Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

8.-9.5.2010. Kvantni dodir - Quantum Touch Radionica energetskog iscjeljivanja
17.04.2010
FONTANA MLADOSTI

Zamislite da imate svoju fontanu mladosti koja vam je dostupna bas uvijek. Bolju od najbolje jacuzzi kade i najboljeg wellnessa .Takvu koja vas i izmasira i opusti - i kada uronite u nju, odmah se osjecate bolje, snaznije, zdravije, sretnije. Jos bolje, takva u koju mozete pozvati i svoje prijatelje da se i oni opuste i uzivaju. Svida vam se ova zamisao?
Iskustvo je neopisivo bolje - to je iskustvo energetskog iscjeljivanja.

Iscjeljivanje i vi mozete lakocom savladati i primjenjivati sa radoscu i zadovoljstvom pomocu Kvantnog dodira.

Kvantni dodir je sustav tehnika disanja i svjesnosti tijela kojima se postize snazan protok zivotne energije i kojima se aktivira iscjeljivanje na potpuno prirodan i harmonican nacin. Zivotna energija djeluje na mnogo razina istovremeno: na fizickoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini, donoseci osobi upravo ono sto joj je najpotrebnije, na najbolji nacin.

Aktiviranje prirodne inteligencije tijela

Snazan protok energije koji se pokrece kvantnim dodirom omogucava tijelu da se samo spontano postavlja u ispravan polozaj - optimalan za protok energije - vec za nekoliko minuta. Kosti same klize u ispravan polozaj bez primjene sile ili pritiska. To moze zvucati zapanjujuce - ali je vrlo lako i ugodno dozivjeti. Inteligencija tijela odreduje sto je, kako i u kojem opsegu potrebno. Takvo spontano strukturalno uskladivanje ne uzrokuje traume, a nastale promjene su vidljive i odrzavaju se trajnije.

Snazan protok energije koji se postize primjenom kvantnog dodira izuzetno dobro djeluje kod uklanjanja:
- kronicnih zdravstvenih problema
- iscrpljenosti i bolova u vrlo kratkom vremenu
- stresa i emocionalnih problema

Sto vas ocekuje na radionici energetskog iscjeljivanja Kvantnim dodirom?

Tijekom dva dana i 12 sati rada savladat cemo vjezbe disanja i svjesnosti tijela koje omogucavaju fokusiranje zivotne energije i pokrecu fantasticnu sposobnost iscjeljivanja.

Uciti cemo kako:
- pokrenuti, usmjeriti i pojacati protok energije
- postici spontano namjestanje posture u ispravan polozaj
- ukloniti bol i upale u rekordnom vremenu
- iscjeljivati emocije
- iscjeljivati na daljinu
- energetski rad s zvukovima
- iscjeljivati zivotinje i biljke
- programirati i energizirati vodu
- aktivirati fontanu mladosti - energetski rad s 12 cakri


Doista, fontana postoji. Potpuno je prirodna i dolazi kao dar s rodenjem. Pokrece se snaznim protokom zivotne energije i aktiviranjem, ciscenjem i balansiranjem 12 osnovnih cakri - to je vasa fontana mladosti. Prvih 7 cakri vam je sigurno vec dobro poznato, a gdje se nalaze ostale saznati cete na radionici Kvantnog dodira. Dobiti cete konkretno i nezamjenjivo iskustvo kvalitetnog protoka energije - u kojem mozete uzivati kad god pozelite.

Obucite udobnu odjecu, ponesite deblje pamucne carape, vodu i ili sok te nesto hrane. Radionica je ujedno i visesatno iscjeljivanje svih koji u njoj sudjeluju.

Za radionice je neophodna je prijava i rezervacija
na broj telefona: 098 176 66 03 ili e-mail: kvantnidodir@gmail.com

8.-9.5.2010. Radionica Kvantnog dodira od 9.30 do 17 sati, Centar za edukaciju Stipis, Badaliceva 26a, Zagreb

28.-30.5.2010. Radionica Kvantnog dodira u Groznjanu

Voditeljica: Jelena Korencic, Certificirana Quantum Touch instruktorica

Vise o Quantum Touch metodi doznajte na web stranicama: www.compat.org/kvantnidodir
Feng Shui savjetovanje za podrucje Dalmacije
20.04.2010
Prostor u kojem zivimo ili radimo je prostor nase energije i kao takvo trebalo bi nas podrzavati svojom skladnoscu, funkcionalnoscu i lijepim izgledom. U njemu provodimo vecinu svog zivotnog vijeka, a da ponekad i nismo svjesni naseg medusobnog odnosa. Prostor i covjek su zapravo sinergija cjelovitosti jer ce jedno izrazavati drugo, jer ce jedno pomoci drugom otkriti nedostatke i "blagoslove" i na taj nacin (p)odrzati zivot kvalitetnijim.

I kao sto hrana/tjelovjezba/disnje... imaju veliku vaznost u odrzavanju vitalnosti tijela, duse i uma, tako i uskladenost/neuskladenost unutar prostora moze reflektirati zaostajalu energiju ili onu koja ce svojim zdravim protokom jos kvalitetnije obogatiti zivote osoba.

Feng Shui je drevna kineska vjestina odabira i uredenja stambenog i poslovnog prostora. Ono je istinska zivotna energija, osjecaj za prostor koji definira sto, kako, gdje i zasto nesto poduzeti , na koji nacin uravnoteziti nesto ili uskladiti unutar doma. Ono djeluje mocno i na nase zivote jer ce sklad unutar naseg doma, zrcalit sklad i u nama samima, a ono ce se nadalje , na jedan suptilan nacin, prenositi i van zidova nasih domova, ureda, poslovnih prostora… jer je svaka stvorena cestica ziva i ispunjena energijom zivotne sile, duhom i inteligencijom.

Feng Shui konzultacija obiteljskog/zivotnog/radnog prostora obuhvaca:
1.energetsko ciscenje prostora
2.terenski rad - dolazak kod obitelji/klijenta radi upoznavanja prostora
3.rad konzultanta na odredenom projektu kroz potrebno vrijeme (vezano za interijer, a u ovisnosti o obitelji koja zivi u tom interijeru)
4.iznosenje projekta klijentu/klijentima

Moje ime je Ivana Cicarelli i rado cu s vama podijeliti svoj zar za otkrivanjem potencijala vase "trece koze", kako neki nazivaju nas zivotni prostor. Ovo vrijedno znanje diplomirala sam na Feng Shui Akademiji pri ucilistu Bio-Vizija, Zagreb, gdje je ucenje o zdravom stanovanju obuhvacalo i prirodnu prehranu, tjelovjezbu, duboko disanje, meditacije, ples, humor...kako bi osvijestili prostor unutar i izvan nas samih i drugih.

Zelim vam zdravo stanovanje

Informacije: mob. 098 678 314 tel. 021 358 135 e.mail. oryssa@gmail.com
Feng shui metode ciscenja prostora
Feng shui metode ciscenja prostora
27.04.2010
Seminar "Feng shui metode ciscenja prostora"
Organizator: Kreativan dom www.kreativandom.com
Predavac: Vjera Tomas, savjetnica za feng shui
Termin: 09.05.2010. (nedjelja) od 10 do 16 sati
Mjesto odrzavanja: Zagreb, Privatna ekonomska skola "Katarina Zrinski", Selska 119
Informacije i predbiljezbe: 098 - 18 38 444; 091 - 56 22 471; info@kreativandom.com; http://www.kreativandom.com/seminar1.php

Prostor u kojem zivimo i radimo snazno utjece na nase fizicko, emocionalno, mentalno i duhovno stanje. Kvalitetno uredjen okolis omogucuje bolje koristenje nasih potencijala.

Drevno kinesko znanje feng shuia djeluje u skladu s kvalitetom energija koje se nalaze u nasem okruzenju. Da bismo maksimalno iskoristili potencijalnu energetsku podrsku prostora potrebno ga je redovno cistiti od nereda - fizickog, energetskog i mentalnog.

Naucite najmocnije metode kojima cete zakrcen prostor transformirati u poticajan i udoban ambijent.


Na seminaru cete saznati:

- Kako prepoznati nered u vlastitom domu i poslovnom prostoru te kako ga razlikovati od korisnih stvari. Prakticni savjeti za kvalitetno ciscenje svih vrsta prostorija od prenatrpanosti.

- Kako razviti sposobnost detektiranja nakupljene negativne energije.

- Kako ocistiti prostor i predmete od negativnih i ustajalih energija.

- Kako kvalitetno iskorititi moc feng shui simbola.

- Kako pojacati spiritualne energije prostora.


Predbiljezbe:
telefonom: 098/18 38 444 ili 091/56 22 471, radnim danom od 09 do 18 h
putem e-maila: info@kreativandom.com
dodatne informacije www.kreativandom.com


Vjera Tomas, savjetnica za feng shui
Radionica Feng shui za posao, novac i buducnost
Radionica Feng  shui za posao, novac i buducnost
27.04.2010
Radionica Feng shui za posao, novac i buducnost
Organizator: Kreativan dom, Zagreb www.kreativandom.com
Predavac: Vjera Tomas, savjetnica za feng shui
Datum: 07.05.2010. (petak) od 18 do 21 sat
Mjesto odrzavanja: Privatna ekonomska skola "Katarina Zrinski" Selska 119, Zagreb
Predbiljezbe i informacije: 098-18 38 444; 091-56 22 471; info@kreativandom.com; http://www.kreativandom.com/seminar4.php

Dok u posljednje vrijeme svi pricaju o krizi i recesiji, sve je jasnije da znanje ima izuzetno veliku vrijednost. Stoga predlazemo da posjetite ovu radionicu i naucite kako znanje feng shuia mozemo uspjesno primjeniti za poticanje karijere, poboljsanje materijalnih prilika te kvalitetno postavljanje ciljeva.

Pridruzite nam se na ovoj radionici te na jednostavan nacin naucite prakticne i jednostavne feng shui aktivatore.

Na radionici cete saznati:

* Feng shui pravila za uredenje prostora kojeg povezujemo s karijerom, financijama i buducnosti.
* Kako aktivirati ova zivotna podrucja prema Pa Kua podjeli prostora. Primjena feng shui aktivatora - konkretni savjeti.
* Kako detektirati "problematicne" sektore koji negativno djeluju na ova zivotna podrucja, te kako ih primjenom feng shui lijekova izlijeciti.
* Najcesce pogreske pri uredenju prostora .
* Kako na kvalitetan nacin postaviti realne poslovne i financijske ciljeve te pospjesiti svoj ugled u poslovnom svijetu .


Pozivamo Vas da na internet stranici www.kreativandom.com potrazite detaljne informacije.

Lijep pozdrav,
Vjera Tomas, savjetnica za feng shui
www.kreativandom.com
DIJAMANTNI UM PACK
DIJAMANTNI UM PACK
30.04.2010
Jedini nacin da u ovim vremenima ocuvate svoj integritet i da sami stvarate svoju realnost, te da zivite zivot 'u pravom vremenu i pravom mjestu' je znanje.

Postoje znanja koja su dokazana u svojoj ucinkovitosti, jedno od takvih je Tranceframing skola cije dobrobiti vec sada iskusava tisuce ljudi. Ovo je znanje koje vam moze promijeniti zivot i uvesti vas u realnost iskusavanja 'pravog vremena i pravog mjesta'.

Cilj funkymema je omoguciti ovo znanje svima onima koji smatraju za sebe da zasluzuju bolje i da zele u potpunosti kreirati svoj zivot.

Pozivamo vas da se ukljucite u ovaj vrhunski sustav znanja jedinstven u svijetu i donosimo vam jedinstvenu akciju:

DIJAMANTNI UM PACK koji se sastoji od Tranceframing skole 01, 9 sati vrhunskog i primjenjivog znanja koje vam omogucuje transformaciju i ostvarenje dijamantne realnosti, te UMIJECA IMANJA NOVCA, home study programa koji je obucio vise tisuca ljudi kako ovladati i napraviti mjesto u svom umu za novac.

U sklopu DIJAMANTNOG UMA PACK- a program UMIJECE IMANJA NOVCA dobivate besplatno.

Recite DA ovoj ponudi i pomaknite se u dijamantnu realnost. Kliknite na link http://funkymem.com/?tranceframing/9/dijamantni-um-pack/0020 , saznajte vise i nabavite DIJAMANTNI UM PACK.

Kupnjom ovoga proizvoda ostvarujete pravo na besplatno mentorstvo autora programa.

http://funkymem.com/?tranceframing/9/dijamantni-um-pack/0020
Ishtar Antares - Radionica AURORA 2012 - subota 8.5.2010. od 10-14 sati
28.04.2010
I S H T A R A N T A R E S:
A U R O R A 2 0 1 2


Intenzivna iskustvena radionica koja vam moze promjeniti zivot

U prostoriji mjesne samouprave Trnjanska Savica,
ulica Vladimira Ruzdjaka 21, Zagreb
u subotu
08.05.2010. od 10 do 14 sati

Dobrovoljni prilozi za pokrice putnih troskova

Zivimo u izuzetnom vremenu. Ovaj svijet ce stupiti u sasvim novu dimenziju, novu realnost, kraj lineranog vremena. Da li ste spremni?

- 25.05.2010: povratak svjetlosti
- AURORA 2012: bozanski plan za Novo Doba
- Prvi kontakt
- Vasa zivotna misija
- Deprogramiranje svjesti
- Obitelji dusa, duse blizanke i srodne duse
- Otoci svjetlosti
Izmjena datuma odrzavanja radionice SOUL MATES - Privacenje partnera srodne duse
Izmjena datuma odrzavanja radionice SOUL MATES - Privacenje partnera srodne duse
02.05.2010
Dragi svi!

Obavjestavamo Vas da je datum odrzavanja radionice u svibnju: Iris Tarbuk - Soul mates- Privlacenje partnera srodne duse , premjesten sa 08. 05. na subotu 22.05.2010. 16 - 19h, zbog sprijecenosti voditeljice.

Pojedinacne obavijesti o ovoj izmjeni poslane su jos i na adrese svih prijavljenih, no u slucaju da niste u mogucnosti prisutvovati radionici na ovaj novi datum, ljubazno Vas molimo i ovim putem, da nas o tome sms-om ili mailom o tome obavijestite i time ispraznite mjesto za nove zainteresirane.

Apolon Centar
www.zazivotfit.com

mob: 095/ 816 88 18
e- mail : apolon.studio@gmaill.com
Rijeka: Osnovni tecaj meditacije, Sandra Baksa
30.04.2010
Osnovni tecaj meditacije - 1. dio

odrzava se u subotu, 8. svibnja 2010.
od 10 do 15 sati

u Kruznoj ul. 8/III., Rijeka

Tecaj je besplatan.
info: 091-1770-550, bks_wsu@hotmail.com
web: www.meditacijabk.hoola.hr

Voditeljica: Sandra Baksa, Zagreb - predaje i vodi tecajeve meditacije, radionice samorazvoja i samopostovanja te Tecaj unutarnjeg vodstva (Inner Leadership) u okviru Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris.

Teme 1. dijela tecaja:
1. Tko sam ja?
2. Anatomija duse: um, intelekt i podsvijest.
3. Povezivanje s najvisim izvorom snage i energije.
4. Cilj prirodne meditacije.
Nakon svake lekcije tecaj omogucuje prakticne vjezbe meditacije.
Ovo je univerzalni tecaj koji na jednostavan ali vrlo dubok nacin razlaze teme koje je covjecanstvo stoljecima odgonetalo. Na tecaj su pozvani svi buduci da znanje koje cete slusati nadilazi sve razlike (spol, dob, narodnost, vjersku pripadnost, dosadasnje iskustvo, predznanje...). Osim olovke i papira, nije potrebna nikakva oprema.
Tecaj se ne naplacuje. Prijave su obvezne zbog ogranicenog broja mjesta na 091-1770-550 ili bks_wsu@hotmail.com. Veselimo se susretu!

Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE