Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Thetahealing Osnovni DNK tecaj, Napredni DNK tecaj - u Zagrebu
Thetahealing Osnovni DNK tecaj, Napredni DNK tecaj - u Zagrebu
14.04.2010
Osnovni tecaj ce Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Ucit cete kako se misicno testirati, dobiti odgovore od vlastite podsvjesti, povezati se s energijom svega sto postoji (za nekoliko sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinacna i grupna, na daljinu), intuitivno ocitavati unutrasnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati ostecenja... Iskusiti cete prisjecanje buducnosti, kontaktirati andele cuvare, cistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duse koje ste izgubili, manifestirati sto zelite u svom zivotu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati cakre, pobuditi Kundalini.

Raspored odrzavanja Osnovnog DNK tecaja
OSNOVNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca
23.04. - 25.04.2010.
30.04. - 02.05.2010.
21.05. - 23.05.2010.
28.05. - 30.05.2010.
18.06. - 20.06.2010.
25.06. - 27.06.2010.
---
Cilj naprednog tecaja je potaknuti razvoj intuitivnih sposobnosti i snazno potaknuti vas duhovni razvoj.
Na tecaju cete ucvrstiti stecena i prosiriti znanja s Osnovnog tecaja. Saznat cete vise o nivoima postojanja i pravilima. Naucit cete kako svojim potrebama prilagoditi brzinu vremena. Kako se ocistiti od svega sto Vas ogranicava i sprecava u zivotu. Kako dobiti odgovore od predaka. Kako iscjeliti osobu u/od od fetalnog razdoblja. Iscjeliti dusu...
Naucit cete kako iscjeljivati zivotinje i biljke.
Saznat cete kako ocititi prostor u kojem zivite i boravite, i kako programirati Vase stvari..
Znat cete kako sami stvoriti zivot kakav zelite.
Za vrijeme i nakon tecaja u Vasem ce se mozgu stvoriti nove neuronske veze koje ce omoguciti mnoge tjelesne i mentalne promjene. U Vas ce direktno sa sedmog nivoa postojanja biti instalirano preko 900 programa, znanja, osjecaja i razumjevanja.

Raspored odrzavanja Naprednog DNK tecaja
NAPREDNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca
09.04. - 11.04.2010.
07.05. - 09.05.2010.
11.06. - 13.06.2010.
---

MANIFESTIRANJE I IZOBILJE - Zagreb, Tomislav Gunjaca
14.06. - 15.06.2010.

Vise o Theta tehnici na www.thetahr.com
Informacije i prijave za tecajeve: mail - thetatomislav@gmail.com , tel.: 095/ 8641309
Budenje ljubavi
Budenje ljubavi
12.04.2010
"budenje ljubavi - 14. - 16. svibnja" - www.veseljko.com

Budenje ljubavi

voditelj: Pasquale Lombardo (Prem Sambhavo)


-Ceznete za necim novim u svom zivotu?

-Osjecate da vam nesto ipak nedostaje?

-Trazite nesto sto moze napraviti pomak u vasem zivotu?Budenje ljubavi je jedinstvena, suptilna i snazna radionica koja ce vas pribliziti istinskom bicu, skrivenom iza uobicajenih slojeva kondicioniranja i identifikacije.


U zivotu, cesto se nademo potpuno ili djelomicno zatvoreni i u stanju povrede i obrane. To iskazujemo kao bol u srcu ili osjecamo tjeskobu, sram, izolaciju, nezdravu vezu, ljutnju, rezignaciju ili ovisnost.

Kroz radionicu koristimo iskreno otkrivanje samoga sebe u okruzenju ljubavi i podrske te posebnim vjezbama i tehnikama pomazemo da se spojite sa svojim istinskim bicem i njegovim kvalitetama. Kroz te vjezbe i tehnike susrest cete se sa svojom dubinom i oslobodit cete se slojeva identifikacija, misli, ideja, osuda, vjerovanja, uvjerenja i obrana koje su vas drzale u otudenju. Kad se to dogodi, otvara se srce i ljubav moze ponovno poteci. Osjecat cete se povezani sa sobom i drugima s vise jasnoce i razumijevanja. Doci cete u kontakt sa svojom ceznjom, za necim dubljim i smislenijim u svome zivotu te puno sposobniji da zivite spontano i strasno.

Ova je radionica na mnoge ljude djelovala intenzivno i oslobadajuce te su polaznici nakon nje dozivjeli znacajne promjene u zivotu.


Budenje ljubavi omogucuje:

- drugaciji pristup oslobadanja od ogranicavajucih sistema uvjerenja, pravila i ideologija

- detaljno razraden proces, napravljen na nacin da vam omoguci napredak
u vasem unutarnjem istrazivanju

-novi nacin ophodenja sa sobom i drugima

-prostor povjerenja gdje se mozes suociti sa svojim skrivenim dijelovima

-priliku da izlozite svoje najtamnije strahove

-iskustvo mira i tisine

-nove alate za osobni rast


Budenje ljubavi uvodna je radionica procesa osobnog razvoja Put ljubavi (www.pathoflove.net) ciji je sukus: transformirajuci sebe transformiras svijet.

Radionica je rezidencijalna i bit ce odrzana na engleskom jeziku s prijevodom na hrvatski jezik.

Mjesto odvijanja radionice je Ekolosko imanje BIO-ZRNO u mjestu Habijanovac pokraj Vrbovca (cca 30 minuta od Zagreba). "BIO ZRNO" je zelena oaza s prirodno uzgojenim biljkama, brizljivo i s ljubavlju pripremljenom hranom sto omogucuje vrhunsku bazu za radionicu i razvoj potencijala koji je u svima nama.


Pocetak radionice: 14. svibnja u 17.00 sati

Check in: 14. svibnja od 15.30 do 17.00 sati

Zavrsetak radionice: 16. svibnja u 22.00 sata

Cijena je 1450 kuna, sto ukljucuje radionicu, smjestaj i tri dnevna bio obroka!

Broj mjesta je ogranicen.

Vise informacija: 091/365 4416 ili 091/365 3335, info@veseljko.com

www.veseljko.com
NOVO! ANEMONA: "GROUNDING & HEALING MUSIC" CD
NOVO!  ANEMONA:
15.04.2010
ANEMONA: "GROUNDING & HEALING MUSIC"
POSEBNO PROGRAMIRANA BRAINWAVE GLAZBA ZA UZEMLJENJE I ISCJELJIVANJE

Anemona "Grounding & healing music" CD simbolizira krug povratka sebi i povezivanju s onim sto je bilo toliko blizu, a ipak smo morali preci veliko putovanje da bi to otkrili.
Od velicine Zemlje, nismo je vidjeli. Otkucaje vlastitog srca, iako toliko blizu, nismo culi.

Sasvim nenadano, rad na ovom, desetom po redu, brainwave CD naslovu, za mene se pretvorio u prekrasan dozivljaj SADASNJEG TRENUTKA i spajanja sa drevnim shamanskim ritualima i vibracijama koje nas povezuju sa Zemljom i nama samima. Iako svi znamo da je smisao zivljenja LJUBAV, dozivjeti tu ljubav iskustveno je nesto za cime ste, svjesno ili nesvjesno, tragali cijeli svoj zivot.

Ovaj Cd je moj poklon svima vama koji ste spremni za zavrsetak jednog dijela duhovnog putovanja. Samo putovanje ne zavrsava, ali ono sto je sigurno je to da od sada krece jednim posve novim pravcem.

Iako mi je kao autoru tesko pricati o vlastitoj glazbi ovaj put osjecam potrebu izraziti kako ovaj CD djeluje na mene.

Skladba "Shaman" asocira me na hodanje stazom svetosti i dobrote. U sebi sadrzi nesto vrlo ohrabrujuce. Prilikom i nakon slusanja osjecam opcenitu zivotnu podrsku, jednotu sa zivotom i ljudima oko mene. Iako se tako cesto cini, mi nismo usamljeni putnici. Ego se rastace u dozivljaju Istine. To je poruka Shamana ciji duh bdije nad nama.

Skladba "Gaia" asocira me na putovanje u centar Majke Zemlje, odnosno u centar vlastitog bica koji prebiva u srcu. Ucinak je vrlo umirujuci, misli i emocije smirene i uskladene. Osjecam se budan u tocki ovdje i sada, centriran sam u sebi. Izuzetna podrska u radu s tehnikama koje za cilj imaju dozivljaj prisutnosti i sadasnjosti (Eckhart Tolle, Michael Brown). Gaiu (Zemlju, Majku) osjecam kao zivu i kroz taj osjecaj i ja postajem u potpunosti ziv i stvaran, stopljen sa vlastitim Bicem.


Ostale dobrobiti koje sam nakon koristenja CD-a ubrzo otkrio su slijedece:

- antistresno djelovanje
- smanjenje i/ili potpuni prestanak glavobolje
- uzemljenje (balansiranje energije unutar tijela/kretanje energije po meridijanima, energetsko punjenje donjeg dijela aure)
- pojacan protok prane kroz tijelo
- otpustanje strahova (kroz snove)
- brzu materijalizaciju/manifestaciju zeljenih ciljeva (brzo, a ponekad i trenutno, manifestiranje ideja u konkretne oblike)
- visoku razinu opustenosti
- sinkronizaciju obje mozdane polutke sa mnogim popratnim ucincima ( npr. kreativno razmisljanje, jasnije sagledavanje stvari itd. )
- razumijevanje za okolinu i suosjecanje
- bolje raspolozenje
- prihvacanje stvarnosti, samog sebe i ljudi koji me okruzuju
- smanjenje pretjerane mentalne aktivnosti
- jacu i zdraviju povezanost s vlastitim tijelom i materijom kao takvom
- brzi ulazak u san

Kao i kod prijasnjih naslova i za ovaj ce ti CD biti potrebne slusalice kako bi ucinak vibracija na tebe bio potpun.

Koristena frekvencija : 7,82 Hz

Preporuceno vrijeme koristenja je 40 min./dnevno.
(Prema osjecaju ovo se vrijeme moze smanjiti ili produljiti, bez stetnih ucinaka.)

Autor: Daniel Postruzin

CD NARUDZBE (120 Kn):
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi...

MP3 DOWNLOAD (49 Kn):
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi...

Tel. (01) 36 35 451
mob. 091 25 30 687
pon-pet 9-16 h
8.-9.5.2010. Kvantni dodir - Quantum Touch Radionica energetskog iscjeljivanja
17.04.2010
FONTANA MLADOSTI

Zamislite da imate svoju fontanu mladosti koja vam je dostupna bas uvijek. Bolju od najbolje jacuzzi kade i najboljeg wellnessa .Takvu koja vas i izmasira i opusti - i kada uronite u nju, odmah se osjecate bolje, snaznije, zdravije, sretnije. Jos bolje, takva u koju mozete pozvati i svoje prijatelje da se i oni opuste i uzivaju. Svida vam se ova zamisao?
Iskustvo je neopisivo bolje - to je iskustvo energetskog iscjeljivanja.

Iscjeljivanje i vi mozete lakocom savladati i primjenjivati sa radoscu i zadovoljstvom pomocu Kvantnog dodira.

Kvantni dodir je sustav tehnika disanja i svjesnosti tijela kojima se postize snazan protok zivotne energije i kojima se aktivira iscjeljivanje na potpuno prirodan i harmonican nacin. Zivotna energija djeluje na mnogo razina istovremeno: na fizickoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini, donoseci osobi upravo ono sto joj je najpotrebnije, na najbolji nacin.

Aktiviranje prirodne inteligencije tijela

Snazan protok energije koji se pokrece kvantnim dodirom omogucava tijelu da se samo spontano postavlja u ispravan polozaj - optimalan za protok energije - vec za nekoliko minuta. Kosti same klize u ispravan polozaj bez primjene sile ili pritiska. To moze zvucati zapanjujuce - ali je vrlo lako i ugodno dozivjeti. Inteligencija tijela odreduje sto je, kako i u kojem opsegu potrebno. Takvo spontano strukturalno uskladivanje ne uzrokuje traume, a nastale promjene su vidljive i odrzavaju se trajnije.

Snazan protok energije koji se postize primjenom kvantnog dodira izuzetno dobro djeluje kod uklanjanja:
- kronicnih zdravstvenih problema
- iscrpljenosti i bolova u vrlo kratkom vremenu
- stresa i emocionalnih problema

Sto vas ocekuje na radionici energetskog iscjeljivanja Kvantnim dodirom?

Tijekom dva dana i 12 sati rada savladat cemo vjezbe disanja i svjesnosti tijela koje omogucavaju fokusiranje zivotne energije i pokrecu fantasticnu sposobnost iscjeljivanja.

Uciti cemo kako:
- pokrenuti, usmjeriti i pojacati protok energije
- postici spontano namjestanje posture u ispravan polozaj
- ukloniti bol i upale u rekordnom vremenu
- iscjeljivati emocije
- iscjeljivati na daljinu
- energetski rad s zvukovima
- iscjeljivati zivotinje i biljke
- programirati i energizirati vodu
- aktivirati fontanu mladosti - energetski rad s 12 cakri


Doista, fontana postoji. Potpuno je prirodna i dolazi kao dar s rodenjem. Pokrece se snaznim protokom zivotne energije i aktiviranjem, ciscenjem i balansiranjem 12 osnovnih cakri - to je vasa fontana mladosti. Prvih 7 cakri vam je sigurno vec dobro poznato, a gdje se nalaze ostale saznati cete na radionici Kvantnog dodira. Dobiti cete konkretno i nezamjenjivo iskustvo kvalitetnog protoka energije - u kojem mozete uzivati kad god pozelite.

Obucite udobnu odjecu, ponesite deblje pamucne carape, vodu i ili sok te nesto hrane. Radionica je ujedno i visesatno iscjeljivanje svih koji u njoj sudjeluju.

Za radionice je neophodna je prijava i rezervacija
na broj telefona: 098 176 66 03 ili e-mail: kvantnidodir@gmail.com

8.-9.5.2010. Radionica Kvantnog dodira od 9.30 do 17 sati, Centar za edukaciju Stipis, Badaliceva 26a, Zagreb

28.-30.5.2010. Radionica Kvantnog dodira u Groznjanu

Voditeljica: Jelena Korencic, Certificirana Quantum Touch instruktorica

Vise o Quantum Touch metodi doznajte na web stranicama: www.compat.org/kvantnidodir
MOCNI PROCES CISCENJA NEGATIVNIH IMPLANATA, UROKA, ETERICNIH PARAZITA, NEGATIVNIH ENTITETA I NEINKARNIRANIH DUHOVA, ODNOSNO SVEGA STO NIJE KRISTOVSKE PRIRODE
MOCNI PROCES CISCENJA NEGATIVNIH IMPLANATA, UROKA, ETERICNIH PARAZITA, NEGATIVNIH ENTITETA I NEINKARNIRANIH DUHOVA, ODNOSNO SVEGA STO NIJE KRISTOVSKE PRIRODE
19.04.2010
Sto su to negativni implanti?

Negativni implanti su etericni uredaji ili entiteti koji su ugradeni covjeku u jedno od njegovih tijela od strane tamnih ili mracnih sila u svrhu izvlacenja energije, te kontrole mentalnih i emocionalnih reakcija implantirane osobe.

Svi na ovoj planeti koji nisu u potpunosti ocistili svoje negativne implante ih imaju, a vecina osoba bila je implantirana u svojim proslim zivotima.

Negativnih implanata ljudi uglavnom nisu svjesni, jer sami negativni implanti prijece osobu da ih vidi i da vidi negativne implante u drugim ljudima; rijetko se osjete fizicki, osim u slucajevima kada uzrokuju kronicnu bol. Unatoc tomu sto su ˝nevidljivi˝ ostavljaju upecatljiv trag u zivotu implantirane osobe: uzimaju energiju; unose nemir u zivot; daju osjecaj osobi da je kontrolirana; na razne nacine, zbog toga sto mogu zatvoriti dijelove zivota, blokiraju napredak u ostvarenju materijalnih i/ili duhovnih ciljeva - npr., cesto ometaju afirmaciju osobe na sexualnom, romanticnom, poslovnom, samospoznajnom ili na nekom drugom podrucju zivota.

Postoji na tisuce vrsta negativnih implanata a ovaj proces omogucava njihovo potpuno uklanjanje.

Za vise informacija kliknuti na sliku ili pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> Ciscenje negativnih implanata... ili pomocu linka: www.kresolusicic.com/web_programi/Cis...


Neke od mogucih pozitivnih promjena koje se mogu zamijetiti nakon ovog procesa:

- Zivot se mijenja nabolje u svim aspektima.
- Kronicni bolovi nestaju ako im je uzrok bio negativni implant.
- Osoba osjeca da ima vise energije.
- Osjecaj unutarnjeg mira i jasnoce.
- Osoba se osjeca sigurnije u svijetu.
- Manje mentalnog ˝razgovora˝.
- Dobiva se i/ili jaca mogucnost kanaliziranja, te se povecava cistoca kanaliziranog.
- Novi osjecaj svrhe i smjera u zivotu.
- Osjecaj ljubavi, mira, srece, veselja.
- Siri se Duhovna Svijest i Svijest Jedinstva.
- Rastvaranje neproduktivnih veza.
- Postizanje vece harmonije unutar produktivnih veza.
- Unutarnje ciscenje.


Trajanje cjelokupnog rada iznosi tri do pet sati.

Cijena procesa je 300 kuna.

Voditelj i pomagac u procesu:
Kreso Lusicic

Kontakt broj:
099 36 919 63

e-mail:
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

Za detaljnije informacije vezane uz vecinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojoj web-lokaciji: www.kresolusicic.com

Feng Shui savjetovanje za podrucje Dalmacije
20.04.2010
Prostor u kojem zivimo ili radimo je prostor nase energije i kao takvo trebalo bi nas podrzavati svojom skladnoscu, funkcionalnoscu i lijepim izgledom. U njemu provodimo vecinu svog zivotnog vijeka, a da ponekad i nismo svjesni naseg medusobnog odnosa. Prostor i covjek su zapravo sinergija cjelovitosti jer ce jedno izrazavati drugo, jer ce jedno pomoci drugom otkriti nedostatke i "blagoslove" i na taj nacin (p)odrzati zivot kvalitetnijim.

I kao sto hrana/tjelovjezba/disnje... imaju veliku vaznost u odrzavanju vitalnosti tijela, duse i uma, tako i uskladenost/neuskladenost unutar prostora moze reflektirati zaostajalu energiju ili onu koja ce svojim zdravim protokom jos kvalitetnije obogatiti zivote osoba.

Feng Shui je drevna kineska vjestina odabira i uredenja stambenog i poslovnog prostora. Ono je istinska zivotna energija, osjecaj za prostor koji definira sto, kako, gdje i zasto nesto poduzeti , na koji nacin uravnoteziti nesto ili uskladiti unutar doma. Ono djeluje mocno i na nase zivote jer ce sklad unutar naseg doma, zrcalit sklad i u nama samima, a ono ce se nadalje , na jedan suptilan nacin, prenositi i van zidova nasih domova, ureda, poslovnih prostora… jer je svaka stvorena cestica ziva i ispunjena energijom zivotne sile, duhom i inteligencijom.

Feng Shui konzultacija obiteljskog/zivotnog/radnog prostora obuhvaca:
1.energetsko ciscenje prostora
2.terenski rad - dolazak kod obitelji/klijenta radi upoznavanja prostora
3.rad konzultanta na odredenom projektu kroz potrebno vrijeme (vezano za interijer, a u ovisnosti o obitelji koja zivi u tom interijeru)
4.iznosenje projekta klijentu/klijentima

Moje ime je Ivana Cicarelli i rado cu s vama podijeliti svoj zar za otkrivanjem potencijala vase "trece koze", kako neki nazivaju nas zivotni prostor. Ovo vrijedno znanje diplomirala sam na Feng Shui Akademiji pri ucilistu Bio-Vizija, Zagreb, gdje je ucenje o zdravom stanovanju obuhvacalo i prirodnu prehranu, tjelovjezbu, duboko disanje, meditacije, ples, humor...kako bi osvijestili prostor unutar i izvan nas samih i drugih.

Zelim vam zdravo stanovanje

Informacije: mob. 098 678 314 tel. 021 358 135 e.mail. oryssa@gmail.com


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE