Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

I AM UNIVERSITY
I AM UNIVERSITY
01.07.2010
Internacionalna akademija cjelovitog osobnog razvoja

Poziv na upis

I AM University, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizaslih iz ezoterijskog znanja Bijele okultne znanosti, sluzi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluce ovladati fizicko-zemaljskim, psiholoskim i spiritualnim aspektom svog bica do razine istinskog Covjeka ili drugim rijecima receno, do razine cjelovitog Uzaslog Majstora/Majstorice - prosvijecenog i prosvijetljenog Bica koje u radosti i blistavilu majstorski igra Igru zivota.


OSNOVNO O I AM UNIVERSITYJU:

I AM University je akademija cjelovitog spiritualno-psiholoskog, odnosno osobnog razvoja koji svoju prvu znacajniju kulminaciju dostize osobnim prosvjetljenjem i Uzasascem u multidimenzionalnu realnost istinskog Ja, te psiholoskom transcendencijom onoga sto se u skolama transpersonalne psihologije obicno naziva negativni ego ili nize ja, koje je zasnovano na podsvjesnim i svjesnim programima straha i stida, sto rezultira iskrivljenom percepcijom Zivota i generira dozivljaj odvojenosti od drugih bica i cijelog Postojanja.

I AM University zapocinje s radom uoci 2000. godine, a prije toga je poznato pod nazivom Melchizedek Synthesis Light Academy. Ovu obrazovnu instituciju osnovao je dr. Joshua David Stone, transpersonalni psiholog i pasionirani istrazivac poznatih, a i manje poznatih duhovnih praksi koje je u jednom trenutku svog rada uspio objediniti u jedinstven i cjeloviti model duhovnog razvoja neodvojivo isprepletenog s drevnim i modernim psiholoskim metodama sto u novije vrijeme nalaze svoj zivot u transpersonalnoj psihologiji, koja trenutno jedina od svih psiholoskih pravaca priznaje, ne samo deklarativno, postojanje visih, duhovnih aspekata covjeka, te kroz prakticno implementiranje svojih teorija i spoznaja ostvaruje izvrsne rezultate.

I AM University kroz svoja dva vida obrazovanja, dopisni i kroz ovlastene ogranke, osigurava obrazovni i trening program koji sigurnim i efikasnim metodama omogucava promjenu, odnosno podizanje vibracije cjelokupnog energetskog sustava, u zapadnoj ezoteriji nazvanog fizicko vozilo, sto u etapama dovodi do potpunog stapanja osobnosti s Visim i tzv. Bozanskim aspektom osobe. Potpuno stapanje ta tri aspekta u Jedno naziva se Prosvjetljenje i/ili Uzasasce.
Suprotno mnogim vjerovanjima, Prosvijetljeno i Uzaslo stanje u danasnje vrijeme moguce je ostvariti koristenjem efikasnih alata, uz odgovarajuci angazman i nesto hrabrosti, u zacudujuce kratkom periodu - unutar jedne do maksimalno pet godina. No, tu nije kraj price. Za punu aktualizaciju tog stanja nuzno je promijeniti podsvjesne i svjesne programe zasnovane na strahu, stidu i odvojenosti od Postojanja - negativni ego, kako bi se priroda onoga sto svaka osoba istinski Je u svom Bozanskom aspektu mogla manifestirati u punom sjaju. Transcendencija negativnog ega nije spiritualni, vec psiholoski poduhvat. Iz tog razloga u I AM Universityu, kroz edukaciju i trening, polazemo punu paznju simultanom spiritualnom i psiholoskom razvoju, odnosno cjelovitom osobnom razvoju.

Svaka osoba ima svoju predodzbu o tome kako je to biti Prosvijetljen, Uzaci, samoostvariti ili samospoznati sebe kao Bozansko Bice. Pokusaj da se samo promisljanjem dode do tih odgovora uvelike slici naporu osobe koja si pokusava predociti oblik, boju, miris i okus banane, a da bananu nikada nije vidjela, pa cak ni nacrtanu.
Razlog zbog kojeg o ovome pisem je taj sto o Prosvjetljenju i Uzasascu prevladavaju mnoga kriva vjerovanja koja cesto prelaze granice fantazija i u konacnici rezultiraju strahom od istog; strahom koji se prije ili poslije manifestira sto neke ljude odvraca od ideje da se razviju do svog punog potencijala, a one koji su na Putu koci ili im prekida daljnji razvoj do trenutka dok ga ne savladaju. Taj strah nije uvijek na svjesnom nivou i cesto se manifestira upakiran u tisucu i jedan izgovor kojim se odgada ili prekida razvojni proces.

Prosvjetljenje, odnosno Uzasasce ne uzrokuje gubitak individualnog identiteta. Dakle, to nije rastakanje osobnosti i individualiziranog izraza sebstva. Stovise, osjecaj identiteta se prosiruje i nadograduje do potpunog poistovjecenja s najvisim aspektom osobe - Bozanskim Ja, koje je u nekim ezotericnim skolama nazvano Monada, a u drugim mocna Ja Jesam Prisutnost. Uz to, kroz etape transcendencije negativnog ega sve vise se pojavljuje stanje Jedinstva i duboke povezanosti sa Svime Sto Postoji; i to se ponajprije manifestira kroz Znanje i duboki osjecaj da je tuda dobrobit vlastita dobrobit, odnosno da je dobrobit bilo kojeg bica zapravo dobrobit svih, dobrobit Cjeline. Strahovi se smanjuju, pa blijede i nestaju. Ostaci strahova koji suptilno ili manje suptilno egzistiraju do potpune transcedencije vise ne dominiraju zivotom Uzasle osobe, tako da se zapravo pocinje istinski slobodno i radosno zivjeti. Uzasasce, cak i dok nije cjelovito u smislu potpune transcendencije negativnog ega, predstavlja pocetak ispunjenog Zivota, jer osoba, iako Uzasla, moze nastaviti svoju zemaljsku egzistenciju: imati prijatelje, biti u romanticnom odnosu, braku, imati djecu, uzivati u seksu i okusima hrane, raditi, ici u kino, baviti se sportom, zabavljati se...
Sve je naizgled isto, ali nista isto nije, jer sada Uzasla osoba gleda kroz jednu siru i od strahova procisceniju psiholosku prizmu, ima vise energije, nosi vise Svjetla... Zivot, mozda po prvi puta, dobiva neopisivu lakocu koja ne blijedi - Zivot postaje radosna Igra.

Da, tu mogu biti prisutne i prosirene sposobnosti koje...

Za vise informacija kliknuti na sliku ili koristiti link: www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf ili pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> I AM University - Akademija cjelovitog...


OSNOVNE INFORMACIJE VEZANE UZ NASTAVU:

Grupa krece s radom kada se prijavi dovoljan broj ozbiljno zainteresiranih za program

Susreti se odrzavaju jednom tjedno (za novu grupu ce to biti najvjerojatnije cetvrtkom) u vecernjim satima od 18:30 do 21:30 h, u djecjem vrticu 'Potocnica' (Ulica grada Vukovara 18)

Toleriram razumno/povremeno izostajanje

Skolska godina traje 10 mjeseci

Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu

Obrazovanje traje tri do cetiri godine


CIJENA:

Skolarina se placa mjesecno, a ne godisnje.

Iznos mjesecne skolarine: 500 kn.

Bez obzira na eventualne izostanke placa se puna cijena mjesecne skolarine.

Odustati se moze bilo kada, s time da je potrebno podmiriti skolarinu za mjesec u kojem se odustaje.


INFORMACIJE I KONTAKT:

Kreso Lusicic

Senior I AM University Representative
Senior I AM University Study Group Facilitator

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

www.iamuniversity.org
Tarot grupa- pocetni stupanj
Tarot grupa- pocetni stupanj
29.08.2010
Tarot objedinjuje elemente astrologije, numerologije, kabale i drugih misticih disciplina. Slikovitim prikazom tarot opisuje evoluciju svijesti svake osobe, a simbolikom arhetipova daje odgovor i savjet bilo da se radi o univerzalnim ili sasvim prakticnim zvotnim temama. Pridruzite se
se grupi za proucavanje izvornog tarota i pokrenite proces dubljeg razumijevanja svoje osobnosti i suodnosa sa ljudima koje susrecemo na svom zvotnom putovanju.
Radionice c se odrzavati kroz osam tjedana u terminu cetvrtak 17:-30 - 20 sati.
Cijena seminara iznosi 900 kn i mouce je placanje u dva obroka.
Prijave i informacije na tel: 091/535 86 94 ili e-mail: holistika@net.hr
Holisticki studio body, mind & spirit
Zagreb, Sredisce - Stonska 1f (pored muzeja suvremene umjetnosti)
Ukoliko ste zainteresirani za individalne astro-tarot konzultacije svoj termin mozete rezervirati na gore navedene kontakte. Cijena individualnih konzultacija iznosi 300 kn, a astrolosku i numerolosku analizu glavnih parametara natalne karte i tarot citanje.
1. medunarodni sajam alternative, zdravog zivota i granicnih podrucja znanosti MYSTIC
1. medunarodni sajam alternative, zdravog zivota i granicnih podrucja znanosti MYSTIC
06.09.2010
MYSTIC
1. MEDUNARODNI SAJAM ALTERNATIVE, ZDRAVOG ZIVOTA I GRANICNIH PODRUCJA ZNANOSTI
22.-26. rujna 2010.

Po prvi puta na Zagrebackom velesajmu u prime sajamskom terminu Jesenskog medunarodnog zagrebackog velesajma najsiroj domacoj i stranoj javnosti predstavljamo neiscrpne mogucnosti alternativnih metoda i rjesenja za zdravo zivljenje u suglasju s prirodom.
Zajedno s nasim partnerima Udruzenjem za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED, Ustanovom Makronova te Otvorenom televizijom okupljamo domace i strane predstavnike sljedecih podrucja: alternativna medicina i terapije: prirodne, energetske, duhovne; zdrava hrana, makrobiotika, alternativni uzgoj hrane; ljekovito bilje, pripravci i preparati od ljekovitog bilja; ezoterija; parapsiholoski fenomeni; strucna udruzenja i literatura.
Pored vrhunskog strucno-edukativnog programa s renomiranim predavacima u zasebnoj dvorani u paviljonu, istovremeno na centralnoj pozornici-trgu pripremamo mnogobrojna predavanja i prezentacije, zajednicka vjezbanja yoge, relaksaciju smijehom, demonstraciju efikasne tehnike disanja, koncert duhovne glazbe Art of living banda, nagradni kviz za posjetitelje i dr.
Posjetitelji ce upoznati razne terapijske metode i dobiti korisne savjete kako poboljsati zdravlje, isprobati zdravu hranu, posjetiti radionice kuhanja i radionice o prirodnim dodacima prehrani, radionice aromaterapije, upoznati se s prirodnom kozmetikom uz promotivne tretmane i promotivna sminkanja, isprobati shiatsu tretmane Medunarodne shiatsu skole Hrvatska, nabaviti strucnu literaturu po promotivnim cijenama, preparate od ljekovitog bilja i jos mnogo toga.

Edukacija i strucni program:

22.9.2010., srijeda
12.00 sati mr. Ljubica Kos Rosandic: "Refleksoterapija"
14.00 sati Klarisa J. Horvath: "Mirisna ljekarna"
15.00 sati Rajko Pavic: "Spirulina"
16.00 sati Tanja Rutonic - Makronova, "Akupresura - moc dodira"
17.00 sati Jadranka Boban Pejic - Makronova "Makrobiotika - 10 razloga za novi zivot"


23.9.2010., cetvrtak
11.00 sati Anita Bockor, Zlata Nanic i Damir Rosipa - Biovega - "Eko tribina: Istina i zablude o ekoproizvodima"
13.00 sati Tomica Scavina - Planetopija: "Unutarnji kompas - Prepoznajte svoj smjer", predstavljanje knjige izdavacke kuce Planetopija
14.00 sati Goran Karna - "Theta iscjeljivanje"
15.00 sati doc. dr. sc. Bruno Novak, Agronomski fakultet "Batat, Stevia, Jam i Ciklantera pendata - nove kulture u Hrvatskoj"
16.00 sati prof. dr. sc. Damir Zubcic, Veterinarski fakultet: "Holisticka veterinarska medicina"
16.30 sati Slavica Kraljevic: "Skola klasicne i francuske homeopatije"; "Skola akupunkture, akupresure i elektroakupunkture"
17.00 sati Vlado Tomljenovic: "Atlasprofilax metoda"
18.00 sati Zlatko Pejic - Makronova: "Sto nas iscjeljuje?"


24.9.2010., petak
11.00 sati Matilda Ivanis Knez - Biovega: "Suptilna snaga etericnih ulja"
12.00 sati Luka Korkut: "Ki 9 zvijezda - razumijevanje vremena drevnih civilizacija"
13.00 sati Ana Milicic Horvat - Planetopija: "Otpusti proslost i zivi - oslobodite se tereta obitelji, odnosa i posla"
14.00 sati Zlatko Pejic - Makronova: "5 Transformacija zivotne energije"
15.00 sati Zlatko Pejic - Makronova: "Umijece disanja i zdravlje"
16.00 sati mr. Drago Plecko: "Efikasnost vorteks antena u manipulaciji suptilnom energijom i utjecaj na ljudski organizam"
"Visokoativni, tekuci betaglukan"
18.00 sati Vedran Korunic: "Utjecaj paralelnih dimenzija na covjeka"
"Najava 8. hrvatskog kongresa o suradnji klasicne i nekonvencionalne medicine, 22. i 23. 10. 2010."


25.9.2010., subota
10.00 sati Tanja Rutonic - Makronova: "Iscjeljujuca moc shiatsua"
11.00 sati Jadranka Boban Pejic - Makronova: "10 koraka za cjelovito zdravlje zene"
12.00 sati Jadranka Boban Pejic i Zlatko Pejic - Planetopija: "Hrana za zivot 1: Uvod u makrobioticku prehranu"
13.00 sati Zlatko Pejic - "Seksualnost, vitalnost i zadovoljstvo"
POPODNE NA RUBU ZNANOSTI - uzivo s Kresimirom Misakom
14.30 - 16.30 sati

HRVATI NA RUBU ZNANOSTI

* Stjepan Gjurinek: "Piktogrami na usjevima i ledu te svjetlosni krugovi na proceljima"
* Branko Hirsl: "Izvanzemaljske letjelice s naglaskom na Ezekielov izvjestaj"
* Davor Jadrijevic: "Nikola Tesla i bezicni prijenos energije uz demonstraciju uzivo"

17.00 sati Svemir Vranko i Kresimir Oreski: "Svemir, zvuk, vibracija, uz glazbenu interpretaciju
19.00 sati Semir Osmanagic: "Bosanske piramide"


26.9.2010., nedjelja
10.00 sati Elen Krznar - Biovega: "Ljekovite gljive: maitake, cordiceps i reishi"
11.00 sati Sanja Novko - Makronova: "Do In - drevne vjezbe za savrsen sklad duha i tijela
12.00 sati Tanja Rutonic, Sanja Novko i Marin Kovacevic - program Medunarodne shiatsu skole Hrvatska - Makronova: "Kako postati shiatsu prakticar"
13.00 sati Zlatko Pejic - Makronova: "Samopouzdanje i opstojnost ili kako prezivjeti kolaps civilizacije"
14.30 sati Crotalo Sesamo, instruktor i voditelj Sveucilista Olami Damanhur: "Hram naroda - novi projekt federacije Damanhur"; "Koncert biljaka iz Damanhura"; "Razmisljanja i poruke o 2012."; "Nova Damanhurska skola meditacije i misterija u Zagrebu"
RADIONICE OSTVARIVANJA ZELJA - ZAGREB I RIJEKA
RADIONICE OSTVARIVANJA ZELJA - ZAGREB I RIJEKA
07.09.2010
Krece jesenski ciklus radionica ostvarivanja zelja!
Radionice se odvijaju jednom tjedno, 10 tjedana za redom, prema programu "Your Heart's Desire" Sonie Choquette.

VODITELJICA: Sanja Plavljanic-Sirola

Evo sto kazu polaznici RADIONICA OSTVARIVANJA ZELJA:

..Ispunila mi se najveca zelja - srela sam svoju srodnu dusu.. ispalo je da je prvi dan rekao da je prizeljkivao citav svoj zivot nekog kao sto sam ja..

..Ostvarila mi se moja ZIVOTNA ZELJA, nesto sto zelim otkad znam za sebe. Nasla sam posao u inozemstvu, u zemlji o kojoj sam mastala i odlazim u travnju… Prvi puta osjecam strast za zivotom, obozavam sebe i znam da me ceka jos puuuno predivnih stvari i iskustava. I svakim svojim dahom osjecam Zahvalnost..

..Hvala vam sto organizirate predivne radionice koje ljudima doslovno mjenjaju zivote..

..S odusevljenjem mogu reci da da mi se druga i treca zelja vec ostvaruju (i to dosta brzim tempom), a za prvu znam i osjecam da ce se ostvariti do kraja iduce godine (malo je kompleksnija)..

..Pohadjala sam vjerno radionicu i uredno sam pratila dobro koncipiran program. Odlicno je bilo promatrati nastale promjene u meni i oko mene iz tjedna u tjedan. Fokusirala sam se na svoju prvu zelju da uselim u vlastiti topli dom. I evo me..sjedim na udobnoj sjedecoj garnituri i tipkam svoje dojmove. Zelja mi se ispunila. I to za vrijeme trajanja radionice!..

..doista se dobije osjecaj ''Ja mogu'', potom ''Sve je moguce'' i onda ti to Svemir potvrdi. Tek kad sam to osvijestila i osjetila, sve se otvorilo, krenulo i pocelo ostvarivati. YES!!!

…Podsjetila sam se na stara znanja i naucila nova, upoznala divne ljude i uzivala u svakom ponedjeljku…Hvala od srca! Moja se zelja ispunila!

NEKA SLIJEDECA ISPUNJENA ZELJA BUDE VASA!

ZAGREB-RADIONICA PONEDJELJKOM ILI UTORKOM
POCETAK RADIONICE: 27.09.2010. (radionica ponedjeljkom) ili
28.09.2010. (radionica utorkom)
MJESTO ODRZAVANJA: Centar "SRETAN DAN", Kralja Zvonimira 20/II, Zagreb
VRIJEME ODRZAVANJA: 18 - 20:15 h, 10 ponedjeljaka (ili utoraka) za redom
CIJENA: 1.000 kn, plativo u 2 ili 3 rate. Za jednokratnu uplatu 10% popusta.
PRIJAVE: sretandan@inet.hr
Tel. 091/5355197 (Sanja)
092/2664250 (Goga)

RIJEKA-RADIONICA CETVRTKOM
POCETAK RADIONICE: 30.09.2010. (cetvrtak)
MJESTO ODRZAVANJA: O.S. Grivica, Setaliste XII Divizije 68, Rijeka
VRIJEME ODRZAVANJA: 18-20:15, 10 cetvrtaka za redom
CIJENA: 1.200 kn, plativo u 2 ili 3 rate. Za jednokratnu uplatu 10% popusta.

Informacije o radionicama: www.sretan-dan.hr
Hodanje po zeravici - Shivin hram
Hodanje po zeravici - Shivin hram
08.09.2010
Hodanje po zeravici - Shivin hram

U subotu 18.9.2010 u 16.00h pored Shivinog Hrama u Zlatar Bistrici organizira se druzenje uz vatru i hodanje po zeravici. Druzenje vodi Josip Scurec - Joza, dugogodisnji voditelj ovih druzenja i iskusni "hodac" po zeravici.

Prosloga mjeseca je zeravicu preslo trideset hodaca po zeravici - pridruzite im se i vi!

-Boravak uz vatru djeluje prociscavajuce na svim razinama
-Pridruzite nam se u obredu zajednickog paljenja vatre
-Spaljivanje mentalno-emocionalnog smeca kroz pisane poruke
-Dubinsko ciscenje aure i iscjeljivanje na svim razinama
-Plesovi u krugu oko vatre
-Hodanje po zeravici (po zelji)
-Organizator: Udruga "Kumaru" i Shiva yoga Univerzitet
-Cijena: besplatno, prikupljaju se dobrovoljne donacije za izgradnju Univerziteta i nabavu drva (uobicajeno 100kn po osobi)

Pozivamo vas da nam se pridruzite na druzenju uz vatru, hodanju po zeravici i rekreaciji u prekrasnom prirodnom ambijentu naseg centra u srcu Zagorja.

Druzenje uz vatru i hodanje po zeravici organizira se pored Sivinog Hrama kod Zlatar Bistrice, nedaleko od Marije Bistrice. Posjetite jedini Sivin Hram u Evropi smjesten u prekrasnoj prirodi. Ovdje se svakoga mjeseca vec tradicionalno godinama organizira hodanje po zeravici pred Puni mjesec, kada su energije Prirode najpovoljnije i imaju najjacu moc transformacije.

Druzenje je iscjeliteljskog karaktera jer vatra prociscava nase etericno tijelo a samim tim i nase fizicko tijelo. Na vatri se ceremonijalno spaljuju problemi kojih se zelimo rijesiti i covjek postaje odlucniji i spremniji za sva zivotna iskusenja.

Druzenje uz vatru zavrsava hodanjem po zeravici koje oznacava nasu spremnost da spalimo strahove i procisceni krenemo dalje. Prelaskom preko zeravice cistimo sve energetske kanale u tijelu i otvaramo ih za nesmetano kolanje energije.

U sklopu druzenja uz vatru odvija se priprema za hodanje po zeravici kojom se aktiviraju animalne cakre i smiruje um. Aktivirane animalne cakre i smiren um preduvjet su da bez posljedica predemo preko zeravice. Obzirom da se prelaskom preko zeravice spaljuju blokade koje nosimo u sebi, oni koji nisu to prije radili mogu ocekivati sitne opekotine na stopalima koje najcesce zacjeljuju vec slijedeci dan.

Za kvalitetno druzenje uz vatru potrebno je stvoriti homogenu grupu pa je vazno da svi prisutni sudjeluju u pripremi za hodanje po zeravici. Nakon toga oni koji nisu spremni preci preko zeravice mogu stati sa strane i promatrati.

Pjevanjem mocnih mantri "OM NAMAH SHIVAYA", "AUM" i plesanjem u krugu oko vatre um se topi i nestaje. U tom transcedentalnom stanju covjek postaje Jedno sa Vatrom i dolazi u doticaj sa dotad skrivenim Bozanskim u sebi, kome nista nije nemoguce…

Ponesite prostirku za sjedenje na otvorenom, olovku i papir i to je sve.

LOKACIJA: Zlatar Bistrica, ULICA LJUDEVITA GAJA b.b. Ulica Ljudevita Gaja je uska asfaltirana ulicica (ima i tablu sa natpisom), prva sa desne strane nakon jedinog semafora u Zlatar Bistrici, ako od semafora krenete prema Zlataru (na sjever). Po njoj treba voziti do Hrama oko 1000 metara. Makadamom treba voziti nakon zavrsetka asfalta jos 200 metara. Kada sidete na makadam, nakon stotinjak metara cete ugledati ogromnu kucu prije sume s desne strane; udaljena je par stotina metara od posljednje kuce u ulici, na padini okrenutoj na istok, ispred koje su polja. Ako dolazite vlakom, pjesice ima do Hrama oko 30 min (2 km) pa nazovite za prijevoz.

Sve informacije mozete dobiti na 01/2861-988 (Joza) ili na 098/9823-792.


ZAGREB, predavanje i program STABILNOST U IZAZOVNIM VREMENIMA, predavacica JAYANTI KIRPLANI
ZAGREB, predavanje i program STABILNOST U IZAZOVNIM VREMENIMA, predavacica JAYANTI KIRPLANI
10.09.2010
ZAGREB, predavanje i program STABILNOST U IZAZOVNIM VREMENIMA
predavacica: JAYANTI KIRPLANI, predsjednica Brahma Kumaris za Europu i Bliski istok
mjesto: Novinarski dom, Perkovceva 2, Zagreb
vrijeme: petak, 17. rujna u 19 sati (do 21 sat)
ulaz: slobodan
info i neobavezne prijave: bks_wsu@hotmail.com i 091-1770-550
web: www.meditacijabk.hoola.hr

O predavanju:
Osjecate li pritiske modernog zivota koji vas umaraju i iscrpljuju vasu energiju? Je li doista moguce ostati stabilnima cak i kad se suocavate s izazovnim trenucima i stresnim situacijama? Otkrijte kako ostati u miru i zadovoljstvu unatoc najraznovrsnijim nepovoljnim okolnostima. Predavanje ce vam omoguciti i posebne uvide u posebnost vremena u kojem zivimo - koje su individualne mogucnosti i odgovornosti svakog pojedinca kako bi se svijet pretvorio u bolje mjesto za zivot.

O predavacici:
Jayanti Kirplani je predsjednica Brahma Kumaris Svjetskog duhovnog univerziteta za Europu i Bliski istok s preko 40 godina iskustva u meditaciji i njenoj prakticnoj primjeni u svakodnevnom zivotu. Njeno duhovno iskustvo sazeto je u knjigama poput God's healing power, The Art of thinking, Power of wisdom, i na desetke tekstova. Snimila je niz meditacijskih komentara i materijala za duhovni studij. Njen blagi glas i duboki uvidi te duhovna rjesenja svakodnevnih problema dirnuli su srca tisuca ljudi diljem svijeta i potpomogli njihovoj unutarnjoj preobrazbi. Jayanti je predstavnica Brahma Kumarisa u UN-u i UNICEF-u, a na globalnoj razini predstavlja Svjetski duhovni univerzitet Brahma Kumaris u pitanjima ekologije, leadershipa i medjureligijskih dijaloga.

Jednominutne meditacije s Jayantinim komentarom mozete poslusati preko:

http://www.youtube.com/watch?v=eYwSydBgAq0&feature=related
KNJIGA - NAPREDNO THETA ISCJELJIVANJE
KNJIGA - NAPREDNO THETA ISCJELJIVANJE
13.09.2010
autorica: Vianna Stibal
meki uvez, sivano;
format 24 x 16,5 cm; 334 str.;
cijena 260,00 kn plus postarina

Knjiga Napredno Theta iscjeljivanje prati knjige Theta iscjeljivanje i Theta iscjeljivanje - Bolesti i poremecaji.

Napredno Theta iscjeljivanje ne sadrzava pocetnicke postupke koji su objasnjeni korak po korak u knjizi Theta iscjeljivanje. Nuzno je najprije razumjeti te postupke da biste se mogli u potpunosti sluziti ovom knjigom. Napredno Theta iscjeljivanje daje citatelju detaljnije upute za Rad na vjerovanjima i osjecajima kao i Kopanje, zatim pruza dodatni uvid u nivoe postojanja i nudi popis vjerovanja koja pomazu tjelesnom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom razvoju. Ovaj rukopis usredotocen je na iskustva proizasla iz tisuca tretmana tijekom Rada na vjerovanjima. Neka to znanje bude dar onim hrabrim dusama koje su se usudile povjerovati.

Knjigu mozete naruciti pouzecem na telefon 0912311221.

www.thetaway.com


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE