Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

I AM UNIVERSITY
I AM UNIVERSITY
01.07.2010
Internacionalna akademija cjelovitog osobnog razvoja

Poziv na upis

I AM University, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizaslih iz ezoterijskog znanja Bijele okultne znanosti, sluzi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluce ovladati fizicko-zemaljskim, psiholoskim i spiritualnim aspektom svog bica do razine istinskog Covjeka ili drugim rijecima receno, do razine cjelovitog Uzaslog Majstora (Uzasle Majstorice) - prosvijecenog i prosvijetljenog Bica koje u radosti i blistavilu, majstorski igra Igru zivota.


OSNOVNO O I AM UNIVERSITYJU:

I AM University je akademija cjelovitog spiritualno-psiholoskog, odnosno osobnog razvoja koji svoju prvu znacajniju kulminaciju dostize osobnim prosvjetljenjem i Uzasascem u multidimenzionalnu realnost istinskog Ja, te psiholoskom transcendencijom onoga sto se u skolama transpersonalne psihologije obicno naziva negativni ego ili nize ja, koje je zasnovano na podsvjesnim i svjesnim programima straha i stida, sto rezultira iskrivljenom percepcijom Zivota i generira dozivljaj odvojenosti od drugih bica i cijelog Postojanja.

I AM University zapocinje s radom uoci 2000. godine, a prije toga je poznato pod nazivom Melchizedek Synthesis Light Academy. Ovu obrazovnu instituciju osnovao je dr. Joshua David Stone, transpersonalni psiholog i pasionirani istrazivac poznatih, a i manje poznatih duhovnih praksi koje je u jednom trenutku svog rada uspio objediniti u jedinstven i cjeloviti model duhovnog razvoja neodvojivo isprepletenog s drevnim i modernim psiholoskim metodama sto u novije vrijeme nalaze svoj zivot u transpersonalnoj psihologiji, koja trenutno jedina od svih psiholoskih pravaca priznaje, ne samo deklarativno, postojanje visih, duhovnih aspekata covjeka, te kroz prakticno implementiranje svojih teorija i spoznaja ostvaruje izvrsne rezultate.

I AM University kroz svoja dva vida obrazovanja, dopisni i kroz ovlastene ogranke, osigurava obrazovni i trening program koji sigurnim i efikasnim metodama omogucava promjenu, odnosno podizanje vibracije cjelokupnog energetskog sustava, u zapadnoj ezoteriji nazvanog fizicko vozilo, sto u etapama dovodi do potpunog stapanja osobnosti s Visim i tzv. Bozanskim aspektom osobe. Potpuno stapanje ta tri aspekta u Jedno naziva se Prosvjetljenje i/ili Uzasasce.
Suprotno mnogim vjerovanjima, Prosvijetljeno i Uzaslo stanje u danasnje vrijeme moguce je ostvariti koristenjem efikasnih alata, uz odgovarajuci angazman i nesto hrabrosti, u zacudujuce kratkom periodu - unutar jedne do maksimalno pet godina. No, tu nije kraj price. Za punu aktualizaciju tog stanja nuzno je promijeniti podsvjesne i svjesne programe zasnovane na strahu, stidu i odvojenosti od Postojanja - negativni ego, kako bi se priroda onoga sto svaka osoba istinski Je u svom Bozanskom aspektu mogla manifestirati u punom sjaju. Transcendencija negativnog ega nije spiritualni, vec psiholoski poduhvat. Iz tog razloga u I AM Universityu, kroz edukaciju i trening, polazemo punu paznju simultanom spiritualnom i psiholoskom razvoju, odnosno cjelovitom osobnom razvoju.

Svaka osoba ima svoju predodzbu o tome kako je to biti Prosvijetljen, Uzaci, samoostvariti ili samospoznati sebe kao Bozansko Bice. Pokusaj da se samo promisljanjem dode do tih odgovora uvelike slici naporu osobe koja si pokusava predociti oblik, boju, miris i okus banane, a da bananu nikada nije vidjela, pa cak ni nacrtanu.
Razlog zbog kojeg o ovome pisem je taj sto o Prosvjetljenju i Uzasascu prevladavaju mnoga kriva vjerovanja koja cesto prelaze granice fantazija i u konacnici rezultiraju strahom od istog; strahom koji se prije ili poslije manifestira sto neke ljude odvraca od ideje da se razviju do svog punog potencijala, a one koji su na Putu koci ili im prekida daljnji razvoj do trenutka dok ga ne savladaju. Taj strah nije uvijek na svjesnom nivou i cesto se manifestira upakiran u tisucu i jedan izgovor kojim se odgada ili prekida razvojni proces.

Prosvjetljenje, odnosno Uzasasce ne uzrokuje gubitak individualnog identiteta. Dakle, to nije rastakanje osobnosti i individualiziranog izraza sebstva. Stovise, osjecaj identiteta se prosiruje i nadograduje do potpunog poistovjecenja s najvisim aspektom osobe - Bozanskim Ja, koje je u nekim ezotericnim skolama nazvano Monada, a u drugim mocna Ja Jesam Prisutnost. Uz to, kroz etape transcendencije negativnog ega sve vise se pojavljuje stanje Jedinstva i duboke povezanosti sa Svime Sto Postoji; i to se ponajprije manifestira kroz Znanje i duboki osjecaj da je tuda dobrobit vlastita dobrobit, odnosno da je dobrobit bilo kojeg bica zapravo dobrobit svih, dobrobit Cjeline. Strahovi se smanjuju, pa blijede i nestaju. Ostaci strahova koji suptilno ili manje suptilno egzistiraju do potpune transcedencije vise ne dominiraju zivotom Uzasle osobe, tako da se zapravo pocinje istinski slobodno i radosno zivjeti. Uzasasce, cak i dok nije cjelovito u smislu potpune transcendencije negativnog ega, predstavlja pocetak ispunjenog Zivota, jer osoba, iako Uzasla, moze nastaviti svoju zemaljsku egzistenciju: imati prijatelje, biti u romanticnom odnosu, braku, imati djecu, uzivati u seksu i okusima hrane, raditi, ici u kino, baviti se sportom, zabavljati se...
Sve je naizgled isto, ali nista isto nije, jer sada Uzasla osoba gleda kroz jednu siru i od strahova procisceniju psiholosku prizmu, ima vise energije, nosi vise Svjetla... Zivot, mozda po prvi puta, dobiva neopisivu lakocu koja ne blijedi - Zivot postaje radosna Igra.

Da, tu mogu biti prisutne i prosirene sposobnosti koje...

Za vise informacija kliknuti na sliku ili koristiti link: www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf ili pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> I AM University - Akademija cjelovitog...


OSNOVNE INFORMACIJE VEZANE UZ NASTAVU:

Grupa krece s radom kada se prijavi dovoljan broj ozbiljno zainteresiranih za program

Susreti se odrzavaju jednom tjedno (za novu grupu ce to biti najvjerojatnije cetvrtkom), u vecernjim satima, od 18:30 do 21:30 h, u djecjem vrticu 'Potocnica' (Ulica grada Vukovara 18)

Toleriram razumno/povremeno izostajanje

Skolska godina traje 10 mjeseci

Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu

Obrazovanje traje tri do cetiri godine


CIJENA:

Skolarina se placa mjesecno, a ne godisnje.

Iznos mjesecne skolarine: 500 kn.

Bez obzira na eventualne izostanke placa se puna cijena mjesecne skolarine.

Odustati se moze bilo kada, s time da je potrebno podmiriti skolarinu za mjesec u kojem se odustaje.


INFORMACIJE I KONTAKT:

Kreso Lusicic

Senior I AM University Representative
Senior I AM University Study Group Facilitator

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

www.iamuniversity.org
1. medunarodni sajam alternative, zdravog zivota i granicnih podrucja znanosti MYSTIC
1. medunarodni sajam alternative, zdravog zivota i granicnih podrucja znanosti MYSTIC
22.07.2010
Na Zagrebackom velesajmu u terminu Jesenskog medunarodnog zagrebackog velesajma, od 22.-26.9.2010., najsiroj domacoj i stranoj javnosti bit ce predstavljen 1. medunarodni sajam alternative, zdravog zivota i granicnih podrucja znanosti MYSTIC.
Neiscrpne mogucnosti alternativnih metoda i rjesenja za zdravo zivljenje u suglasju s prirodom unaprjeduju kvalitetu i nacin zivota u odnosu na ustaljene konvencionalne okvire te predstavljaju ucinkovit i dugorocan modus rjesavanja zdravstvenih i drugih problema.
Stoga Zagrebacki velesajam, uz partnerstvo Udruzenja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED, Ustanovu Makronova te Otvorenu televiziju, intenzivno priprema novi projekt sa svrhom prevladavanja predrasuda i sirenja primjene prirodnih alternativnih rjesenja u svakodnevnom zivotu.

MYSTIC okuplja predstavnike sljedecih podrucja: alternativna medicina i terapije: prirodne, energetske, duhovne; zdrava hrana, makrobiotika, alternativni uzgoj hrane; ljekovito bilje, pripravci i preparati od ljekovitog bilja; ezoterija; parapsiholoski fenomeni; strucna udruzenja i literatura.

Tijekom svih sajamskih dana izlozbeni segment sajma pratit ce visoko kvalitetan strucno-edukativni program iz kojeg izdvajamo Makronovine otvorene dane kao najbolju edukaciju u podrucju prirodnih stilova zivljenja: prirodna prehrana, radionice kuhanja, makrobiotika, osobna ekologija, odrzivi zivotni stil, bodywork, yoga, shiatsu tretmani, vjezbe za kraljeznicu, predavanja vrhunskih predavaca… Isticemo i predavanje mr. Drage Plecka o efikasnosti vorteks antena u manipulaciji "suptilnom energijom" i njihova
utjecaja na ljudski organizam te o visokoativnom, tekucem betaglukanu. Vedran Korunic, predsjednik Huped-a predavat ce o pozitivnom i negativnom djelovanju paralelnih dimenzija na ljude, Vlado Tomljenovic o Atlasprofilax metodi, Goran Karna o Theta iscjeljivanju, doc. dr. sc. Bruno Novak s Agronomskog fakulteta Zagreb o ljekovitosti biljaka stevije i jam te mr. Ljubica Kos Rosandic o refleksoterapiji i Bachovim cvjetnim kapima.

Subotnje popodne rezervirano je za rubna podrucja znanosti. Posebno isticemo predavanje Semira Osmanagica otkrivaca bosanskih piramida, razgovor sa Stjepanom Gjurinekom o piktogramima u usjevima, na ledu kao i o svjetlosnim krugovima na urbanim proceljima, Brankom Hirslom o interpretaciji nekih biblijskih pojava kao izvanzemaljske letjelice s naglaskom na Ezekielov izvjestaj, Davorom Jadrijevicem o Nikoli Tesli i bezicnom prijenosu energije uz demonstraciju uzivo. Svemir Vranko i Kresimir Oreski razgovarat ce o zvuku, vibraciji i svim mogucnostima koristenja zvuka uz izravnu glazbenu interpretaciju.
Pored strucno-edukativnog programa u zasebnoj dvorani u paviljonu, istovremeno na centralnoj pozornici-trgu pripremamo mnogobrojne prezentacije, zajednicka vjezbanja yoge, relaksaciju smijehom, demonstraciju efikasne tehnike disanja, koncert duhovne glazbe Art of living banda i dr.

Posjetitelji ce upoznati razne terapijske metode i dobiti korisne savjete kako poboljsati zdravlje, isprobati zdravu hranu, posjetiti radionice kuhanja i radionice o prirodnim dodacima prehrani, radionice aromaterapije, upoznati se s prirodnom kozmetikom uz promotivne tretmane i promotivna sminkanja, isprobati shiatsu tretmane Medunarodne shiatsu skole Hrvatska, isprobati preparate od ljekovitog bilja, nabaviti strucnu literaturu po promotivnim cijenama i jos mnogo toga.

Informacije i prijave: www.zv.hr/mystic, e-mail: mystic@zv.hr, tel: +385 1 6503-431, 6503-357

Partneri sajma: HUPED, MAKRONOVA, OTV


RASPORED STRUCNO-EDUKATIVNOG PROGRAMA

PAVILJON 6, DVORANA

SRIJEDA 22.09.2010

12,00 - 13,00 "Refleksoterapija" - mr. Ljubica Kos Rosandic

MAKRONOVINI OTVORENI DANI - otvorenje

16:00 - 17:00 "Akupresura - moc dodira" - Tanja Rutonic, predavanje

17:00 - 18:00 "Makrobiotika - 10 razloga za novi zivot"-Jadranka Boban Pejic, predavanje


CETVRTAK 23.09.2010

MAKRONOVINI OTVORENI DANI

11:00 - 12:30 Eko tribina: "Istina i zablude o ekoproizvodima" - Anita Bockor, Zlata Nanic i Damir Rosipal

13:00 - 14:00 "Unutarnji kompas - Prepoznajte svoj smjer" - Tomica Scavina, predstavljanje knjige izdavacke kuce Planetopija

14,00 - 15,30 "Theta iscjeljivanje" - Goran Karna

15,30 - 17,00 "Batat, stevia i jam - nove kulture u Hrvatskoj" - doc.dr.sc. Bruno Novak, Agronomski fakultet

17,00 - 18,00 "Atlasprofilax metoda" - Vlado Tomljenovic

MAKRONOVINI OTVORENI DANI

18:00 - 19:00 "Sto nas iscjeljuje?" - Zlatko Pejic, predavanje


PETAK 24.09.2010.

MAKRONOVINI OTVORENI DANI

11:00 - 12:00 " Suptilna snaga etericnih ulja" - Matilda Ivanis Knez, predavanje

12:00 - 13:00 " Ki 9 zvijezda - razumijevanje vremena drevnih civilizacija" - Luka Korkut, predavanje

13:00 - 14:00 "Otpusti proslost i zivi - Oslobodite se tereta obitelji, odnosa i posla" - predstavljanje knjige, izdavacka kuca Planetopija

14:00 - 15:00 "5 Transformacija zivotne energije" - Zlatko Pejic, predavanje

15:00 - 16:00 "Umijece disanja i zdravlje" - Zlatko Pejic, predavanje

16,00 - 18,00 "Efikasnost vorteks antena u manipulaciji suptilnom energijom i utjecaj na ljudski organizam"
"Visokoativni, tekuci betaglukan" - mr. Drago Plecko

18,00 - 19,00 "Utjecaj paralelnih dimenzija na covjeka" - Vedran Korunic


SUBOTA 25.09.2010.

MAKRONOVINI OTVORENI DANI

10:00 - 11:00 "Iscjeljujuca moc shiatsua" - Tanja Rutonic, predavanje

11:00 - 12:00 " 10 koraka za cjelovito zdravlje zene" -Jadranka Boban Pejic, predavanje

12:00 - 13:00 "Hrana za zivot 1: Uvod u makrobioticku prehranu" -Jadranka Boban Pejic i Zlatko Pejic, promocija knjige izdavacke kuce Planetopija

13:00 - 14:00 "Seksualnost, vitalnost i zadovoljstvo" - Zlatko Pejic, predavanje

14,00 - 21,00 POPODNE NA RUBU ZNANOSTI - uzivo s Kresimirom Misakom

14,30 - 16,30 HRVATI NA RUBU ZNANOSTI

Stjepan Gjurinek - razgovor o piktogramima u usjevima, na ledu i svjetlosnim krugovima na urbanim proceljima
Branko Hirsl - interpretacija nekih biblijskih pojava: izvanzemaljske letjelice s naglaskom na Ezekielov izvjestaj
Davor Jadrijevic - Nikola Tesla i bezicni prijenos energije uz demonstraciju bezicnoga prijenosa energije uzivo

17,00 - 18,30 SVEMIR, ZVUK, VIBRACIJA
Svemir Vranko i Kresimir Oreski - razgovor o zvuku, vibraciji i svim mogucnostima koristenja zvuka uz glazbenu interpretaciju

19,00 - 21,00 "Bosanske piramide" - Semir Osmanagic


NEDJELJA 26.09.2010.

MAKRONOVINI OTVORENI DANI

10:00 - 11:00 "Ljekovite gljive: maitake, cordiceps i reishi" - Elen Krznar, predavanje

11:00 - 12:00 "Do In - drevne vjezbe za savrsen sklad tijela i duha" - Sanja Novko, predavanje

12:00 - 13:00 " Kako postati shiatsu prakticar" - prezentacija programa Medunarodne shiatsu skole Hrvatska - Tanja Rutonic, Sanja Novko i Marin Kovacevic

13:00 - 14:00 " Samopouzdanje i opstojnost ili kako prezivjeti kolaps civilizacije - Zlatko Pejic, predavanje
Silverex - zdravi proizvodi nanotehnologije od 99,99 % cistog srebra
Silverex - zdravi proizvodi nanotehnologije od 99,99 % cistog srebra
05.07.2010
Snaga svih Silverex proizvoda je u vrhunskom spoju proslosti i sadasnjosti kojeg su ostvarili znanstvenici suvremenog doba.
Upotreba srebra u preventivnom i estetskom smislu seze u Stari vijek. Jos tada srebro je dokazano predstavljalo jedan od najsigurnijih nacina obrane od infekcija i tezih zaraznih bolesti.

Danasnji patentirani Silverex proizvodi nastaju pod direktnim utjecajem davne povijesti. Zahvaljujuci visokoj tehnologiji, srebro se vraca u modu i u kratkom roku postaje moderni melem.

Silverex sprej kao spoj starog i novog koristi modernu nanotehnologiju srebrne mrezaste pjene koja generira ione srebra, nudeci zastitu od zaraze, njeznu i blagu kozu i veliki poticaj imunitetu. Srebrni ioni ovdje su prirodni antibiotici u borbi protiv raznih nezeljenih mikroorganizama koji cesto nastanjuju i zagaduju povrsinu koze. Kao takvo, srebro se danas svijetom siri velikom brzinom, vracajuci se na velika vrata nakon stotina godina zanemarivanja. Silverex je dokaz kako srebro nije samo ukras.

Znanstvenici su na podrucju nanotehnologije uspjeli ono sto nitko drugi nije-stvoriti proizvode, kojima je temelj 99,99 postotno cisto, ionsko srebro. Sa Silverex sprejem, kao njihovim prvijencem, otvaramo srebrnu galeriju Silverex proizvoda.

Silverex sprej jedinstven je iz vise razloga. Navest cemo najvazniji: sprej tijekom koristenja pruza gotovo neogranicenu opskrbu srebrom na mjestima koja njime tretirate. Njegova ionizirana voda predstavlja pravi antibakterijski udar na citavu armiju klica koje nam svakodnevno zele narusiti zdravlje i ljepotu. Naravno, sprej je istovremeno antiseptik i antioksidans.

PROIZVODI:

1. SPREJ
2. TUS RUCICA
3. SAPUN

NARUDZBE:

WEB SHOP
www.indigo-svijet.hr/proizvodi/silverex/

E-MAIL
indigo-svijet@indigo-svijet.hr

TEL (01) 36 35 451

MOBITEL 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h


Za vise informacija o proizvodima posjetite www.indigo-svijet.hr/proizvodi/silverex/

Ljubavne kartice - dozivi ljubav svog zivota
Ljubavne kartice - dozivi ljubav svog zivota
28.05.2010
Prava ljubav, kao i sveti odnos, stvarni su i lijepi poput poljskog cvijeta, jednostavni u svojoj pojavi i istini. Mnogi su koji prolaze putem, a ne primjecuju okolinu koja ih okruzuje. Poljski cvijet im ne privlaci paznju, on se ne uklapa u njihovu stvarnost.

Na pitanja ljubavi takvi ljudi najcesce odmahuju rukom uz smionu izjavu: Ljubav? To ne postoji! To je za sanjare.

Ako si jedan od takvih, ja te izazivam.

Ako si slican meni, ja te podsjecam.

Pozivam te na ovo posebno putovanje.

Namjera ovih poruka je da potaknu promjenu tvoje vibracije na razinu kao da vec jest. Na toj razini ti postajes prava osoba, onakva kakvu i trazis za sebe u obliku partnera. Na toj razini ti si potpun, integriran i sukladno tome tvoja je vibracija uskladena za privlacenje i manifestiranje prave ljubavi. Ovdje nikakav trud vise nije potreban. Zakon privlacenja (slicno privlaci slicno) ucinit ce sve za tebe.

Iako su kartice prvenstveno namijenjene osobama koje trenutno nisu u odnosu i koje mu teze, vjerujem da mogu biti od velike pomoci i svim onim osobama koje svoj postojeci odnos zele unaprijediti, produbiti i podici na visu duhovnu razinu. Jednako tako, ove kartice sadrze jednostavne i vrlo ucinkovite alatke samorazvoja, kao i suptilnu, pozadinsku energiju koja moze biti od pomoci svim duhovnim tragateljima.

Ovaj set sadrzi kartice s porukama koje mozes nasumce izvlaciti, kao i knjizicu s detaljnim opisom svake teme. Neka te odredena poruka vodi kroz dan ili period zivota kroz koji trenutno prolazis. Pronadi svoj nacin koristenja, energetski se povezi s karticama kako bi ti davale odgovore. Zapamti, nisu kartice te koje ti uistinu odgovaraju, vec je to tvoja dusa koja se kroz kartice zrcali.

Prije svega, shvati ovo kao igru. Suptilna poruka kartica i jest ta da se prije svega treba opustiti i osloboditi straha. Sve ce doci i svega ce biti. Cvrsto vjerujem u to.

Sadrzaj pakiranja:
Knjizica 80 str. + 32 kartice

Autor: Daniel Postruzin

Cijena: 99 Kn

NARUDZBE:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/kartice/ljubavne-kartice/155/

E-MAIL
indigo-svijet@indigo-svijet.hr

TEL (01) 36 35 451

MOBITEL 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h

ORGONSKI UREDAJI
ORGONSKI UREDAJI
25.05.2010
ISKUSTVA KORISNIKA O UPOTREBI ORGONITA DILJEM SVIJETA:

- stiti od elektromagnetskog zracenja (kompjuteri, televizijski prijemnici, mobiteli, mikrovalne pecnice i sve elektronicke opreme), zracenja podzemnih

voda i svemirskog zracenja na nacin da podrzava i jaca vas imunoloski sistem te cisti, balansira i puni vase energetsko polje (auru) i energetske centre

(cakre).

- pomaze kod energetskog obnavljanja organizma sto je vrlo bitno kod oporavka nakon operacije, tretiranju kancerogenih i kronicnih bolesti

- "orgonizira" prostor u kojem boravite, stvara pozitivno ozracje

- omogucava mirnije snove i dublji odmor tijekom noci, smanjuje period spavanja

- emotivno smiruje , pomaze kod nadvladavanja depresije, tuge i strahova

- djeluje antistresno , omogucava smirenije i sretnije raspolozenje

- budi duhovnu svjesnost i ljubav prema sebi i bliznjima

- harmonizira meduljudske odnose

- pojacava psihicke i duhovne sposobnosti

- djeluje na emotivno/mentalnom uskladenju

- smanjuje hiperaktivnost kod djece

- pojacava djelovanje bilo kojeg kristala u blizini, cisti kristale

- pojacava produktivnost u radnom okruzenju

- potice kreativnost

- pozitivno djeluje na zivotinje i rast biljaka

- energizira vodu

- djeluje na sposobnost boljeg pamcenja i brzeg ucenja

- stiti od negativnih energija drugih ljudi

- stiti od negativnih utjecaja od strane astralnih (nefizickih) nivoa

- postavljeni u prirodi, stvaraju energetsku ravnotezu i ciste atmosferu


NAPOMENA:
Orgonski proizvodi proizvodaca INDIGO SVIJET d.o.o. sadrze prirodne gorske kristale, aluminijsku i bakrenu spenu, organsku smolu i plasticne ukrase i imaju iskljucivu antistresnu i ukrasnu namjenu. Predmeti nisu namijenjeni za iscjeljivanje i kao takvi nisu zamjena za lijecnicki tretman ili medicinski preparat. U slucaju moguce preosjetljivosti na organsku smolu ili bakar/aluminij, molimo izbjegavajte direktan kontakt predmeta s kozom.


PROIZVODI:
1. ORGON PIRAMIDA MINI 99 KN
2. ORGON PIRAMIDA MALA 249 KN
3. ORGON PIRAMIDA VELIKA 449 KN
4. ORGOM PODMETAC 149 KN
5. ORGON PRIVJESAK 79 KN
6. ORGON MEDALJON 129 KN
7. ORGON NARUKVICA DOUBLE 119 KN
8. ORGON NARUKVICA DELUXE 149 KN
9. ORGON PLOCICE ZA MOBITEL 49 KN
10. ORGON OSOBNI 99 KN

DOWNLOAD BROSURE:
http://www.indigo-svijet.hr/orgon-brosura/

NARUDZBE:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/Orgonski-uredaji/

E-MAIL
indigo-svijet@indigo-svijet.hr

TEL (01) 36 35 451

MOBITEL 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h
"Grounding & healing" - ANEMONA BRAINWAVE CD
26.04.2010
ANEMONA: "GROUNDING & HEALING MUSIC"
POSEBNO PROGRAMIRANA BRAINWAVE GLAZBA ZA UZEMLJENJE I ISCJELJIVANJE

Anemona "Grounding & healing music" CD simbolizira krug povratka sebi i povezivanju s onim sto je bilo toliko blizu, a ipak smo morali preci veliko putovanje da bi to otkrili.
Od velicine Zemlje, nismo je vidjeli. Otkucaje vlastitog srca, iako toliko blizu, nismo culi.

Sasvim nenadano, rad na ovom, desetom po redu, brainwave CD naslovu, za mene se pretvorio u prekrasan dozivljaj SADASNJEG TRENUTKA i spajanja sa drevnim shamanskim ritualima i vibracijama koje nas povezuju sa Zemljom i nama samima. Iako svi znamo da je smisao zivljenja LJUBAV, dozivjeti tu ljubav iskustveno je nesto za cime ste, svjesno ili nesvjesno, tragali cijeli svoj zivot.

Ovaj Cd je moj poklon svima vama koji ste spremni za zavrsetak jednog dijela duhovnog putovanja. Samo putovanje ne zavrsava, ali ono sto je sigurno je to da od sada krece jednim posve novim pravcem.

Iako mi je kao autoru tesko pricati o vlastitoj glazbi ovaj put osjecam potrebu izraziti kako ovaj CD djeluje na mene.

Skladba "Shaman" asocira me na hodanje stazom svetosti i dobrote. U sebi sadrzi nesto vrlo ohrabrujuce. Prilikom i nakon slusanja osjecam opcenitu zivotnu podrsku, jednotu sa zivotom i ljudima oko mene. Iako se tako cesto cini, mi nismo usamljeni putnici. Ego se rastace u dozivljaju Istine. To je poruka Shamana ciji duh bdije nad nama.

Skladba "Gaia" asocira me na putovanje u centar Majke Zemlje, odnosno u centar vlastitog bica koji prebiva u srcu. Ucinak je vrlo umirujuci, misli i emocije smirene i uskladene. Osjecam se budan u tocki ovdje i sada, centriran sam u sebi. Izuzetna podrska u radu s tehnikama koje za cilj imaju dozivljaj prisutnosti i sadasnjosti (Eckhart Tolle, Michael Brown). Gaiu (Zemlju, Majku) osjecam kao zivu i kroz taj osjecaj i ja postajem u potpunosti ziv i stvaran, stopljen sa vlastitim Bicem.


Ostale dobrobiti koje sam nakon koristenja CD-a ubrzo otkrio su slijedece:

- antistresno djelovanje
- smanjenje i/ili potpuni prestanak glavobolje
- uzemljenje (balansiranje energije unutar tijela/kretanje energije po meridijanima, energetsko punjenje donjeg dijela aure)
- pojacan protok prane kroz tijelo
- otpustanje strahova (kroz snove)
- brzu materijalizaciju/manifestaciju zeljenih ciljeva (brzo, a ponekad i trenutno, manifestiranje ideja u konkretne oblike)
- visoku razinu opustenosti
- sinkronizaciju obje mozdane polutke sa mnogim popratnim ucincima ( npr. kreativno razmisljanje, jasnije sagledavanje stvari itd. )
- razumijevanje za okolinu i suosjecanje
- bolje raspolozenje
- prihvacanje stvarnosti, samog sebe i ljudi koji me okruzuju
- smanjenje pretjerane mentalne aktivnosti
- jacu i zdraviju povezanost s vlastitim tijelom i materijom kao takvom
- brzi ulazak u san

Kao i kod prijasnjih naslova i za ovaj ce ti CD biti potrebne slusalice kako bi ucinak vibracija na tebe bio potpun.

Koristena frekvencija : 7,82 Hz

Preporuceno vrijeme koristenja je 40 min./dnevno.
(Prema osjecaju ovo se vrijeme moze smanjiti ili produljiti, bez stetnih ucinaka.)

Autor: Daniel Postruzin

CD NARUDZBE (120 Kn):
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/

MP3 DOWNLOAD (49 Kn):
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/mp3-download/?page=2

Tel. (01) 36 35 451
mob. 091 25 30 687
pon-pet 9-16 h
Kartice - INDIGO ANDELI - poruke tebi, drago indigo dijete
Kartice - INDIGO ANDELI - poruke tebi, drago indigo dijete
14.05.2010
* Set ukljucuje 40 kartica s porukama i jedinstvenim grafikama

Format: 11x15 cm

Moje duhovno budenje, potaknuto teskom bolesti, zapocelo je 1994. godine. Teska fizicka i dusevna patnja kojoj sam bio izlozen stvorila je procjep u mojem bicu u koji sam, ne imajuci drugog puta osim gubitka vlastitog zivota, duboko zaronio. Razne duhovne tehnike, kontakti s osobama povisene svijesti i neprekidna potraga za smislom probudile su u meni pojacanu sposobnost osjecanja stvari. Toj sposobnosti dugujem sve sto danas jesam.

Vjerujem da ne bi bilo smisla ukoliko bih dozivljaje, uspone i padove na koje sam naisao za vrijeme svog duhovnog putovanja zadrzao iskljucivo za sebe. Postoji toliko toga sto ti zelim reci, pokazati i s tobom podijeliti. Ove kartice predstavljaju jedan mali dio toga. Nastale su kao spoj andeoskog saputanja i mog zivotnog iskustva. Ukoliko se prepoznajes u njima i ukoliko ti na bilo koji nacin pomazu, moje je srce ispunjeno, a misija obavljena.

Iako su andeli uvijek s nama, ponekad moramo prijeci dalek put kako bismo to spoznali. Tako je i mene put iz Zagreba u ljeto 2006. godine odveo u sume Schwarzwalda, u zivopisno mjestasce zvano Bad Antogast, ponad kojeg se u brdima smjestio asram svjetski priznatog duhovnog ucitelja Sri Sri Ravi Shankara. Boravak u uciteljevoj blizini, prekrasna priroda i meditacija priblizili su me Bogu i njegovim glasnicima, andelima.

Jednog prekrasnog suncanog poslijepodneva dok smo prijateljica i ja sjedili u gradskom kaficu, na nebu se odigrala neobicna predstava. Paznju mi je privukao jedan oblak, ciji me izraziti sjaj ponukao da ga snimim kamerom. Nakon nekoliko minuta, pregledavajuci slike maksimalnim uvecanjem, ostao sam zapanjen. Slike su jasno prikazivale andela u liku trudne zene s prekrasnim prozirnim krilima. Bio je to, vjerujem, moj susret sa Indigo andelom!

Trudnoca andela, slika netipicna za tradicionalni prikaz andela, ostavila je puno prostora za promisljanje. Vjerujem da je simbolika dvostrana - andeli poprimaju ljudsku kvalitetu (trudnoca), a ljudi poprimaju andeosku (krila). Osjecam da je ovo moguca najava inkarniranja veceg broja dusa iz andeoskih carstava, i s druge strane mogucnost ili, bolje receno, poziv da covjek dodirne nebeske sfere povisujuci svoju vibraciju (izgradi krila). Ovdje dolazimo do indigo djece, cije urodene duhovne sposobnosti (bliskost Bogu) i fizicke karakteristike (androginost svojstvena andelima) ukazuju na stvarnost ovog jedinstva. Covjek i andeo postaju jedno, duh prozima materiju, nebo i zemlja se spajaju.

Indigo fenomen za mene predstavlja skupni naziv koji simbolizira pojacan proces budenja i procvata svijesti na ovome planetu. Postoji mnogo osoba koje zbog svoje senzibilnosti, povisene percepcije i urodene duhovne ceznje predstavljaju vrijedan dio ovog procesa. Najcesci naziv za tu novu generaciju ljudi jest naziv indigo djeca, stoga ga i ja koristim u nazivu ovih kartica.

Indigo djeca predstavljaju pionire Novog doba koji svojim prisustvom i razvijanjem potencijala povisuju frekvenciju planeta te utiru put drugim ljudima koji se, potaknuti njihovim primjerom, temeljito mijenjaju, otvaraju za visu istinu i pridruzuju ovom valu pozitivne promjene.

Zapamti, biti indigo nije ekskluzivnost, sekta ili religija, vec iskreni poziv svima da se pridruze radosnom plesu koji ce odbaciti povoje zaborava i otkriti nasu pravu bozansku prirodu. Misli indigo, osjecaj indigo, rasiri svoja krila i sudjeluj u duhovnoj obnovi planeta!

Moja preporuka je da kartice koristis intuitivno - uz pomoc njih mozes dobiti odgovor na neko konkretno pitanje, a ponekad ce te tema kartice koju ces nasumce izvuci pratiti cijeli dan ili period zivota kroz koji trenutno prolazis. Dok jedne kartice nose izravnu poruku, druge ti ostavljaju prostor za kontemplaciju i promisljanje.

S ljubavlju,
Daniel Postruzin
Indigo svijet


Puna cijena: 129 Kn
Cijena s popustom: 96,75 Kn

Narudzbe:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/kartice/indigo-eli-poruke-tebi-drago-indigo-dijete/71/

MOB. 091 25 30 687 (9-16 h)

E-mail: indigo-svijet@indigo-svijet.hr


BESPLATNO IZVUCI KARTICU NA NASIM WEB STRANICAMA:

http://www.indigo-svijet.hr/izvuci-karticu/
Anemona Chakra music 8 CD SET
Anemona Chakra music 8 CD SET
25.07.2010
CAKRE I ZVUK

Muzikoterapija se definira kao medicinsko-psiholoski nacin lijecenja bolesti pomocu glazbe. I dalje se sustavno istrazuje, svakim danom daje nove rezultate koji govore o njenoj uspjesnosti.

Vibracije zvuka djeluju na sve procese u mozgu i time direktno utjecu na kognitivne (saznajne), emocionalne i tjelesne funkcije, sto glazbu svrstava u djelotvorno terapijsko sredstvo. Naucna istrazivanja su dokazala da zvuk utjece na stanice i organe, a samim tim djeluje na stanje svijesti, harmonizaciju lijeve i desne strane mozga, krvni tlak, cirkulaciju, disanje i druge procese koji se odvijaju u tijelu.

Bit lijecenja zvukom je ponovno ugadanje instrumenata ljudskog bica, odnosno njegovih frekvencija koje su oslabljele ili postale neugodene. Izvorne frekvencije naseg bica budimo na fizickom nivou (od stanica do muskulature i organa), na suptilnim nivoima (transformacija negativne psihe) i na nivoima uzroka (utvrdivanje trajnih pozitivnih promjena u covjecjoj naravi).

Znanstvenik Hans Cousto je izracunao vibracijsku frekvenciju kretanja svakog planeta te dodao oktavni princip, cime je omogucio slusnu vibraciju svakog planeta kao ton. Posto je svaki covjek odraz makrokozmosa, ovi planetarni tonovi (frekvencije) usko su povezani sa tonovima (frekvencijama) samih cakri.

Anemona "Chakra music" CD-ovi ugodeni su upravo na tonove planeta naseg suncanog sistema. Prema nacelu rezonancije prilikom slusanja CD-ova desava se proces uskladivanja frekvencija cakri s frekvencijom zvuka, uslijed cega cakre poprimaju svoje izvorno i optimalno vibracijsko stanje. Svaki CD je posebno programiran za jednu od sedam glavnih cakri te sustavno i vrlo djelotvorno radi na njihovom probudenju, otvaranju i balansiranju.

Osim sto pojacava kvalitete odredene cakre, zvuk CD-ova transformira psihofizicke blokade prilikom cega se desava razbijanje blokova energije/svijesti t.j. ciscenje na razini cakre koju smo izlozili djelovanju zvuka. Ovaj proces potice se vec unutar 30 minuta slusanja, a moze se u svakodnevnici manifestirati na razne nacine (napetost, strahovi, ceste promjene raspolozenja), ali i cijeli niz ugodnih senzacija (pojacanje osobne snage, radost, osjecaj olaksanja itd.).

Puna cijena: 399 Kn
Cijena s ljetnim popustom: 279 Kn

NARUDZBE:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/anemona-chakra-music-8-cd-set/49/

E-MAIL
indigo-svijet@indigo-svijet.hr

TEL (01) 36 35 451

MOBITEL 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE