Monada, a u drugim mocna Ja Jesam Prisutnost. Uz to, kroz etape transcendencije negativnog ega sve vise se pojavljuje stanje Jedinstva i duboke povezanosti sa Svime Sto Postoji; i to se ponajprije manifestira kroz Znanje i duboki osjecaj da je tuda dobrobit vlastita dobrobit, odnosno da je dobrobit bilo kojeg bica zapravo dobrobit svih, dobrobit Cjeline. Strahovi se smanjuju, pa blijede i nestaju. Ostaci strahova koji suptilno ili manje suptilno egzistiraju do potpune transcedencije vise ne dominiraju zivotom Uzasle osobe, tako da se zapravo pocinje istinski slobodno i radosno zivjeti. Uzasasce, cak i dok nije cjelovito u smislu potpune transcendencije negativnog ega, predstavlja pocetak ispunjenog Zivota, jer osoba, iako Uzasla, moze nastaviti svoju zemaljsku egzistenciju: imati prijatelje, biti u romanticnom odnosu, braku, imati djecu, uzivati u seksu i okusima hrane, raditi, ici u kino, baviti se sportom, zabavljati se...
Sve je naizgled isto, ali nista isto nije, jer sada Uzasla osoba gleda kroz jednu siru i od strahova procisceniju psiholosku prizmu, ima vise energije, nosi vise Svjetla... Zivot, mozda po prvi puta, dobiva neopisivu lakocu koja ne blijedi - Zivot postaje radosna Igra.

Da, tu mogu biti prisutne i prosirene sposobnosti koje...

Za vise informacija kliknuti na sliku ili koristiti link: www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf ili pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> I AM University - Akademija cjelovitog...


OSNOVNE INFORMACIJE VEZANE UZ NASTAVU:

Grupa krece s radom kada se prijavi dovoljan broj ozbiljno zainteresiranih za program

Susreti se odrzavaju jednom tjedno (za novu grupu ce to biti najvjerojatnije cetvrtkom) u vecernjim satima od 18:30 do 21:30 h, u djecjem vrticu 'Potocnica' (Ulica grada Vukovara 18)

Toleriram razumno/povremeno izostajanje

Skolska godina traje 10 mjeseci

Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu

Obrazovanje traje tri do cetiri godine


CIJENA:

Skolarina se placa mjesecno, a ne godisnje.

Iznos mjesecne skolarine: 500 kn.

Bez obzira na eventualne izostanke placa se puna cijena mjesecne skolarine.

Odustati se moze bilo kada, s time da je potrebno podmiriti skolarinu za mjesec u kojem se odustaje.


INFORMACIJE I KONTAKT:

Kreso Lusicic

Senior I AM University Representative
Senior I AM University Study Group Facilitator

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

www.iamuniversity.org
Anemona: Astral projection & lucid dream CD
Anemona: Astral projection & lucid dream CD
09.08.2010
DOZIVITE SVJESNU ASTRALNU PROJEKCIJU UPOTREBOM BRAINWAVE TEHNOLOGIJE!

Lucidan san je onaj san u kojem je sanjac svjestan da sanja. Kada je sanjac lucidan, moze svjesno manipulirati iskustvom u okruzju sna. Takvi snovi mogu biti vrlo zivopisni, ovisno o samoj razini svijesti sanjaca. Lucidan san je ujedno predkorak, odskocna daska za ostvarenje astralne projekcije.

Astralna projekcija (astralno putovanje) oznacava napustanje fizickog tijela i svjesno putovanje u suptilnom (astralnom) tijelu u vise, astralne nivoe egzistencije.

Iako su svi sposobni dozivjeti ih, lucidan san i astralna projekcija dogadaju se spontano vrlo rijetko ili tek uslijed dugotrajne i posvecene spiritualne prakse.

Brainwave tehnologija rada sa zvukom uvelike olaksava i pospjesuje ovaj proces. Djelovanjem specificnih zvucnih vibracija na mozak slusatelja postizu se uvjeti potrebni za ciljano poticanje lucidnog sna i astralne projekcije.


Slusanje ovog CD-a pospjesuje:

- opustanje tijela
- sirenje svijesti izvan granice tijela
- zivopisnost snova
- pamcenje snova
- postizanje lucidnog sanjanja
- postizanje svjesne vantjelesne projekcije.


Napomena:

Za potpun ucinak potrebno je koristenje stereo slusalica. Neposredno prije odlaska na spavanje potrebno je leci na leda, zatvoriti oci i pustiti CD. Glasnocu glazbe treba podesiti prema vlastitom osjecaju te se prepustiti glazbenim vibracijama.

Pravu astralnu projekciju cesto prate zvukovi zujanja i sistanja, ukocenost fizickog tijela, razlicite vizualne pojave i druge prolazne senzacije. Iz tog razloga ovaj CD namijenjen je iskljucivo naprednim praktikantima samorazvoja koji su dobro upoznati s tim podrucjem.

Prije upotrebe molimo procitati upozorenje o koristenju brainwave glazbe na unutarnjem ovitku CD-a.

Cijena: 149 kn + postarina

NARUDZBE:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/anemona-astral-projection-lucid-dream-cd/157/

E-MAIL
indigo-svijet@indigo-svijet.hr

TEL (01) 36 35 451

MOBITEL 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h
Feng shui seminari - jesenski ciklus
Feng shui seminari - jesenski ciklus
16.09.2010
U nedjelju 12.10. zapocinje jesenski ciklus seminara i radionica iz raznih podrucja feng shuia. Ukoliko nam se zelite pridruziti na seminarima koji Vam mogu u potpunosti promijeniti nacin na koji dozivljavate svoj prostor, pozivamo Vas da pogledate nas program: http://www.kreativandom.com/kalendar.php

Za najkvalitetnije svladavanje ovog prekrasnog umjeca preporuka je zapoceti ucenje seminarom Feng shui u svakodnevnom zivotu - 1. dio.

Seminar Feng shui u svakodnevnom zivotu - 1. dio
Organizator: Kreativan dom
Predavac: Vjera Tomas, savjetnica za feng shui
Mjesto odrzavanja: Zagreb, Selska 119 (Privatna ekonomska skola Katarina Zrinski)
Datum: 12.listopad (nedjelja) od 10 do 16 sati
www.kreativandom.com

Zanima Vas feng shui? Procitali ste jednu ili vise knjiga i potpuno ste zbunjeni? Zelite li nauciti kako primjeniti ovo drevno znanje za uredjenje svojeg doma, pridruzite nam se na seminaru "Feng shui u svakodnevnom zivotu - 1. dio".

Naucite najmocnije koncepte feng shuia kojima cete Vas prostor transformirati u poticajan i udoban ambijent:

* Koncept zivotne energije Chi
* Koncept ravnoteze - yin i yang prostora
* Koncept krajolika - nebeske zivotinje (kornjaca, zmaj, feniks i tigar)
* Koncept harmonije - teorija pet elemenata (voda, drvo, vatra, zemlja i metal)
* Skola oblika - negativni utjecaji iz okolisa, povoljne i nepovoljne lokacije
* Kompasna skola - pa kua (bagua) i kompasni smjerovi u nasem domu, prostor nepravilnog oblika
* Feng shui aktivatori - boje, biljke, ogledala, rasvjeta i umjetnicki predmeti
* Feng shui lijekovi za ublazavanje negativnih elemenata u prostoru


Pridruzite nam se i naucite kako na jednostavan i praktican nacin pretvoriti svoj dom u sretan prostor ispunjen kvalitetnom energijom.

Informacije i predbiljezbe:
e-mail: info@kreativandom.com
Mobiteli: 098 - 18 38 444 i 091 - 56 22 471 radnim danom od 9 do 18 sati

Lijep pozdrav,
Vjera Tomas
www.kreativandom.com
TECAJ ISTINE - UVODNO PREDAVANJE
TECAJ ISTINE - UVODNO PREDAVANJE
11.05.2010
Tecaj istine je jedinstveni put povratka u jedinstvo i postizanje radosti zivota, te osobnog prosvjetljenja koje smo izgubili u sukobu s kreatorom i sa samim sobom.

Samo Vi mozete utjecati na vlastiti zivot i promijeniti ga na bolje. Naucimo zato zajedno kako postici unutarnje jedinstvo.

Uz lake i jednostavne vjezbe savladava se direktna komunikacija s nasim Visim Ja, te se uz njegovo vodstvo postupno postize ujedinjenje sa samim sobom i s cijelom kreacijom.

Naucite putem provjerenih tehnika kreirati svoju vlastitu stvarnost i zauzeti u svom zivotu mjesto koje samo vama pripada.
Ovaj jedinstveni tecaj obiluje tehnikama koje vas uspjesno vode kroz sve vase zivotne situacije.

Tecaj se stoji se od teoretskog i prakticnog dijela, a podiijeljen je u tri cjeline. Svaka cjelina se sastoji od sedam lekcija. Predavanja i rad u grupi odrzavaju se jednom tjedno.

Rad s lekcijama je lak i ne ometa vas svakodnevni zivot, vec se bas naprotiv uklapa u sve vase zivotne situacije.

Saznajte vise o ovom tecaju na uvodnom predavanju koje odrzavam po dogovoru i zato
obavezno najavite svoje sudjelovanje.

Predavanje je slobodno za sve.
mob: 091 547 3077
e-mail: ananda.reiki@gmail.com

Voditelj tecaja Istine: Bozidar Hribar

www.ananda-reiki.com
Veselim se zajednickom druzenju

POSEBNA PONUDA
Ostvarite 10% popusta pri kupovini vrhunskog kantarionovog ulja na bazi maslinovog ulja sa jadranskih otoka.
Kantarion (gospina trava) je jedna od najljekovitijih biljaka sa sirokim spektrom djelovanja, a najpogodnija je za probleme s kozom i alergijama.
Za vise informacija nazovite bez obaveze na 091/ 6230 666
CERTIFICIRANI HIPNOTERAPEUT s medunarodno priznatim certifikatom odobrenim od ABH
CERTIFICIRANI HIPNOTERAPEUT s medunarodno priznatim certifikatom odobrenim od ABH
20.09.2010
PARTUS centar za edukaciju i obrazovanje Vas poziva na intenzivni trening na kojem cete postati

CERTIFICIRANI HIPNOTERAPEUT s medunarodno priznatim certifikatom odobrenim od ABH

Zagreb, 17.10. - 24.10.2010.

Hotel "Dubrovnik" ( adresa: Ljudevita Gaja 1, GPS: Praska 5) - dvorana "Stradun III"

( 09.00 - 17.00)

Trening je dizajniran kako bi maksimizirao vase ucenje i vrijeme. Bit cete vodeni korak po korak kroz kljucne vjestine, strategije i principe Eriksonijanske hipnoze. Imat cete priliku direktno iskusiti i istraziti razlicite vrste hipnotickog transa, kao i nacine prilagodavanja hipnoze klijentima i sebi samima. U nastavku navodimo neke od kljucnih tema, koje ce biti obuhvacene treningom: moc promatranja, jezik sugestija, procesi indukcije, fenomen hipnoze, hipnoza u konverzaciji, strategije disocijacije, kontrola navika, upravljanje i smanjivanje bolnih stanja, proces pracenja i vodenja, upotreba metafora, tehnike zbunjivanja nesvjesnog, "otpor"u hipnozi i dr.

Izvodi se na engleskom jeziku!

Trener: Joe Torcicollo ( clan :The American Board of Hypnotherapy - ABH)

Trener, Joe Torcicollo, certificirani je terapeut i trener Ericksonijanske hipnoze te majstor prakticar i trener NLP-a. U svom visegodisnjem terapeutskom iskustvu, radio je s preko tisucu pacijenata na rjesavanju raznih vrsta psihickih poremecaja i psiholoskih problema od ovisnosti, depresija, anksioznosti, kompulzivnih poremecaja, poremecaja prehrane do mnogih drugih, s iznimno uspjesnim rezultatima. Jedan dio svoje karijere posvetio je radu u klinici za hipnozu u New Yorku, gdje je tri godine intenzivno primjenjivao Ericksonijansku hipnozu u terapiji i treninzima. Svoje znanje stekao je kod vrhunskih, svjetski poznatih hipnoterapeuta. Trenutno radi kao voditelj trening centra u New Yorku. Osim primjene hipnoze u terapiji, jedan dio svoje karijere posvetio je vodenju treninga u poslovnom okruzenju, gdje je vise od 800 pojedinaca vodio kroz uspjesne promjene, koje su ih dovele do vrhunskih poslovnih rezultata.


Kotizacija:

9.000,00 kn + PDV za uplate do 28.09.2010.

11.700,00 kn + PDV za uplate 29.09. - 15.10.2010.


Podaci za uplatu:

PARTUS centar za edukaciju i savjetovanje

Vlade Gotovca 3

10090 ZAGREB

OIB:26768226852

Ziro racun:2360000-1102136325

Poziv na broj: OIB ili datum uplate


Omogucili smo Vam i placanje kreditnim karticama.
Koristite American, Master ili Diners karticu - platiti mozete i na 6 - 36 rata!!!
Iskoritiste ovu jedinstvenu mogucnost obrocnog placanja - ucite vec sada a platite na rate!

Informacije na stranicama: http://www.nlp-komunikacija.com .
TRANSFORMATIVA - CD ZA MEDITIRANJE "ISTRAZIVANJE UNUTARNJEG PROSTORA"
TRANSFORMATIVA - CD ZA MEDITIRANJE
22.09.2010
CD ZA MEDITIRANJE "ISTRAZIVANJE UNUTARNJEG PROSTORA" s 3 meditacije:

1. Iscjeljivanje unutarnjeg djeteta - Naucite proces u kojem mozete iscijeliti vase unutarnje dijete. Vodjena meditacija vodi vas kroz vizualizaciju vaseg unutarnjeg djeteta, ostvarivanja kontakta s njime, te iscjeljivanja i njegovog odrastanja.
2. Unutarnji iscjelitelj - Pozovite vaseg unutarnjeg iscjelitelja koji ce vam pomoci revitalizirati i obnoviti vas um i tijelo.
3. Promatrac - razvijte "Promatraca" ili "svjedoka" kao aspekta svijesti koji vam pomaze odvojiti se od vasih misli i osjecaja kako biste bolje sagledali sadrzaje u vasoj nutrini.

CD za meditiranje s brainwave glazbom: SCHUMANOVA REZONANACA

Ovaj CD sadrzi glazbu, te posebno programirane binauralne tonove koji ce vas odvesti u duboko meditativno stanje u Alpha-Theta frekvenciju, sinkronizirajuci vase mozdane valove s frekvencijom magnetskog polja Zemlje (7,83 Hz). Uz pomoc uskladjivanja s elektromagnetskim poljem Zemlje, uklanjate elektronicko zagadjenje kojem ste svakodnevno izlozeni, te udvostrucujete moc i intenzitet vasih mozdanih valova sto vam pomaze da postignete dublja meditativna stanja, da se opustite, revitalizirate i obnovite vas um, tijelo i duh.

Narudzbe i vise informacija na: www.transformativa.hr
ATMA KRIYA YOGA TECAJ ZAGREB 08.10. - 10.10.2010./ RIJEKA 12.11. - 14. 11. 2010 (PET-NED)
ATMA KRIYA YOGA TECAJ  ZAGREB 08.10. - 10.10.2010./ RIJEKA   12.11. -  14. 11. 2010 (PET-NED)
22.09.2010
Atma Kriya
Atma kriya yoga je za svakoga. Ima mogucnost da promjeni vas pogled na zivot, ucvrsti vase odnose i spontano probudi intuiciju. Postat ce te pozitivniji, nauciti kako voljeti i prihvatiti sebe kakvi zaista jeste.
Ovo je poziv na jedno od najvecih ljudskih putovanja na koje itko moze krenuti: putovanje u srediste vaseg Bica, vasu dusu! Atma je sanskrtsko ime za dusu; to je ono sto stvarno jeste; ono sto stvarno predstavljate. To je izvor vasih najvisih potencijala. Tisucljecima su drevni jogiji putovali ovim istim putem u potrazi za svojim pravim identitetom. Poznavati sebe znaci poznavati Svemir, jer ti si mikrokozmos makrokozmosa. Ovo je tvoj najveci dar: samospoznaja.

Ovaj dar je unutar nas, ali kako doci do njega? Za dostizanje svoga istinskog Bica potreban je komplet kljuceva. Kljucevi su dani u razlicitim vremenima u obliku prakticnih, sustavnih joga tehnika. Atma kriya je joga sustav koji nam daje kljuceve za suvremeno doba, a kojeg je lako integrirati u svakodnevni zivot.

Atma kriya obuhvaca tehnike koje donose potpunu transformaciju na svakoj razini vaseg postojanja - mentalnoj, tjelesnoj, emocionalnoj, energetskoj i duhovnoj. Ova duboka promjena je katalizator za ponovno sjedinjavanje ogranicene ljudske svijesti sa svojim pravim identitetom - Dusom - kozmickom svijescu.

Porijeklo i tradicija

Atma kriya je dana od strane velikog ucitelja, Mahavatara Babajija na kojeg je Zapadu po prvi put skrenuo paznju Paramhansa Yogananda u svojoj glasovitoj knjizi "Autobiografija jednog jogija". Atma kriya ukljucuje japu, pranayamu, mudre, asane, meditacije i shaktipath. To je drevna joga tehnika prilagodena suvremenom nacinu zivota, a predstavlja jedan od najbrzih i najmocnijih nacina dostizanja sjedinjenja s nasim pravim Bicem.

Mahavatar Babaji je uputio Sri Swamija Vishwanandu da dalje siri to znanje. Ovlasteni instruktori Atma kriye poducavaju i daju inicijaciju u ovaj joga sustav. Dao nam ga je veliki ucitelj, Mahavatar Babaji.

Dobrobiti Atma kriye

Atma je stalan, neprekidan izvor srece, mira i ljubavi. Dobrobiti vjezbanja Atma kriye mogu se osjetiti u mnogim podrucjima vaseg zivota.


Fizioloske dobrobiti vjezbanja Atma kriye:

- Jaca imunoloski sustav
- Uravnotezuje zivcani sustav
- Daje vise energije
- Pomaze regeneraciju stanica
- Poboljsava funkcije mozga
- Poboljsava koncentraciju


Emocionalne dobrobiti vjezbanja Atma kriye:

- Stvara duboki osjecaj srece
- Poboljsava sposobnost da vise volimo
- Smanjuje stres
- Stvara osjecaj mira i spokojstva
- Povecava samopouzdanje
- Razvija intuiciju i kreativnost


Duhovne dobrobiti vjezbanja Atma kriye:

- Put do samospoznaje
- Dubok unutarnji mir
- Jaca strpljenje i stalozenost
- Daruje mudrost i rasudivanje
- Budi Kundalini Shakti
- Spaljuje karmu


Shaktipath

Na kraju tecaja dobiva se inicijacija, odnosno prijenos energije, poznat kao shaktipath. On daje pocetnu "iskru" za uspjesno vjezbanje te aktivira energetske centre u nasem suptilnom tijelu.


Prijava na tecaj


Ako zelite saznati vise, ili vas zanimaju pojedinosti o tecaju, molimo kontaktirajte na e-mail.

Tecaj traje petak od 19-21h,subota 9 30-13h i 15 -19h,nedjelja 9 30-13h
Cjena tecaja iznosi 1000kn,umirovljenici i studenti 800kn,mogucnost placanja na 3 rate po dogovoru.

Udruga "Atma Kriya Hrvatska"
Email: edita@atmakriya.org

Ili posjetite web stranice: www.atmakriya.org
www.om-healing.org
Zagreb TECAJ SAMOPOUZDANJA, Lidia Cerni
26.09.2010
Zagreb TECAJ SAMOPOUZDANJA
voditeljica: Lidia Cerni
mjesto: Medoviceva 10 (uz Petrovu ulicu), Zagreb
vrijeme: pocetak petak, 1. listopada u 18.30 sati
Tecaj ce se odrzavati 4 petka za redom
Info i prijave : licerni@yahoo.com i 099 6161715
web: www.meditacijabk.hoola.hr

O tecaju:
Postoje 3 glavna kljuca koji otvaraju zaboravljena vrata naseg iscezlog samopouzdanja....

1. kljuc otvara vrata naseg pozitivnog sebstva

2. kljuc otvara bravu razumijevanja i transformacije nasih negativnosti

3. kljuc otvara vidike izgradnje zdravih odnosa i

4. kljuc otvara nam vrata naseg umijeca unutarnje ravnoteze.....Sve smo te kljuceve zametnuli negdje jureci kroz svoje zivote i zaboravili na njih. Tek nam je tmurna i bolna svakodnevica otvorila oci i dala nam znak da krenemo u potragu za njima, za vlastitim izgubljenim rajem..... svojim samopouzdanjem.....

Sto je zapravo samopouzdanje?

Samopouzdanje je osjecaj koji imamo o sebi u svakom datom trenutku zivota.

Istinsko nase stanje sebstva jest mir, ljubav, cistoca, mudrost i radost. Kada iskusimo sve te kvalitete u svojoj punini, osjecamo blazenstvo i postajemo snazni. Istinska je nasa svrha zivljenja i bivanja - dozivjeti i izraziti svoje pozitivne kvalitete. Stoga, najbolje se osjecamo upravo kada mozemo izrazavati svoju istinsku prirodu - a to je priroda pobjednika.

Nase ce samopouzdanje rasti ako uvidimo svoju sposobnost da se mijenjamo. Osobna transformacija znaci krenuti hrabro na put od niskog ili pak nikakvog stupnja samopouzdanja do visokog stupnja i tako nauciti praksu i metode, strategije i snagu, kvalitete i stavove koji ce tu promjenu uciniti mogucom...

MI SMO PREKRASNI ...

Samo smo to zaboravili... Ovaj ce nam jednomjesecni tecaj vratiti taj uzvisen stav...

O voditeljici: Lidia Cerni vodi tecajeve meditacije, samopouzdanja i otklanjanja stresa u okviru Brahma Kumaris Svjetskog duhovnog univerziteta s ciljem ohrabrivanja pojedinaca da ponovno otkriju istinske vrijednosti u sebi i zive sretniji zivot.

Na tecaj se potrebno prijaviti. Takodjer predlazemo da pohadjate sve 4 lekcije zbog postupnog ucenja i usvajanja. NIje potrebna nikakva oprema. Mozete ponijeti papuce te pribor za vodejnje biljeski . Veselimo se druzenju.


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE