Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

NOVO! ANEMONA: "GROUNDING & HEALING MUSIC" CD
NOVO!  ANEMONA:
26.04.2010
ANEMONA: "GROUNDING & HEALING MUSIC"
POSEBNO PROGRAMIRANA BRAINWAVE GLAZBA ZA UZEMLJENJE I ISCJELJIVANJE

Anemona "Grounding & healing music" CD simbolizira krug povratka sebi i povezivanju s onim sto je bilo toliko blizu, a ipak smo morali preci veliko putovanje da bi to otkrili.
Od velicine Zemlje, nismo je vidjeli. Otkucaje vlastitog srca, iako toliko blizu, nismo culi.

Sasvim nenadano, rad na ovom, desetom po redu, brainwave CD naslovu, za mene se pretvorio u prekrasan dozivljaj SADASNJEG TRENUTKA i spajanja sa drevnim shamanskim ritualima i vibracijama koje nas povezuju sa Zemljom i nama samima. Iako svi znamo da je smisao zivljenja LJUBAV, dozivjeti tu ljubav iskustveno je nesto za cime ste, svjesno ili nesvjesno, tragali cijeli svoj zivot.

Ovaj Cd je moj poklon svima vama koji ste spremni za zavrsetak jednog dijela duhovnog putovanja. Samo putovanje ne zavrsava, ali ono sto je sigurno je to da od sada krece jednim posve novim pravcem.

Iako mi je kao autoru tesko pricati o vlastitoj glazbi ovaj put osjecam potrebu izraziti kako ovaj CD djeluje na mene.

Skladba "Shaman" asocira me na hodanje stazom svetosti i dobrote. U sebi sadrzi nesto vrlo ohrabrujuce. Prilikom i nakon slusanja osjecam opcenitu zivotnu podrsku, jednotu sa zivotom i ljudima oko mene. Iako se tako cesto cini, mi nismo usamljeni putnici. Ego se rastace u dozivljaju Istine. To je poruka Shamana ciji duh bdije nad nama.

Skladba "Gaia" asocira me na putovanje u centar Majke Zemlje, odnosno u centar vlastitog bica koji prebiva u srcu. Ucinak je vrlo umirujuci, misli i emocije smirene i uskladene. Osjecam se budan u tocki ovdje i sada, centriran sam u sebi. Izuzetna podrska u radu s tehnikama koje za cilj imaju dozivljaj prisutnosti i sadasnjosti (Eckhart Tolle, Michael Brown). Gaiu (Zemlju, Majku) osjecam kao zivu i kroz taj osjecaj i ja postajem u potpunosti ziv i stvaran, stopljen sa vlastitim Bicem.


Ostale dobrobiti koje sam nakon koristenja CD-a ubrzo otkrio su slijedece:

- antistresno djelovanje
- smanjenje i/ili potpuni prestanak glavobolje
- uzemljenje (balansiranje energije unutar tijela/kretanje energije po meridijanima, energetsko punjenje donjeg dijela aure)
- pojacan protok prane kroz tijelo
- otpustanje strahova (kroz snove)
- brzu materijalizaciju/manifestaciju zeljenih ciljeva (brzo, a ponekad i trenutno, manifestiranje ideja u konkretne oblike)
- visoku razinu opustenosti
- sinkronizaciju obje mozdane polutke sa mnogim popratnim ucincima ( npr. kreativno razmisljanje, jasnije sagledavanje stvari itd. )
- razumijevanje za okolinu i suosjecanje
- bolje raspolozenje
- prihvacanje stvarnosti, samog sebe i ljudi koji me okruzuju
- smanjenje pretjerane mentalne aktivnosti
- jacu i zdraviju povezanost s vlastitim tijelom i materijom kao takvom
- brzi ulazak u san

Kao i kod prijasnjih naslova i za ovaj ce ti CD biti potrebne slusalice kako bi ucinak vibracija na tebe bio potpun.

Koristena frekvencija : 7,82 Hz

Preporuceno vrijeme koristenja je 40 min./dnevno.
(Prema osjecaju ovo se vrijeme moze smanjiti ili produljiti, bez stetnih ucinaka.)

Autor: Daniel Postruzin

CD NARUDZBE (120 Kn):
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/

MP3 DOWNLOAD (49 Kn):
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/mp3-download/?page=2

Tel. (01) 36 35 451
mob. 091 25 30 687
pon-pet 9-16 h
28.-30.5.2010. Kvantni dodir - Quantum Touch Radionica energetskog iscjeljivanja
28.-30.5.2010. Kvantni dodir - Quantum Touch Radionica energetskog iscjeljivanja
17.04.2010
FONTANA MLADOSTI

Zamislite da imate svoju fontanu mladosti koja vam je dostupna bas uvijek. Bolju od najbolje jacuzzi kade i najboljeg wellnessa .Takvu koja vas i izmasira i opusti - i kada uronite u nju, odmah se osjecate bolje, snaznije, zdravije, sretnije. Jos bolje, takva u koju mozete pozvati i svoje prijatelje da se i oni opuste i uzivaju. Svida vam se ova zamisao?
Iskustvo je neopisivo bolje - to je iskustvo energetskog iscjeljivanja.

Iscjeljivanje i vi mozete lakocom savladati i primjenjivati sa radoscu i zadovoljstvom pomocu Kvantnog dodira.

Kvantni dodir je sustav tehnika disanja i svjesnosti tijela kojima se postize snazan protok zivotne energije i kojima se aktivira iscjeljivanje na potpuno prirodan i harmonican nacin. Zivotna energija djeluje na mnogo razina istovremeno: na fizickoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini, donoseci osobi upravo ono sto joj je najpotrebnije, na najbolji nacin.

Aktiviranje prirodne inteligencije tijela

Snazan protok energije koji se pokrece kvantnim dodirom omogucava tijelu da se samo spontano postavlja u ispravan polozaj - optimalan za protok energije - vec za nekoliko minuta. Kosti same klize u ispravan polozaj bez primjene sile ili pritiska. To moze zvucati zapanjujuce - ali je vrlo lako i ugodno dozivjeti. Inteligencija tijela odreduje sto je, kako i u kojem opsegu potrebno. Takvo spontano strukturalno uskladivanje ne uzrokuje traume, a nastale promjene su vidljive i odrzavaju se trajnije.

Snazan protok energije koji se postize primjenom kvantnog dodira izuzetno dobro djeluje kod uklanjanja:
- kronicnih zdravstvenih problema
- iscrpljenosti i bolova u vrlo kratkom vremenu
- stresa i emocionalnih problema

Sto vas ocekuje na radionici energetskog iscjeljivanja Kvantnim dodirom?

Tijekom dva dana i 12 sati rada savladat cemo vjezbe disanja i svjesnosti tijela koje omogucavaju fokusiranje zivotne energije i pokrecu fantasticnu sposobnost iscjeljivanja.

Uciti cemo kako:
- pokrenuti, usmjeriti i pojacati protok energije
- postici spontano namjestanje posture u ispravan polozaj
- ukloniti bol i upale u rekordnom vremenu
- iscjeljivati emocije
- iscjeljivati na daljinu
- energetski rad s zvukovima
- iscjeljivati zivotinje i biljke
- programirati i energizirati vodu
- aktivirati fontanu mladosti - energetski rad s 12 cakri


Doista, fontana postoji. Potpuno je prirodna i dolazi kao dar s rodenjem. Pokrece se snaznim protokom zivotne energije i aktiviranjem, ciscenjem i balansiranjem 12 osnovnih cakri - to je vasa fontana mladosti. Prvih 7 cakri vam je sigurno vec dobro poznato, a gdje se nalaze ostale saznati cete na radionici Kvantnog dodira. Dobiti cete konkretno i nezamjenjivo iskustvo kvalitetnog protoka energije - u kojem mozete uzivati kad god pozelite.

Obucite udobnu odjecu, ponesite deblje pamucne carape, vodu i ili sok te nesto hrane. Radionica je ujedno i visesatno iscjeljivanje svih koji u njoj sudjeluju.

Za radionice je neophodna je prijava i rezervacija
na broj telefona: 098 176 66 03 ili e-mail: kvantnidodir@gmail.com

28.-30.5.2010. Radionica Kvantnog dodira u Groznjanu

Voditeljica: Jelena Korencic, Certificirana Quantum Touch instruktorica

Vise o Quantum Touch metodi doznajte na web stranicama: www.compat.org/kvantnidodir
Knjiga - Razvoj aure i evolucija covjecanstva - Goran Tasic
Knjiga - Razvoj aure i evolucija covjecanstva - Goran Tasic
12.05.2010
Razvoj aure i evolucija covjecanstva
cjelovit vodic za istrazivanje i razvoj osobne i kolektivne aure

Knjiga Razvoj aure i evolucija covjecanstva rezultat je cetiri godine istrazivanja, eksperimentiranja i promatranja vlastite aure tijekom kojih je Goran Tasic dosao do niza novih podataka i otkrica o procesima iniciranja i razvijanja aure pojedinca, te aure kolektiva kojem pojedinac pripada. Tasic je u ovom razdoblju obavio vise od 1500 promatranja aure, te je uspio pronaci metodu kako se aura razvija, koje vjezbe meditacije poticu njezin razvoj i na koji ih je nacin potrebno izvoditi. Uz detaljne opise ovih tehnika u knjizi je takoder opisano kako razvijena aura izgleda, kako se siri u prostoru, kako cakre mijenjaju svoj oblik i funkciju u razlicitim fazama razvoja aure.

Knjiga je ilustrirana sa 58 slika koje govore o ulozenom radu i trudu da se citateljima temeljito opise aura covjeka i aura covjecanstva.

Cijena: 110 kn

Narudzbe:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/knjige/razvoj-aure-i-evolucija-covjecanstva/152/

MOB. 091 25 30 687 (9-16 h)

E-mail: indigo-svijet@indigo-svijet.hr
Knjiga - Seks i transcendencija - Keith Sherwood
Knjiga - Seks i transcendencija - Keith Sherwood
13.05.2010
Seks i transcendencija
Keith Sherwood

Seks i transcedencija se fokusiraju na ljudsko energetsko polje i na to kako ono djeluje na seks i odnose. Uz pomoc knjige pronaci cete i ukloniti one blokade u vasem energetskom polju koje ogranicavaju mogucnost dozivljavanja transcedentalnog seksa, te na energetskom planu ponuditi rjesenja za seksualne probleme i probleme u odnosu, uzrokovane tim blokadama.


Keith Sherwood roden je 1949. godine u Brooklynu, New York. Svoj profesionalni put pocinje kao skupni terapeut za ovisnike o drogama u New Yorku. Nakon toga tri godine u planinama Gvatemale uci s majstorom Gurjeffom. Napustivsi Gvatemalu, putuje u Dominikansku republiku gdje do izrazaja dolaze njegove uspavane sposobnosti iscjeliotelja i vidovnjaka. Nakon toga g. Sherwood se u cjelosti posvecuje proucavanju ljudskog energetskog sustava. Njegova sposobnost da vidi i trajno ukloni energetske blokade postaje instrumentom u transformiranju zivota njegovih studenata u klijenata. U svojim radionicama je sintetizirao zapadnu terapeutsku tehniku, taoisticku jogu te tantru.


Cijena 160 kn

Narudzbe:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/knjige/seks-i-transcendencija/153/

MOB. 091 25 30 687 (9-16 h)

E-mail: indigo-svijet@indigo-svijet.hr
Kartice - INDIGO ANDELI - poruke tebi, drago indigo dijete
Kartice - INDIGO ANDELI - poruke tebi, drago indigo dijete
14.05.2010
* Set ukljucuje 40 kartica s porukama i jedinstvenim grafikama

Format: 11x15 cm

Moje duhovno budenje, potaknuto teskom bolesti, zapocelo je 1994. godine. Teska fizicka i dusevna patnja kojoj sam bio izlozen stvorila je procjep u mojem bicu u koji sam, ne imajuci drugog puta osim gubitka vlastitog zivota, duboko zaronio. Razne duhovne tehnike, kontakti s osobama povisene svijesti i neprekidna potraga za smislom probudile su u meni pojacanu sposobnost osjecanja stvari. Toj sposobnosti dugujem sve sto danas jesam.

Vjerujem da ne bi bilo smisla ukoliko bih dozivljaje, uspone i padove na koje sam naisao za vrijeme svog duhovnog putovanja zadrzao iskljucivo za sebe. Postoji toliko toga sto ti zelim reci, pokazati i s tobom podijeliti. Ove kartice predstavljaju jedan mali dio toga. Nastale su kao spoj andeoskog saputanja i mog zivotnog iskustva. Ukoliko se prepoznajes u njima i ukoliko ti na bilo koji nacin pomazu, moje je srce ispunjeno, a misija obavljena.

Iako su andeli uvijek s nama, ponekad moramo prijeci dalek put kako bismo to spoznali. Tako je i mene put iz Zagreba u ljeto 2006. godine odveo u sume Schwarzwalda, u zivopisno mjestasce zvano Bad Antogast, ponad kojeg se u brdima smjestio asram svjetski priznatog duhovnog ucitelja Sri Sri Ravi Shankara. Boravak u uciteljevoj blizini, prekrasna priroda i meditacija priblizili su me Bogu i njegovim glasnicima, andelima.

Jednog prekrasnog suncanog poslijepodneva dok smo prijateljica i ja sjedili u gradskom kaficu, na nebu se odigrala neobicna predstava. Paznju mi je privukao jedan oblak, ciji me izraziti sjaj ponukao da ga snimim kamerom. Nakon nekoliko minuta, pregledavajuci slike maksimalnim uvecanjem, ostao sam zapanjen. Slike su jasno prikazivale andela u liku trudne zene s prekrasnim prozirnim krilima. Bio je to, vjerujem, moj susret sa Indigo andelom!

Trudnoca andela, slika netipicna za tradicionalni prikaz andela, ostavila je puno prostora za promisljanje. Vjerujem da je simbolika dvostrana - andeli poprimaju ljudsku kvalitetu (trudnoca), a ljudi poprimaju andeosku (krila). Osjecam da je ovo moguca najava inkarniranja veceg broja dusa iz andeoskih carstava, i s druge strane mogucnost ili, bolje receno, poziv da covjek dodirne nebeske sfere povisujuci svoju vibraciju (izgradi krila). Ovdje dolazimo do indigo djece, cije urodene duhovne sposobnosti (bliskost Bogu) i fizicke karakteristike (androginost svojstvena andelima) ukazuju na stvarnost ovog jedinstva. Covjek i andeo postaju jedno, duh prozima materiju, nebo i zemlja se spajaju.

Indigo fenomen za mene predstavlja skupni naziv koji simbolizira pojacan proces budenja i procvata svijesti na ovome planetu. Postoji mnogo osoba koje zbog svoje senzibilnosti, povisene percepcije i urodene duhovne ceznje predstavljaju vrijedan dio ovog procesa. Najcesci naziv za tu novu generaciju ljudi jest naziv indigo djeca, stoga ga i ja koristim u nazivu ovih kartica.

Indigo djeca predstavljaju pionire Novog doba koji svojim prisustvom i razvijanjem potencijala povisuju frekvenciju planeta te utiru put drugim ljudima koji se, potaknuti njihovim primjerom, temeljito mijenjaju, otvaraju za visu istinu i pridruzuju ovom valu pozitivne promjene.

Zapamti, biti indigo nije ekskluzivnost, sekta ili religija, vec iskreni poziv svima da se pridruze radosnom plesu koji ce odbaciti povoje zaborava i otkriti nasu pravu bozansku prirodu. Misli indigo, osjecaj indigo, rasiri svoja krila i sudjeluj u duhovnoj obnovi planeta!

Moja preporuka je da kartice koristis intuitivno - uz pomoc njih mozes dobiti odgovor na neko konkretno pitanje, a ponekad ce te tema kartice koju ces nasumce izvuci pratiti cijeli dan ili period zivota kroz koji trenutno prolazis. Dok jedne kartice nose izravnu poruku, druge ti ostavljaju prostor za kontemplaciju i promisljanje.

S ljubavlju,
Daniel Postruzin
Indigo svijet


Puna cijena: 129 Kn
Cijena s popustom: 96,75 Kn

Narudzbe:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/kartice/indigo-eli-poruke-tebi-drago-indigo-dijete/71/

MOB. 091 25 30 687 (9-16 h)

E-mail: indigo-svijet@indigo-svijet.hr


BESPLATNO IZVUCI KARTICU NA NASIM WEB STRANICAMA:

http://www.indigo-svijet.hr/izvuci-karticu/
Hodanje po Vatri
Hodanje po Vatri
28.04.2010
Inicijacija Vatre - jedan od najstarijih duhovnih obreda na planetu Zemlji

Inicijacija Vatre ili hodanje po Vatri, odnosno nekoliko metara dugackoj stazi zeravice cija temperatura iznosi 800 do 1000°C, je jedno od potencijalno najdubljih transformacijskih iskustava koje, u pozitivnom smislu, dozivotno mijenja osobu na svjesnim i najdubljim podsvjesnim razinama, te na fizioloskoj razini doslovno izgraduje nove neuronske veze u zivcanom sustavu osobe.

Inicijacija Vatre, osim sto je cin osobne moci, hrabrosti i predavanja unutarnjem vodstvu (glasu i/ili osjecaju), kao i predavanja Vatri i Njenoj plemenitoj milosti, je i alkemijski/transformacijski cin. Zapravo, u potpunosti je ispravno ustvrditi da je Inicijacija Vatre svojevrsna Inicijacija Smrti/Rodenja. Svaki puta kada osoba hoda po Vatri cini to s odredenom intencijom. Hoda se zbog zdravlja, ljubavi, uklanjanja prepreka, prosperiteta, iscjeljenja strahova i fobija, iscjeljenja karme, osobnog razvoja i sl. Hodati se moze zbog sebe ili u ime drugih, naravno ako imamo njihovu dozvolu. Dakle, osoba predaje Vatri ono sto joj vise ne sluzi, te energetski umire za neko staro stanje ili iskustvo (Smrt), kako bi bila slobodna stupiti u novo, svjeze, promijenjeno stanje ili iskustvo (Rodenje).
Uz to, svako hodanje po Vatri iscjeljuje odnos s Vatrom i produbljuje povezanost s Vatrom koja je integralni i neodvojivi dio svake osobe.

Poseban naglasak stavljam na sljedece cinjenice:

- Hodanje po Vatri u velikoj mjeri razara mentalnu uskocu i siri granice moguceg u psihi hodaca/ice.
- Inicijacija Vatre je intimni i ljubavni cin izmedu hodaca/ice i Vatre. Divno je osjetiti i spoznati da nesto tako mocno i zestoko, kao sto je Vatra, moze biti duboko njezno i Ljubavno.

Osoba ne treba unaprijed stvoriti odluku da ce hodati po Vatri. Dovoljno je odluciti doci na seminar i proci pripremu. Samo sudjelovanje na seminaru, i bez hodanja po Vatri, je prociscavajuce iskustvo. Nitko nije obavezan zakoraciti u Vatru. Odluka predavanja Vatri se uglavnom donosi u zadnji cas kada se u sebi osjeti Njen poziv. Tada, ovaj voljni cin stvara ogromnu koncentraciju psihicke energije koja slijedi inicijalnu intenciju, odnosno razlog zasto se hoda. Ta ogromna psihicka energija, zajedno s energijom Vatre, trajno mijenja osobu i uzdize njen zivot. Cesto se zeljena promjena odredenog aspekta zivota, zbog kojeg osoba pristupa hodanju po Vatri, manifestira u zivotu hodaca/ice unutar vrlo kratkog vremena, pa cak i trenutno.
Nakon prvog oslobadajuceg iskustva prelaska po vatrenoj stazi, na istom seminaru ljudi obicno hodaju vise puta.

Ovaj ritual hodanja po Vatri biti ce odrzan u energiji punog Mjeseca, sto je izuzetno povoljno, te dodatno oplemenjen iscjeljujucim ritualnim bubnjanjem, koje je i samo za sebe poseban dozivljaj, a u spoju cine jedinstveno iskustvo.

Vidimo se na Vatri!

S Moci, Ljubavi i Radosti,
Kreso Lusicic


Preporuke:

PREDBILJEZBA ZA HODANJE PO VATRI JE POTREBNA!

PONIJETI PAPIR (A4 format) I OLOVKU (kemijsku ili grafitnu), TE PODLOZAK ZA PISANJE (biljeznica, komad kartona i sl.)!

NA MJESTO OKUPLJANJA SAVJETUJEM DOCI NA VRIJEME (5 - 10 min. prije dogovorenog vremena), JER JA, IZ POSTOVANJA I OBZIRA PREMA SEBI I ONIMA KOJI DODU NA VRIJEME, NEMAM OBICAJ CEKATI ONE KOJI KASNE!

Zbog godisnjih odmora moguce su guzve na relaciji Zagreb - Karlovac, tako da je mudro uracunati nesto vise vremena za put do Karlovca.

PREPORUCUJEM DOCI U KOMOTNOJ ODJECI (sinteticka odjeca se ne preporuca) I PONIJETI BOCU FLASIRANE VODE OD 1,5 LITRE!


Cijena sudjelovanja na seminaru:

350 kuna

U sklopu Inicijacije Vatre bubnjanje vodi:

Damir Stancl

Inicijaciju Vatre organizira i vodi:

Kreso Lusicic

Kontakt broj: 099 36 919 63
e-mail: kreso.lusicic@zg.t-com.hr


VRIJEME I MJESTO ODRZAVANJA:

Subota, 26. 06. 2010.
Od 17:00 do najkasnije 00:00 sati
Gornje Mekusje - u neposrednoj blizini Karlovca


TERMIN I MJESTO ZAJEDNICKOG OKUPLJANJA:

U 17:00 sat na ˝Petrol˝ benzinskoj pumpi koja se nalazi na ulazu u Karlovac. Pozicionirana je desno nakon sto se produ naplatne kucice iz smjera Zagreba, i moze se vizualno zamijetiti kod naplatnih kucica.


NAPOMENE:

Ove godine ritual hodanja po Vatri posvecujem slavljenju bozanske neustrasivosti.

Dogadaj se otkazuje ako 26. 06. 2010. pada kisa bez izgleda za prestanak padalina u poslijepodnevnim satima.

Slijedece hodanje po Vatri planiram odrzati u proljece 2011.

Za detaljnije informacije vezane uz vecinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojim internetskim stranicama: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge.


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE